Pjuh....

I dag har dagen flytit på rätt bra, fått mycket gjort på skolan och jag hoppas verkligen på att detta går smidigt även på slutspurten. Har även fått tag på de tre artiklarna jag egentligen skulle ha läst redan, men nu kan jag äntligen börja jag vill få detta överstökat nu. Jag vill ha sommarlov.... eller ja, jag ska ju jobba men jag får stänga av hjärnan ett tag och bara njuta av nuet.

I går kväl så gjorde jag bort en liten rest jag hade, och i dag har jag gjort dagens "läxa" samt putsat fönstret i sovrummet och bytt gardiner där inne, nu är det sommarfint. :) Så nu tycker jag att jag att jag har förtjänat en sväng på gymmet... Så skönt att komma bort en stund. :)


.....

Jag är verkligen bara så less på skolan just nu, jag vet att det bara är två veckor kvar tills jag får "sommarlov".  I går och i dag när jag skulle söka artiklar så ligger databasen nere och jag får inte ut några artiklar. Jag blir så arg, jag behöver dem NU! jag vill börja jobba med dem så att jag kanske blir klar med arbetet tills nästa fredag. Grupparbetet som skall redovisas nästa vecka är då inte allt för långt borta, har suttit ner i dag med gruppen och gjort grov görat. I morgon blir det att sammanställa en power point.

Nu så ska jag försöka söka lite mer artiklar och efter det så blir det att göra lite mat och i ikväll SKA jag träna, jag struntar i att foten värker och att skorna gör ont. Jag måste/vill verkligen röra på mig...

När jag blir rik skall jag köpa nya skor, såna som jag inte får stora blåsor utav...

I´ll give up...

Jag tänker alldeles strax ge upp, jag tänker krypa i sängs och bara glömma allt för en stund.

Jag är less, allt gick skit på skolan idag, väl hemma så möts jag av ett bombnedslag, handlingen på Maxi var inte heller så skoj med en fot som bara värker, och två fulla tvättkorgar som resulterade i 6maskiner...... Dessa skall vikas nu..... SUCK! jag ska försöka se att jag förhopnningsvis har ett par rena och torra kläder att ha på mig i morgon men det är tungt att vika tvätt..


UschUschUsch, men nu är allt hemska snart bortgjort så jag hoppas på att morgondagen blir bättre. :)


Den efterlängtade helgen. :)

Idag så var man verkligen uppe med tuppen, 05.15 så fick jag pallre mig upp ur sängen eftersom jag skulle skjutsa svärmor på bussan.

Min helg... har vart underbar, massa trevligt folk, goda drinkar och en och annan timme på dansgolvet, ragga runt i raggarbilar tills sena nätter som förövrigt verkar vara min grej, träffa älsklings diezel... Ojoj så skoj jag har haft :)

Nu ska jag ut på en liten promenix, ska se hur bra det går med min svullna fot.


(bikini) Ångest....

I går kväll började jag känna lite ångest över att sommaren snart är här, jag vill inte riktigt ta på mig bikinin och gå på standen. Under mina 21 sommrar så har jag aldrig kännt så här förut, det känns otroligt jobbigt. Vad är det då som gör att jag får denna ångest!? Jag är 99,9% säker på att allt detta beror på det fula, stora röda ärret som sitter på min mage. Det kommer nog att döljas under bikinitrosorna men det är en stol ful grop som blev till utav dränet jag hade i magen under en veckas period.

Just nu vill jag bara Hoppa över sommaren och direkt gå till den kalla vintern då jag slipper ha bikini på mig.


Böld..

Svar till Emelie och Mamma... Ja det var honom jag tänkte på. :) Jag tror inte du behöver vara rädd mamma, vi kommer nog på något nytt bus i år. :)



I morse så blev det att skynda sig på VC och kolla en böld på halsen, de tyckte att vi skulle avvakta eftersom att min kropp verkligen inte tål antibiotika. Så vi får väl hoppas på att den försvinner utav sig själv, men det gör så frukansvärt ont. Sedan i väg på stan för att träffa Emelie, riktigt trevligt att se den bruden för det var inte i går.

Nu blir det att göra kycklingsoppa och sedan så blir det röjjning och packning som står på schemat. :)

jag kom på lilla A i helgen med

0-586947b086ab369c305d6065781c504c.png

jag kom på lilla A i helgen med att suga på disktrasan. Huvva, säger jag bara. ;-)


Processseminarium..

Idag så är det processseminarium på en bok som  jag inte alls har läst allt för mkt utav, jag skämms. Men har inte allt för mycket kvar så jag skall försöka att läsa det som är kvar nu. Jag börjar kl 13 så jag bör nog hinna nästan allt. :)

I dag så kommer Carro och då blir det middag och sedan bär det iväg på blodomloppet, vi skall promenera 5km. Känns bra, att få göra något annat för en stund. :) I morgon blir det gym och förhoppningsvis en Dejt med Emelie, känns så hemskt att vi inte träffas så ofta. men snart är det sommar och förhopnningsvis så skall vi träffas mera då. :) Kanske en favorit i repris, för det är ju storumandagarna i år också. :)

Nej nu är bäst att jag sätter fart. :)


Dessa Karlar...

Ja, våra kalar som är i fjällen skulle försöka åka rätt tidigt i dag. Men de tog sig inte iväg förens kl 14tiden. Så de är väl hemma nåon gång kring 19..  Hur som så hade vi det riktigt skönt i går, vi scrappade och dolade på hela kvällen och vips så var kl 1. Så då var det bara att he sig i säng..

Nu har vi gjort rabarber paj som vi skall äta efter middagen, sedan så hade jag tänkt att jag sku försöka ta mig hem någongång. Skulle vara skönt att komma hem, duscha, plocka undan allt innan J kommer och skall bosätta sig. :)

Helg.. :)

I går kväll så blev det en spontan kväll med lisa, hon kom till mig rätt sent. Vi satt och surrade och drack ett glas vin eller två, mer blev det inte eftersom att jag skulle i väg rätt tidigt i dag. Riktigt trevligt att träffas, är inte så ofta men när vi träffas så är det hur trevligt som helst. Det här måste vi göra om. :)

Idag så for jag, sandra och alva på stan och fixade lite. Sedan "hem" till sävar för att lilltjejen skulle få sova, Under tiden så skruvade vi ihop en trehjuling och låg på soffan och slappade.  Efter en liten promenad oh en god middag så sitter nu S o A på golvet och leker med klossar medans jag sitter vid datorn och dolar på. :)

I kväll ska vi försöka att tillverka några kort eftersom att det är en hel del som fyller år i slutet på maj! :)


Äntligen helg..

Denna helg skall spenderas helt solo, eller iaf i kväll. I morgon skall jag ut till sävar och umgås med Sandra och Alva. Älsk håller på att packa för att bege sig upp till fjällen, jag tror att han kommer att ha en kanon helg där uppe tillsammans med Micke och Sebastian. En grabb helg skulle jag nästan kunna säga, om det inte var för att Erik ska bo hos min Mammi och Leif. :)

I kväll tror jag att jag skall mysa framför tv´n, det är ju så ska det låta.. Säkert en massa annat också. :)

Bjuder på bilder på de söta små barnen. :)
 



Irritation....

Jag blir riktigt irriterad, lessen och besviken när jag hör att saker som jag sagt i förtroende till någon kommer ut på andra håll. När det handlar om så pass privata saker så trodde jag att man hade vett om att vara tyst. Jag har nog svårt att lita på folk, och detta gjorde de hela inte bättre, hädan efter kommer jag att hålla allt för mig själv

Det västa är att jag är säker på att jag sa, DU FÅR ABSOLUT INTE SÄGA DETTA TILL NÅGON, OCH DÅ MENAR JAG NÅGON!! 

Nae, nu är det bäst att jag slutar skriva så att jag inte skriver något opassande...  

nybadad och fin. :-)

50abac9db2ff47b3969339ac361b6e35.png

nybadad och fin. :-)


undra vilken storlek han behöver

0-1fb48386ed86bb1df6d6f37bf80da4ab.png

Kolla varifrån!

undra vilken storlek han behöver.. :-)


J hittade en ny brud idag när vi

0-5eda1f80711e4869ac25ce704b8ac0ae.png

Kolla varifrån!

J hittade en ny brud idag när vi var på stan. :-)


en liten cykeltur är alltid skön

62f7cd16cc68d9aab20e42246130845a.png

Kolla varifrån!

en liten cykeltur är alltid skönt. :-)


Jaha...

Nu var man visst utan telefon... :( Vill ni något få ni ringa till Erik... Jag måste få ne min gamla telefon..... men hur!? någon som ska från storuman till umeå i helgen!?

vi är ute vid vattnet och myser.

45e91a81cf849bde28c206c93ad9d406.png

Kolla varifrån!

vi är ute vid vattnet och myser. :-)


Sömntuta...

Min lila fyrbenta älskling är verkligen bara såå morgon trött, jag får slita upp han ur sängen på morgonen så att det inte ska hända någon olycka. När vi väl kommer in igen så tittar han bara på mig och sedan försvinner han in till sovrummet och E igen. Jag tror att han skulle kunna ligga där hela dagen, och det västa är att min stora älskling tycker att det är så mysigt så han ligger gärna kvar han också.

Idag så kommer E´s lillebror hit, vi ska försöka ta oss ut på lite shopping och annars ska vi nog bara surra på. Jag har då lovat grabbarna att dem skall få våfflor och varmamackor till middag.



Jag vill hem, eller inte hem!? jag vill åka till min bästabästaBÄSTA vän, hon är ibehov av hjälp, och jag försöker hjälpa via telen så gott det går.... Men jag vill dit, jag vill krama, jag vill trösta och jag vill bara visa min kärlek till henne. Men hon kommer att komma till  umeå (mig) inom en snar framtid och det kommer nog att bli en riktigt trevlig helg... Jag ser ditt sms framför mig ännu, det blev en chock, men jag bestämde mig genast för att stå vid din sida. Det var väl det här vi pratade om när vi gick i skolan...!?

Vilken dag!

Ja vilken dag säger jag då bara, dagen började på akuten med Carro som hade lyckats trampa in en spik i foten. Väl på akuten så skickade dem oss vidare på city mottagningen där hon fort fick träffa en läkare som konstaterade att hon behövde antibiotika eftersom det var jätte inflamerat. Denna läkare skickade oss vidare tillbaks på sjukhuset där vi fick vänta läääänge på tur, hon röntgades och det visade som tur var ingenting så äntligen fick vi åka hem. Men från kl 8- 12 på sjukhuset var inte riktigt så skojigt. Väl klockan 13 så hade vi lyckats få i oss lite lunch så att vi kunde åka på skolan och vara med på lektionen.

När jag väl var hemma kring 17tiden så stod maten på bordet så det var bara att hugga in. Vi har även hunnit vara ute en stund och dola på med bilen. Eftersom det var så härligt väder så passade vi på att fara ut och cykla, Lilleman fick åka cykelkorg och det tyckte han var hur skoj som hest. Han bara satt och njöt över att få vara så högt upp och en möjlighet till att få hålla koll på sin omgivning tackar man väl inte nej till. :)


Blev ingen träning i dag, men i morgon så blir det en löprunda på morgonen och sedan gym på kvällen. ;)


Bjuder på denna!

Helgen!

Ja, helgen har rullat på som en vanlig jobb helg brukar göra. Jag är trött och sliten men jag håller huvudet högt eftersom att snart kommer mina älsklingar hem, Erik har hämtat upp våran fyrbenta vän. Även Carro skulle följa med så då blir det tårta och paketöppning. :) Skojskoj...

Bjuder på en bild när min vän bara var en liten valp. ;)

Work..

Yes, då var man på väg på jobbet... I morgon bitti får jag sova! YES!

Måste bara säga STORT GRATTIS till min goda vän Caroline "carro" holmberg som fyller år idag. Hon blev väckt utav en morgonpigg Emma som har suttit länge och sjungit upp innan hon ringde och sjöng ja må hon leva....

Nej, nu måste jag sätta fart. ;)

Trött tröttare Emma...

Det är helt sjuk vad trött jag har vart i dag, jag känner mig knappt kontaktbar. 

Vad ska man säga svammel eller kan det vara sant!?.. hmmm.. känner mig som ett frågetecken... men bara att vänta och se vad som händer. :)


Nej, nu blir det att titta lite på tv. :)


Tredje helgen...

Jaa, det här är tredje helgen i rad som jag jobbar. Känns faktiskt både och, jag älskar mitt jobb men jag vill sova... Jag är trött som ett took.. Nästa helg då jag är ledig ska jag banne mig vara LEDIG, för sedan är det något varje helg fram tills att jag jobbar helg igen...

Jag har många tankar i huvudet som måste bearbetas och det gör mig så frukansvärt trött. Jag har ett beslut som måste tas, även fast jag är rätt säker på vad jag vill så känns det ändå som att jag tvekar. Suck... 

Nej, nu måste jag ta och försöka göra mig i ordning...

Fredag morgon/dag!

Dagen började bra, vaknade med ett leende på läpparna efter en natt med tolvtimmars sömn. Fikade frukost och sedan var det bara på med träningskläder och ut på en promenad i det fina vädret. Jag var ute i bra precis en timme, plus en liten paus på Uman för att lämna lite kläder. Jag hade klätt på mig på tok för mycket, så jag fick ta av mig en tröja och lämna den hos S. :)

Nu sitter jag hemma och dricker vatten, ska försöka få i mig lite lunch (hade kvar lax sedan gådagen). Resten av dagen så blir det att sätta näsan i böckerna så att jag hinner klart någon gång.

I kväll blir det att åka ut till S, M och deras underbara barn.

Nej, nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna läsa något i dag!

Torsdag..

Vilket innebär att det var dags för en morgon tur, så nu har ajg just kommit hem från en liten joggingrunda. Just nu försöker jag få i mig lite frukost innan det blir duschen, måste ju fräscha till sig innan man ska på skolan. Som förövrigt känns så onödigt eftersom att jag skall cykla.. Men det få jag ta, ska ju ändå bara vara där i ca två timmar.

I kväll så vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på, hade väl tänkt mig en vända på gymmet men det är ju många timmar från 12 - 20... så jag får nog fördriva tiden med att plugga. :)

Dagen!

Nae Carro det var ingen punka utan jag tyckte att det var högtid att byta till sommardäck efter att ha kört olagligt i nästan en vecka. :)

Idag så har vi gjort en massa, eller så inte. Vi har köpt presenten till svärmor som fyllde år i går, så nu kan jag skicka hem karln med gott samvete i helgen... Jag har hunnit dola på här hemma med att vika tvätt, diska undan och även hunnit läsa 1 av 4 böcker som jag skall ha läst tills på måndag. :)

Nu börjar det lida mot middag och sedan så är det dags att bege sig mot gymmet. :)

Jag har en händig karl

0-7126506e7c55f355dc5da2e546484a85.png

Kolla varifrån!

Jag har en händig karl


Vilken skön morgon!

Usch så jag känner mig slut på i benen efter min morgontur, men jag tog mig runt och det är det som räknas. Men när jag kom hem, duschat och fikat insåg jag att det kanske inte var allt för smart att köra ut sig så här mycket. Jag ska jag faktiskt sätta mig på cykeln nu, och i kväll blir det bodyjam. Men jag får väl ta igen det på min vilodag i morgon. :)

Läste en bok i gårkväll, (du är vad du äter av Gillian McKeith) där stod det mycket om hur man bör rensa sin kropp för att bland annat slippa, tarmsjunkdommar, stress, PMS besvär och även Cystor i äggstockarna. Min tanke var först HAHA! men efter en stunds betänketid så känner jag bara att varför inte!? det handlar om en dag i månaden man skall följa ett program. Det är ju värt att prova i alla fall, det verkar ju inte kunna bli sämre utav det iaf. Ska läsa igenom det nogrannare någon dag sedan blir det att inhandla allt som behövs för att fixa detta. Tror bestämt att Älsk skall få göra detta med mig eftersom att det är nog enklare om vi är båda eftersom man inte få äta någon mat den dagen.

NoNo, nu måste jag försöka blåsa håret och sedan lägga på mig ett ansikte innan det är dags att åka. :)


!?

Måste det alltid vara någonting?

Här sitter jag svettig och jävlig, men nu blir det att pallra sig till duschen och sedan blir det mysis på soffan resterande delen av kvällen.

Tänk om jag hade någon som kunde säga åt mig på skarpen kring halv 11 att NU EMMA GÅR DU I SÄNG.... I morgon får jag bara inte vara lika trött som i morse, för i morgon blir det en löprunda innan jag hoppas på cykeln och beger mig mot min fiende "svingen".


Nu ska jag äta ett päron. :)

Lycka!

Jag är Lycklig!




 


Ny vecka, ny kurs och nya möjligheter...

Jajjemen, idag blir det att bege sig på skolan för att registrera sig på den nya kursen ISS (identitet, sexuallitet och samlevnad). Hade tänkt vara duktig och cykla på skolan, men det är bara det att jag måste lägga på en rem. 


När jag kommer hem idag så blir det att göra en paj, och försöka leta lite böcker och eventuellt läsa lite i böckerna jag lånade av Sandra. :) I kväll blir det gymmet som vanligt, skönt att komma dit och få göra någon nytta. :)  


Pjuh...

Då var vi hemma igen, vi ligger på soffan och funderar på vad vi skall hitta på. Jag tänker gå på en promenad medans älsk skulle dola på nere i förrådet. :)

Folket på gården har börjat sätta ut blommor, jag vill oxå.. :) Men det få vänta tills löningen kommer. :)


mina tankar...


Jag försöker tänka på hur allt var för ett år sedan, innan allt elände började.

det var här det började... den 3/7-08, det var här det var som jobbigast (tyckte jag iaf då.). Det var här det började om efter bra precis tre månader, det var här jag hade fått beskedet om ännu en cysta.  här fanns fortfarande hoppet vid min sida,  det var här som mina mardrömmar blev till verklighet. Det var här min värld rasade samman, men det var här jag gav upp....

Nu står jag här, hoppet har lämnat mig för länge sen. Styrkan den tappade jag efter andra operationen, just nu lever jag på energi och styrka ifrån min familj och mina vänner. Det har snart gått ett år, tiden har gått så otroligt fort och det finns så mycket jag inte kunnat göra under detta år i stället för att lägga ner all min energi på detta elände.

När jag fyller år så vill jag ha en ny kropp, en kropp som inte är så sliten efter all skit som min har fått ta. Jag skulle vilja ha en ny hjärna, en hjärna som inte behöver tänka på detta var eviga minut. Jag är bara 21 år och jag säger det som jag sagt så många gånger förrut, Jag orkar inte mera!

Allt detta är sådant som min hjärna dagligen går igenom flera gånger, jag vet att det är det som kallas bearbetning. Men hallå, när ska jag få börja leva ett normalt liv igen!?


RSS 2.0