här kalasar vi. Ni vet när mamma ä

0-142a6393409a3212f7f754cdd1a23b8a.png

här kalasar vi. Ni vet när mamma är borta mumsar A ostkrokar. ;-)


oj vad det går böcker när man är i

3907bbf95f37c47eeaccb3fac45e2c9d.png

oj vad det går böcker när man är i fjällen. Tur att jag har pappa som var på biblioteket åt mig i dag, så i morgon får jag på fyllning i bokhyllan. ;-)


två slöfisar ligger och ser nicke

3a259159e05b2f37c5b7b63637efa1ea.png

två slöfisar ligger och ser nicke nyfiken. ;-)


här har vi en blivande konstnär. ;

0-43b890e2c95a5b6602afa9a119dda820.png

här har vi en blivande konstnär. ;-)


jag och willemo åker bob medans fa

47a27996e99a13152ea02bffd6af2389.png

jag och willemo åker bob medans farfar och vilja åker skoter. ;


Da´n före doppare da´n..

Ja, i morgon kommer tomten. Undra hur många gånger W o V har påminnt mig om det.!?

I dag har jag och den bästa varit ute på "stan", fixat allt som skulle göras. Sedan tittade jag på när den bästa klippte P, annars har jag bara legat hemma på soffan och sovit fick dock ett brutalt uppvaknande utav älsk som bet mig i näsan.

Nu ligger jag mina pyjamas shorts, och en mys t-shirt och spelar bingolotto. :) Folket har övertalat mig och förtillfället ser jag fram emot annandagen, men som med allt annat så kommer jag nog att få en klump i magen innan det är dags. Det känns så jävligt att den människa jag verkligen vill ha med mig inte kan följa med.. :( Aja, jag få ha kontakt via telen...


En morgon i ensamhetens tecken...

Ja, jag bruka tycka att det är skönt att vara ensam på morgonen. Men idag var det ingen höjdare. Allt känndes så tråkigt, nu måste jag då iaf fika lite granna och sedan hade jag tänkt läsa några sidor så jag kan få börja på den nya boken idag. Jag maler böcker som ett tok för tillfället, men det är bra att hålla hjärnan i trim under jullovet. ;)

I dag blir det planering inför nyår, sedan blir det förhoppningsvis en klippning hos den bästa. :)

Måndag den 21/12..

Ja det här är sista gången gör i år jag sitter i våran lägenhet och myser. Bilen är packad, sista tvätten är i torkskåpet. Nu ska jag bara äta litegranna innan det är dags att bege sig. Ja jag får inte glömma bort att ge blommorna lite kärlek, men som tur är tänker Sandra förbarma sig över dem.

Nä det är baske mig bara lite mat i magen och blommorna innan det är dags att klappa igen och åka hem. :)

Bästa och Sötaste...

Ja så är det någon som döpt sig själv till på min tele. Hon är verkligen den bästa, i går kväll/natt när jag pratade med henne insåg hur söt hon är. TJARÅ! ;P

Vi har inte träffats på över en månad så det ska blir riktigt skönt att få umgås med henne några dagar, tyvärr blir det så att jag måste fira nyår utan henne. Men vi får ta igen det på något sätt.

Jag längtar efter en crazy kväll med denna tös.. :)


Hemgång... eller vad det nu kallas?

Ja i morgon bär det i väg hemåt, om det nu är så man säger? jag bor ju inte där, jag är inte skriven där, men jag är uppvuxen där och visst får man säga hem då?  mitt svar är Jaa.. :)

Jobbade som sagt i gårkväll/natt lade mig i sängen just efter 3 så jag är rätt sliten i dag, men jag trotsade tröttheten och begav mig till Kicki i morse för att få nya naglar. När jag var klar där så åt jag lunch och tänkte sedan vila, men eftersom sambon övergav mig så passade jag på att packa så jag fick göra det i lugn och ro. Jag tror nu att jag lyckats få med mig allt, men jag är inte säker. säkert något jag glömt. blev inte så mkt packning som jag trott, bara en resväska, ryggsäck och en påse. och i allt detta så har jag finkläder, vanliga kläder plus vinterkläder och vi ska vara hemma i över 2veckor. Nu skulle vi bara få plats med allt i bilen, plus Emelie och Emma. Har endast kvar julklapparna och sminket sedan är jag klar. :)


Dags att göra det sista innan det är dags att bege sig ut till sävar för ett sista besök för detta år i af i deras hus, nästa gång jag får träffa stjärnorna så är det i fjällen. ;)

Idol 2009

Ja nu hade jag skivan i mina händer..

Jag har en favorit låt på denna skiva, dock inte med en som jag inte tyckte om så värst mycket men denna låt göra hon helt klart super bra.... ;)


...

Ja nu var jag klar med allt jag skulle skicka in på skolan så nu har jag ännu mera jullov. :)

Funderar på om jag ska måsta göra en lista på allt som skall göras innan vi åker hemåt, skulle även ha gjort en lista på saker som MÅSTE ligga i väskan innan vi åker. :)

Nej, nu måste jag sätta i gång att göra lite nytta. Måste passa på medans man känner enerin. ;)

Julgranen...

Ja nu i veckan har det varit dåligt uppdatering, detta pågrund utav en hög skolarbete som skall in. Men nu är allt inne och jag har JULLOV!

I går kväll blev jag upprörd, min mor ringde och sa något om plastgran, redan när hon ens påpekade det så var det nästan så att jag fick en tår i ögat. JAG VILL HA EN RIKTIG GRAN... jag känner mig som lotta på bråkmakargatan, undra om jag skall vara den som fixar fram en gran "- för ja, jag kan ju allting.. "

För mig är det jätte viktigt med att det skall lukta jul, och det gör granen. Men vart ska jag nu få den där jullukten? Fick lukta lite igår hos S o M, men jag vill ha mera. Mor verka ska ha plastgran, svärföräldrarna har plastgran, pappa har iof en riktig gran hemma och det är hos honom vi ska vara på julafton men dock i stugan och jag tror inte att dem fraktar granen dit.. :/

Åhh... nä nu ska jag ut på granjakt...

15dec1998 -->15dec 2009

Det har gått 11 år... 11år av saknad...
Det kändes som det bara var i går, för jag kan rätt ofta känna att du är med mig.

Denna dag under 11års tid har jag kännt obehag, det är som att han finns hos mig trotts att han flyttat upp för många år sedan. Men samtidigt som jag kan bli lite skraj när "han visar att han är med mig" så blir jag genast lugn när jag vet upptäcker vilken dag(15/12) det är.

I gårkväll/natt klockan var nog närmare halv ett i natt när jag vaknade och både jag och erik  - det var kyrklockan i vardagsrummet som spelade till en lite stund. Först blev jag rädd men sedan när jag vände mig om såg jag på väckarklockan vilket datum det var. 

Farfar, du behöver inte göra så att jag blir rädd. jag vet att du finns här...


Alltid ska det vara något..

Ja nu vill jag hem och kunna hjälpa/avlasta mamma, det är så hemskt när någon nära far illa och man inte kan göra något för att man sitter för långt borta. :( Nu är då mormor på väg på sjukstugan, så jag hoppas att dem kan hjälpa henne. Nästan så man hoppas på att de tänker lägga in henne eftersom att hon har möjlighet till bättre hjälp där.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och sedan riva ur sängkläderna innan jag åker på jobbet. Älsk ska tvätta och river jag inte ur sängkläderna så är det stor risk att dem blir glömd. :P

Ha en bra dag!


på vägen mötte vi cinderella, ni v

0-7fbd1965bff498fcc8da5b9dd61e2f36.png

på vägen mötte vi cinderella, ni vet färjan på tv. ;-)


nu sitter vi på färjan till djurgå

0-75e0d642458ef8e8b4d052e50dd659f5.png

nu sitter vi på färjan till djurgården. ;-)


nu har vi satt oss på ett fik mitt

5936f94d67d11aabb78c22398e9b387b.png

nu har vi satt oss på ett fik mitt på drottninggatan.


vi lever och vi hade en kanon kväl

-bc2c38fe76ecf8f083e78ca3d323813.png

vi lever och vi hade en kanon kväll i går. Nu Är vi ute och går funderar på om vi skulle åka på skansen där det Är julmarknad. ;


ja nu var vi på våra platser. Helt

0c8c10d013753726fef1fbd1dfce4ef2.png

ja nu var vi på våra platser. Helt ok faktiskt, under tiden jag skriver så kommer jideh ut på scenen. :


Stockholm..

Ja, nu var man i stockholm. Har hunnit göra bort de två sista julklapparna och sedan så har jag även hunnit köpa två tröjor till mig själv. :)

Nu sitter jag i lobbyn och väntar på att Älsk ska komma så vi hinner med saltsjöbanan som ska ta oss in till slussen. :)


Måste bara säga att jag har ett grymt lokalsinne.. ;) I love myself.. Hahaa...

här tjuv startas det eftersom vi Ä

-64f0581de385449d1cd4176aa89c30f.png

här tjuv startas det eftersom vi Är borta på söndag. ;


Granen...

Ja nu har vi klätt våran julgran, lite tidigt men det är bara för att vi ska hinna se den något innan vi åker hemåt. :)


Julen är här nu
Fastän ingenting hänt
Ett år har förflutit
Och ett nytt ska bli till

Oskar Åke Fransson

Oskar Åke Fransson

Ja här är Marias lilla skönhet..

Han vägde ca 2300gram och var ca45cm lång. Oskar hade väldigt brottom ut och kom hela 6 veckor förtidigt. Men han mår bra och det ser ut som om dem snart ska få lämna sjukhuset och bege sig hem mot Hacksjö. :)


När jag ändå håller på bjuder jag på dessa. ;)

Älsk och Liam

Liam i sina allra finaste kläder. :)

Sebastian och Alva i lekparken.

De söta små trollen. :)


Löjligt...


"Det lön´s inte å löjla sig om man inte löjla sig ordentligt..."
Ja så sa hon min spinning"fröken" och jag håller banne mig med henne. :)

 


De söta små liven löjlar sig tillsammans med mig.. ;)
Visst är vi söta..


Planering...

Ja nu var planeringen igång inför nyår, jag och emma har några schyssta lekar och folket är bjudet, lokalen hyrd. som vanligt är det manne som står för allt skit göra, men han är duktig. :)

Annars har jag bara pluggat hela dagen, eller jag var med maria en sväng på stan. :) Nu hade jag tänkt sova så jag orkar upp i morgon för att göra klart det sista arbetet innan jag förhoppningsvis få köra MIN bil upp på skolan och lämna in uppgifterna. :)

Ja historien om min trasiga bil kan vi ju också dra upp...
Bilen gick sönder, jag grät blod, jag (med bidrag från bästa mamma) betalade, erik har fixat allt så nu ska han bara skruva ihop det i morgon.. Jag håller tummar och tår på att min ferarri ska fungera igen. :)


Besök...

Jaa i dag så har jag fått besöka den lilla krabaten, och jag kan bara inte förstå hur liten har egentligen var. När jag lyfte honom så kändes det som om han skulle gå av. Men hur som var han hur söt och mysig som helst. Lägger upp ett kort inom en snar framtid, nu ska jag plugga.

Lill Oskar...

Jaa, nu brjar man få hälsa på marias lilla oskar få se vilken dag jag hade tänkt föröska pallra mig dit. I dag ville Maria ha skjuts på stan så jag få ta och sparka liv i gröna faran eftersom att min är urfunktion.

Nej, nu ska jag plugga och sedan får jag väl återkomma med bilder på oskar den dagen jag träffat honom.:)


Måndag förmiddag..

Ja och tangenterna på datorn går varma, dock inte utav det jag borde göra men det hade jag tänkt ta tag i nu. :)

I dag blir det pluggning för hela slanten, efter middagen blir det body attack innan det bär i väg till E & E på ersboda för att inhämta våra saker. ;)

Julmarknad

Ja i dag så var jag och älsk på julmarknaden på gammlia, riktigt mysigt att promenera en sväng där dock synd att det regnade men vad är väl en vinter i stan!? Vi fyndade iaf lite polkagrisar, mjukbröd, olika sorters safter(rabarber, lingon och svartvinbär), älsk köpte även lite älgkorv.

Men tänka sig om två veckor vid denna tiden så ska lägenheten vara packad och städad för hemfärd. Hujeda mig vad tiden har gått fort, snart är det ju midsommar igen...

Nej, nu blir det att försöka blunda och hoppas på lite sömn.


Andra advent...

Och det regnar.... :/ Tror inte att jag behöver säga något mer..

vi trotsar regnet

0-2efa5d8b8022177af2782a8e897ae990.png

vi trotsar regnet och Är ute och leker i lekparken. :-)


Jag har ett problem...

och inte är det så litet heller, det heter tidsbrist och det säger väl allt.

Nu har jag tagit itu med strykningen och är näst intill klar, sedan blir det lunch och bilbyte med S. När älsk kommer hem igen så ska vi tillsammans städa och göra fint här hemma. Men när ska jag hinna allt det där som jag verkligen måste göra men som förtillfället bara står och växer. Det får jag hinna med till veckan.

I morgon så ska jag ha en dag där jag bara ska njuta utav dagen, ska inte göra något speciellt. Eller jo jag ska ha SoA hos mig, så vi ska väl försöka ta oss ut till någon lekpark och förhoppningsvis ska vi hinna med en fika på sjukhuset tillsammans med den nyblivna mamman. :)

Älsk åker med barnens far till fjällen för att skotta av vagnen, älsk skulle passa på att ta mamma och leifs vagn så de inte skulle behöva åka upp något. :)

Nej, nu ska jag fortsätta stryka kläder. SUCK!


RSS 2.0