Mitt lilla hjärta...

Ja i dag har som sagt Maria blivit mamma och blödig som jag är så har tårarna runnit till och från hela dagen.

Det blev en kille som verkar vara frisk och kry, föddes dock några veckor (tror att det är 5) för tidigt men han mår som sagt bra. Hon sa något om 2300g, ingen längd men det kommer väl så småning om. De ligger förtillfället i umeå och det ser ut som om hon kommer att vara kvar här en vecka så jag ska nog hinna med att lukta på den lillekillen. :)


ja, den 30november 2009 det var de

0-36c3a477bc2b67f30d8be10810478559.png

ja, den 30november 2009 det var den dagen min BÄSTA vän blev mamma till en liten pojke. :-)


som sagt min kamera suger, men det

0-6a68ae1872cee852d5d72fbfa1273412.png

som sagt min kamera suger, men det Är mitt älskade modo som Är på isen, och vad ska man säga, mer än att det värmer i hjärtat att nummer 21 och 19 står på planen.;-)


synd att min kamera suger, annars

43177fea31f63a3e72ab3ba201454328.png

synd att min kamera suger, annars hade ni sett att det Är winnerbäck som står på scenen. :-) jag Är glad och mår kanon, det här behövde jag. :


Slag i magen....

Ja, domen kom som ett slag i magen. Även fast jag hade ställt in mig på detta så blev jag besviken. Men vem blir inte det när man själv vet att man berättat sanningen och ingen tror på en. Dagen har bestått av tårar, skrik, fula ord och ännu mera tårar. Men det är en dag som denna jag har en ordentlig anledning att säga alla dessa fula ord, det är en dag som denna jag har rätt att gråta utan att skämmas. Jag har gjort allt jag kan mer kan jag inte göra, jo jag kan hoppas att det inte dröjer allt för länge till nästa gång och då får vi hoppas att det går bätte än denna gången(hade inte själv tänkt vara med den gången men jag gissar på att det kommer hända liknande saker igen, fördommar jag vet... men efter allt jag gått igenom och med ett sådant tragiskt slut så anser jag att jag får ha lite försommar ).

Men jag har fortfarande samma historia, jag står för vad jag sagt, och som sagt så har jag gjort vad jag kunnat. Men jag lovar er att det svider i hjärtat så fort jag tänker på att jag måste åka till storuman över jul. Hade det inte varit för min familj så tror jag bestämt att jag klippt banden med storuman en gång för alla. Jag orkar inte med frågor, jag orkar inte med att möta människor jag inte alls vill möta, jag vill inte att folk ska prata..

Nej, nu måste jag försöka blunda utan att klumpen i magen växer. Måste vara pigg i morgon då det förhoppningsvis blir en prommenad med sävarvännen, då kan jag få prata ut om detta och då även säga sådant som låter dumt utan att hon missförstår ja jag skulle kunna säga att jag kan säga sånt som jag inte kan skriva här innan någon påpekar att det är fel.

 


orkar inte...

Jag orkar inte dra upp vad jag ätit/tränat de sista dagarna, men jag har skött mig riktigt bra. :) har gjort första mätningen och vägningen, så nu är jag peppad som bara den. skulle dock ha varit nytränad vid det här laget, men efter 4timmars sömn så hade jag aldrig orkat. få bli en promenad i eftermiddag/kväll för att rensa huvudet. Eller ja det beror nog på hur denna dagen slutar, kan vara så att jag är så förbannad att jag bestämmer mig för att springa jorden runt, eller så kan jag vara så glad att jag firar med en heltårta.

Idag avgörsnämligen något som jag funderat/tänkt/grubblat på i nästan 6månader... det här är stort för mig, tror inte att det finns någon som kan förstå vilken prosess mitt huvud har gått igenom under dessa månader. att behöva vara rädd, orolig och förbannad är något som tär på kroppen så jag lovar att det kommer att bli skönt att dra ett sträck och gå vidare.  men vad som händer? vad domen säger har jag ingen som helst aning om jag tänker inte spekulera heller..

Bakning...

Ja, idag har jag hunnit stryka julgardinerna till köket samt sätta upp dessa. Har hunnit läsa en heldel massa sidor, ska börja skriva ihop mina förberedelser inför torsdagen. Sedan fick jag något ryck, så jag passade på att baka två sorters kakor, både riskakor och kokostoppar. :) Och duktiga jag har bara smakt en av varje, hade det varit för två veckor sedan hade jag lätt smällt i min några stycken av varje sort.


I dag har jag även fått mina tabletter som jag skrev om tidigare, så imorgon börjar jag med mina burn tabletter. Känns riktigt bra nu när jag fått igång träningen, har promenerat flera dagar i rad i morse trotsade jag även regnet. Ska även hinna med en runda på gymmet i kväll. :)

Hade tänkt börja väga mig och föra någon sorts loggbok på det. så långt har jag inte tagit mig men det vore väl på tiden att göra det. kanske skulle väga mig i morgonbitti och sedan kolla vad som hänt fram till julafton, det är ju ändå en månad. :)  Yepp, så får det bli, dom siffrorna kommer dock inte att publiceras här. Men jag kommer förmodligen att någon gång nu och då berätta om det går åt rätt håll. :)


Väntan!

Denna eviga väntan och förväntan....

Nej, måste sysselsätta mig med något så jag inte tänker allt för mycket. Jag blir snart tokig, måste få en rapport snart tycker jag. :)

I Think...

Ja, jag tror minsan att jag hittade min motivation igen. Tror bestämt att det fanns lite i maten och sedan fanns det en stor bit på gymmet, för nu har jag till och med gjort klart här hemma. nu har vi advent här hemma. :) Burit ner alla kartonger. Duktiga jag! ;)

Dagens mat och träning.
Träning:
Morgonpromenad på 40minuter
60 minuter Body Attack. (kan beskrivas som "elefantgympa" fast högre tempo och itensitet.)

Maten:
Frukost: Grönt te (Mint) och smörgås
Lunch: kött, potatisgratäng och grönsaker
Middag: stuvade makaroner & korv
Kvällen: banan, mandarin & en kopp grönt te.

Nej, dags att bege mig in i duschen och sedan i väg in till stan för att hämta ut biobiljetterna, vi ska se luftslottet som sprängdes på måndag. ;)


Plötsligt så händer det...

Ja är det inte så de säger på reklamen?

Här hände det något just, all motivation bara försvann. Jag som kännt mig så glad, positiv och har mått så bra sedan i tisdags. Nu var det som att det bara tog stopp, allt rasade. Bara att böjja sig ner, plocka ihop bitarna som finns kvar och förhoppningsvis orkar jag hålla ut hela dagen med skola, middag träning och lite pyntning...

Bit ihop Emma, du klarar det här.

Winnerbäck...

Ja jag var tvungen att leta reda på lite winnerbäck på spotify, jag säger bara vilka minnen jag har till dessa låtar. :) Kan ge lite ledtrådar, om jag säger så här... Piff, puff, BF2&3, solen i ögonen.. Ja, det fanns två grabbar som verkligen kunde hålla låda i min klass.  

Nu ska jag hämta posten och sedan blir det pluggning med hög hastighet. ;P skynda långsamt. ;)

I´m bad...

Ja jag har varit dålig på uppdatering.. :(

Fredagens träning och mat
Träning: 45min spinning kl. 07.00
Promenad på em ca 35minuter.

Mat:
Frukost:te och en macka
Lunch: Kasslergratäng
Middag:Taccos

Fredagens bästa: våra trevliga middagsgäster.
Fredagens sämsta:efterrätten, hallonpaj. (åt dock inte en sån stor bit)

Lördagens mat och träning
Träning: endast 45minuters promenad på lunchrasten

Mat:
Frukost: youghurt och banan
Lunch: Taccos
Middag: två mackor och lite fil... (I know, that´s bad... men jag skyller på att jag var ensam hemma.)

Lördagens bästa: Massage på vader
Lördagens sämsta: Middagen

Söndagens träning och mat
Träning: 45 minuters Promenad på lunchen

Mat:
Frukost: Yoghurt och smörgås
Lunch: burgare på max (I know men vi firade att kursen var slut.)
Middag: Kött, potatisgratäng, rövinssås och kokta grönsaker.

Söndagens bästa: Att kursen är slut, så jag är numera diplomerad massör dock endast för hemmabruk men om ett år ska jag ta mig för att läsa anatomin så att jag blir riktig massör.
Söndagens sämsta: Ostkrokar och popcorn... Fy skämms. det få bli morgon spinningen i morgon.


Längtan!

Åh, tänk om jag kunde spola fram tiden lite. Skulle så gärna vilja att det var fredagen den 27 november nu. Jag vill åka till övik, träffa moster kusin och kusinbarnet NU. För att inte tala om att jag ska få se Lars winnerbäck. :) Sitter och lyssnar på honom nu och längtar för fullt. En hel helg i övik tillsammans med dessa underbara människor.

I veckan måste jag försöka ta mig på lindex och köpa de fina byxorna till liam, längtar efter att få se hur stor killen har blivit. sist jag träffade honom var han exakt en månad gammal men nu kommer han att vara nästan 4 månader. Så det har nog hännt en heldel. :)

Nej, det är bara att ta sig igenom denna helg och sedan kämpa på skolan till veckan så att det går fort...

Det är dessa byxor jag har spanat på, bara att hoppas på att de finns i hans storlek nu då, i lycksele fanns det bara försmåa så jag hoppas, önskar och ber för jag tycker de var skitläckra. ;)


Hemska föreläsningar...

Ja, idag så ska jag tydligen gå på en otroligt hemsk/jobbig föreläsning. har därför inte satt på mig något ansikte idag. det ska tydligen handla om en tjej som blivit utsatt för incest. Känns jätte jobbigt men som en av mina kloka klasskompisar sa se det som ett möte med verkligheten för om 10år kanske du jobbar med en som blivit utsatt. Det är iof sant, men det känns som om jag kommer att vara totalt söndergråten när jag går där ifrån.

Aja, ska bli intresant att se vad denna dag ska bjuda på. :)

Mat och Träning!

Dagens träning:
30minuters promenad i morse.
60 minuter bodyjam i kväll.

Dagens mat:
Frukost: Grönt te med mint smak och macka.
Lunch: Pölsa, potatis och röbetor
Mellanmål: 2 clementiner
Middag: Kasslergratäng alá mormor
Kvällsfika: Grönt te med mint smak, en liten macka (vet, jag borde inte men magen skrek, bättre en macka än en kaka.) en clementin

Dagens bästa:
Gjorde lite hemma spa efter träningen så nu är jag som en ny människa. :)


Tokiga brevbärare..

Våran brevbärare måse tro att vi är lite trög, 6st reklamblad från mediamarkt och 2st från cervera. Även om jag ibland måste läsa flera gånger för att förstå så behöver jag bara en av varje eftersom jag har kommit på att man kan börja om med samma tidning igen. ;P

Torsdag!

Om en vecka lär jag vara helt borta av förväntan.

Morgon började med en promenad i rusk väder, inte alls så roligt men jag tog mig ut. Väl hemma så frös jag som bara den, så det blev en kopp grönt te och en macka. Nu sitter jag och förbereder mig inför dagens skola. Börjar kl 13 så det är bäst att skynda sig med tanke på att jag inte gjort mig iordning än. :)

Har hunnit koka ris nu på morgonen så att jag inte behöver hålla på allt förlänge med middagen som blir mormors kasslergratäng. :) Mums...

Förändring!

Ja, jag har länge sagt att jag ska sluta upp med godis på veckorna, visst jag klarar utav att vara utan godis men då är jag farlig på fikabröd istället. Men nu ska det banne mig vara slut med detta. Beställde mina älskade piller i dag, minns när jag åt dem sist och då var jag minsan en duktig flicka.

Så nu är det bara att invänta dessa piller som gör mig så duktig.

Tabletterna heter burn och ska vara bara mot....

  • Ökar förbränningen av kroppsfett
  • Ökar metabolismen (kroppsvärmen)
  • Dämpat sötsug och ökad mättnadskänsla
  • Ger energi för intensivare träningspass
  • Skyddande antioxidanter mot den stress som en diet innebär
  • Eftersom jag ätit dessa förr och vet att jag mår bra av dessa så känns det rätt. jag är egentligen emot "bantningskurer" men detta gör jag för att få bort mitt godissug och när jag ätit dessa ett tag så ska jag trappa ner och sedan vara utan både godis och dessa piller. :) För att något skall hända med min vikt så tänker jag bara köra bättre mat fast inte någon diet mat, mindre godis och onyttigheter och mer TRÄNING. Förändringen på träningen kommer att bli en promenad om dagen, helst morgonen men är det så att jag ska gymma på morgonen få jag helt enkelt bege mig ut på en prommis på kvällen. :) ska börja lugnt och sätta upp 3 promenader i veckan plus de (minst)4passen ja försöker köra varje vecka. Jag får öka när jag känner att det flyter på. ;)

    Ska klura ut små mål med min träning, godiset och maten.
    Ska skriva ne dessa och sedan föra en dagbok om detta. :)


    Uppgift 3...

    Ja nu hade jag gjort klart den tredje uppgiften som skall skickas in på tisdag, känns så skönt att vara klar så pass tidigt så man kan hinna läsa och ändra lite som man vill utan att behöva stressa. :)

    I morgon ska jag börja läsa de 300 sidor som skall vara läst tills nästa Torsdag. Det känns verkligen att studierna rullar famåt nu, jag är glad att jag tog denna kurs eftersom jag var inne på att byta men det är bara såå intresant. ;)

    Plugg..

    Nu sitter jag och håller på med en inlämningsuppgift som jag egentligen borde ha gjort klar förra veckan men det går som på räls ska bara läsa igenom och rätta det som ser konstigt ut. Sedan så ska jag försöka börja skriva på nästa uppgift, jag läste klart allt i går och det är riktigt intresant att läsa om men jag lovar att det gör ont i hjärtat när man läser dessa artiklar, den ena heter när mamma blir slagen. Det handlar om barn som behöver stå ut med att se deras mamma bli misshandlad det var hemskt att läsa detta, jag måste medge att det föll ett antal tårar.

    Dags att göra klart detta så jag kanske hinner ut på en promenad i regnet innan det är dags att börja packa in i bilen. :)

    Helgen..

    Helgen har verkligen sprungit iväg, känns som om det egentligen borde vara lördag i dag men inte det. Fredagen började kanske inte så vidare, att börja gräva i något som man nästan hade lagt bakom sig var jobbigare än  jag trott. så jag gruvar inför tisdagen men efter mötet i fredags så känns det ändå helt ok eftersom jag har en trygghet bredvid mig. :) Efter denna jobbiga start så bjöd mormor på lunch så jag hann även med att träffa henne. Sedan hem och mös med Erik och Diezel. Middagen blev tillsammans med Mamma, L, H o S och så klart älsk som tyvärr åkte hem efter middagen men det var nog lika bra eftersom vi hade en hund hemma som var dålig i magen.

    När älsk hade åkt hem så begav vi andra oss på allstar och drack en drink, blev en riktigt lugn kväll med ett kärt återseende. Sedan blev jag less och begav mig hemmåt, detta var till och med innan dansgolvet hade öppnat. ;P

    Lördag så blev det en runda på stan och sedan middag ute i sävar med en massa surr, singstar och onyttigheter. :)

    I dag har jag gått omkring som en zombie i lodiskläder och myst. Eller ja, jag har tvättat, packat och stökat undan. :)



    I morgon får vi bo hos älskade vännen! ;) vi har redan smitt lite planer för hur vi ska kunna busa med henne när hon somnat. ;P


    ....

    Frukost: te (Rabarber grädd) samt en macka.
    Dagens Outfit: Mjukiskläder
    Humör: Trött, huvudvärk och grinig
    Gjort: Pluggat, umgåts med hunden. 
    Planer: Hoppa in i duschen och sedan hoppa i säng.
    Träning: 2 längre Promenader med hunden sedan en timme body jam på gymmet.
    Lunch: Hemmagjorda hamburgare
    Läser: Kompissamtal (kurslitteratur)
    Bästa: Att jag nästan är klar med inlämningsuppgiften.
    Middag: Ungsstekfalukorv
    Väder: Skönt, och just nu snöar det. :)
    TV-program: Lyxfällan
    Låt: ??

    Dagen..

    Frukost: te (Rabarber grädd) samt en macka.
    Dagens Outfit: Jeans, t-shirt, en väst och en stor halsduk.
    Humör: Fm, var jobbigt tröttsam medans em var helt underbar med massa skratt. :)
    Gjort: Pluggat, umgåts med vovven, pojken och en massa nytta här hemma.
    Planer: En kvällsprommis med hunden och pojken sedan hoppa i säng och hoppas på att jag ska orka läsa ut boken i kväll.
    Träning: två promenader med vovven, en i morse, en efter middagen och nu blir det ännu en. Egentligen är detta min vilo dag.
    Lunch: Kycklingsoppa
    Läser: Camilla Läckber - Fyrvaktaren
    Bästa: Att denna helg snart är över
    Middag: Hemmagjorda hamburgare
    Väder: kallt och halkigt.
    TV-program: Bönde söker fru
    Låt: ?? I dag har det mest varit Radio. ;)

    Onsdag

    Så hade halva veckan gått och det har gått med en rasande fart, men det är skönt då är det snart helg och då kommer mamma ner och hälsar på. Tråkigt bara att det är under begravnings omständigheter men det ska nog gå vägen det också. Vi ska då få umgås lite granna. :)

    För tillfället sitter jag på skolan och inväntat lillkillen, ja idag så åker lilla D hem till lycksele. Så nu är det bara jag, älsk och stora D som få busa. Men det ska nog gå vägen det också. Älsk skulle köra dexter på skolan så han få åka hem med Carro.

    Nej, dags att gå ut nu så att jag hinner kissa lilleman så han inte behöver kissa på carro. ;)


    så här ser dagens skolarbete ut. O

    0-4cee8dacbd1d777805f4f227d8ffd791.png

    så här ser dagens skolarbete ut. Och ja, jag går på universitetet. ;-)


    ....

    Frukost: Te och ett äpple, inte så bra jag vet men jag kunde bara inte äta i morgon.
    Dagens Outfit: Leggins långt-shirt och en kofta över.
    Humör: Förvirrad
    Gjort: Myst med hundarna, vart på skolan.
    Planer: Bege sig på gymmet och sedan blir det kalas hos E & E
    Träning: Bodyattack
    Lunch: KasslerPaj
    Läser: Camilla Läckber - Fyrvaktaren
    Bästa: 
    Middag: Fisk, potatis och sås
    Väder: Snöslask
    TV-program: ...
    Låt: Rihanna - Russian roulette

    ....

    I dag så börjar det en ny kurs på skolan, känns som om det kommer att bli en intresant kurs. Mycket att göra redan från första dagen men det är bara att bita ihop. Det som känns värst är att jag missar en examination nästa tisdag då jag ska vara i tinget. Känns lite si så där eftersom jag hellre hade vart på skolan. Men det finns inget jag kan göra åt det, det är bara att infinna sig i tinget och se "glad" ut.

    Nej, nu ska jag och hundarna ta oss en promenad innan jag ska bege mig på zoocenter för att inhandla en klo tång så det kanske blir mindre trippande här hemma. När den är inhandlad så är det bara att bege sig på skolan och göra lite nytta. Kanske skulle ta och väcka hundarna som har gått och lagt sig hos älsklingen. :)

    Dagen


    Frukost:
    Te, smörgås och penecilin
    Dagens Outfit: Mjukisbyxor och ett linne
    Humör: Trött...
    Gjort: Massaerat & blivit masserad.
    Planer: Invänta D & D sedan hoppas jag på en massa bus och mys.
    Träning: En kort promenad lyckades jag klämma in på lunchen.
    Lunch: Kycklingsallad
    Läser: Camilla Läckber - Fyrvaktaren
    Bästa: Att denna helg snart är över
    Middag: Varmkorv och Mos
    Väder: Snöslask
    TV-program: Ensam mamma söker
    Låt: Rihanna - russian roulette

    Sista dagen...

    Ja i dag var det sista dagen på denna massageutbildning, men jag har ännu en helg att se fram emot. Det som är det bästa med att gå dessa kurser är att man själv blir masserad ett antal gånger per dag. Jag har sovit som en ängel i natt eftersom armen/ryggen/axeln inte har domnat bort en enda gång.

    I går gick vi igenom nedredelen av ryggen, övredelen av ryggen och latrisimus (eller hur det stavas) det är iaf musklerna som vi har på sidan utav ryggen. :) I dag så ska vi gå igenom nacke och sedan ska vi avsluta med ansiktet. Som jag längtar. :)

    Nästa helg är det vila för att ta nya tag för steg 1 kursen som går av stapeln den 21-22/11. Innan jag la mig i går så repeterade jag på E, han var då iaf nöjd. :)

    Då var det dags igen. ;)


    Frukost: Te, smörgås och penecilin
    Dagens Outfit: Mjukisbyxor och ett linne
    Humör: Lovley...
    Gjort: Massaerat, blivit masserad ätit pizza och nu mys med vännerna. :)
    Planer: Körslaget sedan sängen..
    Träning: Promenad på ca 1 h. :)
    Lunch: Kasslerpaj
    Läser: Camilla Läckber - Fyrvaktaren
    Bästa: Mammas samtal när hon ringde och berättade att hon älskade mig, hon hade visst fått presenten jag skickade hem till henne! :)
    Middag: Pizza
    Väder: Snöslask 
    TV-program: Körslaget
    Låt: Dana dragomir - MIO MIN MIO

    Massage

    Helgen spenderas på massagekurs, känns säga att det är helt UNDERBART... Jag känner mig för en gångs skull riktigt bra i axeln, och det var det länge sedan jag gjorde.

    I morgon kommer D & D


    Ännu en...


    Frukost: Te, smörgås och penecilin
    Dagens Outfit: Mjukisbyxor och en t-shirt
    Humör: Happy...
    Gjort: Tränat, Umgåts med vännerna hela långa dagen..
    Planer: Idolmys...
    Träning: Spinning 45 check. ;)
    Lunch: Kycklingsallad
    Läser: Camilla Läckber - Fyrvaktaren
    Bästa: Nu är jag arg på era, era s s ssurströmmingar.. 
    Middag: Kasslerpaj
    Väder: Snöslask 
    TV-program: IDOL
    Låt: Pärleporten är nog den enda jag fått höra i dag..

    Dagens


    Frukost: Fil, te, smörgås och penecilin
    Dagens Outfit: Leggins, linne och en lång stickad kofta
    Humör: Glad
    Gjort: Tränat, Pluggat,  tvättat, vart på stan med Jennie och Becca.
    Planer: Plugga och i kväll blir det fika hos vännerna.
    Träning: Spinning 45 check. ;)
    Lunch: Nudelwok med kyckling
    Läser: Barn med socio-emotionella svårigheter, bara några sidor kvar.. :)
    Bästa: Att tvättberget snart är instoppat i garderoben igen.
    Middag: Köttfärssoppa
    Väder: Grått och trist, men någon snöflinga. 
    TV-program: Lyxfällan
    Låt: Jason derulo - Whatcha say

    Morgon Spinning...

    Nu var morgon spinngingen bortgjord, känns i kroppen att den har fått arbetat. Har just fått i mig lite fil, penecilin och en macka och nu njuter jag utav ett nytt te som förövrigt var jätte gott. :)

    Undra vad man ska hitta på idag? tror bestämt att det få bli tvättstugan ett tag och mellan varven så får jag plugga lite granna så jag kanske blir klar i dag. ;)

    Rätt som det är får vi besök, men det återstår att se. :)

    backen Är vit även här i umeå.

    0-72ec66b23ab8c2c8732404344accc65e.png

    backen Är vit även här i umeå.


    Dagens

    Hade tänkt försöka göra en sådan lista varje dag, eller jag kanske ska säga de dagar jag hinner & orkar. :)

    Frukost:
    Te och smörgås.
    Dagens Outfit: Strumpbyxor/kalasbyxor och en lång t-shirt/klänning
    Humör: Deppad, glad och förvirrad
    Gjort: Spenderat några timmar på sjukhuset, pluggat och städat.
    Planer: Bege mig på gymmet, sedan duscha och krypa ner i sängen.
    Lunch: Kycklingpaj
    Läser: Mycket, barn med koncentrationssvårigheter, barn med socio-emotionella svårigheter men snart klar med båda. :)
    Bästa: Att det inte fanns en enda cysta på mina äggstockar. :)
    Middag: Nudelwok med kyckling.  
    Väder: Grått, trist, blåser jätte kallt.
    TV-program: Anna Phil säsong två.. på två dagar har jag sett samanlagt 5 timmar. Skämmes..
    Låt: Rihanna -russian roulette

    Förändring...

    Yes, det kommer att ske en förändring här. hur stor den blir får vi väl veta inom en snar framtid. Har iaf tagit steget och ringt det viktiga samtalet, nu är det bara att vänta på att dem ska ringa upp och sedan är det väl bara att lyssna på vad de säger. Älsk har vart på mig lääänge att jag ska ringa detta samtal, jag har alltid hittat något att skylla på. Jag måste dock medge nu att jag är räddare än någonsin.. :/

    Hmm, ja vi får väl se vad som händer. Nu ska jag hämta ut Lillasysters julklapp. :)

    RSS 2.0