Dagarna i Storuman!!

Japp, i helgen är det storumandagarna, och för mig betyder det, midddag på camingen på fredagen, iväg på någon värd förfest för att sedan ta sig i väg på hottan. Lördag morgon så hör det till att man är dålig och ska pallra sig i väg på marknaden, gå massa varv där och låtsas vara världens piggaste. :) Är det fint väder på lördag brukar vi skynda oss på marknaden så vi kan åka ut på sandhögarna och bada innan det är dags för middag med gänget på Skrinnarvägen, och sedan börjar man pallra sig  ner mot dansgalan där jag har lärt mig att kvällen kan sluta hursom. :)

Så nu är det dags att packa ihop och bege sig hem till storuman, sedan så får vi se vad som helgen har att bjuda på. :)

Mörkret.

Ja, nu verkar mörkret vara tillbaks. det är den 25 juni idag och man måste ha lamporna tända i fönstret, ingen höjdare. vart är sommaren!?

Idag så imponerade jag på både Erik och mig själv, jag sov till 12. inte riktigt likt mig, men det var välbehövligt. Erik jobbar på trots smärtan i armen, så jag sitter här själv. Men johan tittade förbi en sväng och fikade lite med mig och surrade lite skit.

Nu ska jag nog sova så att jag tar mig upp i tid imorgon, ska vara hos Frida och Nicko halv12 så.. :)

Jobb..

Japp, nu har jag jobbat både i går och i dag, så nu ikväll bär det iväg till Umeå ochska vara barnvakt där. skojskoj. :)

Midsommarhelgen var helt fantastisk. ska försöka lägga upp nå bilder här innan jag åker till umeå. :)

Och vart är sommarvärmen!? Jag vill ha varmt och sol iaf i helgen.

Fotboll...

Jaa, vad säger man!? lika bra att jag inte säger något så har jag inget sagt.

I morgon mitt på dagen någon gång bär det av till lse, där jag ska spendera hela långa helgen och endast med trevligt folk. hoppas man hinner träffa lite folk innan de åker hem på kvällen. Men det ska nog lösa sig, jag har beräknat att Emelie kommer kring 16 och lika så att Malin slutar sitt jobb då, så det blir kanoners.

Trots att min älskade har bangat så tror jag att det kommer att bli en toppen helg, visst kommer jag att sakna han men det är bara att bita ihop och acceptera hans val. På måndag så drar mitt jobb i storuman igång så vi kommer tyvärr endast att träffas en helg (storumandagarna, då man oftast inte träffas ens eftersom vi är med våra vänner på olika håll.) innan Eriks semester men det är väl bara att bita ihop och se till att lyckas med det här.

Dags att sova nu.

Onsdag..

Och nu är den stora frågan hur kommer det att bli på midsommar!?
Jag önskar och hoppas, men samtidigt känns det som att jag inte ska orka slösa energi på det. Det har vart så här förr och det har löst sig, men nu har jag bestämt mig för att bara låta det gå och se vad som händer.

Nu ska jag försöka få i mig nå lunch och sedan så blir det att städa vardagsrummet. Sen är ALLT klart, då kan jag åka till lycksele i morgon och känna lugnet. :)

Städar..

Jag skurar och jag fejar, men nu är det bara vardagsrummet kvar, men det får jag ta i morgon. Jag känner mig så duktig och effektiv, har putsat fönstren och skurat från golv till tak. :) i köket är det bara ett par gardiner som ska upp, och de ska Erik få hjälpa mig med när han kommer hem. :)

I går så blev jag avbruten mitt i städningen pga, jobb. men pengar behöver man alltid. Måste förbi på jobbet innan helgen och fylla i några semester papper.

Nu ska jag gå ne och ta hand om tvätten. :)

Helgen..

Måndag morgon och jag sitter/ligger i sängen med datorn i knä och försöker få tummen ur och ta mig ut på en promenad innan det är dags att börja städa lite.

Helgen har vart skön och det har inte hänt allt för mycket, rätt lugn och massa mys. Fredag kväll så gjorde jag typ inte ett skit, umgicks med Emelie, var och träffade vännen ptr och bara surrade innan nicke "tog" honom i från oss. Så då begav vi oss hem och sov istället. 
Lördagen började dagen med tårta hos Linnéa som fyllde 13år. efter det så begav jag mig ut på hembygdsgården där Ptr och Isak var och snyltade tunnbröd hos Ankan och Maggan, så det slutade med att jag fick med mig en stoor påse tunnbröd hem. På kvällen så begav sig Älsk på någon fest medans jag och Emelie tittade på fotboll, sedan så hann jag och Emelie med att skratta så vi hade kramp i magen. Vi hamnde utanför hotellet där vi satt oss på en bänk och pratade med Patrik och gänget. Sedan blev det hemgång, och nicke den stackraren körde men det var nog den roligaste hemresan någonsin. Hahaa.. Jag och Emelie höll verkligen på att döö av skratt. Natt bestod av en massa viktiga samtal med älskade vännen i kris..

Söndag morgon fick vi besök av Emelie och Niclas och det hela slutade med att vi låg alla fyra i våran säng och snurrade. Sedan fick grabbarna värsta iden om att fara ut och åka Buggy, jag och Emelie höll oss till det säkra och fick mig en BMW ragg med ptr, och vi hade då tak över huvudet och lite värme. :)

Sedan så begav vi oss till umeå och där sitter jag nu och ska just klä mig och he ut mig, för nu har jag svamlat nog. :)

Bloggtorka...

Kan jag lova... :)


varmt...

Oh, vad varmt det är i mitt rum.. har dörren öppet till garaget men det hjälper inte. tror aldrig att jag vart med om att det varit så här varmt här inne. Sedan så när jag väl skickat hem mina gäster och ska sova så börjar det surra runt huvudet, jo mycket riktigt där flyger en mygg.... GAAAAH.... jag blir tokig....

Sedan så håller jag på att sakna ihjäl mig efter Erik.. vill ner till umeå, men äre värt!? han jobbar ändå och när han väl är hemma så sover han, han har alltså eftermiddagsvecka. så jag överväger starkt att vara hemma hos mamma... :)

Dags att sova!? Oja...

Turturduvor...

Oja...

say no more.....

I love it....

Sötaste flickan och pojken i världen....

Thihi....

Måndag morgon..!

Och det är mys att vara hemma i forsvik, jag och mamma ligger på varsin soffa och tittar på Emil i Lönneberga. Emil han är just nu fuller på massa körsbär, stackarn...

Händer annars i dag..!? det regnar så det blir nog att göra så lite som möjligt. Nu när det regnar har jag ju en orsak till att inte tvättabilen.. hihi, tror att det ska få vara tills på fredag då Erik kommer hem... :)

I morgon tar mina sötnosar studenten, och min kamera är i umeå, suck... hoppas att jag får låna leifs, för några bilder måste jag ju allt få.. :)

dags att klä på sig lite så man vågar bege sig ut på affärn.. :)

Bad....

Dåligt med updatering här....  Har verkligen ingen ork i denna värme.

Har haft en underbar helg, det är helt sjunkt vilka bra vänner jag har. :)

Få updatera mera senare, är trött och nu blir det sängen..

It smells like summer..

Oja, det är jätte skönt ute..

Har vart på skolan och redovisat mitt arbete så nu är det bara en uppg kvar att lämna in i morgon, sedan så har jag SOMMARLOV! Kanske inte kallas så när man pluggar på universitetet men jag gör det..

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan blir det att fixa nå käk.. :)

Balen 2008


Bästa vännen! Helt klart den finaste...
Tårarna rinner när jag ser vilken underbart fin vän jag har!

Tänk om......

Finast.....


Synd bara att hotellet hade så smutsig spegel.. :)



Världens finaste "Lillebror"...



Helt klart världens sötaste pojke... :)




Min kväll...
Började med Vännerna, tyvärr så var dessa grabbar för biffiga så inga andra syns. men vi var 10 pers. :)



Självklart så var både jag och malin med...


Sedan bar det i väg hem till Lukas och Jennie....


Självklart så var min älskling med....


Kvällen avslutades på hotellet..
Lite läckert kort det där.. :)

RSS 2.0