Sorg...

Det är hemskt, jag finner inga ord...

Skänker en kram till alla som mist sin vän/familjemedlem!


Semeldagen!

Semlor stod det visst på schemat idag, jag tycker inte att det är så dära jätte gott men jag säger som jag alltid bruka säga, TRADITIONER ÄR TRADITIONER!!!! ;)


Nej, nu blire sängen så att jag tar mig upp i morgon... och vet ni vad!? i morgon är SISTA dagen jag äker buss.. :) På torsdag skall jag stanna i lycksele så då blir det att ta racer toyan. Jag ser verkligen fram emot en trevlig helg med mina älskade vänner! :)


Bokstaven E

1. Vad heter du? Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Evig
3. Flicknamn: Elsa
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: finns det någon på E???
7. Klädesplagg: finns det något på E?
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: El-tandborste
10. Plats/stad: England
11. En orsak att vara sen:
12. Något man skriker: EEEEEMMMMMMMMMIIIIIIIIILLLLLLLLLL
13. Film: Eagle eye
14. Något man dricker: Earl greay
15. Band: EMD
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Enbärsvägen
18. Bil: Escort
19. Sång: Ekorren satt i granen
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Elefantgympa

Lördag..

Jepp och jag befinner mig på jobbet och det lär jag mer eller mindre göra tills i morgon kväll, eller ja jag måste ju faktiskt hem och sova en stund också. :)

Har hostat som ett tok i natt, men det känns ändå som att det håller på att gå åt rätt håll med denna förbaskade hosta. :)

Lina din buse, du vet väl att man skall passa sig för farbro blå.. :)

Dagen!

Idag så vaknade jag och kände mig hyffsat pigg. Duschade och sedan bar det i väg till carro för att se till att allt gick bra med flyttan, städade lite och sedan så fraktade jag hem lite blommor och sådant som hon skall ha hos mig tills hon får  flytta in i sin lägenhet. :)

Nu hade jag tänkt stoppa i mig en macka, för jag är faktiskt hungrig. Jag brukar inte äta när jag är förkyld tappar all verkligen all aptit, så Erik han har typ tvångsmata mig i några dagar. Men jag måste ju äta för att jag ska kunna må bättre. :) Hade även tänkt försöka vila lite innan det är dags att ringa till sandra och se om det är OK om jag kommer förbi en stund. Blir nog inte allt för länge eftersom Carro flyttar in här i kväll. :)

I morgon och på söndag vare visst jobb på Schemat...

Up & Down....

Det är väl mest förkyldningen som går upp och ner, fast ska jag vara ärlig så är det nog mest ner..  Dock inte lika nerkörd som mitt psyke, jag försöker och jag kämpar med att tänka på något roligt men det dröjer inte många sekunder innan jag åter är tillbaks i samma hemska cirkel. I morgon så hade jag tänkt sova lääänge för det är något som min kropp behöver, att få sova utan att bli väckt av någon korkad väckarklocka.  

I morgon flyttar Carro in här, trevligt värre. :)



Lina, Sandra & Mamma
Tack så mycket för de fina komentarerna. :)

Game Over...!

Jag blir så sjukt less på allt.... Han som är ansvarig för kursen jag läser nu verkar sitta på helt fel plats, för att hjälpa sina studenter är det sista han kan iaf. Känner mig otroligt lessen och irriterad, Så jag ska definitift inte skriva här om vad jag tycker, vill inte hänga ut någon. Läkarna pratar om att jag har magsår och jag kan då bara säga det att hade jag det inte innan det här så har jag det garanterat nu.

Jag blir så lessen och arg att det knyter sig i magen, det gör så ont att jag inte med ord kan beskriva dena smärta. Just nu sitter jag och väntar på att läkaren skall ringa.

Just nu känns det som att jag vill ge upp..... När jag blundar så är det som att jag ser mig själv i ett tv spel, jag tappar liv efter liv, till sist kommer en rullande text fram på tv, GAME OVER! Det är väl ungefär där jag befinner mig förtillfället.

Mammor!?

Jag tror inte riktigt på det här att mammor vet bäst... Åkej, de har betydligt längre livserfarenhet. Men jag vill lära mig själv, jag vet att jag kan få sota ordentligt om jag går på Praktiken i morgon men jag vill lära mig av mina egna erfarenheter.... Men eftersom att jag älskar min mamma och alltid gör som hon säger så stannar jag och min sjuka hemma..

När jag kom hem i dag så hade jag 39graders feber och kunde knappt prata.. Tycker att det är lite mysko eftersom jag fortfarande äter penecilin, borde inte det ta ned febern!???

Aja, nu har jag suttit upp i ca 4 minuter och är helt slut på... Dags att gå tillbaks till ryggläge....

Inte riktigt....

Dagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Suck! Mår piss, magen värker så mycket att tårarna rinner ner för kinden. jag är till 120% säker på att det är penecilinets fel. Men det är inte så många dagar kvar så det är väl bara att bita ihop. :)

För tillfället så sitter jag och väntar på att älsk ska ta sig i väg och fixa tidlappen och sedan boka en tid för en ny lackförsegling, sedan ska vi ge oss ut på en promenad. Jag tror bestämt att jag behöver luft samt att jag behöver något annat att tänka på.

Nej nu måste jag försöka få tag på Carro. :)

Alla ♥-dag....

Jaa, i fredags så fick vi ett super fint alla hjärtansdagskort ner i brevlådan. vi fick fler än ett. Ett utav dessa var hemgjorda och som vanligt är det av svärmor vi får alla dessa fiina kort.


Dagen!

Efter en snabbis på stan så tog vi oss till broder där det bjöds på tårta och massa goo fika, öppning av paket. Jag och broder hann även spela lite tv-spel vi blev rent utav svettiga men JAG VANN!!!! ;)

Vi beslutade oss för att åka iväg och spela bowling allihopa, riktigt skoj där vann broder men jag kom på en välförtjänt andra plats. ;) 

Nu är vi hemma, jag dricker ett gals vin och snart blir det melodifestivalen. :)


14 Februari..

Alla hjärtans dag var det visst idag... ♥

Morgon började med ett samtal från lillasyster som tackade för alla hjärtansdags presenten jag skickat åt henne, och när jag surrade med henne så fick jag en akut längtan efter att få vara med henne. Jag hoppas och ber att dem ska på lycksele marknaden så jag ialla fall får kramas lite med henne. :)

Nu hade jag tänkt göra frukost och ge älskling frukost på säng innan det är dags att göra sig klara och åka till Willemo på 6års kalas. :)


Fredagen den 13...

Ohh NOOO!!
det är fredag den 13 och jag är lite rädd att något skall hända... Men vad skulle det kunna vara!? Hmm..... älsk sitter iof i bilen på vägen hem från Hoting så nånting skulle ju kunna hända... Senare i dag skall vi ut till sävar och något skulle alltså kunna hända på vägen dit.... Malin skulle visst till frissan och där kan ju allt gå på tok och jag får en kompis som är flintskallig.... Gahhh.... jag tycker inte om fredag den 13..

Nu hade jag tänkt dammsuga och sedan så blir det att hoppa in i duschen så att man kanske kan ta på sig ett ansikte och se lite fräschare ut nu när man skall ut till sävar...

Tänk om jag drunknar i duschen nu när det är fredagen den 13... Shiiiiitt... Måste nog ringa till mina nära och kära och säga ett sista farväl och berätta hur mycket jag älskar dem....

dagen...

Känner mig betydligt mycket piggare idag, men det har fortfarande inte spruckit... men har inte alls lika ont idag så penecilinet har väl gjort sitt antar jag. Men det är ju några dagar kvar på kuren så det dära "locket" för örat kanske släpper snart.

Har hunnit skjutsa Älsk på bussen och nu hade jag tänkt försöka lyssna lite på min ljudbok samtidigt som jag ska försöka knåpa ihop ett fungerande schema till jobbet. :) Satt rätt många timmar med detta i går så jag hoppas på att det kan bli klart idag. :)

Hade även tänkt försöka göra bort en utav alla VFU uppgifterna också, känner mig rätt effektiv idag bara att hoppas på att det ska hålla i sig. :P

Kan det inte vända snart!?

Jaa, jag sitter här och väntar med spänning, när ska det spricka? Jag tycker att när det går hål i tummhinnan så känns det som om allt bara tvär vänder och vips så blir man frisk trots att man käkar penecilin. :P Ni som vart med om en öroninflamation själva förstår säkert vad jag menar. Jag sitter här med min sambo som är en av de lyckliga som inte vet hur det känns att ha öroninflamation och jag kan lova att det var nog inte så skoj för han å skratta åt att jag hade ont.

I morgon blir det en dag med fokus på mig, bara MIG.. Jag tänker stiga upp just innan 8 bara för att skjutsa iväg älsk så att han kan åka och hämta BMW´n. Så jag tror att jag ska sova, vila, äta, duscha och sova lite till. det är ungefär det jag har tänkt göra under den tiden han är borta. :)

Eftersom det är sista natten för toyan att sova i garaget så har vi passat på att tvätta lillpärlan, så nu står den nytvättad och med go värme inne i garaget. Innan jag gick där i från så viskade han till mig att han trivdes riktigt bra och att han inte skulle bli lessen om han fick bo där inne en vecka till. :)

Nej, nu ska jag ta och hoppa i säng. :)

Irriterad/Less/Förbannad.....

Så sjukt less jag är på att vara sjuk och för att inte tala om att äta penecilin, jag vågar inte ens tänka på hur mycket pengar som är lagda på alla mina penecilinkurer det senaste halv året. Och för att inte tala om alla gånger mamma och pappa har fått lösa ut penecilin åt mig under mitt liv. Det är säkerligen en summa som är så stor att jag skulle svimma om jag såg den.

Hur som så nu har jag fått en kur som skall vara skonsam för magen eftersom att den inte ens är i närheten av bra ännu, men som alla andra gånger så är den stora fråga kommer jag att klara av denna kur!? jag är otroligt känslig mot penecilin.

Eftersom att både jag och Erik är hemma i dag, jag vill sova och han vill hitta på något så har jag hunnit bli förbannad på han, eller snarare hans jobb... varför kunde han inte ha jobbat idag när jag behövde vara hemma själv och verkligen får SOVA och SOVA och åter SOVA.

Nej, nu ska jag stänga in mig i sovrummet och försöka sova....

Nerbäddad....

Jaa, nu ligger jag här nerbäddad, får ibland springa på toaletten och hosta upp lite slem. Men tro mig, det är av den lindrigare biten.... Jag har nämligen dragit på mig en ordentlig öroninflamation, öronbarn som jag är/har varit. Har just ringt på VC men de skulle ringa upp mig kring 8.30 så det är inte alt för länge kvar, då får jag förhoppningsvis ngt mot dessa hemska öron.... :P

Kvällen...

Har vart otroligt pigg idag, men nog känns det att kroppen är sliten av förkyldningen. Väl hemma så stod maten näst intill på bordet så det var bara att slå sig ned. Det känns lite LYX faktiskt, men för tillfället så är det Erik som är "hemmafru", inte nog med att maten stod på bordet idag så var ALL tvätt borttvättad vilket jag kan säga var riktigt skönt. Så mina uppgifter idag blev att äta duscha, vika/stryka tvätt och diska. Har hunnit göra allt plus lite till. Nej förlåt nu höll jag på att ljuga, diska har jag inte gjort men det ska jag göra nu på momangen. :)



Fick höra en liten lustig grej idag, men NEJ, vi är inte släkt... Men vi är dock kompisar. :) Hahaaa....

Lycksele

är hos emelie i kväll och just nu ligger jag på soffan och funderar på att sova! :) skulle vara riktigt sköönt. :)


Glädje....

Även fast jag ligger här och tycker synd om mig själv så är det en sak inom mig som gör att jag känner mig så otroligt glad, det är för en gångs skull något i mitt liv som går framåt.


Alvedonen har för tillfället gjort sitt så jag orkar inte ens tänka på hur jag ska orka stiga upp, efter att ha funderat i ca 1-2 sekunder så beslutade jag mig för att ligga kvar här tills Älsklingen har gett mig mer alvedon. :) Hmm, tror minsan att jag ska flörta till mig lite te också för det skulle min hals må bra av. :)

Däckad....

Jag ligger ner bäddad i soffan och snorar och fryser... Har även fått feber. :( Suck.... Aja, nu blir det sömn till massor så att jag snabbt kan åter gå till VFU....

Go Natt....

Bolt...

I Kväll har jag och Älsklingen sett Bolt, den var faktiskt helt Okej! Nu ser vi beck men snart är det dags för mig att hoppa i säng eftersom det är en tidig morgon i morgon bitti. :)



Bästa vänner...

Läste ett riktigt bra citat idag, och med tanke på vad man hörde i går så kändes det.....

Många människor kommer och går men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat.





                                                                                                             I know.... it hurts....

Nu får det vara nog!

Nu får det vara nog med snö....

Jag som är riktigt åkrädd på sommarföre och ännu räddare i vinterföre.. men hur tusan ska jag kunna åka bussen i morgon bitti?




Har just kommit hem från träning, eller nyss och nyss jag har hunnit duscha och äta en apelsin. Nu hade jag tänkt göra några uppgifter tills i morgon. :)

Snöstorm...

Jaa, usch vad det snöar och blåser utomhus.. Är så glad över att jag kan vara inne idag, skulle ut på en promenix men den tar jag kring 17 då jag ändå hade tänkt mig ut på äventyr. :) Idag kommer den stor vändningen med en mjukstart under resterande av februari månad.

Vart är mina skor!? börjar som få lite panik här nu, vart är dem!? kan dem vara i storuman, jag tror bestämt att jag har ett svagt minne av att jag sett dem i garderoben hemma hos pappa, och nu svarar ingen av dem så jag får gott och väl vänta lite till.

Nej, nu ska jag sparka ut sötisen som står i duschen så att vi tar oss på apoteket och köper lite strepsils till min hals.

Söndag Morgon!

I morse blev det mysmorgon, vaknade kring halv 9 och då kröp jag över på andra sidan sängen. Jag trotsade den hemska stanken av gammal alkohol, jag blev gode förvånad över att han vaknade. (Ni som känner min sambo vet att man stiger inte upp i onödan före kl 12. ) Där låg vi och surrade om allt mellan himmel och jord, kring halv 11 gav jag upp och lyssnade på min väldigt pratglada mage för den mer eller mindre skrek efter frukost.

Idag så blir det att försöka förbereda den kommande veckan, har en hel del aktiviteter som jag skall hålla i så det är väl bäst att förbereda allt i dag så att jag kan lägga min dyrbara tid på annat.  Hade även tänkt ta mig ut på en prommis i snöovädret för att inviga mina nya täckbyxor.


Nej, nu hade jag tänk försöka sätta lite fart. :)


Skärpning!

Ja nu har jag faktiskt måsta höja rösten åt mig själv och med en bestämd ton fått säga, EMMA KATARINA PERSSON NU FÅR DU SKÄRPA DIG, SLUTA UPP MED DUMHETERNA OCH GÖR NÅGOT VETTIGT! Jag blev faktiskt riktigt förvånad själv över hur arg jag lät, så jag stängde bums av min ljudbok men insåg att jag var visst på sista kapitletså jag hörde klart den. Jag blir så arg på mig själv, jag lyssnar och lyssnar i ljudboken jag gör nästan ingenting annat. Fast det nödvändigaste gör jag ju, diskar äter, promenerar, städar, lagar mat osv. Men jag måste ju se till att bli mer social med min sambo..

I kväll skall älsklingen i väg på jobb fest så jag har laddat upp med, ja tro det eller ej.... en ljudbok till i samma serie. :) Har även tagit hem en film som jag ska fördriva tiden med. Så det blir en mysig kväll framför tv´n. hade till att börja med tänkt lägga ner en timme eller två på ett skolarrbete. Känns inte så skoj så hä på en lördagkväll men jag måste försöka komma igång med den nu så att den är klar innan VFU´n är slut. för det är minsan mitt mål! :)




Skrev just en matlista för nästa vecka och då kom jag på att det är alla hjärtans dag nästa lördag, så smart som jag är så lämnade jag den dagen tom, jag ritade bara ett hjärta så nu får vi väl se om påminelsen uppfattas korrekt. Han som lagar maten i veckan borde ju se det och fundera över vad han skall surprisa med. :)


Säger som jag bruka säga till Emelie, ibland kan jag faktiskt förvånas själv över mina talanger. :)

Lördag Morgon!

Ja, här sitter jag och myser har just fikat frukost nu sitter jag och dricker mitt super goda ingefärs te. När frukosten har hunnit ner i magen så är det dags för en promenad och försöka lyssna på min ljudbok, för vet du vad Sandra!? jag är snart klar med olycksfågeln. :)

Idag ska jag försöka ta mig ut på stan där hade jag tänkt gå på ett litet uppdrag, får väl se vad som händer. Nej, nu blir det att dricka upp mitt te och sätta fart ut på promenad innan det är dags att väcka sötisen som ligger soch sover.


Veckan...

Ja visst har veckan flytit på som bara den, och det har gått förvånandsvärt bra att pendla.Tror att det beror på att jag har Carro vid min sida. På måndag kommer det att läggas in en ny sak i min kalender och det är bara så att jag har haft ett långt samtal i kväll med en människa som betyder allt för mig. Så jag har bestämmt mig att nu får det vara nog, jag orkar inte mera. Men nog om det, tänker jag på det så blir det bara gråt och tanda gnissel...


Nej, nu ska jag åter till Let´s Dance. :)


Sovmorgon..

Ja, så otroligt skönt att få sova till halv 8.. jag känner mig riktigt utvilad och pigg. Känns bara surt att denna dag kommer att ska spenderas i bilen. Suck... Men det är ett ont måste att åka och lämna in bilen för vi vill inte att den ska vara knövlig ju. Nu hade Jag tänkt fika frukost och göra mig i ordning för vi hade tänkt åka kl 10, innan dess måste jag bara upp på skolan för att hämta ut min tenta och för att lämna in kvittot på bussbiljetten så att jag får igen mina pengar någongång.

I går kväll så njöt jag av livet, av lyckan som fanns i kroppen efter tentan. Vi låg på soffan och tittade på tv och skrattade åt sveriges värsta bilförare. Annars blev det inte mycket gjort här hemma så det är sånt vi får göra idag när vi kommer hem. Imorgon blir det ut på stan och påjakt efter nya täckbyxor, mina har gått sönder och bästa sömerskan A var borta i helgen så jag beslutade för att köpa ett par nya och använda dem "privat" och när hon då har lagat mina gamla så kan jag använda dem på förskolorna. Man känner sig inte så fräsch när man tar på sig ett par täckbyxor man haft bland småbarnen, de snorar och hostar och kladdar på en. Och fördelen med att ha två är att inte behöva dra hem byxorna varje dag för då har jag ett par andra när jag skall ut och promenixa. :)

Nej nu var det frukost innan jag måste upp på skolan, sedan var det tydligen dags att påbörja jävulsfärden till hoting.


Måste bara tillägga att det blev inget vin till fiskbullarna i går så därför hade jag tänkt unna mig något i kväll. :)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag vill bara skrika av lycka......

När jag kom hem så var det första jag gjorde att kolla hur tentan gick, och vet ni vad den gick vägen!!! :) Jag som var så säker på att det skulle bli en omtenta, så jag är sååååå glad. :) Jag fick 28poäng och det var minsan bara 2 poäng i från VG inte så illa pinkat. :)

Nej, detta ska firas..... :)


Samtal med mamma..
Jag: JAG KLARADE TENTAN....
Mamma: Grattis gumman, vad skojigt....
Jag: jag hade2 poäng i från VG, jag är så glad...
Mamma: Du är så duktig.
(en kort tystnad...)
Jag: Mamma, kan man dricka vin till Fiskbullar!?


Tid....

För mig är just nu TID en väldigt stor brist vara, dygnen skulle gärna få bestå av några flera timmar. I kväll kom jag hem kring 18.30 då var det bara att sätta sig och äta, åka och handla, Nu är nästan kvällen över men jag hade tänkt försöka stryka tvätten som Älska har tvättat idag, sedan så blir de att njuta av en låååång dusch innan det är dags att lägga sig i den snart renbäddade sängen. :)

Nej, dags att sätta fart om jag ska hinna sova något... ska kliva upp kl 5 i morgon, men vet ni vad!??? i morgon får jag helg. :)


Första dagen...

Í morse trodde jag helt allvarligt att jag skulle dö när klockan ringde, men när jag väl vart vaken i några minuter så kände jag mig pigg. Sov inte en blund på bussen i morse, dagen har vart riktigt trevlig och jag ser fram emot att få komma tillbaks i morgon. :)

I morgon så skall jag stanna i lse, hade tänkt hinna med en hel del... hade tänkt klippa mig, och sedan så hade jag tänkt hälsa på lilleman (Diezel). Men det bästa av allt, jag ska få busa med både Emelie och Malin. :)


Helgen...

Efter en riktig mys helg så har jag just insett att det börjar en riktigt jobbig period framför mig, i morgon börjar min VFU. Jag skall vara på Jonsta förskola i Lycksele, det värsta är att jag skall pendla och detta betyder att bussen åker på mornarna kl 05.45 och jag kommer att vara hemma kl 17.55 på eftermiddagen. Långa dagar men jag skulle kunna säga att jag har gott om tid på bussen att lyssna på mina ljudböcker. :)

Jag kommer att försöka jobba in fredagar så jag får vara ledig då, hade även tänkt sova i lycksele några nätter. :) För jag har ju mina två underbara vänner där så det kan nog bli en hel del bus och en massa skratt.. :)

Nej, nu ska jag fika frukost och sedan så blir det en promenad i det finfina vädret. :)

RSS 2.0