Lycksele

Åkte till lycksele i går för att kunna hjälpa Carro att städa ur lägenheten, men i gårkväll fick hon faktiskt göra lite själv eftersom jag ville passa på att vara med vännen när jag ändå är i stan. Så vi var ute på lite äventyr jag har då ont i magen i dag eftersom jag fick skratta så mycket i går. Fick även äta en efterlängtad glass. :)

Nu ska jag klä mig och sedan bege mig mot hamngatan för lite städning. :)


Underbara helg!

Har verkligen haft en underbar helg!
fredag blev det middag på Rex med släkten och sedan vin på hotellet innan det var dags att åka hem för att sova, men ack så fel jag hade för när jag kom hem satt Erik, Annelie, Marcus och Anthony och drack öl så det fick bli utgång. :)

Lördagmorgon blev jag väkt utav kusinen, hennes karl och son så då var det bara att pallra sig ut på stan för att leta åt 80åringen. På kvällen blev det middag och surr med släkten även en natt på hotell.. :)

Idag har vi varit runt på lite affärer och sedan åkte jag ut till sävar en sväng där jag fick mysa med de två små trollen. :)

Nu ser jag film och väntar på att Erik skall komma hem.

Vilken dag!

Nu ska jag äta frukost och sedan börja med lite skolarbete och sedan måste jag nog sätta igång allt i tvättstugan. När skolarbetet är klart och tvättmaskinerna sköter jobbet så tänkte jag ta mig ut på en lååång promenad. Man måste ju passa på medans det är så underbart väder. :)

What a beautiful day!

Vilket underbart väder det var i morse när jag gick min morgonpromenad, solen sken fåglarna kvittrade och jag njöt utav en stund med mina tankar.

Nu ska här städas eftersom mamma kommer i morgon, i kväll har jag personalmöte, en uppgift som skall göras klart och ett födelsedagsbarn att besöka. Hur jag skall hinna med detta är ännu oklart men på något sätt ska jag nog hinna göra allt innan mamma kommer i morgon! :)

verkar som jag skall spendera några dagar i lse till veckan. Ska bara höra om jag har någon sovplats hos vännen, känns som om det kan bli svårt att sova hos Carro eftersom hon inte har några möbler och att vi skall städa ur hennes lgh. :)

Nej, nu var det färdig svammlat och dags att få fart på snabeldraken. :)


Kanske är det dags att...

Öppna denna blogg för alla... Ska endast redera lite och sedan flörta med min vän om att göra om sidan lite granna. Kanske skulle sätta mig och redigera någon bild som jag vill ha som header. ;)

Årets första!

Ja nu var årets första löprunda avklarad, och jag lovar att fler ska dom bli. Är så skönt att få springa och dagdrömma i takt med musiken, för mig är det bästa sättet att få rensa huvudet. Väl hemma så blev det en god frukost, lite vila och sedan en protein drink och vidare på gymmet för att pumpa upp musklerna lite. Nu duschen och sedan lunch.

Blev ledig nästa helg och då vill jag umgås med vännen. Även fast jag inte säger något så förstår hon, hon gör alltså rätt för sitt namn som hon döpt sig till på min telefon. :)

OFF!

Här lever vi på sparlåga, ingenting är som förut. 

Ena dagen känns det närmare medans andra dagen känns väldigt avlägsen. I dag har ändå varit helt ok! Gårdagen var nog värst hittils. 

Vi laddar om, Nya starka tag och jag fixar det mesta!

Älsklings hjärtat...

2f3e9261b387239e181dcc90dff3a280.png

Älsklings hjärtat mitt tränar armarna.


En annorlunda skärtorsdag!

Ja i vanliga fall brukar jag vara startklar för fjällen kring 8 på skärtorsdagsmorgon, men i går fick jag bestämt jobba. Lite tungt men va fasiken jag lever ju än så. Efter jobbet så åkte jag till E, där P,P och T var och drack öl. Jag nykter och 4 onyktra killar, jag kan lova att jag fick inte bara ett gott skratt. Det var djupa diskutssioner om stringtrosor, flickor, kärlekslivet och mitt förflutna. Men jag tror att vi hann lösa de flesta världsproblemen som går att lösa. :)

Jag har varit ensam iumeå sedan onsdags kväll, jag som alltid får ångest och gråter mig till sömns när jag måste vara själv är mäkta stolt över mig själv, inte en tår har kommit och det har gått riktigt bra. Tror att detta berott på  mitt fina sällskap på onsdag kväll och för att inte tala om gårkvällen. :) Alltid lika trevligt när man har vänner som är lika crazy som en själv. Påtal om vänner så saknar jag min vän som befinner sig i grönfjäll, men i kväll! senast i morgon på fm så kommer jag att få kramas med henne igen. :)

Förhoppningsvis ska jag bidra med lite skrivning även under påskledigheten. :)

RSS 2.0