Gott nytt år...

Jajjemen, idag var det nyårsafton, tycker att detta år har gått riktigt fort och jag har hunnit med många bra och negativa saker. Hade tänkt sammanfatta det gångna 2008 men jag har tyvärr inte tid nu utan det får jag ta när jag hinner..

Nu ska jag göra mig klar och sedan bege mig på blåkupan där jag ska invänta det nya året med två av mina bästa vänner samt den underbara mannen som är en stor del av mitt liv. :)

Dagarna i fjällen..


Alva blev glad när vi kom.. :)


Så här glad blev hon varje gång kameran kom fram. :)


Middag i kåtan. :)


Hon är ju bara för sööt. :)


Syskonkärlek. :)


Barnens tur att bada i badtunnan. :)


Mys i badtunnan. :)

Juldagarna i bilder...


Mammas Fina Blomma.. :)


Ett av alla onormala kort på mig.. :P


Jag igen..


Willemo och vilja beundrar julklapparna kvällen innan julafton.


Tomten kom på besök på julaftonen.


Jag på julafton, dock innan julklaäderna åkte på. :)

Jag och Malin på annandagen.

Hemma hos Mattias på annandagen. :)

Oh Noo!!

Blir så irriterad, detta hade man väl kunna säga till om innan!?

Aja, får väl se hur det blir i morgon nu då...


God Jul...

God Jul
&
Gott Nytt år





Sömnlös!?

Som vanligt ligger jag helt sömnlös när Älsk inte är här hos mig. Jag gillar det inte alls, nu ångrar jag mig. Varför stannade jag inte i umeå!? Iof så är det väl bara två nätter, hoppas jag iaf. Rätt som det är så kommer han inte hem förens på julafton. Men men...

I kväll har jag slingat håret på Peter, jag och Emelie stannade även kvar där och såg nyaste bond. Väl hemma igen så blev det mys i soffan med massa surr.



I mor

Lugnet före stormen..

Jo tjena, här städas och skuras i varenda vrå. Jag som trodde att vi skulle mysa på soffan i dag eftersom att i morgon börjar julgästerna trilla in. Iof så är det nog en av våra lugnast julgäster som kommer i morgon. :) Blir nog lite mera livat i huset på tisdag när broder med familj kommer hit.


Jag har världens bästa vän! :)

Julfavoriter..

Ja nu sitter man här hemma och titta på Disneys julfavoriter med Leif, mys. Disney är bra. :)

Jag sitter fortfarande och hoppas på att vi kanske ska få lite varmvatten i dag så man kan få sig en dusch. Annars får jag väl pallra mig upp till storuman och duscha hos B o G. :)

Idag ska jag göra så lite som möjligt, men jag måste nog börja med att göra frukost. :)

Hon star´t

Ja nu var man hemma efter en jävla hemresa. Mådde verkligen piss, ett tag trodde jag att vi skulle måsta stanna så jag sku spy. När jag kom hem tippade jag omkull i soffan och där har jag legat hela kvällen. Jag har frysit och svettas om vart annat, nu har halsen börjat svälla igen. Suck, jag har inte tid med detta. Men efter all medicin jag ätit så är väl kroppens imunförsvar lite kasst.

Vi har sett på film, surrat och myst. Mamma gick och la sig och jag hade samma planer, men jag somnade på soffan. Vaknade upp av att det var Carolas julskiva som spelades och hur Älsk strök mig på ryggen så skööönt, jag låtsades fortsätta att sova. :)


Men nu blev jag pigg, har tvättat bort sminket och borsta tänderna. Vi är utan varmvatten och kommer inte att få något förens förhoppningsvis i morgon bitti. Hur skönt tror ni det var att tvätta sig i kallvatten? och hur tror ni det gick att få bort sminket i kall vatten.?

Nej nu viker jag in årorna och stuper i säng. :)

Mutch to do...

Ja och nu var det torsdag, veckorna går så otroligt snabbt. Ni ska se att det bara säger swissch så har det gått ännu en vecka och vi sitter där med en massa ångest över att vi ätit på tok för mycket julmat och mumsat i oss massa knäck. Och förhoppningsvis är alla glada och belåtna över att tomten har hittat åt oss och gett oss alla helt underbara julklappar. :)

Idag har jag en heldel saker att göra...

Läsa klart boken (inte mycket kvar nu...)
Åka och sola
Dammsuga
Dammtorka
Diska
Vattna blommorna

Packa ALLA grejer för att vara hemma tills nästa år. :)

Julkänslan.... vart är den!?

Vart är mina julkänslor?
Ja, nu börjar jag faktiskt efterlysa dem. Det som var så mysigt i fredags då det snöade det var tyvärr inte så kallt, men jag kunde titta ut genom fönstret och njuta av snön. Idag så regnar det och ahr gjort det hela dagen, hallå det är faktiskt den 17 december det ska inte regna nu. Nej, jag måste nog ta med i kvälls bönen att jag vill ha kyla och en massa snö.

Som den velpotta jag är så har mina planer för helgen ändrats, men dock för att jag ska få möjlighet till att få mera julstämning. Jag ska åka hem på fredag eftermiddag, tror J pratade om tre tiden och det blir ju kanon, för då hinner jag luncha med Sandra innan. Varför har jag då valt att åka hem!? jo för jag ska få baka polkagrisar med världens bästa farmor. När jag då väl är hemma så ids jag inte åka hem på söndag för att åka tillbaks till forsvik på tisdag, och sedan är jag ledig så varför ska jag sitta här ensam på dagarna när E jobbar. När jag kan vara hemma och umgås med mamma och moster och jag får för allt i världen inte glömma bort min älskade vän som alltid lyckas med att göra mig på bra humör. Emelie, hon ska både få klippa och färga mig så efter det kanske jag drar lite på smilebanden.

Nej, nu ska jag fortsätta att läsa all denna tråkiga kurslitteratur. Fast jag ska inte gnälla det går faktiskt riktigt bra idag, snart tagit mig igenom det jag satt upp som minimum för veckan.... och det är ju bara onsdag.... :)

Bodyguard..

Så fruktansvärt bra film det är, jag får aldrig nog. :)

Less x 1000

Jag är så sjukt less, jag skulle behöva komma härifrån en stund. Men föreslå då för gud skull inte att jag ska åka hem till storuman, för dit vill jag inte. Hade nog inte åkt hem nästa vecka heller om det inte vore för att det är jul. Vet inte vad det är, men jag är nog bara sjukt less på storuman. Visst jag saknar min familj och mina räknade vänner som är där ifrån.
Idag är det tisdag och jag är less för att det inte verka komma något Gossip avsnitt idag, jag är less på att alltid äta middag själv, jag är less på att måsta läsa all den där jä**a kurslitteraturen. Suck! jag är lesslesslessless...
Sedan så blev det inte bättre när E berättat att han hade fått tid för att fixa bilen på fredag så han åker tydligen hem på torsdag, förstår inte, det borde ju finnas en annan väg till hoting än den omvägen via storuman... Nae, jag är inte ett dugg ironisk..

Nej Usch så jag gnäller och klagar, nu måste jag försöka att se positivt. Jag har ju jullov(fast det betyder att jag har eget arbete ca 1000sidor att läsa.) Sedan så kommer Malin hit i helgen, fast det är iof bara några minuter av den alldeles långa ensamheten...

Nej, nu ska jag sluta gnälla. Jag ska ta och se på tv en stund innan jag ska se om jag kanske kan hitta på något annat roligt.


Julen..



Inget är mer trist än att vakna på julmorgonen och inte vara ett barn.


16 December

Idag så var man hemma i hopp om att magen ska ge sig, får hoppas på det eftersom jag tog sista tabletten av penecilinet i går. Jag tycker då inte att tabletterna har gjort det dem skulle så jag ska avakta nån dag och se vad som händer.

Har just fikat frukost och nu häller jag i mig te i hopp om att jag ska få upp lite värme i kroppen, jag skakar som ett asplöv. Men jag får väl ligga här i soffan med te och filtar och försöka läsa så gott som det går.

Kring 1 skulle visst älsk komma hem, de har verkligen ingenting att göra om dagarna. Så jag hoppas att vi få ta julledigt lite tidigare än planerat. skulle vara så skön att slippa köra hem på julafton. :)

Falskt alarm!?

Vem vet!? Det bubblar fortfarande i  magen men jag har då fått behålla maten så. Men jag kom på att jag faktiskt ätit på tok för mycket penicilin på sistone inte underligt att magen krånglar och att orken är slut. Ska bli skönt med ett välbehövlig jullov. :)


Jag fick en klump i halsen när jag såg vilket datum det var.  15december. Det är just detta datum som gör att jag tycker att det är jobbigt med julen, alla minnen kommer fram och visst är de fina minnen men det är samtidigt jobbigt. Visst är julen fin på många sätt och vis, men saknaden gör det bara jobbigt. I dag är det tio år sedan min fina farfar fick somna in, jag kan inte fatta att det är tio år sedan jag minns det som i går.

Tänk om man fick vrida tillbaks tiden, tänk om han hade fått vara vid livet idag hur hade saker och ting sett ut då?

Magsjuka!?

Är det magsjukan som är på väg hit!?

Sen jag kom hem i dag kring 1 så har jag mått riktigt illa, magen bubblar och så fort jag ser eller hör talas om något som heter mat så vill jag bara spy..

Fast det borde väl vara min tur, förra gången det gick magsjuka så fick Erik den två omgångar. Han tyckte att jag var taskig som gav honom min del, så det vore väl kanske inte mer än rätt att jag åker på det. Fast tro mig det är inte något jag vill. Men tyvärr går det ju inte rå över.

Nu är det bara att ta med i kvälls bönen att jag ska bli bättre och att det bara är falskt alarm.

Film tajm..

Nu är det dags att se kvällens film i sävar innan det är dags att åka hem och sova. 

Vet ni vad!? Måndag och tisdag kvar, sen är det lov för min del. :) Hihi... 



Ikväll har jag busat med denna sötsak. :)


tredje advent...

Idag får jag ta fram måttbandet och elda lite på det tredje ljuset. Jag är verkligen jätte noga med att det ska vara tripp trapp trull.. Det är verkligen många som tycker att jag är löjlig men jag vet inte vart jag fått det i från, för både mamma och pappa skulle kunna tjuvstarta och elda dagen innan. Fuska fick jag även se henke göra i går, men jag mådde så psykist dåligt öven den där adventsljusstaken blev ojämna så jag fick faktiskt lov att blåsa ut ljusen. (efter att jag låtit dem brinna till sig.)


På tal om sävar, jag skulle helt allvarligt kunna tänka mig att bo där, riktigt fint och det bästa är väl att min kära sambo har samma åsikter. Så vem vet, man kanske ska börja hålla lite koll på lägenheterna i sävar.

Just nu skulle vi vilja bo i det området där sandra och micke bott i, och där får vi en 3.a för samma pris som vi har en två för inne i stan, så why not!?

så det är väl bäst att hålla ögonen öppna. :) Nej, men allvarligt så får vi se vad som händer. :)

Lucia...

Och inte blev det något lucia firande i går, mi8nsta hjärtat ligger i magsjuka så de båda fick vara hemma. Stackarna, men lika bra de har gjort bort detta innan de ska fira jul med oss eftersom jag inte vill ha magsjuka.

I går så blev det go middag med Carro och Elof ( läs:Nils) trevligt sällskap och en massa surr och som vanligt massa fnitter, men vad kan man vänta sig av mig och Carro? :P inte så mkt iaf. Synd bara att Elof(läs: nils) hade tävling idag så han fick nöjja sig med två öl.

I dag så gjorde vi fika säck och åkte ut på endurotävlingen och skulle hejja fram Elof, vi såg bara första heatet men det gick riktigt bra för honom, 6.a tror jag han var.

I kväll så ska vi ut till sävar, blir att äta pizza och förmodligen ska väl Erik och Henke lura i varandra lite öl. :) Trevligt...



Sandra, det blir kanon med lite lunch. :) jag är ledig den dagen så bara att komma när du har tid. :)

Only me..





Kortet är taget ikväll.. :)


Jul hemma hos oss...

Här kommer några julbilder från oss!!

Denna fina julduk har E´s mormor broderat och jag blev så kär i den så då fick jag den. :)

Mina julgardiner i sovrummet. :)

Våran finfina julgran. :) (lägges ut på begäran av Leif"Hebbe"Sandberg)

Pirrigt...

Nu är det många frågor som snurrar i mitt huvud.

Hur går det här till egentligen? hur länge dröjer det? kommer jag att få ut något av det här? är hon trevlig? Gaaah, ja det är ännu mera som snurrar runt...

Kl 9 ska jag infinna mig på vårdcentralen, jag ska äntligen få träffa en kurator och prata om allt som hännt under operation och komplikationer efter åt. De som står mig närmast vet nog hur dåligt jag har mått under / efter allting, så vid sista besöket i storuman skickade de en remiss till en kurator. Jag tycker själv att detta skulle hänt betydligt tidigare men på kvinnokliniken fick jag ingen hjälp som jag bad om. Tacka vet jag Gunnar Hj i storuman. :)

NejNej, bäst att fika lite frukost så jag inte behöver skämmas när magen börjar kurra..

Magen skriker...

och det betyder att jag måste äta, men vad?? Trodde minsan att jag skulle få mormors köttbullar, men tro ni inte på fasen att det är SLUT!!! :( så nu blire väl typ nudlar eller ngt. för handla orkar jag minsan inte göra idag...


Jag är ledig i morgon, men måste upp tidigt ändå, för kl halv 8 så är det lucia tåg på småtjejernas förskola och jag måste ju dit och se de underbara varelserna. Sedan så kl 9 ska jag vara på VC här på böleäng så det blir lite tajt om tid men det ska nog lösa sig.

Efter det så blir det STOR handling, dags att fylla upp frysen. Måste försöka hinna att städa i morgon på dagen eftersom att Carro och Nils kommer och ska äta middag i morgon....

Vad händer i helgen? jag vill hitta på något, är ju trots allt lucia. Kom med förslag någon, för plugga hade jag INTE tänkt göra...

Drömmar..

När jag läste detta så av någon underlig anledning att tänka på Emelie... :)

"Bästa sättet att förverkliga sina drömmat är att vakna..."

Jämarns så arg jag är...

Jaa riktigt illa är det, fast inte alls så farligt. Igår läg jag och tokläste tills klockan var 1 för att jag skulle få sova nu på morgonen, jo tjena. vad händer? halv 8 plingar det på dörren och där står målaren (vi hade avtalat tid kl 12), nu är väl inte halv 8 något att klaga över men det var faktiskt min enda sovmorgon sen efter praktiken. Lite sur blev jag allt.
Men väl uppe så tömde jag toan från grejer, sedan har jag vart hos carro och surrat och nu ska jag plocka ut de frågor vi ska ha med oss i eftermiddag.

I kväll så ska jag och carro dricka glögg, äta pepparkakor och klä granen. :)

Det kan inte bli bättre...

Det är så mysigt att stiga upp och göra mitt te och sedan krypa ner i soffan och mysa med tidning dator och te. Får inte glömma de tända ljusen och the voice morgon tv.. :)

Min lista för dagen.

Skjutsa Mamma och Mormor
Kopiera upp litteratur
• Plugga läsa kap 5 &12, 13, 14
Handla
Fixa upp julgranen (vet att det är tidigt men jag måste få njuta av den innan vi åker hem till jul.)
Boka tvätttid
• Städa / Plocka undan.



Vet ni vad? Han som delar säng med mig är världens bästa, utan honom skulle mitt liv inte fungera och hur skulle jag ta mig upp på morgonen om inte han fanns. Jobbar han så ringer han (tills jag svarar) och väcker mig, ibland tror jag att hela volvo är involverad och sjunger och är han hemma så typ puttar/sparka han ut mig ur sängen (det måste man typ göra för att jag ska orka ta mig upp).

Lycka...

I kväll så bjöd mamma och mormor på middag, mums. mycket bättre än några rester. Efter middagen så åkte jag hem till Johan och hälsade på, där var även andre och de andra i snickargänget. Satt och surrade lite och sedan så såg vi lite tv innan jag åkte hem, när jag kommer hem så ser jag hur det rör sig i lägenheten, jag fick mer eller mindre panik. Shit, men när jag kommer och går förbi köksfönstret så ser jag att det var Erik. De hade stopp på volvo så han hade slutat för kvällen. Så nu har vi hunnit surfa runt och surrat av oss lite.

Nu har jag just fikat (proviva och fil för att min mage ska hålla i några dagar till) och tagit penicilinet så nu blir det sängen. :)

Eftersom Erik redan är hemma så behöver jag inte somna själv i ikväll... :)


Bara för att...

Bara för att jag skrev det här i morse så regnar det här nu.... Suck!

Men lite gladare blev jag när mamma ringer och frågar om jag vill med ut och äta, och självklart vill jag det. :)

Ingefära och Citron

För några helger sedan så var jag hos min vän vars mamma bjöd på ett underbart gott te, nu har jag oxå köpt det. Riktigt gott, rekomenderar det starkt.

Friggs gröna ingefära och citron te.

Kyla...

Den eftrlängtade kylan är här, fast det får gärna bli kallare.

Vaknade kl 6.45 i morse steg upp läste tidningen och klädde mig, upptäckte att det var - 7,9 Vilken Lycka! Skjutsade Johan sedan hem och bytte om och begav mig ut på en otroligt skönt skön promenad, det rök ur munnen och knarrade under skorna och kinderna blev alldeles röda. Jag hoppas att kylan är här för att stanna för jag älskar den! Väl hemma så gjorde jag i ordning fika, så nu sitter jag här mätt och belåten. Ska hoppa in i duschen och sedan bege mig iväg på skolan.

Hoppas ni får en riktigt bra dag. :)

Pjuh...

Allt som skulle göras i dag är gjort och nu väntar sängen, som jag längtar...

Har fått träffa världens söta Alva i kväll, hon var väldans pratglad och som vanligt så fastnade hennes ögon på Erik. tror att hon är lite kär faktiskt. :P

Nej bäst att hoppa i säng, skulle visst upp kl 06.45 i morgon för att skjutsa Johan sen blir der prommis innan skolan börjar. :) Jag har tänkt på det där jag kliver upp tidigt för att hämta E när han har lämnat in bilen och jag stiger upp och hämtar J när han lämnar in bilen. de har nya bilar men ändå är det bara toyan som står där och är felfri. :)

Ljuset i tunneln..

Dagens schema...

09.00 -13.00  rapport skrivning.
13.00 -14.30  Promenad och Dusch
14.30 - 17.00 Rapport skrivning
17.00- 18.00 Middag
Sedan bär det av till sävar och det är med glädje jag åker dit för då kan jag koppla bort allt som heter skolarbete och ägna mina dyrbara timmar åt film med trevligt sällskap....


Dags att börja skriva igen....


Där fick ni så ni teg...

Vaknade i går och packade med det vi behövde sedan så åkte vi mot skellefteå. Som vanligt så disskuterar jag och Erik hej villt omvilket lag som är bäst. När vi träffar upp pappa, tommy och matte så visar det sig att alla klankar ne på modo men kylig som jag är så ignorerade jag dem bara. Jag hade själv trott på en tung förlust med tanke på hur det har gått för modo de senaste matcherna.

Men vi vann dock i SD men de behövde vinsten för att komma igen. :) Jag vill se mera hockey, ska nog boka in en helg här framöver... :) Men då får det nog bli övik, går fortare att köra dit och då kan vi ju hälsa på moster.. :)


Mer död än levande...

Så känner jag mig, men bara att bita i det sura äpplet. för nu åker vi till Skeå.. :)



Hockey dag idag. :)


Tro på dig själv...



"Om du tror att du kan, så kan du. Men om du tror att du inte kan, då har du rätt..."

Rapport Skrivning...

jag sitter och skriver för fullt, känner mig inte så värst peppad på att skriva så det är väl förmodligen därför jag hamnade här. Jag har ca halva rapporten kvar och jag som hade hoppats på att bli klar idag men jag får kämpa i kväll samtidigt som jag lyssnar på idol och njuter av helgen.. eller kan man kalla det helg om man sitter och kämpar med skolarbete? Hur som så är det bara ca 1½sida kvar men det är den jobbigaste delen, en analys. Suck!

Jag hade tänkt väcka sötisen som verkar sova gott och höra om han ska med på stan och fixa farmors julklapp och hämta ut mina piller på apoteket. Måste se till att vara klar med endel julklappar som pappa ska få med sig hem i morgon.

Go morgon världen!

Oj så trött jag är idag, jag känner mig trött och slut på och jag kan lova att det är peniclinet som gör det. Jag brukar vara däckad när jag äter det. Nu ska jag bege mig på jobbet och se till att allt med inskolningen går bra, sedan blir det hem och skriva rapport. Eftersom det blev som det blev i går så skrev jag ingenting och jag som skulle få det där klart idag, men jag får kämpa och sen hinner jag väl skriva lite i morgon innan vi åker. :)

NejNej, tidningen, frukosten och pillren väntar på mig nu. :)

penicilin.. (eller hur stavas det?)

Ja då hade jag kommit hem från akuten och de tyckte inte alls att såret såg vidare bra ut eftersom att det glepar, och två månader efter operation borde det inte göra det. proverna var fina och utraljudet såg bra ut och hon såg även där att den halva äggstocken hade kommit igång som vanligt. och det kan jag lova att det var SKÖNT att höra.

Hur som så tog de en sårodling och jag gick hem med en penicilin kur i handen, så 10dagars illamående och trötthet. just nu när jag har kursavslut och kursstart, hade inte riktigt tid med detta men det är väl en smäll som jag få ta.
Så nu är det sårtvätt och omläggning som gäller ett tag framöver.




Ett stort + är att jag har bytt praktik plats kommer förmodligen att få vara i lycksele nästa praktik, känns skönt eftersom jag då kommer att kunna åka hem och sova hos älsklingen om jag önskar och det lär jag nog göra varje natt förutom dom nätter jag ska bo hos Emelie, nån måste ju laga mat och föda upp ungen. :)

Nu ska jag krypa ner i soffan hos Erik å se på nå tv, för vet ni vad....!? vi har helg nu... så i morgon får vi vara hemma båda två. :)

När ska turen vända?

Nu är jag sjuktless på att allt ska drabba mig, jag ska stoppa i mig nå mat nu sedan få ja se om jag ska åka upp på akuten med min mage/sår... det glepar och har runnit lite var och jag har en rätt stor knöl nedanför. känns som att detta borde undersökas.

När jag upptäckte att det glepar och att det runnit var så kom tårarna och rädslan för att något är fel. jag orkar inte mer, min ork tog slut för länge sen. Just nu känner jag mig som en gnällis och sitter och gråter, men jag vet att det är rädslan för vad som komma skall på akuten. vad kommer att sägas? vad kommer de att göra? hur kommer proverna att se ut? vad är knölen för något? 

Tankar från en sjukt less Emma...

Julfavoriter...

Sitter och funderar på vad som är mina julfavoriter..

Mina favoriter är....
Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul... (just därför att jag vill ha en riktigt jul, en sån som man har när man är liten.)
Carola - Himlen i min famn... (Bara för att jag älskar hennes röst, och en väldigt fin text...)

Carola - jag drömmer om en jul hemma....
Jag lyssnade just på denna låt och den låten gör mig faktiskt riktigt förrvirrad... Vart är hemma för mig!?? Är det där jag är uppväxt dvs. storuman/forsvik eller är det där jag är skriven i umeå?


Frestelse



" Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den. "


Jag föll pladask för denna, eller den med lime & ginger.
MUMS....

Torsdagsplugg..

Idag blir det massa plugg...

Ska börja nu på en gång och hålla på till halv 12 då det  är dags att äta lunch och sedan ska jag bege mig på en redovisning på skolan. känns pirrigt, tyvärr verkar det inte vara i basgrupperna... Jag vet, när jag jobbar i barngrupp förklarar jag för barnen att det spelar ingen roll vem man hamnar med, alla kan vara med alla. Nu sitter jag här och är nervös över vilken grupp jag ska hamna i..

I kväll blir det att bege sig på jobbet en tväris på inskolning, ja det är ju faktiskt jag som arbetsledare som ska inskola nya..


Komma först...


"Du kommer aldrig att komma först så länge du går i andras fotspår...."


stor städning...

jajjemen, i kväll har jag stor städat hela lägenheten. nu värker ryggen och tålamodet har trytit för länge sen, var inte inte Erik som sa något så var det någon kabel eller något annat  vägen. Suck!

Egentligen borde jag inte sitta här utan jag borde ta och förflytta mig till duschen och bara njuta av tystnaden. Det har vart en jobbig dag, många känslor hit och dit. Men vad gör man inte för sina vänner!? jag vill inte stå och titta på när de mår dåligt. Och tyvärr så kan jag säga att jag vet hur det är att inte veta hur det ska sluta, jag önskar att jag inte visste och att du inte behöver gå igenom detta. Mina tankar är hos dig vännen...

Nej, nu blir det duschen innan jag ska iväg och ta ut pengar så kicki får i morgon. :)

Goder morgon...

VIlken morgon, lyckades se julkalendern i morse och vad ska man säga om den!? Jag tycker att julkalendern var mycket bättre när man var liten, tänk om de skulle visa pelle svanslös igen eller varför inte sunes jul, men den bästa av allt tror jag var mysteriet på greveholm.

Nåväl jag såg julkalendern, drack te och tittade på mina underbart vackra ljus. Det är så mysigt nu när vi börjar vara i juletider. :)


40.000

Hörde på radion i går att under oktober och november månad så är det ca 40.000 personer i hela sverige som blivit varslade... det är helt sjukt... vart är världen på väg???


Mera bakning...

Jajjemen, nu har vi kört igång med mera bakning men i dag var det lussebullar som stod på schemat. :)

I går kväll kring 22 tiden fick både jag och Erik ett ryck och tokstädade kring papper och allt här hemma, blev en heldel som åkte i soporna. Känns otroligt skönt att få bort allt skrot.
Så det blev en sen kväll i går och jag låg sömnlös så jag steg upp och skulle se på tv en stund, men jag vaknade halv 6 i morse av att erik väckte mig på soffan. så idag har jag ont i kroppen men det är sånt man får leva med.

Nej dags att återvända till bakningen för att sedan sitta och plugga resten av kvällen, känns lite mysko att gå på skolan i morgon men bara att he sig dit. :)

Baka baka bullar...

NejNej, inga bullar blev det den här gången, idag blev det kola/siraps kakor och chokladsnitt. Jag och Carro drog ett storbak med dubbla satser och sen delar vi på allt. I morgon tror jag att vi skulle baka lussekatter, och vet ni vad? vi håller till hos Carro för hon har en diskmaskin (det kallar jag LYX....)... :)

Tror att jag ska skaffa en riktigt stor diskbalja och när den är full så ska jag åka och hälsa på här. :) Hehe....

Burr burr...

Det är sånt pissväder ute att jag inte vill gå utanför dörren, men det är väl bara att bita i det sura äpplet...

Det tar ca 5 minuter att gå till carro och det blir längre med bil, men i dag tar jag bilen kan jag lova, dels för att jag inte vill att det ska regna på min älskare (datorn)... :)

Dags att börja ta upp studierna igen.


Whiskey lullaby....

"She fianlly drank her pain away a little at a time.
But she never could get drunk enough to get him off her mind."

1 December

Min helg har vart underbar, fredag kväll blev det pizza och julpynt. lördag blev det shopping, middag på garaget och glögg här hemma. Söndagen blev Shopping, promenad med Carro och filmkväll i sävar. :)

Levande julkalender, ja jag och Carro ska försöka att följa den levande julkalendern som försigår här på teg. varje dag så får man en adress och i det fönstret har de gjort en "lucka", detta ska tydligen börja idag och vi ska ta oss en promenad förbi.

Annars så ska vi göra klart vårt arbete som ska skickas in senast kl 15.



Missade julkalendern i morse, sov som ett tok... men jag får väl se den i kväll i stället. :)

RSS 2.0