Varför Varför...!?

bort prioterad... Hmpf....

Dags att lägga det här på hyllan!? förmodligen...



Förövrigt så är det bara en hemsk natt kvar.. sedan är vi återförenade jag och min andra hälft. Så skönt att få komma ner till umeå och bara vara.. Kommer helt klart att sakna Emelies bus och för att inte glöma Niclas. Två personer som helt klart gjort min vistelse här VÄRD! Fast dom bästa måste jag nog erkänna var barnen på Gungan.

Sedan så ska jag väl även säga att mamma och pappa också tillhör de bästa, tack vare dem så har jag haft tak över huvudet och fått mat i magen.. dom är underbara...

Men nu ska jag äntligen få komma hem till den bästa av de bästa.. Min älskade sambo, som förövrigt fyllde år i går... :) 25år, tycker att han börjar vara gammal nu.. Haha..

Dags att hoppa i duschen efter 2,5km.. inte så långt men inte så smart att fara ut i denna värme utan astma grej...

Min skönhets sömn..

Mamma ringde och väckte mig mitt i min skönhetssömn.. och mitt i den bästa drömmen EVER.... vill somna om, vill fortsätt drömma juh..

Åhh, plugga och städa idag. suck...

Sista dagen..

Jaa nu ligger jag här i sängen och vill bara inte stiga upp. Vill inte fara på praktiken i dag, för jag vet att hur jag än vrider och vänder på det så är det sista dagen..

Dags att hoppa upp och göra sig i ordning, uscha har bara en kort dag idag, så jag hoppas att någon av mina vänner har tänkt på det.. :)

Underbara Tanke... blunda nu Emma och tänk riktigt hårt så kanske det blir som du vill.... :)

Jag kröp...

... till korset...

Mamma fick baka... lata jag....
Så nu blir nog fröknarna på gungan nöjda i morgon när dom får go fika, hörde att det var folk som var sugna att komma på besök när de hörde att jag skulle baka, men icket detta ska vi ha tills i morgon. :)

Barnen ska även få kalasa lite dem med, men där har jag lite andra planer.. :)

Dags att hjälpa mamma.. hmm,, eller hur det nu var.. för färdig var hon iaf. :D

Boring..

Tråkigt att vara hemma själv.... :S

Kanske dags att plugga, ska bara på statiol först.. :)

Då var det måndag igen...

Japp, då var det måndag igen, är dock hemma i dag mår inte riktigt hundra, urinvägsinfektionen vägrar ge med sig och det betyder sömn=0. Så idag blir det att ligga i sängen och piggna till, hoppas bara det blir bättre under dagen, orkar inte med det här längre...

Annars så fick jag mig en tripp till Lycksele i går, jag följde med Niclas som skulle hämte den "glömda" bilen, väl i lse så inser Niclas att han glömt bilnyckeln så jag fick så lov att sitta hos Malin och prata skit, men det är alltid lika trevligt. Sedan så kom Sofia och bjöd på tårta inte helt fel det heller. När Niclas väl fått dit bilnyckeln så åkte vi hemåt, riktigt trevligt att få sig en pratstund med "Lillebror". Men jag säger då det, tänk efter nästa gång du lämnar bilen. Hahaa.. Och Niclas lär få höra det här om bilnyckeln ett tag.

Utöver det här så är det sista dagarna på praktiken, vill inte lämna barnen de ha blivit en del av mig. Idag när jag ändå är hemma ska jag försöka skriva färdigt lite på mina dokumentationer. hoppas på att iaf få bort en då är det mindre att göra till veckan. :)

Dags att ta sig ur sängen och se om man får i sig nå frukost, förmodligen lär det bli tranbärsjuice. är lite smått less ¨på det faktiskt.

All night long...

Nu sitter jag i forsvik och pratar med Mamma och INGELA! skoj att träffa henne igen, var ett himla tag sedan faktiskt.

För övrigt så är det söndag idag, usch hatar det.. men nu är det SISTA söndagen. bara att bita ihop och dra på leendet igen. nu är det bara några få nätter kvar, och tur är väl det för tårarna börjar ta slut. Ska ta vara på dagen nu, ska krypa ner i soffan hos Erik och sova till formel1, inget favorit program men vad gör man inte för att få kramas.

Skön helg, med sköna samtal, fest med skönt folk, lördag tog rekord, jag har träningsvärk i magen av allt skatt...

Idag fyller morfar år, 85år. Hoppas han har det fint där han är. :)

Mina vinnare i Eurovision Schalgern ....


Morsdg!

Jope, har vart och köpt en fin blomma till mamma och en till Eriks mamma.. :)
Nu ska vi ner till forsvik och fika för det vankas nybakat, och främmen. :)
Sköönt..

Upp å hoppa, ligg inte å dra dig!:)

Helg....

Jaa och här sitter man med urinvägsinfektion och mår allmänt dåligt, Erik är och fixar nå tranbärsjuice. Bara att hoppas på att allt blir bra snart, min kropp skulle nog inte orka äta nå pencelin..

Utgång i går, riktigt trevligt, grabbarna är snälla människor..
Vi han med allt från djupa samtal till massa bus. Ett tag skrattade jag så jag trodde att jag skulle kissa ner mig.. Men ojoj så skojigt..

Ska nog krypa i säng nu och se vad erik kommer hem med för nå smarrigt.. :)

........

Så där ja, då hände det ännu en gång....




Måste erkänna att jag är lite less nu, vill här i från.
Inte från praktiken men från Storuman, vill tillbaks till MITT!!

dags att sova!


Åhhh...

Tänk om man kunde ha bästa vännen här nu.. :S

Men i morgon kommer hon hem.... Saknar henne till tusen...

Fattig...

Oja, det blev man nu...

men han fyller bara 50år en gång i livet så det är bara att stå ut. och han är lätt värd det. :)

Måste bara fixa lite grejs nu så är allt klart. :)
Erik måste fixa nå grejjs i umeå.. Thihii...

Jag älskar såna här saker.. :)

Good Luck!!

Jag håller tummarna för Hebbe, (Leffe the man...)

och för att inte prata om Petra!

Bara att hoppas på det bästa! :)

Jag älskar denna låt..


Sms..

När jag sitter här vid datorn och kikar på olika bloggar så vibrerar det i sängen, letade som ett tok och var överlycklig över att jag hade en vän, men det var bara mamma som kom med onödig information...

Mamma - På söndag är det morsdag...
Emma- nehe, det är väl i oktober!? :P
Mamma- Dyngryv..


Undra vad hon ville ha sagt med det!? Någon som vet!? Haha..
Men vi älskar varandra ändå. :)


Plugg, plugg och åter plugg..

Jaa, jag pluggar som ett tok..
men nu blire ett break och det är dags att he iväg sig på löpbandet och avverka några kilometer. :)
Sedan blire hem, hopp i duschen och ännu mera plugg..

Fick frågan om jag skulle till umeå i helgen, skulle vara skönt att komma hem.. måste bara kolla med svärmor och svärfar vart dem ska sova. för ska de bo hos oss då stannar jag hemma. Inget illa menat mot dem utan det är bara så att de ska slippa sova på madrasser och att vi ska ha det trångt. :)

Nae faan nu är min privat chafför här.. :)

Och så var helgen över..

Jaa och så skönt det var..

Fredagen blev en hektiskdag, kl 18 kom jag på att jag skulle ha lämnat in en uppgift innan kl 16, shit. hade allt i blocket, men jag skulle ju renskriva det och ojoj.. det blev en racer uppgift, men blev dock nöjd med den iaf. Sedan blev det att prata av sig med Jenny lite, välbehövligt. Rätt som det är så ringer mamma och säger att jag och Erik hade besök i forsvik så jag slet med mig Jenny och Erik och åkte ner till Henke och Susanne.. trevligt. :)

Lördag så blev det en vilodag, tills jag fick ett ryck och for i väg och sprang 3km på löpbandet. (tyckte att det var mer ekonomiskt än att springa 4,5km för 150kr på stenselerunt.) Sedan bar det i väg hem duscha, fixa och grejja innan det var dags för galej. :) Trevligt värre, god mat, bra folk, god dricka.. kan det bli bättre!? - Nae..

Patriks komentar lever jag på än i dag. :)

Söndagmorgon så hör och häpna. jag är 20 snart 21 år och gick och lade mig i mammas säng och beklagade mig över huvuvärk och näsblodet. (nae jag slogs inte på lördagen...) Sedan så när hon slutade tycka synd om mig så gick jag ut till mitt rum igen och väckte erik så han skulle tycka synd om mig, men se där somnade jag och sov till kl 14. Opsi.. Söndagen bestod annars av en hemsk magkänsla och film tittande. När Erik då åkt till umeå så for jag hem till emelies säng och där bänkade vi oss för att se en film.. Scary..

och som pricken över i:et så var jag så uppskrämd när jag kom hem så jag STÖP i trappen, benen är nu blåa och fina, den är inte rolig denna trappa. :(

Nae, usch vad jag babblar.. nu ska jag gå upp till dukat bord, bäst att njuta nu när det bara är 1½v kvar innan jag åker hem och där får jag minsan inte maten severad.. :(


Oj så mätt jag blev..

Och jag som skulle iväg och springa, men det får vänta en stund, Maten måste nog hinna landa först. Nu sitter jag iaf i forsvik och degar, ska strax upp till storuman där jag ska försöka plugga lite så jag har gjort min del av det för denna dag. :) Sedan blir det att läsa en dyngbok i helgen. Suck.

Gahh..
Klantiga jag...
Suck.. lägg in mig på ett hem...

HomeSweetHome!

Ja, så skönt att vara i umeå, men nu är det juh snart dags att bege sig till storuman igen. Men nu är det bara en och en halv vecka kvar. Sedan så är det dags att åka tillbaka hem till mig igen. :)

Nu ska jag faktiskt ta och packa i hop mina grejjer och städa undan lite här innan vi ska fara hem. Gubben slutar kring 22 så då ska jag kasta in han i duschen och sedan så bär det iväg..

Dags att sätta fart! :)

Livet..

Är underbart...

Åker till umeå på onsdag, kommer hem igen på torsdag.
Så skönt med en natt hemma i min egen lägenhet, eller min och min!? våran kanske jag ska säga.
Tror så att Erik blev glad när jag berättade att jag ska komma ner..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att skriva lite på mina uppgifter innan jag ska sova. :)

Måndag igen.

Jaa, och jag hoppas att denna vecka går lika fort som förra veckan. Jag tycker inte om särbo livet. Jag hatar söndagar igen, eftersom det är dagen Erik åker tillbaks till stan. Men samtidigt som jag ser det ljusa i det hela. Vi kommer att uppskatta varandra mer efter tiden i från varandra.

Hur har helgen vart då?
Inte så vidare, jag har har vart trött och hängig, hostig och snorig. Plötsligt så tappade jag taget och föll, ett plattfall på backen, kändes som det var minst 10meters fallhöjd. Men allt verkar ha ordnat till sig nu. Sedan så har jag världens bästa vän, hon som alltid finns där när man behöver gråta ut och bara behöver en kram. Och hon kom som en räddande ängel i lördags kväll. Vad gjorde jag utan Jenny!?

Fick besök från lycksele på lördag så det bev att surra med Malin och grejja på och nu ser jag bara fram emot den 30maj, för då skulle vi visst ut på nya äventyr. :) Thihi....

Dags att platta håret och kolla mailen innan jag ska åka iväg på jobbet. :)

Dessa barn!

Är allt för söta. När man kommer och ska titta efter vad de gör så kommer det alltid någon och sätter sig i knä och kramas, snoras och hostas. Inte konstigt att jag är sjuk då va!?

Är hos mamma nu och försöker få henne att tycka synd om mig, men Nae..

Dags att åka hem till pappa, knarka en alvedon eller två sedan krypa ner i sängen och läsa en bok och försöka sova.


Onsdag morgon.

Ja, nu har halva veckan gått. eller snart iaf. Tankarna snurrar för tillfället, hur kommer det bli i helgen!? ja, det är bara att invänta fredag och se. Jag hoppas på det bästa men vem vet!?

Det här har vart en natt som knappt har bestått av någon sömn alls, så jag känner mig lite hängig idag, tur att man slutar kl 15. Nu skall jag lämna in bilen sedan blire att ta sig en promenad upp på förskolan.


Vad ska ni göra idag!?

Ny människa..

Ja jag känner mig verkligen som en ny människa, har vart och fixat ryggen nu så nu hoppas jag att den tänker fungera ett tag till. :) Han tyckte även att jag skulle få mig lite massage, så Rebecca kom hem.. :)

Känns så skönt att jag äntligen har kommit igång med träningen så i kväll blir det löpbandet och step maskinen igen. Innan detta så hoppas jag att jag skall försöka hinna förbi på jobbet och få mig nå schema för sommaren.

Nu ska jag rengöra mitt exem eller vad det nu kan vara, inte så snyggt att ha en stor fläck på ögat, men vad gör man!? Sedan så blir det att skjutsa Eriks mormor på byn och sedan upp på gungan och göra lite nytta. Idag skall jag ha en av mina aktiviteter, ska bli roligt och se hur det går. På torsdag skall jag ha en "samling" och någon av de andra fröknarna skall få filma så jag kan analysera mig själv, intredsant men lite hemskt, jag är inte den som gillar att vara med på film, Shit...

Dags att sätta fart. :)


Helgen..

Min helg har vart alldeles underbar, onsdagskvällen var perfekt. trevligt folk & bra stämning.

Torsdagen så steg jag upp tog en promenad och jag mådde otroligt bra, men sedan på eftermiddagen fick jag magsmärtor till tusen så jag lade mig och där låg jag, jo jag gick upp och åt middag sedan så låg jag, och jag låg stor del av fredagen oxå. sovsov och sov, skönt att få vila upp sig. Erik var väl inte lika nöjd, jag hade ju lovat att jag skulle hjälpa till med bilen.

Fredag kväll började jag vakna till liv, så det blev ett glas rött och Så ska det låta.

I dag är det lördag, jag har hunnit göra lite ärenden, gå en promenad och nu ligger jag här och läser, jag är nästan klar med lite planerings arbete, så nu inväntar jag gubben och sedan så får vi se vad som händer. förmodligen vila lite, ska på 50års kalas i kväll sedan så blir det att dra sig vidare till gargnäs. :)


RSS 2.0