det Är så skönt att bara vara. Tro

2f3e94c482cbc8d6f4c36643048fe566.png

det Är så skönt att bara vara. Tror bestämt att jag ska flytta hit. Helt ensam på en ö skulle ju vara något.


jag ligger på stranden och myser m

0-1551a63df032c85a3c7686419978e36c.png

jag ligger på stranden och myser med rumpägarn och svärmor. :-)


....

Nu var dagsens förhör bortgjort. Kändes lite hemskt men samtidigt så j*vla rätt. Efter två samtal i dag så fick jag upp humöret lite men det försvann lika fort igen.


!??

Läste nyss det här, tårarna rinner och livet känns så orättvist.

Jag känner mig smått förvirrad, vad ska jag göra vad ska jag säga!? Hur ska jag bete mig? hur ska jag någonsin kunna se denna människa i ögonen? hur ska jag någonsin kunna glömma!?

Jag ska vara fruktansvärt glad över att jag överlevde, med ett mindre ärr på halsen och en fruktansvärd smärta i armen så kommer jag förhoppningsvis att vara míg själv innom en kort tid. Just nu känns allt bara så otroligt hemskt och å fort jag blir lämnad själv så rinner tårarna. Har ringt och sjukskrivit mig från jobbet, kan verkligen inte jobba med denna arm/axel det ger ju mindre pengar men jag måste börja med att ta mig igenom de dagar som kommer.

Nu ska jag kramas med älsk, går inte så bra eftersom att det värker så när han tar på mig.

så skönt att ligga vid havet och

0-16ce21a5aac6fedbac7e12ebddc70f74.png

så skönt att ligga vid havet och sola. Jag har ett bra jobb. :-)


En dag på jobbet..

Yees, en dag på jobbet är nu avklarat. Bara i morgon kvar sedan är man ledig 9dagar jobba 2 sedan ledig i 7. Jag måste ha ett bra jobb! ;)

Har just vikt tvätten så nu sitter jag och inväntar allsång, Måns Zelmerlöw och Tomas Ledin skulle ju vara där efter det så måste jag bara ut på en lööprunda, ska bli skönt att röra på sig. ;)

Nu halv åtta hos mig! :)

God Morgon!

Nu var det morgon och jag var inte så där väldans pigg på att gå och jobba i dag, men jag har väl inget annat val. Jag hade gärna legat kvar i sängen och njutit utav min underbara kudde.

Nu hade jag tänkt fika frukost och sedan så ska jag fätta mig här och fortsätt klia på mina myggbett.

På fredag smäller det! ;)


Dagen...

Dagen har varit oerhört varm, och för att inte tala om hur skööön den har varit. har legat ute i solen i ca 3½timme, ungefär så länge man behöver ligga ute för att bränna rumpan. ;P

Har även hunnit handla en ny telefon till mig själv, för hela 1kr. ;) När jag kom hem från min shoppingrunda så var det dags för älsk att bege sig ut på sin runda, för honom så blev det ett ljudpaket till datorn även det till kanon pris, endast 299. ;)

Nu ska jag se klart beck och sedan ska jag hämta upp tvätten innan det är dags att försöka sova, måste ju försöka vara pigg i morgon när det är dags att bege sig på jobbet.

blev visst lite sent, Men nu är

0-69210d2f337218c7dd06c2ebfe541d9e.png

blev visst lite sent, Men nu är vi på väg hem. Ska bli skönt att lägga sig i sin egen säng. :-)


här äter vi klubba trots att det

1bf6262d02f89a46e35fe33736c21fe6.png

här äter vi klubba trots att det är söndag. ;-)


vi spenderar dagen på djurparken

0-45a37ed20c73c53e63fc9baf970cec5c.png

vi spenderar dagen på djurparken.


party på hotellet i lycksele. ;-

038f64e4ea2b25fc2cac852772aaaabd.png

party på hotellet i lycksele. ;-)


två midsommarglada flickor. ;-)

0-70ee6d6fd0c977c73209abf7942ec2d6.png

två midsommarglada flickor. ;-)


vi tjejer pratar om att raka ben

0-2fac16a9b450f5a570f290c19890a7c0.png

vi tjejer pratar om att raka benen, karlarna verkar då måsta raka fötterna. ;-)


Midsommarafton!

Ja i dag är det midsommarafton, och vet ni vad!? jag sitter kvar i umeå, känns inte helt rätt men jag kommer att åka ungefär mellan 12-15.. ;) Hade tänkt dammsuga och dammtorka samt försöka handla lite, jag hoppas nästan att solen ska gå in i ett rätt stort moln som gör att jag hinner puts det allra sist fönstret.. Men sedan får solen mer än gärna komma fram, jag vill ha värme sol och bara vara ledig, ligga i solen och njuta hela lååånga dagarna! :)


I går så var det en hemskdag, ungefär lika hemsk som alla andra gånger diezel åker hem. Jag får en klump i magen och vill vverkligen bara ta honom under armen och springa och gömma honom, jag vill att han ska stanna kvar hos mig. Inte nog med detta fem minuter efter att han åkt så åkte även Älsk, tur att jag hade sandra här och att vi fick gå på en suuuper bra bio!

Nej, dags att sätta fart! :)


Diezel och erik är och hälsar på

36093005f36bc1f745611d4755c77358.png

Diezel och erik är och hälsar på oss här ute i solen, passar på att stela den sista halv timmen innan det är dags att hämta mormor. :-)


Energi.. ;)

Ja än en gång så vaknar jag på morgonen full av energi, har hunnit fixa iordning allt på balkongen. Vi tog nämligen in allt i går så att vi skulle kunna olja in trallgolvet, nu var det gjort och allt var ute på balkongen igen. Har även hunnit med en morgonprommis och frukost, har även gjort efterrätten som vi skall ha i morgon så nu står den i frysen och inväntar resan till lycksele. :)

Nu hade jag tänkt göra mig iordning och sedan blir det att åka på expert, bolaget och Coop. Sedan hem och försöka njuta utav soolen som faktiskt lyser på vår blåa himmel. Ska även hinna skjutsa ut mormor till stugan, laga middag till 6 hungriga vargar. Där efter hade jag och sandra tänkt skicka i väg våra karlar + deras små till Lycksele för att sedan njuta utav en kväll på bio och lugnet..

Dags att sätta fart om jag ska hinna allt detta idag!

Mums, Vad gott. ;-)

716ca869aae2dedd3115099068afd58b.png

Mums, Vad gott. ;-)


Borttappade byxor/leggins.....

Jag har under helgen/veckan letat ett par leggins men när jag inte hittat dem så har jag tänkt att dem ligger säkert i tvätten. Men efter att ha tvättat hela vårat berg, så hittade jag dem inte. PANIIIK, ringde runt men ingen hade sett dem. Men efter ett tag så fick jag tag på dem... Skönt, De befann sig på Skrinnarvägen så mamma skulle ta med dem till Lse i helgen! :) Jag är en liten slarvsparv som måste försöka hålla koll på mina grejer... (Mamma, du behöver inte yttra dig.. ;P... )


I dag har jag gjort en hel massa saker....

- Städat förrådet
- Promenixat med älsk
- Dammsugat lite hundhår
- Legat på soffan och läst
- Renbäddat sängen
- Spenderat på tok för många timmar i tvättstugan
- En super skön löparrunda

Nu är det bara att ta fönstren i morgon (hoppas att vädret som är nu håller i sig tills i morgon) Sedan är det inte så mycket kvar att göra här hemma! :)


GAAAAAAAAHHHHH!

Sitter och försöker betala en räkning som skall vara betald i dag, men tror ni det fungerar!? Nae.... Suck, varför ska man alltid vara ute i sista stund.

I morse var jag upp rätt tidigt, fikade frukost tillsammans med älsk. Han tjatade om att vi skulle ta förrådet en annan dag, men jag stod på mig så nu är det gjort. Fick kasta rätt mycket, trodde jag inte eftersom jag bor tillsammans med en som sparar på det mesta. det gick även i super fart. :)

Nu hade jag tänkt läsa ut de sista 50sidorna i boken, sedan blir det att äta lunch, tvätta bort vårat gigantiska tvättberg. Och om vädret tilllåter så blir det att putsa fönster. Men engligt smhi så verkar det som om fönstren får vänta tills i morgon. Följ min blogg med bloglovin

Vart tog solen vägen!?

Den försvann riktigt fort och resterande delen av dagen så har det regnat, och det har verkligen ÖSregnat.. Men nu är det uppbehåll så vi har faktiskt hunnit med en mysig kvällsprommis, jag, älsk och vovven. Hoppas på uppbehåll imorgon så man kan putsa fönsten och sedan städa förrådet med gott samvete. Mycket att göra men det är tyvärr sån som vi måste göra.

Nu hade jag tänkt ta min bok, min karl och "min" hund till sängen för att försöka natta oss alla! ;)




Min dag har vart underbar, har fått två finfina tröjjor av mor min! ;) Hon är sååå snäll....

vi solar på balkongen, så skönt.

5524188123351aa62b07eab4888783e6.png

vi solar på balkongen, så skönt. :-)


vi alla 3 ligger i sängen och my

69be029e24e1c82dd69ae073b76fd4ea.png

vi alla 3 ligger i sängen och myser. ;-)


hur svårt kan det va?

3dc23cd637a88b8c6794745ddc35b0ae.png

hur svårt kan det va?


Fredag! ;)

Jajjemen, och snart snart snart får man låååång ledigt.. :) Jag räknar timmar, minuter och ja näst intill sekunder...

I morgon är det lördag, då kommer jag att befinna mig i vännäs vid den här tidpunkten. Det ska bli så mysigt att få träffa min lilla älsklingsvovve igen, och att han ska bo hos mig i en massa nätter känns bara ännu bättre!

I går så blev det inte att diska undan utan jag begav mig ut på en löprunda, och så skönt det var. det var alldeles fuktigt i luften och det gick hur bra som helst att andas med min astma. Och för att inte tala om hur skönt det känns i fötterna i dag, jag har inte det minsta ont. Det måste vara ett bevis på att jag har gjort ett bra kap! ;)

Nu är det dags att göra sig iordning för att åka på jobbet..


Hoppas ni har en riktigt bra dag! ;)

1 av 2

Nu var en utav två arbetsdagar över, när jag går hem i morgon så är jag ledig i 10 dagar, så sköönt. Under dessa tio dagar så hade jag tänkt att det skall vara bra väder så att jag kan få ligga ut i solen och njuta utav värmen. Hade även tänkt hinna med att fira midsommar på ett traditionellt sätt, dvs med vänner och familj i Lycksele. I år kommer det att bli ännu bättre och ännu mer vänner. 

Nu hade jag tänkt diska och sedan ska jag krypa ner på soffan hos älsklingen och läsa min bok!  

Skolavslutningen..

Ja jag åkte hem i söndags kväll, hem till mamma och resterande utav familjen. De blev gode chockade över att jag hade kommit hem. :)

Så måndagen spenderade jag tillsammans med familjen, grillat och massa annat gott. :) Tisdagen uppe hos Lina och lille kelvin, oj vad den gossen växer. På kvällen var det dags för skolavslutning  för lillasyster, väl där i kyrkan insåg jag att det var som att titta sig i spegeln, fast 12 år tillbaks. När rektorn sedan nämnde att dem gick ut årskurs 3 (som jag egentligen visste men helst av allt ville glömma) jag tycker att hon inte mer än borde gå på förskolan för hon är ju så liten, fast ändå så stor. Min lilla lillasyster, det var ju så nyss hon föddes... För att inte tala om när jag såg tvåorna, jag tycker att det var nyss L o F fick lilla C och deras lilla E är ju verkligen en stor grabbb nu. Nej, jag hänger verkligen inte med.

Men det var roligt att se på alla fina barnen och träffa alla fina fröknar! :)

På kvällen så blev det en löprunda på eljusspåret tillsammans med far min, trevligt att ha en träningskompis. Ska göra om detta nästa gång jag åker hem eftersom jag nu har införskaffat nya skor. ;) Kan inte förstå varför mamma och Sandra lät så förvånade när jag berättat att jag slagit till. ;)




Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och göra mig iordning för jobbet,  jag jobbar torsdag och fredag skönt med pengar. ;) På lördag skall vi åka till vännäs för att titta på/hämta upp lilleman som skall bo hos oss några dagar! ;) Lördagkväll blir det grillat i sävar, vi håller tummar och tår för att vädergudarna skall vara på våran sida! ;)

Dags att sätta fart! ;)


....

Here we go! ;)

Film i kväll!?

Lite ström i telen!

Får se hur jag gör... ;)

Bus..

Jag är så full i bus att jag snart spricker.... ;)

Du är allt...

Medans jag håller på att diska så får jag skråla kapp med sonja och shirley i radion...


Denna låten är så fin. ;)


Spiderman!

såg något lustigt i dag, nämligen en man som var utklädd till spindelmannen! Han gick helt själv efter ägen och bar på en stooor låda, undra vad han hade för bus i kikaren. ;)

Hade jag bara haft telefonen närmare hade jag lätt fotat för han såg så rolig ut. ;)

I morgon är det söndag och jag LÄÄÄNGTARRR!! ;)

Ännu en jobb dag..

Jajjemen, i dag så var det dags för ännu en dag på jobbet. Hade mycket hellre legat kvar i sängen i alla fall en timme till. Hade tänkt försöka hinna duscha och sedan fika lite granna så det är väl bäst att jag sätter i gång.

En mysko dröm i natt, men jag hoppas att den blir verklighet. ;)

Fin, Finare, Petra...

Så vacker.. :) kolla själva så får ni se...

Nu får det vara nog...

Jag kan inte minnas när jag vaknade en morgon och kände mig utvilad, jag kan inte minnas en natt när jag inte vaknat och inte kunnat somna om....  Min högsta önskan just nu är att få sova en hel natt och att få vakna upp och känna mig utvilad...

Hela helgen kommer sömnen att bli rubbad eftersom att jag jobbar, men sånt är livet, bara att bita ihop. Försöka stoppa undan tankarna i någon vrå för att försöka glömma för en stund, samtidigt som jag inte vill glömma. Jag vill nog mest bara att min kropp skall inse vad som egentligen har hänt.


Nej, dags att vika tvätten, diska undan och sedan blir det duschen och sängen för att jag ska orka upp på jobbet i morgon...

Imponerande/utmärkt/superduper... m.m.

Ja jag kan hitta många ord för hur bra det känndes i går när jag kom i mål efter 34minuter ute på spåret. 34minuter för 5km inte så illa pinkat med bland annat min blåsa och för att inte tala om min kondition.. Nae jag är mäkta stolt över mig själv, tror att detta byggde upp mitt självförtroende.

Mitt självförtroende är något som jag kommer att riva ner under dagens redovisning.. Men jag ska gå dit med huvudet högt, jag ska säga allt som känns bra och sedan ska jag gå hem och äta jordgubbar.... det är ju SOMMARLOV!!!!! ;)

Sorg..

Dagarna rullar på som vanligt, det är bara det att jag är mer tankspridd än vanligt. Jag sitter i min egen värld, Erik kan ropa på mig flera gånger men jag reagerar inte. Han påstår att jag var så här i slutet utav februari också, det är kanske en del i min bearbetning. I kväll när jag läste VK, där de hade gått ut med namn och bild det kändes så orättvist, det var så klart en bild när fina E höll i en pokal, efter en utav alla sina tävlingar. Jag kommer alltid att vara stolt över att jag kände en sådan grym skoteråkare & fin vän, och att hon var från mitt storuman gör mig bara ännu stoltare. :)

Annars har jag vart med Kimpan i dag, vi inhandlade lite smink till mitt förråd, och sedan så blev det en sväng på gymmet. Men efter en kvart så fick jag ge upp. Min blåsa bara växer och växer, så ja jag hann inte mer än börja och komma i gång med löpning och promenader förens min ekonomi stoppar mig. Jag tror bestämt att jag måste råna någon så att jag får råd med ett par riktiga skor. Men samtidigt som jag för tillfället hatar mina skor så måste jag bara få skryta på dem lite, de måtte ha vart riktiga skor en gång i tiden för dessa har jag använt sedan jag gick i 9:an och det är ca 7år sedan. ;)

Ska bli roligt att se hur foten ser ut i morgon kväll, för jag ska ju nämligen gå vårruset i morgon. Hade faktiskt tänkt våga mig på att springa det men nu så får jag vara glad om jag klarar utav att gå... tror jag få ta med mig 10 askar compeed (dem fäster inte riktigt så bra under trampdynan)..

Suck, nej nu ska jag och min enorma blåsa hoppa i säng och gråta en skvätt tillsammans...
Jag hoppas att denna blåsa försvinner snart för på fredag morgon så börjar helgens jobb, det kommer att bli ca 45timmar i helgen...


Dagen!

Förutom alla tråkigheter som inträffat under helgen så har det vart riktigt bra.

I morse så begav jag mig på skolan, men efter att ha lite för mycket tankar i huvudet så begav jag mig hem för att rensa huvudet. Jag och kim for och cyklade en liten sväng så jag fick lite luft. Efter den goda middagen så gick jag över till K o J, var tvungen att deala med J, om han hjälpte älsk att sätta upp min persienn så skulle han få hallon paj. Sagt och gjort. jag ställde mig i köket och bakade och när den var klar så satt minsan persiennen uppe. :)

Nu har jag och älsk vart ute på en promenad i bra precis en timme, så nu blir det en snabb dusch och sedan krypa ner i sängen för att läsa min underbart braiga bok. :)

Vad händer!?

Först den lilla lilla tjejen, sedan den fina tjejen E och sent i gårkväll fick jag höra om underbara M.....


RSS 2.0