BioMys

Idag så har jag inte gjort någonting vettigt, jag steg upp åkte på Apoteket och hämtade ut tabletterna som dom skrev ut åt mig i går. Hem vilade i nån timme sedan bar det iväg till Emanuel och Emma där var även Pär, var ett tag sedan man såg han, men han var sig lik iaf. vi passade på att Luncha med dem.

Nu har vi gjort en paj med massa smarrigt i så nu är magen mätt. :)

Jag ska nog sätta igång att göra mig iordning så jag inte blir sen, jag och Johanna ska nämligen på Bio, skojskoj. :)



GårKvällen

I går så åt vi middag på Taormina och det var grymt gott, sedan så åkte vi hem till A-L och satt och surrade och spelade spel. riktigt trevligt.

Natten har inte vart lika trevlig, har vart veken mer eller mindre hela natten, har kännt att det är något som är fel. och nu har jag börjat fatta vad det är, jag har öroninflamation. Det är inte att leka med, smärtan är så fruktansvärt hemsk att tårarna rinner mer eller mindre hela tiden. jag vill att det ska spricka nu. Om det inte blir bättre innan jag ska gå och lägga mig så blir det ett dyrt jäkla besök på akuten, för jag MÅSTE få sova i natt om jag ska orka med mig själv.

Suck, måste ju få pencelin mot det här så att jag och Johanna kan gå på Mamma Mia i morgon...

Nu ska en trött och hängig Emma försöka vila lite.

...

När vaknade du? 09.10, det är skönt att sova.
Sminkade du dig idag? Jepp, alldeles nyss, ska ju på fest. :)
Vad åt du till lunch? Rester sen gårdagen. torsk och potatis
Har du skrattat idag? Nja, inte så mkt än men snart. :)
Vem har ringt dig mest idag? Mamma
Vad gjorde du klockan 13.00? Låg på soffan och läste en bok
Vilka färger på kläderna hade du idag? Mjukbyxor och en slashas t-shirt. men snart blir det partykläder på.
Har du pratat med mamma nåt idag? Jajjemen.
Har du blivit kysst idag? Jepp, älsk kom just hem från jobbet.
Vad gör du nu? Sitter och väntar på att älsk ska bli klar i duschen så jag få sminka mig nångång. :)

Helg..

Äntligen helg, Älsk kommer väl snart hem och då blir det att nöta lite Tvspel och sedan så ska väl jag göra mig i ordning så jag hinner förbi hos Brudarna innan vi ska iväg på middag, vi har personalfest i kväll. tror det kommer att bli riktigt skojigt. :)

Ja Johan har ännu en gång lämnat sitt tv-spel till mig och han har lovat att ta tillbaks det på måndag även om jag så ska gråta och slita mitt hår. jag kommer att bli en tv-spels narkoman i helgen. :) jag nöter och nöter skratta lite emellan åt hur värdelös jag är. :)

Men nästa helg då kommer emelie och då ska vi ha tv-spels VM, för vi är ungefär lika värdelösa. :) Som johan säger, kan det bli värre än två nördar och ett tv-spel. Haha..

Nae, disk och duschen nästa. :)

Regn och Rusk..

Suck, så trött jag är på regnet nu, ´jag hade tänkt mig en promenad nu på morgonen men det gick ju inte. jag hoppas det blir bättre frammåt dagen så jag få röra på mig lite. jag skulle iof kunna åka på gymmet och gå på bandet, men då måste jag förnya kortet och det hade jag tänkt vänta med tills jag får pengar från CSN. :)

Jus nu sitter jag bara här och funderar på om jag skulle ha städat något i dag, och jag tro det få bli så. Tycker att det känns som om jag städar jämt, men det var det jag förstod när vi köpte brun/svarta möbler till vardagsrummet. Så i dag får det bli städning i allla rum så att jag kan slappna av i helgen utan att städa. :)

Det blir ingen höstfest för våran del, vi ska vara kvar i umeå och mysa. Känns riktigt bra, känns som om man inte missar något, men vi sparar en massa pengar. :)

Lyckorus...

Ja här sitter jag på mitt lilla rosa moln och jublar av lycka. Idag har lyckats hittat ett köksbord och stolar som föll oss båda i smaken. Inte så vidare speciellt, men jag tyckte att det var bra pris och fruktansvärt enkelt och sköna stolar. Så vi tog det, vi kommer att få hämta det den 9sept. inte alls så länge kvar ju.





Kommer att bli så nöjd när jag fått upp detta. :)


Sjukling..

Yepp, febern vägrar ge med sig, hade lite hopp idag om att den hade gått sin väg, men tydligen inte. Suck! Så i dag har dagen spenderats på soffan där jag har hunnit plöjja några filmer, sedan så har jag inte gjort någonting, eller jo jag har till och med hittat åt schemat till kursen vi ska börja på måndag! Kursen som jag ska börja nu heter barns tal-, skriv- och läs inlärning. Jag tycker att den låter intresant, men några som läst den tyckte inte alls att den var bra, så vi får väl se vad jag tycker.

Nej, nu blir det duschen innan det är dags för du är vad du äter.  

Haa..

kom ju på att ni inte har fått se det här....

Före:


Efter:

....

Idag så måste jag börja med att säga Grattis till Johan och Lars.. :)

Känner mig nere, sur och förkyld. Har inte vart någon toppen dag precis. Började med att jag blev väckt av telefonen, de va förståss Erik som tyckte att han var rolig, men se de har han fått ångra bittert i kväll, sur och grinig är vad jag har vart när jag inte få sova mina timmar.

Sedan så åkte jag på affären och handlade, känns som om vi inte fick nå mat alls men ändå handla ja för 1000 spänn, hugaligen så dyrt det är med mat. (men iof, så bunkrade jag upp med skurmedel, tvättmedel och torrvaror måste ju pass på innan man blir student igen. )

När jag kom hem från affären så känner jag mig inte riktigt pigg så jag lägger mig för att vila en stund, men då kom Erik in genom dörren så då begav vi oss till Vännäs för att ta det allra sista från lägenheten. :)

Väl hemma från vännäs så åt vi middag och bakade tårta, sedan så rasade födelsedagsbarnet, Manne, Fredrik, David och Kicki in. riktigt trevligt även fast man hade massa feber, tack gud för alvedonen. Satt och frågade kicki om naglarna hon gör och jag är fruktansvärt sugen, kanske ska kolla över ekonomin, var ju inte alls dyrt det där. :) Ska fundera på det iaf.

Nu så ska fröken Persson ta och krypa ner i sängen hos Älsklingen.


Ensamheten...

Ja i går så åkte både Emelie och Diezel hem, så det blev riktigt tomt och tråkigt här hemma. Erik jobbar som sagt eftermiddag så han ser man inte till så ofta, han bara jobbar och sover.

Idag så hade jag tänkt ta mig ut på en promenad och äta lite lunch innan jag beger mig till vännäs för att vara där tills i morgon kväll, ska försöka packa ner mormor i en flyttlåda. :) Så i kväll blir det surr och bus med mamma och mormor, synd att inte Erik och Leif kunde vara med, men dom kommer på fredag kväll. :) 

Dags att sätta fart. :)   

Kräftskiva..

Helgen har vart super, kräftskiva i går med Emanuel, Emma, Emelie, Jojje samt jag och Erik. Riktigt trevligt, fast vi var nog alla rätt trötta. Men det var trevligt att dricka ett gals vin och bara surra och äta gott. :)

Emelie har vart hos mig sedan i fredags och hon tänker stanna tills på tisdag så vi hinner surra av oss ordentligt nu så att vi kan överleva när skolorna börjar.

Nu ska jag gå ut med lilleman och sedan så blir det sängen...

Upptäckt.

Yes, jag gjorde en upptäckt nyss.

Min kusin Hanna har tydligen börjat blogga. :)

DiezelMannen

Yes, jag har blivit med hund några dagar, och jag älskar det livet. Kan lova att det kommer att flytta in en hund med mig i framtiden, men inte medans jag pluggar eftersom man inte riktigt vet hur mycket plugg man har.

Men hur som så är han så sööt att jag smälter, han tycker om att busa med Erik och sedan så håller han på att jucka sönder allt han ser. men det är sånt som hör till. :P

None

None

Detta är gamla kort, kanske måste ta och fota lite idag när vi ska ut. :)

Dagen

Vad ska man hitta på nu när allt är städat!? eller jag har några garderober kvar men dom få vänta ett tag.

Jag tror att jag ska ta dagen som den kommer och bara glassa runt här hemma och känna lugnet, kanske försöka på att läsa ut min bok så att jag kan vara lite mer social när Emelie kommer i morgon. Sedan så får jag väl se om svärföräldrarna svänger in här innan dem åker hem igen.

Jag längtar till nästa fredag för då kommer, Mamma, mormor och Leif ner. Då blir det att fixa lite saker här innan vi ska till vännäs och packa ihop mormor i en flyttkartong, så att hon är redo att flytta när hon får lägenheten.

Ne, nu blir det att fixa lunch.. ;)

Störd sömn..

Yepp, i morse när man sover som bäst så plingar det på dörren, min första tanke var jehovas eller nån försäljare. försökte somna om, tills jag hörde hur någon låste upp med nyckel. Paniken, hoppade riktigt upp ur sängen drog på mig kläderna försökte se pigg och glad ut när vaktmästaren kom innan för dörren. Men nu var då kontakten lagad, och om vårat badrumstak skulle han prata ihop sig med nån kollega, så det är bara att hoppas på att dom tänker måla om där, annars tar jag saken i egna händer.

I veckan så har jag burit ut vårat gamla skrivbord och våran gamla dator. burit in det nya skrivbordet och montera det, bytt gardiner i kök och vardagsrum. dolat på hela dagarna, så idag ska jag ta finalen. jag ska tvätta undan den stora högen. sedan så ska jag dammsuga, dammtorka och torka golven. Känner mig som en riktig hemma fru. men det är roligt, speciellt när E kom innan för dörren i går, då hade det hänt lite. han tappade typ hakan och fråga hur mycket jag hade gjort i ren ilska. :P Men innan jag börjar med något idag så ska garderoben rensas, och som tur inte min utan det är E´s garderob som behöver få sig en omgång.

Och varför rensar jag en 25.årings garderob!? jo för annars kastar han ingenting. jag kommer att göra 3 högar, en kasta utan att E vet hög, en kolla igenom självhög och en spara hög. :) Ska försöka ta några plagg ur min garderob, såna som jag sprade sist jag rensade och såna som svider att kasta..


Dåligt....

Jaa, emma nu är det skärpning. länge sedan jag skrev ju. mycket har hunnit hända, ska se om jag minns allt.

- Motorveckan några dagar i dimman med mina Älskade vänner..
- Blivit ett år äldre, men tror inte att jag blev så mycket klokare.
-En helg i haparanda med vännerna. :)
- Vart på en liten semester trip med älskling.


Idag när jag vaknade så fick jag glada besked, både jag och Erik går omkring med ett leende på läpparna, ja det är så att min älskade Mormor skall flytta till storuman. Me like it.

Nu så har jag fått order av mormor och mamma att jag måste ligga ner och vila, har nämligen urinvägsinfektion... inte så skoj när man vet att man får fin främmande i kväll, fröken Ivarsson sku visst komma och bo hos mig i helgen. :)

RSS 2.0