Helgen

I morgon hade jag helst av allt varit i storuman så jag hade kunnat gå på gravarna och tända ett ljus eller två. Men vi hade tänkt oss en lugn hemma helg i helgen så det blir att tända ett ljus här hemma och skänka lite tankar.

I kväll så har vi sett idol och myst, nu ser Älsk någon film och jag hamnade här. Jag hade som lite att göra, eller nae egentligen inte hur mycket som helst. Men det är helg och jag tänker passa på att njuta. :)


Tankar..

Mina tankar och funderingar ligger förtillfället på något mycket roligare än skolan. Jag är grymt sugen på att hitta på något toookigt idag, frågan är bara om min andra hälft skulle gå med på det. Det är iaf värt och fråga honom om han vill busa med mig. :)

Nej, samla tankarna nu Emma och göra klart skolan och är du så duktig att du gör klart idag så får du kanske busa sedan. :)

Hallonpaj!

Ja här finns receptet på hallonpajen jag gjorde i gårkväll.

Deg:
150g smält smör
1dl socker
3dl mjöl
1tsk bakpulver

Rör samman detta till en massa, pressa sedan ut den i en pajform.

Fyllning:
2dl creme fraish
1påse hallon (jag använde euro shoppers eftersom jag tycker dem är bäst)
1ägg

Rör i hop detta försiktigt, häll sedan ne i pajformen

25minuter på 200grader långt ner i ugenen.

Serveras ljummen tillsammans med glass. :)

Skämmes...

Ja usch å fy vad hemsk jag är... inte har jag skrivit klart det jag skulle inte... Men det är bara så att jag MÅSTE verkligen göra det nu..

Jag har ändå hunnit med att göra lite nytta iaf.

Fixat hem filmen som jag ska se i kväll.
dammsugat
dammtorkat (dock inte toa och sovrum)
promenixat

Jag blev som ensam här hemma nu eftersom att bilen ska tydligen få sig en omgång, dock inte min bil så jag muttrar lite här för mig själv. men då kanske jag får så tråkigt att jag skriver klart tillsist. :)

Så nu var det bara att skriva klart.

I kväll måste jag,
Skura golven
vika tvätten
Se filmen



10år...

För 10år sedan var jag nog väldens lyckligaste tjej. :)

Det var den morgonen jag och farmor blev väckta utav telefonen, jag hörde pappas röst i telefonen där han berättade att jag blivit storasyster.

Min syster gör mig så glad, finns det nå bättre än att få ett sms med lite felstavningar?

Har just bestämt mig att min syster ska få en liten dyrare julklapp i år, har inte beställt den ännu men det ser ut som om vi kommer att få en hel helg tillsammans här i stan. :)

Sista rycket...

Nu var det dags att lägga in racer växeln, innan middagstid ska jag ha skrivit klart min hemtenta så att jag får en ledig helg (den ska inte vara inlämnad förens på måndag). I kväll hade jag tänkt se billy elliot och sedan hade jag tänkt skriva klart (2sid) om den filmen i morgon. Då kan jag andas ut och bara njuta i helgen, för då har jag bara redovisningen kvar på måndag sedan är jag klar med kursen. :)


Tokiga meningar...

Ja vi blev inte precis sågade vid fotknölarna på dagens handledarsamtal, utan tvärtom vi fick bra kritik så nu ska vi försöka hitta något att förbättra. Sitter och ändrar lite små saker i mitt "manus". Manus? kan man säga att man ska ha det när vi ska arbeta tillsammans med en förskoleklass? Jag kommer givetvis inte att använda detta "manus" utan det kommer att vara kvar hemma och då kommer jag så klart att impovisera, och hur skoj är inte det? I love it, för det är då man kan komma med roliga meningar som man kan skratta åt i flera månader.. :)

På tal om roliga meningar, så kläckte jag en sådan i måndagskväll i sävar, kom dock inte ihåg vad jag sa men jag minns hur svårt det var att få fram rätt ord samt hur Emelie och Sandra skrattade åt mig.

Skola...

Ja förtillfället sitter jag på skolan, väntar på att vi ska ha "genrep" inför våran redovisning. Våran lärare ska även titta på detta så vi får väl dommen i eftermiddag. :)

Jag har verkligen inte sovit mycket i natt, jag mår skit idag. Nacken värker och livet känns rätt surt förtillfället, men det är ju klart att det finns ljuspunkter som lyser upp tillvaron. :)

Ja vad ska man säga?

Balla... "å Tuppen"

Och nu även k*k å fontänen...

Vissa människor kan verkligen få en att fundera. :)


Vännen!

Ja nu hade vännen åkt hem igen, det blev en snabb visit men om det blir som tänkt så hinner vi träffas den 6 november och även den 16-17 november.

I kväll så varvar jag tvättning och skolarbete, hade även tänkt mig på bodyjamen men ser ut som om jag inte hinner.


Fy Emma, du skulle plugga och inte sitta här... Skämmes...


så här ser min nya färg och frisyr

0-7b2fb0fdeba10c1f506eb1972491ca41.png

så här ser min nya färg och frisyr ut. :-)


jag sitter hos "frissan" och medan

35d7077a1252bd0041d2744d1adf325d.png

jag sitter hos "frissan" och medans hon klipper så har jag underhållning av tapetserarna. :-)


Fredag...

Ja nu var det fredag, jag har en arbetsdag framför mig och sedan ska jag in på stan i nån minut måste verkligen hitta något till systeryster som fyller år nästa torsdag. Jag måste ju gratta i helgen eftersom jag inte kommer att vara hemma den 29.de

Vad köper man till en tjej som har de mesta och fyller 10? Hmm, blir nog så att jag är den tråkiga systern som kommer hem med kläder.. Men hon brukar faktiskt uppskatta det, eller är det bara för att det är jag som köper!? ;P

Pengarna rullar in...

Ibland behövs det lite extra pengar i kassan, i går klirrade det till. Det var varken lön eller studiebidrag, det var en massa pengar som jag aldrig trodde att jag skulle få. Men tji fick ja, ärren på min kropp är förtillfället värt guld för mig. Men undra hur det är om 10 år, minns jag dessa pengar då? För jag antar att de kommer att vara som bortblåst då.

Vad jag fick behåller jag för mig själv, men jag kan säga att jag fick mer än dubbelt så mycket än vad jag hade vågat gissa på. :)


Pjuh...

Hemma från skolan, och nu blir det lite dammsugning samt packning...

Ska även försöka få tummen ur i kväll och skriva lite på hemtentan. Måste verkligen få klart lite mera på den så jag kan pusta ut. :)

Snart helg. :)

Ja då var det torsdag morgon, veckan har gått otroligt fort. I kväll måste jag packa och göra klart så det bara är att åka så fort jag slutar jobba i morgon.

I helgen blir det en hel del att stå i,
Fredag: myskväll med idol och bästa vännen.
Lördag: träning på fm, 50års kalas på em
Söndag: 10års kalas på badet, (vi var väl egentligen inte bjuden, det var pappa som sa att vi skulle komma och hjälpa till eftersom det är ca 20barn som skall vara på badhuset. :).. )

Sedan var det hemgång igen. :)

Måste bara tilllägga att denna helg är sista helgen i storuman innan jul... ME LIKE!!! ;)

Min nya jacka!

Ja nu har min nya jacka kommit, jag är så glad.... jag kunde ha den... :) Tjiiihoo.. helgen är räddad... eller vänta nu? kan man komma enbart i klädd jacka? eller måste man kanske ha något under?

Förstörd....

Jag känner mig helt förstörd i kroppen, jag är så trött och jag skulle behöva vila. Så i kväll blir det ingen träning, jag måste låta kroppen återhämta sig ordentligt.

Har haft ont i magen konstant sen i söndags, jag vet inte riktigt vad det beror på men jag vet att jag börjar vara riktigt ledd på det.

Sitter på skolan just nu och ska försöka vara duktig, men ja det går väl si så där.. :) Nu kommer Carro med min mat som hon vart och värmt åt mig. :) Mums... :)

Resa...

det här skulle inte vara helt fel...

Sandra bjuder du!?


Träningsvärk...

Ja i går kväll påstod jag att mina vadmuskler kändes en decimeter för kort, i dag kan jag lova att det känns inte bara så det måste vara så.. Aoaoaoaaajj, låter det när jag försöker gå i trappen eller när jag ska försöka sträcka på mig och stå på tå.

Men så länge det är träningsvärk ska vi inte gnälla för det är ju ett tecken på något positivt, i kväll blir det förhoppningsvis att förbättra på värken en aning. :)

Favvodagen!

Ja jag steg upp tidigare än jag behövt i dag, dock bara för att jag skulle kunna ladda hem gossip och DH innan jag beger mig på jobbet så jag har något att göra i kväll när jag kommer hem. Men det ser ut att gå så snabbt så jag hinner kanske till och med se ett av avsnitten nu på morgonen. :) Är bara det att jag har lika svårt varje gång och bestämma vilket avsnitt som skall ses först..


Body Attack!

Body attack är ungefär som "gammelgympa/elefantgympa" (ni förstår säkert vad det är jag menar) men det är betydligt högre fart och fruktansvärt bra pulsträning, samt att man verkligen fick med varenda lite muskel i kroppen, mina vader har redan ont, känns som om musklerna är en decimeter kortare. Men det var iaf en positiv upplevelse och jag ska helt klart gå nästa måndag också. :)



Knowing...

Vi såg en film i går, jag trodde att det skulle vara en action men det visade sig vara en thriller....

Hur som så fastnade jag i filmen och jag tyckte den var sevärd, dock så gillade jag inte slutet men annars så var filmen helt klart bättre än okej! :)




Knowing:


1959 grävs en tidskapsel ner i marken, vid en skolceremoni. Kapseln är avsedd att öppnas 50 år senare, 2009. Alla barnen i klassen får lägga ner en teckning, av hur de vill att framtiden ska se ut. Men den dystra lilla flickan Lucinda är inte som de andra barnen. Hennes bild av framtiden är ett papper fyllt med siffror. Men det kommer senare att upptäckas vara något mycket mer än bara obetydelsefulla nummer... 50 år senare (2009) grävs tidskapseln åter igen upp och Lucindas brev hamnar i händerna på pojken Caleb. Calebs pappa John (Nicholas Cage) får syn på dokumentet och börjar i sin förtvivlan försöka lösa nummerkoden.

Text från wikipedia


Födelsedagsbarn!

Ja i dag fyller min lilla favorit tjej hela två år, måste nog ringa till henne i kväll. Hoppas på arr brevbäraren ska komma med hennes present snart så att vi kan åka ut och gratta henne någon dag.


Bilden är tagen påsken 2009


kvällen

Det blev som sagt bara en kortis på jobbet i förmiddags, väl hemma så blev det att ta tag i tvättberget och plocka undan här hemma. Nu är allt gjort, eller nae jag väntar på att "inga" ska komma och ta hand om att vika tvätten.

Nu så hade jag tänkt att lägga upp veckans träning och veckans mat, sedan blir det en tv kväll. :)

I got two tickets....

Yesbox, jag har två biljetter och två hotellnätter inbokade 11/12-09.. Jag & Älsk ska på IDOL FINALEN!!! ;)


Duktiga jag..

Ja nu har jag varit riktigt duktig, jag har hunnit baka lite bröd. Hur gott som helst blev det. :) medans brödet jäste så gjorde jag iordning dagens efterrätt. Nu är brödet i frysen och efterrätten i kylen, nu ska jag bara ringa middagsgästerna och höra när de är hungriga så jag vet när jag ska börja med resten. :)

Dags att dammsuga lite så att dammråttorna inte attakerar gästerna i kväll. :)

Middags gäster..

Ja jag kan ana att våra middagsgäster är på väg ner till stan nu, de ska shoppa och dola på innan det är dags för middag. Jag hade tänkt bjuda på ett recept mamma brukar göra.

Steker fläskfilee, purjo lök och bananer sedan lägger jag det i en form. Blandar till grädde mjölk och curry och häller det över innan det är dags att stoppa in det i ugnen. Serveras med Ris och en god sallad.

Men det bästa blir nog efterrätten, ska göra vitchokladmouss. Mums.... ;)

I kväll blir det grönsaksdipp och idol. :)

Tre månader...

Det börjar dra ihop sig, det är bara tre månader kvar nu, Emelie det är inte till din födelsedag jag räknar ner till. Eller vem vet? det kanske blir den dagen som jag får ett samtal från BB. :) Jag tror inte riktigt att jag har förstått att mitt lilla hjärta ska bli mamma i januari. Det är helt ofattbart, hon börjar vara stor men det är som att jag inte fattar var det är som händer. :) Tänk nästa gång jag träffar henne kanske hon är mamma, eller nää jag måste hinna träffa henne innan. Tror bestämt att jag få packa in karl i bilen och sedan få vi så lov att bege oss till lilla Hacksjö. :)


Dagens träning..


Jajjemen, dagens träning bestod utav ett spinningpass kl 07.00 i morse. Det är så skönt, nu har jag hela dagen framför mig. :)

Det kändes i benen att det har varit fem dagar på rad, men det är bara härligt. Som tur var är det olika kroppsdelar jag tränar. :)



Vänta på mig...

Jag tror bestämt att jag tar med mig nå myskläder i min ryggsäck och sedan åker jag ut till sävar och liftar upp till fjällen.. Jag vill inte vara kvar här i helgen. Jag vill också mysa tillsammans med alla andra där uppe. Men ja, jag har skola i morgon och jobb på lördag så det är väl bara att bita ihop och sitta kvar här hemma.

och vad ska jag hitta på här hemma då? S,M och barnen är ju då i fjällen så jag få väl sitta hemma och gråta en skvätt, eller så åker jag ut till dem och sätter mig på bron och väntar tills de kommer hem..

Dagens träning...

Ja nu var dagens träning bortgjord, jag hade bestämt att jag och jennie skulle åka iväg och styrketräna på morgonen. Men jennies hals svek så jag skulle bli själv så jag sköt på träningen. När jag var på väg på gymmet så ändrade jag mig, vände åkte hem och bytte skor för här skulle jag minsan gå på RPM, det är skoj, mycket roligare än spinning och det känns som om det tar på mer. :)

Jag hade mjölksyra efter uppvärmningslåten, träningsvärken sedan i måndags och i går sitter i kan jag lova. Men jag tog mig i mål och jag kämpade på riktigt bra trots mjölksyran, det lär kännas i morgon. :)

Nu blir det att duscha och sedan göra sig klar för kl 15 ska jag åka i väg och hämta Carro, hade även tänkt hämta min grejer på Uman. :)

Kvällen...

Ja och eftersom det är Tisdag kväll så blev det en vända på gymmet där jag körde body jam, så roligt nu när man börjat fatta den nya koregrafin. :)

Väl hemma så blev det dusch och sedan intog jag min dagliga dos av satsumas, så där en 3-4st.(hade bara ätit 2 tidigare i dag..) Efter att jag ätit upp de sista så insåg jag att jag inte orkade klä mig och åka och handla flera så då blev det soffläge med ett avsnitt av Gossip girl och tre avsnitt utav DH, så nu ligger jag ett program före. :)

Reflektera över livet..

Läste något intresant för någon dag sedan, minns inte riktigt vart jag hittade det men jag har försökt komma ihåg vad det stod.

Det handlar om att ge sig själv tid, det är nog inte bara jag som känner att tiden inte räcker till. Tiden är den jag lever och det är min egendom, det är mitt ansvar vad jag gör med den. Hur ska man finna meningen med livet om man inte ger sig själv tid att reflektera över det? För att jag skall kunna ta reda på vad jag behöver och vad som är bra för mig måste jag kunna reflektera och ge tid till reflektion.


Vanprydande ärr

OJA!!!

jag mår illa så fort jag ser detta, därför undviker jag alltid spegeln utan kläder på.


Ett år sedan...


Idag...


Detta är min såkallade navel i dag... efter två operationer så finns det inte så mycket kvar..

1år...

I dag är det exakt ett år sedan jag blev opererad, kl 10.30 åkte jag ner på op. så vid denna tiden så låg jag i sjukhussängen och såg gossipgirl och en massa andra filmer. :)

Men dagen till ära så tänker jag bjuda på denna, det var denna låten som fick mig att tänka till när jag låg och grät inför narkosen.

Hold on, Be strong....

D & D

Ja min älsklingsvovvar har varit med mig hela helgen och det har varit såååå mysigt, som alltid tar det emot att lämna tillbaks dem. I går när jag satt mig i bilen så fick jag en klump i magen vi hade kanske hunnit 5km när jag bad Erik att vända för jag skulle ta med mig diezel hem.

När vi lämnade av hundarna så blev dem så glada över att vara hemma, vi satt nästan i en timme och surrade med J och C. När jag tog på mig jackan så blev diezel hel spänd ochså klart trodde han att han skulle få gå ut, när älsk också reste på sig och tog på sig jackan så gick han fram till buren tittade på mig och vifftade på svansen och klev sedan in i buren. Han trodde att han skulle få följa med mig hem och det gjorde så ont i han att han inte fick det.

Kanon helg!

Oj vilken skön helg.
Vi har hunnit med mycket i helgen


- Fika på fordons
- långpromenader med hundarna
- 3,5km Löpning på bandet
- Idolmys
- Körslagetmys
- träff med bästa vännen
- middag hos E´s mormor
- middag hos min mormor
- tvätta bilen
- byta vinterdäck


Full rulle...

Jajjemen, jag har inte fått en lugn stund på förmiddagen eftersom jag har två odjur som tycker om att reta varandra. Men de är så mysiga att jag funderar på att behålla dem. :)

Funderar på om man skulle ha ringt vännen och bett honom komma och hälsa på. :)

jag och diezel är ute på en skogpr

5a509f7d8c945b5012c4919fbea98b48.png

jag och diezel är ute på en skogpromenad. ;-)


Tack fladder! :)

Ja madde är väl för söt som har gjort om min blogg, jag måste bara säga att jag är sjukt imponerad utav hennes engelska! :)

I dag är det torsdag, klockan är bara 8 men jag har hunnit med ett spinningpass samt fika frukost och läsa tidningen. Nu blir det duschen och sedan bär det iväg på jobbet. Får bara inte glömma att packa in allt i bilen innan jag åker, när jag slutar så åker vi som sagt till storuman. :)

surprise

Nu är the blog reconstructed, wow vilken english jag har alltså ! Det är jag madde, a k a fladder som har gjort om emmas blogg, så nu om du (emma) har något du vill changea på eller nått så, you knoe my mailadress!

känner att detta inlägg blev mycket lyckat!! noot

MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

peace out
/fladder

onsdagsmys.. Jag struntar i pluggn

0-501c7d3f2fe1122446b34ea30872def8.png

onsdagsmys.. Jag struntar i pluggningen och njuter av livet i stället. :-)


Träning...

Dagens träning är som sagt bortgjord, det blev 30 minuter på crosstrainern och sedan körde jag mage och rygg. I morgon bitti blir det spinning kl 7. :)

I kväll var det ju tänkt att jag skulle på middag med jobbet men eftersom det snöar så fruktansvärt så tar sig inte johanna från haparanda och det var henne vi skulle avtacka så det blev att skjuta upp allt till nästa vecka! Jag tyckte nästan att det blev bättre, då får jag sluta mellan 6-7 i kväll och hinner därmed göra iordning allt som skall packas in i bilen så att vi tar oss iväg fortare i morgon. :)

Dags att göra sig klar för jobbet. :)

det är så mysigt när man kan börja

29d03392dcecbc2aebd9a6ebd6fb7af0.png

det är så mysigt när man kan börja tända ljus även på morgonen.


dags att bege sig på träning. Jag

0-22aeb16d9c4a20915730e208ed24ed3e.png

dags att bege sig på träning. Jag är en stolt ägare av denna mössa. ;-)


Uppe med tuppen!

Det kan man väl lätt säga, eftersom jag vaknade halv 7 utav mig själv och funderade på vad jag skulle hitta på. Regner öser ner här i stan så jag ska alledeles strax bege mig på gymmet. 45minuter crosstrainer. :)

Tjing...

Storartad Entre.. ;)

Jajjemen, jag vet verkligen hur man skall göra entre när man kommer hem från gymmet och inte nog med det, jag vet hur man skall få igång diskussionen här hemma.

Ni som följt min blogg ett längre tag vet att när det är en kväll som denna så är det väldigt livat hemma hos oss, för det är nämligen så att MODO (mitt lag) möter SAIK (eriks lag) ikväll. Så vad gör jag? Jo när jag kliver ut från gymmet så ringer jag hem till syster för att kolla vad det stpr i hockeyn, det visar sig att MODO leder med 3-0 Vilket läge det spratt till i hela kroppen och trots att jag för 30sekunder sedan var så trött att benen inte orkade bära mig så sprang jag in och sjöng MODO HOCKEY TJALALALALAAAAA.. Sedan var diskussionen igång...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att försöka packa lite granna. :)

Förövrigt så har det hunnit bli 4-0 medans jag skrivit här, och jag lovar att jag har hunnit informera Älsk om detta genom ännu en sång. :)

 



Jag tycker egentligen inte alls illa om skeå men jag måste bara få retas lite med älsk, jag tycker att det är roligt att norrlandlag är med i elitserien. ;)

Body jam!

Jajjemen, det är tisdag och den stora body jamar dagen. Ser ut som om jag ska hinna från jobbet och direkt på passet så älsk skulle vara snäll och komma hit med mina träningskläder så att jag hinner. :) Måste verkligen se till att rensa skallen nu när jag ska jobba 30timmar på tredagar.. + det ska som göras hemma, i skolan och sedan ska man ju hinna sova och dola på också.

Nej, dags att åter gå till arbetet. :)

Tisdag...

Ja nu ska jag göra mig klar för skolan, det är skola mellan 8-11 sedan direkt från skolan till jobbet alltså jobb mellan 11- förhoppningsvis 19. Känns som en seg dag men jag få hoppas på att det blir lugnt på jobbet. :)

Hopp i säng...

Ja nu är det dags att hoppa i säng, ska vara på skolan i morgon mellan 8-11 och sedan börjar jag jobba kl 11 och förhoppningsvis får jag sluta kl 19. Jag måste försöka få något gjort i morgon kväll, typ packa så att jag har allt klart på torsdag när vi ska åka. Ja jag vet det är bara tisdag i morgon men på onsda jobbar jag heldag och på kvällen ska vi ut med jobbet så det lär bli en sen natt. Och en tidig morgon på jobbet på torsdag, slutar jobba 12 och skall vara hos tandläkaren 15.15 (hemma i storuman) där i mellan ska vi ha hunnit hämta upp båda doggsen i lycksele! :)

Nej nog svammlat, nu blir det sängen. :)

Halv åtta hos mig!

Yes, nu börjar det igen... Som jag har längtat! :) Vi sitter bänkade... ;)

Träning

Har haft en rätt fysisk aktivitet på skolan i dag men jag kände mig riktig taggad på ännu ett pass, så nu åker jag iväg på spinning. :) Efter träningen blir det pluggning till tusen, så att jag hinner läsa klart allting innan nästa seminarium.


Dags att byta om och att fixa klart me tvätten som snart är klar! :)

Nu får det vara nog!

Jajjemen, nu har jag bestämt mig. Från och med nu krusas ingen! Älsk sa till mig förra helgen att jag måste bli mera ego utav mig, och det tror jag bestämt att jag måste bli. Måste sätta mig själv i första led, jag måste fundera vad vill jag? Vill jag verkligen göra det här? eller är det något som jag göra för att ingen ska bli sur eller besviken? Har redan radat upp en massa saker som jag inte ska göra det ser lätt ut men jag ska fasiken klara detta. Det här är mitt liv! :)


Ny vecka - Nya möjligheter..

Ja nu hade jag skickat in förra veckans uppgift, hade totalt glömt att göra det. Men bättre sent än aldrig! Nu hade jag tänkt ta tag i veckans läsning, eller i alla fall försöka läsa ut boken jag har påbörjat så att Carro kan ta tillbaks den till biblioteket när hon åker hem i eftermiddag.

Nu måste jag försöka ta tag i mitt liv, klä på mig, läsa lite granna, packa skol grejer och plocka bort här hemma. :)

Nya däck...

Har suttit och scrappat en födelsedagspresent i dag, det blir riktigt bra om jag får säga det själv. ;) I kväll så kommer mina NYA vinterdäck ner till stan, jag ska ringa T och höra om han är fika sugen i morgon kväll så då kan däcken landa här hemma. Erik sa i dag att det skulle bli spännande att de dem så då var jag riktigt snabb på att berätta att dem är svarta och runda och ser näästan ut som dem som sitter på bilen, det är bara det att de nya har dubb. Han tyckte inte alls att jag var rolig, men jag skrattade gott åt mig själv. ;)

Nu ska vi hoppa i säng.. ;)


Dagen

Vissa saker blir man så less att läsa/höra. Men det är tur att man kan stänga utav både hörsel och öron. :)



Har hunnit vara ute i sävar ännu en gång, jag kom hem med en "ny" bil denna gång eller iaf en ny termostat, ny glykol samt en vaxad huv (tur att det blev hela huven iaf.) :)

I kväll blir det mys med älsklingen, Ensam mamma söker och sedan så har vi 4 filmer som är osedda så det är bara att välja och vraka! :)

Till helgen får jag mysa med denna lilla skrutt. ;)


One year!

För bra precis ett år sedan började detta h-vete igen... 080906 skriver jag så här, dagen efter åt (080907) skriver jag så här. Tårarna rinner när jag läser vad jag skrivit, jag minns smärtan och jag minns sorgen som fanns inom mig när jag skrev det här (080913), jag kommer aldrig att glömma hur ont det gjorde i mitt hjärta när jag såg vilket snitt jag hade fått, bild finns här...

Just nu rinner tårarna på mig så jag orkar inte fortsätta att skriva om vad som hände sedan, utan det kommer kanske någon annan gång..


tredje oktober

I går så björ älsklingen mig på super god middag innan vi fick Idolfrämmanden, det blev en och annan öl/whiskey/drink/snaps dock inte för min del men en del mådde riktigt dåligt i dag. ;P

I morse så blev det en tidigmorgon eftersom vi skulle packa iväg oss vännäs där vi skulle möta upp familjen Hammare, Diezelmannen skötte sig SÅÅÅÅ snyggt på utställningen. Fick tre rosetter och en väldigt bra besdömning. Rosetterna var Bäst i Ras (Dock bara en chihuahua med), Heders Pris så han gick vidare till "Final" och av 10 hundar så kom han 6:a under finalen var han trött och less det märktes men han gjorde sitt bästa och vi alla var super stolt. ;)

Väl hemma från vännäs så blev det hemmagjord pizza tillsammans med grabbarna och de fick mig verkligen att fundera... Hur ser en tjej som har stora bröst och utsvängda lår ut? Någon som kan förklara?

Ha

Sova!?

Jag som skulle sova, men nu har gubben tänt en MASSA ljus... undra vad han är ute efter..? ;P  

Nu ska jag se IDOL röstningen! ;)

Skola & Jobb....

Jaa, alltid är det nått... Nu ska jag då strunta i allt för i kväll, ikväll blir det Idol & Lyxfällan och mys med älsklingen. ;)

...

Vad hände i går?

Sjukgymnasten på morgonen, sedan städning och iväg på skolan för att träffa syon. Väl hemma så var det dags att göra lite nytta. Carro kom hit och vi inhadlade lite blommor och så. Efter middagen så hade vi personalmöte, jag säger bara att det var välbehövligt. :)

Jag får inte glömma att min halloween kostym är klar, när vi var i Lycksele i helgen så fick vi en inbjudan till halloween fest och det verkar riktigt roligt. ;)

Nu blir det skola för hela slanten! ;)


RSS 2.0