Shopping...

.... Ja vad ska man säga, jag har gått på stan nu flera dagar för att försöka hitta nå partykläder till i helgen, men det enda jag kommer hem med är baslinnen och sånt, så i morron blire ett sista ryck innan jag åker till Lycksele..
Tänk om jag visste vad jag ville ha.. jag tänker och tänker så det knakar hela tiden men kommer aldrig fram till något vettigt.. :(

Idag har jag haft en riktig slöar dag, är fullt medveten om att jag måste läsa och packa men har dock inte gjort något av det! :/ tråkigt nog.. så jag får väl ta och packa nu så jag kan fara på jobbet och sedan hem och läsa lite innan det blir sängen! :) Tror det blir att läsa hela vägen till lse oxå om jag ska få in något i mitt lilla huvud..

Nu måste jag då verkligen äta lite, har inte ätit ngt sedan kl 11 idag och det var bara en macka så känns som om det var på tiden.. :P

"Fronda - Min hjärna kommer snart att explodera..."
ungefär såna funderingar jag har i mitt huvud just nu så jag ägnar mig mer åt det än åt pluggningen.. :P

Me Like Fronda, dom är helt en klass för sig själva, jag blir så sentimental.. :)

Min efterlängtade...

... Hårförlångning är färdig nu, känns så fruktansvärt bra, trodde aldrig att jag skulle bli så här nöjd.
Men nu är håret nästan i längsta laget, ska ha det några dagar sedan så får jag se hur det blir om jag klipper av kanske 2-3 cm och klipper upp det lite så det blir lite fränare! :)  Har dock inte bestämt mig än! :)

Men så här blev slutresultatet! :)
image4


Så lätt värt pengarna iaf! :)

Frukost nästa! :)

Vetenskapsteori..

Ja, det var riktigt trist, men ändå givande på något sätt. Tänk om man bara hade orkat läsa boken innan då kanske allt hade gått bättre, för vem kan alla dess begrepp!? ja inte då jag iaf. har typ slagit upp hela ordboken snart känns det som..

I går kväll så satt jag bara och scrappade, ochhade tänkt pyssla med det i kväll oxå men det är bara så att jag måste verkligen läsa.. Erik höll på att bli tokig i går kväll/natt när han kom hem och såg att jag hade scrappat, han tyckte att jag skulle ha läst i stället, men det är inte mitt fel att det är mycket roligare med scrapping. :)
Måste nog ta mig i kragen... Mitt mästerverk. men är dock inte klar än och fruktansvärt missnöjd..

image3


Ja mycket tankar och funderingar som snurrar i huvudet just nu, vad har man gjort för att förtjäna det här då? jag harvekligen gjort allt jag kunnat, jag har gett och gett, men när men inte får någon respons tillbaks så tappar man helt klart intresset. hoppas bara hon/han inser snart att det här är på väg mot slutet om du inte gör något åt det. jag orkar inte längre, då äre lika bra att skita i allt som varit.. får väl se hur länge det dröjjer innan du hör utav dig, för det tänker minsan inte jag göra denna gång.! För jag tänker inte krusa. men jag kan tänka mig att hon/han ringer när det är försent.

Hur som så längtar jag tills på Måndag, kommer att bli jätte spännande.. kommer jag att passa i det? hur kommer det hela att sluta!?
på tal om asfalt så ska jg färga håret imorron.. gamla vanliga mörkbruna..

Dags att ta upp boken nu. :)

Avsnitt 1...

Ja nu så idag har vi seminarium på första avsnittet, känns lite nervöst eftersom man aldrig varit med på något seminarium förr.. men som jag läste i går så borde jag fixa det här! Det enda som talar emot det är min sömn, hostar och snorar hela nätterna, och i natt var det tydligen inte bara jag som hostade..

I går så var det riktigt skönt att bara vara hemma.. jag och läste hela förmiddagen tills Erik kom hem, då gjorde vi bort lite ärenden sedan så begav jag mig hem och fortsatte läsa, och det gjorde jag tils kl var riktigt sent, Ska ta och göra mig i ordning så jag kan träffa frida kl 12, Måste ju äta ngt innan så jag orkar hela dagen.. :)

Måste ta och läsa lite innan jag ska äta och fixa mig !:)
Lev å Må

Helgen...

...Bestod av städning och pyssel i lägenheten.. ja jag blev till och med väckt kl 8 för att måsta gå till tvättstugan, så är det att ha mamma här.. Men tror nog aldrig att det har varit så här fint i lägenheten.. känns riktigt skön, det var precis när jag behövde den där extra kicken.. så lat man är annars.
Skickade då Gubben Till Lycksele i går, känndes som det var ett smart drag eftersom mamma är här, han tycker inte om folk som städar hela dagarna. :D

Jag fick ett kusinbarn i torsdags.. En liten flicka (Frida) 49cm 3400g Synd att jag är förkyld nu annars hade jag vart där och luktat på bebis.. men nog ska jag hinna dit och sköta!
Ja och på tal om Bebis, så går det ju rätt roliga rykten i storuman.. Roligt att man får höra sånt om sig själv.. Hahaa.. Erik höll då på att skratta ihjäl sig.. Men Mamma och Gunilla har då hunnit skratta åt det flera gånger... men det är ju storuman, jag blev egentligen inte ens förvånad, för det är ju inge ovanligt där iaf...
Men nu kan jag ju säga det att jag är INTE Gravid.. så nu vet ni det oxå.. Jag hade då inga tankar på att bli det heller, tänker iaf läsa klart på universitet innan man ska satsa på familj, och det är ju minst 3½ år kvar! :)

Nae mamma tycker att jag ska hjälpa till nu.. :D


Fredagen...

Ja vad ska man säga!? Denna dagen slutade inte riktigt som det var tänkt..
Jag som hade tänkt gå på middag med brudarna i kväll, men icket..
Vaknade i morse med feber och världens värk i hela kroppen..
Begav mig i väg på skolan och redovisade, sedan for jag hem.
Lade mig på soffan och vaknade 4timmare senare, känndes som det var välbehövligt..

Så det blev ingen middag, lite tråkigt, men kommer ju fler tillfällen..
Ikväll så blire bara mys i soffan.. så skönt, har inte umgåts med Erik på över en vecka..
så ska bli skönt.. Han den stackare får springa på alla affärer och försöka tyda mina listor..
får väl se om han kommer hem med allt.. :) för middag vill jag ju ha! :)

Nae nu blire soffan nästa, orkar inte sitta upp längre.. :(
Lev å Må...

Äntligen..

...Har jag tagit mig tid att skaffa en blogg.. Som vanligt när jag ska göra något så tar det lite tid.

Jag ska försöka att vara aktiv och skriva om det komer upp något intresant. Men det är inte alltid man har tid att sitta så länge här vid dumburken..

Skolan har börjat, igår var jag på den först föreläsningen. Den var faktiskt riktigt bra, eller vi fick igång en rätt hyffsad disskusion efteråt.. Brukar som kunna vara rätt tyst och pinsamt när alla är nya, men alla babblade på som aldrig förr..
Ska snart försöka väcka Gubben innan jag ska bege mig på skolan, inte så ofta vi hinner träffas när han jobbar eftermiddag, med tanke på att jag börjar oftast tidigt på morron.. Men det är bara att bita ihop, får hoppas att det blir mera tid tilsammans på förmiddagsveckorna!

Idag var det en föreläsning om IKT, inte så värst intresant men det funkar nog, eller det värsta är nog att den är på engelska och jag är verkligen kass på det.

Ikväll blire att umgås med Lisa, Frida och gänget.. blir då inget alkoholintagi kväll, måste ju köra bil hem, och då kanske det inte är så bra kombination. Imorron så blir det iaf att gå på NH (Nationernas Hus) och äta och dricka gott, sedan på lördag morron så kommer Mamma ner hit så tror inte det blir för mkt godsaker på fredagen ska ju vara pigg och kunna rasta mamma på stan! :)

Det var lite granna om mitt nuvarande liv, det är under uppbyggnad, mer infor kommer senare ! :)


RSS 2.0