Fy skämms..

Inte bloggat något i dag..
Men jag lovar jag lever..

Plugg hos C i morse,
städ hemma i eftermiddag..
Julkortsverkstaden är i fullgång..

Snart kommer min hårt slitande karl hem.
inte ofta man hinner se han på em Veckorna.
Men oj så bra det går att städa och sitta vid datorn i fred.. :)

Gonatt..

på er allihopa..




"Alla mina tårar som finns kvar
Alla mina frågor som jag har
Jag måste få ett svar
Och hitta hem igen
Jag väljer tro
På framtiden "

Vill Ha...

Nu när man är som mest deppad över att man inte ens vågar visa sig ute så funderar jag allvarligt på att tröst shoppa. men det är fruktansvärt dumt, när man ska gå på stan hela helgen. . .  Men jag ska tänka på saken, och kolla med Plånboken vad den säger. . .

image56         image57

Båda två finns på Ellos, extra pris och allt. men tyvärr så fanns kjolen bara i 34. dvs inte riktigt min storlek. :(

Nu ska jag baka lite så jag kan tröst äta. . .
image58
Recetet finns här. . . för den som känner at dom blev sugna. . . men så klart så kommer nog inte mina att vara så här fina, antingen kommer dom att bli bäcksvarta eller så blir dom hundra gånger så fina! :)

Utseende..

Jag skulle inte kalla mig själv utseende fixerad. jag kan gå ut i mjukisbyxor och en trasig tröja. jag går klädd i det som är skönt. Men visst kan det vara roligt att klä upp sig oxå..

 I går kväll började munsåren bara blomma upp mer och mer, och nu är jag typ svullen i hela ansiktet. jag vet inte om det beror på munsåren eller vad det annars kan vara. När jag vaknade i morse så kände jag att något inte känndes rätt, jag gick till spegeln och konstaterade jag går inte ut idag, ska jag nån stans så är det till läkaren. men jag hade tänkt avvakta och se vad som händer. 

Hade tänkt mig att ringa Rebecca i dag angående mina bekymmer, med tanke på hennes utbildning borde hon kunna ge mig nå tips iaf..

Har sån lust att ta ett kort på mig själv och lägga ut. men det vågar jag inte.. :P

Spännande...

Ojoj, undra vad som kan ha hänt i desperate Housewifes. . . när programmet slutade, kastade jag mig på telefonen för att disskutera med Mamma vad som kan ha hänt. . . vi har några teorier så vi får väl se om vi har rätt. . .

Spännande, spännande. . . dags att ta tänderna en omgång och sedan sängen!

Orka!?

Min kropp börjar säga ifrån nu tror jag. . . munsår över hela munnen, ont i huvudet, öm i musklerna. Det här är inte bra med tanke på att vi har mycket kvar att göra på skolan innan fredag.

Får väl se till att sova ordentligt och inte drömma hemska drömmar som jag gjorde i natt. Jag vaknade av att jag höll fast E i armen, han hade nagelmärken på handleden så hårt hade jag hållit. . . Sorry Darling. . .
Men med tanke på drömmen så förstår jag varför jag hade panik. . .

Jag drömde att jag och E fick barn, under förlossningen gick något fel, jag somnar in och är borta forever. . . Jag fortsätter drömmen uppe i himlen, jag ser hur E sköter om den lilla bebisen, allt verkar vara perfekt. . . E träffar efter ett tag en ny Tjej och hon misshandlar och hatar MITT barn, i drömmen såg jag mig själv sitta på ett moln och titta ner på hur hon förgrep sig på MITT Barn. Jag fick Panik, över att inte kunna hjälpa MITT barn.. 

Vaknade med Hjärtklappning och kallsvettades. Det var hemskt att vakna vill jag lova..

Soffan nästa. . . . . . .

Främlingsfientlighet.

Ja det har vi suttit och skrivit om idag, hur kan vi som lärare motverka rasism och främlingsfientlighet.!? var riktigt intresant faktiskt, fått läsa rätt bra citat, böcker och artiklar. .
Som vanligt så jobbar jag och C så otroligt bra ihop, det enda vi tänker på är raster och fika. låter kanske inte så bra,  men när vi väl slår våra kloka huvuden ihop så smäller det. .


Ikväll så blir det att se på Ugly Betty och Desperate Housewifes. min älsklings kväll. . . Synd bara att min Älskade pojkvän jobbade, annars hade jag haft allt jag behövde för stunden!

Nu tror jag att det är dags för hjärnan att tänka på mat... :)

Färdig...

... Ropar jag! eller hur var det där Jenny!?

Nu var jag färdig med julstöket. :) eller ja för ikväll ialla fall, det få bli mera eftersom! :)

image49



Sedan så några bilder från helgen som var.

                                                    

Stämningen kommer...

...sakta men säkert, håller på att pyssla lite med julsakerna, hoppas bara att allt går som det ska. :) Min nacke och rygg orkar verkligen inte med jävulskap. Så nu sprutar det Carolas julsånger ut ur mina högtalare. Kanske är bäst att fortsätta grejja på så att man tar sig i kragen och pluggar lite också!

Upprörd..

Hur kan man slussa i väg patienter så?

Jag började för middagen på böleängsvårdcentral, träffade en sköterska som sa att jag måste träffa en läkare, men tyvärr hade de ingen ledig på plats (Vad är en vårdcental till för egentligen?), så jag måste åka på citymottagningen i stan.. där tittar han på mig och frågar vad jag gör där. Jag berättar sen säger han att du måste upp på lassarettet och röntga dig.. Lite Irriterad och förbannad man blir. Samla allt på ett ställe, så slipper de sjuka åka mellan alla ställen. Man känner sig som en jäkla studsboll..

Är då Hemma nu, sitter och väntar på att gubben ska sluta jobba så vi kan packa och börja dra oss iväg. Måste hem i kväll, till hoting i morron med bilen.. Något segt men så går det när vi planerar åt varandra utan att fråga den andra. :P

Knas..

Ja man tycker ju att det som är dyrast borde vara bäst, men tydligen inte. Jag köpte en hårinpackning på en frisörsalong för mitt hår och jag tyckte fortfarande att det var otroligt jobbigt att reda ut. Denna produkt gick på närmare 350 kr. Sedan så i veckan köpte jag en inpacking på Konsum här på teg för kanske 50 kr.  Tro det eller ej så funkar den mycket bättre, har aldrig vart med om att det gått så här lätt att reda ut allt trassel.. :) Vilken Lycka Så nu rekomenderar jag er alla att testa Elvital hår inpackningar, jag tycker att dom är helt klart bäst! :)



G u l d v ä r d!

Sliten..

Efter dagens utedag.. Och skog fanns det kan jag lova, fast dock inte sånt stort område. Var riktigt mysigt, jag älskar verkligen min klass. Jag behöver inte känna mig dum, dom skrattar då med mig, hoppas jag i alla fall så dom inte skrattar åt mig.

                                       

E n   l i t e n   g l i m t   a v   v å r a n   u n d e r b a r a   d a g ! :)

Hopp Hej!

Oj Oj, ovanligt pigg i dag.. hinner ju till och med skriva här innan jag åker i väg på skolan. :) Tror att det kan ha något med att göra att i dag är vi på mitt område.. Skoge, Ja vi ska få gå ut i skogen i dag. och den "statsbon" som man är så var det första jag tänkte, - Finns det ens nån skog här i umeå!? Haha.. ja jag vet det kallas fördommar...

Bilder och sånt från skogen kommer senare! :)

2 timmar kvar..

tills min favvo kväll börjar. . :) me loves tuesday. . :)

LillGubben min står och håller på att fritera upp allt som finns i kyl och frys tror jag. . . så snart kanske han har kommit på någon ny maträtt. . . man vet aldrig. :)

Denna heliga dag..

Ska den verkligen ta upp all min tid!? kunde dem inte sprida ut mina tv program lite över hela veckan, skulle verkligen behöva läsa i kväll men då är det båda Ugly Betty och Desperate housewifes. . så jag kan ju säga redan nu att det kommer inte att gå så bra! tyvärr. .

Fick igen rapporten i dag som jag vart så orolig över, men vad var det att oroa sig över!? det är fruktansvärt lätt att vara efterklok. . . .

Dags att läsa lite granna om mänskliga rättigheter, riktigt intresant kan jag lova. Ska försöka sammanfatta boken lite senare.. :)

Talang..

Haha, har just insett att jag inte alls  har någon talang på att rita. Hihi..

riktig rolig lektion i morse, ojoh vad vi skrattade.. Vi delade upp klassen på 2 olika grupper och sen så fick vi en kultur var i gruppen.. sedan så skulle vi göra besök i den andra kulturen. Var faktiskt rätt intresant, nu har man fått en inblick i hur det känns för invandrare el andra personer att komma hit eller dyl.
Men jag skrattade tills jag höll på att pinka på mig! :)

På eftermiddagen så fick vi labba, ojoj, efter att jag tagit mina tabletter för nacken så satt jag bara och skrattade.. Haha.. Tur att Grabbarna styrde upp allt. :)

Åter till pluggningen.. :)

Bolibompa..

Sitter och kolla på bolibompa med systersyster.. rätt roligt faktiskt, Nu har jag fått mig en utskällning och var tvungen att gå där i från, jag skrattade för mycket! :) Haha..  Sötongen. :)

Kanske få föra pappa sällskap vid den andra tv´n.. :)

Ändrade planer....

Jajjemen, är på väg hem nu, eller ja bussen går 14.05 ska hem till mamma, få se om jag kommer tillbaks på söndagkväll eller måndag dag..

I morron så fyller B år så då blire tårtkalas, eller ja jag få se, funderar på hur jag ska göra, för jag vill helst inte träffa n´å folk över huvudtaget, men när han fyller år så är det väl bara att dra på smilet och pallra sig dit, vad gör jag inte för E´s skull... :)

Fredag...

Ja då var det helg igen, veckorna går så fort, humöret pendlar upp och ner.. just nu är det väldigt långt nere.. Hoppas det blir bättre i morron när jag fort bort det här elände..

Skulle ju lägga upp bilderna från ett kort i timmen, då dör alltihopa och bilderna är putsveck.. :S Gaaahh.....

I morron kring 17.30 kommer jag att få en värmande kram och allt kommer att kännas mycket bättre... Det finns ingen som du mamma! :)

Dags att sova så jag tar mig upp kl 7..

Julkort..

Nu börjar dom små julkorten vara färdiga, har bara några få kvar att göra.. Älskar att pyssla, det är så skojigt.
Håller på med ett foto i timmen i dag, men alla bilder kommer upp senare undetdagen eftersom min kamera verka vägra föra överbilderna i dag. :(


                   
En liten tjuvtitt i tomteverkstaden. :)

Ångest..

Den fyller min kropp, det kan jag lova, i går så satt vi och smällde i oss massa godis och bara mös, och jag som skulle plugga tittade inte ens på boken. :S

Men i dag blir det andra bullar.
Nu kör jag stenhårt.  fram till kl 13 så är det bara pluggning som gäller sedan har jag tilllåtit mig själv att gå på stan för att G är här, Och i kväll så blire bara plugg och läsning.. I can do it..



Mat..

Måste handla nå mat så jag itne svälter ihjäl i morron, men som tur är så är G här nu så jag behövde inte cykla som var planerat! Hade tänkt hinna förbi C och hämta boken oxå.  då har jag gjort bort mina måsten.

L var här och åt, vart en kort visit men alltid lika trevligt. Tror vi skulle satsa på att dejta på stan i morron! :) kanske kan hitta den där ljusslingan jag vill ha och sätta upp på ballkongen! :)

Dags att göra sig färdig för Coop.. :)

Snark!

Fick mig ett gott skratt i morse, kan lova att det räddade min dag.

Får se till att säga tack Till B för att han räddat min dag. Han låg och snarkade i vardagsrummet så jag bara väntade på att taket skulle lyfta. Önskar att jag hade spelat in det.

Nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag snö på backen, verkar som den hade tänkt stanna här i stan, så skönt med vinter. ag ser även en hurtbulle som är ute och springer. Ska försöka ta mig på gymmet innan FL kommer på besök. Sedan så måste jag renbädda efter B så att G kan komma och sova här resten av veckan! :) Mysigt med lite sällskap!

Ska försöka läsa lite granna så jag kan vara social med mitt främmande sedan!


Vilken dag....

Vad ska man säga!? försov mig, kom just i tid på skolan, efter massa stress. Sedan så sitter vi där i en halv timme innan vi får höra att det inte är något. Så förbannad man blir. Had ju kunnat ligga kvar hos Gubben i morse och fått värme, i sället för att gå ut i detta blöta väder.


Nu ska jag se väcka gubben så inte han oxå försover sig..
Tror att jag ska införskaffa mig ett par stövlar,
tycker att dessa var riktigt fräna.









Bloggar mera sen, lite fullt upp nu... försöker göra flera saker samtidigt.

Mamma!!!

Sitter och tänker på Mamma, saknar henne så.. Var tvungen att ladda ner min och mammas låt.. Så nu sitter jag här vid datorn och gråter tänker på alla stunder vi haft tillsammans till denna låt. trodde verkligen inte att det skulle vara så här jobbigt att bo utan mamma. hon är dock bara 23 mil bort, men det känns det lovar jag!

Carola - Thula sana

"Sluta gråta Kwacko, du är hos mamma,
jag vill va vid din sida när du vaknar,
om din pappa är borta vill jag stanna,
om han flög till dom andra som vi saknar.

mamma vet att dagen inte skyddar dig,
men i natt min kära blir du trygg hos mig,
släpp min hand och dansa in i drömmarna,
all din gråt ska sömnen sluka strömma tag.

natten skyddar oss mot dagen,
dagen jagar oss mot natten.

Thula, thul, thula mama, thula sana,
thula mam oesofica ecoseni
Thula, thul, thula mama, thula sana,
thula mam oesofica ecoseni

om ditt blod är rent kan livets slut bli lång,
och kan hända får du sjunga slut din sång,
om din blod är smittat ropar gud på dig,
och Kwacko då hämtar han dig snart till sig.

natten skyddar oss mot dagen.
dagen jagar oss mot natten.

Thula, thul, thula mamma, thula sana,
thula mam oesofica ecoseni
Thula, thul, thula mamma, thula sana,
thula mam oesofica ecoseni

sluta gråta Kwacko, du är hos mamma,
jag vill vara vid din sida när du vaknar."

Kurslitterartur..

Sitter och försöker se vart jag hittar det bästa priset, höll på att få en chok när jag inse att dessa böcker som vi bara ska andvända fram tills 6 december kommer att gå lös på 1200kr...  Fy tusan.

Men som tur, mitt  "älskade" storuman hade endel av böckerna inne på biblioteket, så när G kommer på onsdag ska hon få ta med dessa böcker, där sparade jag ca 600 kr. vilket kap.. Har aldrig sett pengar som jag gör nu, har aldrig behövt räkna pengarna som man gör nu, det är helt sjukt vad lite pengar man får som student, men själv så bränner jag mera pengar nu än förr, jag har dragit in på kläder och mat och sånt som går, men alla böcker tar döden på min lilla börs.

Hela kvällen har jag ägnat åt att leta böcker och grejjat på. inte ett dugg roligt.. Tur att G kommer ner på Onsdag då kanske man får lite rätsida på livet och lite hjälp här i hemmet, med gardiner och dyl sånt som man aldrig hinner annars. Hon skulle förövrigt komma med mina julgardiner! kommer nog att klia i fingrarna när jag ser dem helt färdiga! :)

Bed tajm.. :)

Farsdag...

Och inte fick man vara hemma hos pappa. Utan har spenderat hela dagen på jobbet, är dock hemma nu. ska lägga mig i soffan och grisa hela kvällen. ska bli skönt att inte behöva göra något. Det som var mindre roligt var att vi börjar kl 8 i morron. Bara att bita ihop och stiga upp. sedan i morronkväll så blire städning och grejja på innan svärmor ska komma hit. Haha.

Nae, nu ska jag hoppa på Erik så han slutar snarkar. :P

Lyckad....

Middag, Oja. super gott med friterat.. E friterade räkor och lökringar och grejade på.. Super gott måste jag bara säga.. vart så mätt att nu måste jag bara sova en tio minuter...

Vi ska då se film i kväll, riktigt skönt att inte behöva göra något alls.. :)

Lördagmorron...

Så skönt att stiga upp, fika och inte behöva göra något. Eller jag ska ju iväg på jobbet kring 13 men det är ju länge kvar till dess. Så det blir nog en prommis och sedan så blire väl å göra sig i ordning och grejja på här hemma! :)

Får väl skriva mera i kväll när jag kommit hem från jobbet.. :)
Eller så kanske jag råkar hamna vid datorn där, vem vet..

Hoppas alla har en riktig bra dag! :)

Fredagkvällen i alla ära..

Ledig är man oxå, inget att tänka på, så skönt..

Ska alldeles strax gå ner i bastun och värma upp mig, håller på att frysa ihjäl.. sedan så mår man inte så bra i ryggen heller så värme behövs..

Sedan så kom Gubben hem med räkor och så har han gjort grönskaks dip som vi ska frossa oss i efter bastun.. Det här kan jag lova händer inte allt för ofta, att vi 2 bara är hemma och myser.. vi säger det båda två att på fredag kan vi ha en myskväll, men det kommer alltid upp något annat. Men nu BANNE mig, så är bara att hålla sig hemma, nästa vecka lär jag ju inte se en skymt utav Erik. han jobbar kväll och jag går 8-16.30 varje dag.. :( men sånt är livet.

Vad gör ni en helg som denna?

9november

Och regn! Nej tack det klarar vi oss utan, vart tog snön vägen!?
Är så less, vi ha vinter och mys nu.. Jag älskar verkilgen vintern, men dock inte när det är sånt här skit väder, eller jag vet inte ens om man kan kalla det vinter.. :/

Nu blire frukost innan jag ska ta tag i mitt läsande.. hade tänkt göra bort så mycket som möjligt innan Erik kommer hem, får då lär vi ju få besök av Björn som vi senare under kvällen ska dumpa på flyget.. Kina det lät ju inte helt fel, men skulle jag få en resa dit så skulle jag vilja vara där längre än 3-4 dagar..

under kvällen så blire god middag, mys och bastu.. tror det kommer att bli kanon..! :)


Värdegrund och hållbarutveckling..

Hur skoj låter inte det!? Nae, inte alls..

Känns nästan som man börjat om högstadiet igen när man går igenom Ekosystemet och sådant..  Imponerade då på mig själv idag visade sig att jag minns betydligt mer än vad jag trodde.. Sedan så är det bevisat vilken ö jag härstammar från, minns inte vad den hette, men där var det bevisat att alla som kom från den ön, hae i snitt 7 poäng mindre iq än andra människor. :P Tur man har självförtroende..

Sedan så fick jag mig ett gott skratt i dag, kunde bara inte sluta skratta, jesper som spegel.. det är lika roligt än.. tänker typ på det varje gång jag ser en spegel.. Haha.. humor..

Kanske är dags att duscha och sedan läsa på lite om värdegrunderna så jag har det klart för mig i morron på lektion.. kanske plugga lite om ozonskiktet oxå.. Usch fy och blä...

Ge mig mera snö ute och mera värme inne så tror jag att jag nöjjer mig en stund! :)

Tisdagar..

Måste vara den bästa dagen på veckan, eller ja i går så var det bara en helvetes dag men tv mässigt så älskar jag tisdagarna! :)

Kvällen börjar med Ugly Betty....

          


Hon är så grymt sööt.. :)


 

Sedan så är det dags för Desperate Housewives.. I Love it..





Kan lova att på tisdagkvällarna mellan 20-22 har Erik lärt sig att det är inte lönt att försöka ta tvdosan av mig, jag kramp håller den och lyckas han mot all förmodan få tag i den så skriker jag tills jag får tillbaks den..Sen brukar jag även hota med att om jag inte får se det där så beställer jag boxen och han får betala... Funkar alltid..

Kan inte sitta här längre, snabeldraken ska fram en snabbis, sedan så ska jag Diska innan jag ska bege mig på gymmet! :)


Tisdag och första....

Kursen är helt avslutad! :) Eller ja skickade min rapport till min Lärare idag, så bara att hoppas på det bästa.. På torsdag börjar en ny kurs, inge vila här inte.. så bara att kämpa på..

Livet känns på topp idag, trots lite motgångar under dagen, så rycker jag upp mig ch fixar bort alla rester och allt så nu är allt färdigt, är bara att hoppas på det bästa när det gäller den 17 november! Men det ska nog fixa sig.. :) Nu måste jag nog laga lite mat, Erik vankar fram och tillbaks i kylen, kanske lite hungrig..


Bläbläblä, tvättstugan först.. :/

Paket...

Äntligen har jag fått mitt paket från Halens, ska åka iväg och hämta ut det nu när Gubben kommer.. Alltid lika skojigt när man får paket! :) det som är värst är att det är julsaker, det är spännande men kan som inte börja sätta upp sakerna nu! :S fast i morron ska jag gå på stan och försöka hitt en ljusslinga och ha på ballkongen! :)

Kanske dags att göra sig klar innan E kommer och hämtar mig.. Måste bara säga det att han är det bästa som hänt mig, han finns där jämt. nog för att vi kan ha våra sämre stunder (Men det har väl alla, för vem är perfekt!?),  Jag vet att han kommer alltid att finnas där.. Är så enormt glad att jag hade turen att hitta en sådan toppen Pojke! :)

image29

image30

Då var...

Denna helg.. över inget som jag tänker lägga på minnet heller..

Var riktigt roligt att träffa mina vänner, but no more..

bilder kommer snart! :)

Rapporten är klar och inskickad! :)

what to do?

Något bra tips på vad man ska göra för att få tillbaks energin. har testat både med en promenad och luft, samt en liten bit choklad.. inget funkar!  så vaad ska man göra.. kom gärna med förslag, för lägger jag mig och sover en timme kommer jag aldrig att ta tag i det här i kväll..

Please Help me....

Less x 1000000 = Jag...


image28

Typiskt..

När man väl kommit igång med arbetet riktigt ordentligt upp täcker man att klockan ä 00.30 och kommer på tusan jag skulle ju duscha.. och mitt hår dröjjer som ett tag att torka. Men i kväll struntar jag i det duschar iaf. För det är ett måste att duscha när man har renbäddat, det finns inge skönare.. :)

Ja nu när jag kommit igång ordentligt så hoppas jag att den energi jag har just nu finns kvar i morron.. och att det rullar på lika bra.. för nu börjar jag se ljuset i tunneln.. Det blir nog utgång på Fredag! :) Så nu hoppas jag att allt går som det ska så jag kan klappa mig på axeln och unna mig en ute kväll! :)


Det var lite pippibirds utan för mitt fnster för ca 2 veckor sedan! :)

RSS 2.0