Grattis!!

Ja i dag fyller min älskade Jenny år...

image120

Grattis på födelsedagen Gumman!! :)


BYEBYE

så där ja, nu åker jag upp till grönfjäll där jag tänker njuta av livet i 10 hela dagar. Skärtorsdagen är nog en av de bästa dagarna på året, det är tradition att man ska upp till fjälls då, och det är tradition att minst en skoter går sönder på vägen upp. (kanske inte en så rolig tradition men alltid lika skoj att slå vad och se vem som vinner vadet..)

Nu ska jag försöka ta mig i duschen och sedan packa ihop alt, sedan är det bara att hämta släpet och Eriks skoter, sedan ska det bli skoj att se hur jag ska få upp min på samma släp.. men det ska nog gå bra.. :)

Nöjd nu Emelie!?

Usch vad denna lilla tös har vart på mig att uppdatera, men inte så lätt när man har massa att göra..

Jag har nu äntligen gjort bort allt, så i morgon är det bara att åka på skolan och hoppas att vi kirrar redovisningen så smärtfritt som möjligt. sedan så är det paniken hem och göra sig klar innan Benny kommer och hämtar mig.. Pjuh. jag slapp köra hem själv, jag sparar både på orken och en massa pengar, för isåna fall hade vi juh måsta köra 2 bilar ner igen efter påsken.

Har riktigt ont i halsen nu igen. Suck.. Men jag är inte ett dugg förvånad, det är väl typ 17påsken jag är sjuk av de 20 påskar jag vart med om.. varför händer det alltid på påsk!? kunde det inte hända på 1.a maj.!?

Suck.. hatar eftermiddagsveckor. :(

Dåligt Persson

Jaa det är dåligt av mig att jag aldrig skriver, men i helgen har jag inte gjort så mkt förutom att legat på soffan och försökt få tillbaks orken, natten till lördag sov jag 12 timmar och det är olikt mig, samtidigt hade jag sovit en sväng på dagen.

I går gjorde vi ett tappert försök att ta oss ut och vad händer då!? jo skotern går sönder, men det verkar ha löst sig med delar och allt, så vi är då inte skoterlösa till påsk. Pjuh...

I går kväll så gick vi ut och åt med Emanuel och Emma, jätte gott och sedan blev jag och Emma bjudna på Garvsyra där vi fick oss ett gott skratt.. Efter det så blev det en sväng hem till Daniel och skulle kolla läget, träffade lite folk som man inte ser allt för ofta.. :) Fick juh kramas med Jenny oxå.

Påtal om Jenny så tror jag att det är dags för en Emma & Jenny dag, då inga andra får komma in i våra liv... många frågor, funderingar och världsproblem ska lösas innan jag åker till umeå.. För nu kommer vi att vara i från varandra i typ 3 veckor. om jag har tur så ska jag hinna ge henne sin födelsedagspresent på torsdag innan det är dags att lasta skotrarna och åka i väg till fjälls, 10 dagar i fjällen utan jenny och dålig teckning, shit... Stackars Emelie, det är hon som kommer att få ta skada av alla mina frågor, funderingar och världsproblem. :)



Trisslotter

3dagar man ligger här i feber.
Nu tycker jag att det får vara nog, jag är less.

Eftersom jag nu har legat här och tyckt synd om mig själv i dag så ska jag försöka bli miljonär, fick ett erbjudande om att köpa 4 trisslotter och få en femte. Så det tänkte jag roa mig med idag.  För rätt som det är så kanske jag vann en hundralapp eller så, då kanske jag har råd att tanka toyan och bege mig hemåt till mamma.

För där hemma vet jag att jag inte behöver sitta och beklaga mig för er stackars bloggläsare, då kan jag beklaga mig för mamma. Men jag kan berätta en hemlighet, E skickade just ett sms och skrev att vi åker hem i morgon när han sluta. I love it. Det är inte det att jag inte trivs här, men jag skulle vilja att mina vänner fattade att de måste flytta hit så jag slipper vara så ensam, tänk om ändå Jenny hade vett om att flytta ner till mig. eller Emelie, men hon har så många år kvar i skolan så jag blir nästan mörkrädd.

Men en sak är ju säker att om ca 2-3månader kommer det nog att vara skojigare här, för då kan jag alltid säga till mini E (J) att det vankas middag här, för sånt tror jag inte att han bangar på juh.

Nu blev det lite mycket här, men nu hade jag tänkt sluta. tror jag ska ringa till Jenny och beklaga mig och tjata lite på henne om flytten hit...

Lev Å må..


Bilder..

Jag sitter och tittat på massa bilder, så nu tänker jag bjuda på några! :)

Jag och Söt vovven i sommras
image117

Gubben gräddar våfflor påsken 2007
image95

Min älsklings Gumma på balen 2007. :)
image118

nu tog det på tok för lång tid att ladda upp bilderna så ni får se fler bilder nån annan gång. :)


Boring..

Jaa vad ska man göra!? har legat hemma nu i min ensamhet i 2dagar i feber och absolut ingen ork, har försökt läsa men det är något konstigt med boken för så fort jag tar i den så somnar jag.

Erik är så tjurskallig och jobbar trots att han inte mår bra så han somnar ju typ i samma veva han kommer innanför dörren, så han var inte så värst social han heller. Suck.

Jag åker hem på torsdag kväll och i helgen ska jag bara ligga inne och titta på massa film och mysa med gubben. Är vi piggare så hade vi väl tänkt försöka ta oss ut med skotern en sväng. Alla andra åker ju till Grönfjäll, men jag orkar inte det blir alltså 35mil att köra på söndag kväll, och det har jag ingen lust med.

Bjuder på en bild sedan i sommras. :)

image116

Skoterturen

Jaa, jag orkar inte skriva så mycket om den, men här kommer det bilder som får tala för sig själv. :)'

Rebecca tar en fika paus i Matsdal.
image109

Även Jonas tog en fikapaus i matsdal 
image110

Jenny Posar på fjället..
image111

Något Fjäll..
image112

Jenny + Andersson x2
image113

Jenny och Rebecca tävlar i godissnör ätartävling. :)
image114

Jenny verkar ha frysit fast :)
image115

Och så var denna helg över..

Ja suck, hade gärna haft en länge helg..

Har haft det grymt trevligt, åter kommer mera info om skoterturen. Nu finns ingen ork i mig, har haft feber hela dagen så jag har sovit och sovit, och sedan kom gubben hem från jobbet och har feber, så vi ska krypa ner i soffan nu och se en film och bara tycka synd om varandra. :)


Ett Födelsedagsbarn

Ja idag så finns det ett Födelsedagsbarn i min närhet, Storebror fyller 33år år idag. Snäll som jag är så har jag redan grattat han, det lät ungefär så här: 

Grattis på födelsedagen! 
-Vad gammal du är, 33år. ojoj..

Det är många som påstår att jag snart är i kapp, men det måste ju typ vara omöjligt, för han kommer alltid att vara 12år äldre än mig, så det så.  :)
Å inte blir det någon tårtbit till mig heller, för jag skulle tydligen få skylla mig själv när jag skulle åka hem till mamma. 

Nu är det dags att börja fixa och dola så jag är klar nångång. :)  


Orkeslös...

Jag har en hel lista som ska göras innan vi åker i morron, fattar inte hur vi ska hinna men det är bara att stiga upp i tid.

- Packa
Diska
- Vattna blommorna (som snart är döda.. Suck, har nog tappat lusten och orken för dem.)
- Åka på Univeritetsbiblioteket & hämta en bok.
- Kolla däcken på Toyan.
- Hössjö (eller vart vi nu skulle.. )

Suck, tänk om jag bara kunde knäppa med fingrarna och vips så var allt gjort. Nu tänker jag diska och sedan blir det sängen och en film nästa! :)


Intresant.


Tänk dig att du är pedagog (förskollärare) på en förskola och ni ska inskola en liten tjej på ca 1½år, hon är invandrare och ny i landet. I erat arbetslag har ni en manlig pedagog. Och den här lilla tjejen använder blöja, men pappan säger att han inte vill att den manliga pedagogen ska få byta blöja på hans dotter.

Hur skulle ni reagera!? Hur skulle ni förklara för fadern att ni inte har personal så det räcker till, han kommer att behöva hjälpa till i bland.

Tycker ni att man ska ta seden dit man kommer!? Då kan vi vända på det hela och inse att det blir otroligt svårt, säg att ni flyttar till ett annat land med era barn och när ni lämnar dem på skolan ser ni hur de slår barnen där, och ni säger att ni inte vill att de ska slå era barn, men i deras land är det tilllåtet att aga.

Så vad tycker ni!? Ska man ta seden dit man kommer eller ska man anpassa sig efter alla barn, dvs att det kan bli ca 20 olika kulturer och religioner att anpassa sig efter.

Det här har vi nu pratat om i ca 2 timmar och vi kom inte riktigt fram till något svar, så det ska bli intresant att se vad andra tycker. :)


Stålande väder jjuh..

Tisdag morgon, Solen skiner och det är ca -5 grader. Och jag är på väg till skolan, hade mycket hellre vart ute i solen. Men vad gör man inte för sin framtida karriär!? Hmm...

Men jag får tänka positivt, jag går endast i dag sedan så är det bara hemstudier och inte så väldans mycket att läsa. Det börjar dra ihop sig till kursens slut, en redovisning v 12. verkar inte vara en allt försvår uppgift, sedan så en hemtenta v13. och sedan så ska den förhoppningsvis vara godkänd, det återstår att se hur det gick på den hemska saltentan. huvva, bara jag tänker på det får jag rysningar i kroppen.

Nu ska jag väcka sömntutan och sedan börja bege mig mot skolan.. Hmm, Lunch kanske vore något. vad ska man äta då!? Suck...

Go Natt...

Ja det är tragiskt, så fort han jobbar eftermiddag så vänder jag på dygnet, tur att jag bara går 13-15 i morron, så då får jag åka hem och sova sedan.

Jag går fortfarande och nynnar på Ännu doftar kärlek av Marie Fredriksson den låten är så bra.

Vad ska man annars säga då? jo att jag och Emelie har haft riktigt ruggit tråkigt ikväll, suttit i över en timme och löst våra världsproblem, men jag fick mig allt ett gott skratt. Vad dessa pojkar kan ställa till med. Haha..

Nu är det någon som tycker att jag ska slita mig från datorn och lägga mig i sängen.


Doft av...


För ännu doftar kärlek, och hoppet blir till tro.
Ännu blåser vindar som stillar sig till ro.


Åter till skolarbetet...
Suck..
Vill inte...
Orkar inte...

Kändis!?

Kan man kalla det så!? Skulle inte tro det, men jag har iaf fått många sms av många som frågar vad jag gjorde i Tidningen. Eller ja..

Vi kan ju börja här, allt är jennys fel. eller nej kanske mitt eget. Jag och Erik hade sagt att vi inte skulle sätta våra fötter på marknaden i lycksele, för det är alltid så mycket folk osv. Men Ja, jag lessnade på att Erik bara var och skruvade jämt så jag tog en fika med Jenny där hon berättade att hon skulle vara chaffis till lycksele. Så jag tänkte ja men jag kan ju följa med. Så jag for hem, duschade, bytte om och åt nmiddag.  Sedan så tog jag en vinflaska i ena handen och vandrade till Jenny.

När vi satte oss i bilen så var jag tvungen att ringa till Malin och beklaga mig över att inte ha något å göra, så hon inte skulle förstå att jag var på väg till henne, för det skulle bli en surprise. Så jag luskade reda på att hon skulle till marcus, så jag och jenny packade in killarna i bilen och beav oss till Marcus och när då malin ringde på dörren så var det jag som öppnade, trodde faktiskt att hon skulle trilla baklänges i trappen.. Haha.. Så det blev en lyckad surprise.

Väl där så blev det massa prat med alla som jag inte träffat sedan ja helt ärligt tro jag sist måste ha vart annandagen. Mycket skratt och så.  Väl på hotellet så kom det en tjej och frågade om vi ville vara med på vimmelbilder, och vi blev så uppspelta så att sofia råkade skalla malin, och ja hej och hå.

Men vi hade skoj så länge det varade. Väl hemma så fick jag sova 4 timmar innan vi begav oss ut på skotrarna, ute hela dagen, så jag har lite träningsvärk i dag.. Ojoj...

Blev inge skola för mig i dag, men jag ska ta mig förbi hos Carin en stund i kväll och surra lite. :)


Svikarna..

Ja det här ska jag aldrig glöma. Vilka kompisar man har, enny jobbar, och emelie stack till GrönFjäll.. Tror inte att jag ska räkna dem som mina vänner längre.. Haha..

Nae, jag ska nog ta på mig något annat än min pyjamas och hälsa på nöffen nere på jobbet! :)

Min nya Kärlek.

Ja här är han jag pradtade om. :)

en 8 veckors chihuahua valp.
image102

image103
image104

image105

image106

image107

image108


Så det var min nya kärlek. Inget namn var det bestämt på han än.
Men det spelar ingen roll, för jag älskar han ändå. :)

RSS 2.0