Hemstudier.

Hemstudier idag, känns inte riktigt som om jag hade diciplinen för det så här andra dagen på terminen. Men det ska nog gå vägen på något vis, men det är inte lätt att fokusera på skolan när allt jag kan tänka på är att jag är inne på sista terminen och vad ska jag ta mig till efter skolan!? Tro det eller ej, men jag är sugen på att plugga vidare. :)

Jag ska göra ett ryck med skolarbetet och sedan blir det att få i sig någon slags lunch. :)


"I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
Cause lately all we do is fight
And every time it cuts me deeper"


Helgen!

Hade en underbar helg, fredagen blev det öl och vin med vännerna uppe på höjden och sedan hotellet där jag även fick träffa den bästa. Jag fick ett gott skratt på lördagmorgon när jag tittade på telefonen, lite fyllesamtal där på natten. Haha! Men sånt bjuder jag på.

Lördag blev jag visst chafför, 5 grabbar och jag i bilen. Det var visst en liten irriterad Emma som kom fram, men väl inne fick jag ju träffa älsklings C så då gick jag mest runt med henne och surrade.

Hann även få mig ett skratt åt D som tycktes se en "talghagga" på parkeringen, finner man inte orden så hittar man på egna tydligen. 

Söndagen låg jag mest på soffan och tittade på mamma och hennes dårhus.! :)
 

öl tornet!


Dagen...

Jag har blivit en nattsuddare och en sjusovare, mest kanske för att det hänger ihop. Men hur var det nu, skulle inte jag vara duktig denna vecka och lägga mig och stiga upp i tid!?

I dag så tvättas och städas det ordentligt här hemma, bara köket och toan kvar sedan är det fint här. I kväll ska vi ägna kvällen åt packning och så. Ska göra iordning allt i kväll så när E kommer hem i morgon så är det bara att hoppa in i bilen och bege sig mot storuman. I helgen är det höstfesten i storuman, så vi hade tänkt oss en utgång innan det blir september månad för då blir det banne mig en månad med nyktra helger och en massa träning.

Nej, nu ska jag göra ett sista ryck med städningen innan det är dags att kasta om i maskinerna och promenixa med hunden. :)


Dagen!

Jag funderar fortfarande på föregående inlägg, blir inte så mycket klokare men jag ska klura tills jag kommit på någon lösning.

I dag har jag spenderat dagen på jobbet, inte en lugn stund har det vart men det är nästan skönt när det händer något för då går ju dagarna så mycket fortare. I morgon är det städning och ett besök på stan som måste hinnas med. Jag har verkligen haft häcken full denna vecka och jag har även saker som jag fått skjuta upp för att jag inte hinner göra allt, det värsta är att jag skjutit upp det tråkiga måstet för att kunna göra det roliga. Tänk om jag gjort bort det i måndags då hade jag sluppit magonta och ångest och bara kunna se framåt till det roliga. "Men är huvudet dumt får kroppen lida."

I dag vill jag även säga ett STORT GRATTIS till E´s båda bröder som fyller år idag. Jag tror bestämt att den ena fyllde 118, iaf på kroppen och minnet att dömma. Men lite tårta har vi hunnit med och sedan blev det att se fortet tillsammans med vännen som var här och hälsade på. :)


Funderingar kring livet...

Jag funderar för tillfället på hur jag ska planera denna termin, med allt som skall hinnas med. Först en kurs med praktik och en massa arbeten både kring praktiken och kring själva kursen, man kan tycka att kurserna med praktik borde vara lättare eftersom man är ute i verksamheten då, men nej, under praktiken ska du hinna med samma arbete som när man är på skolan. Sedan har vi examensarbetet och under det så kommer det att bli en hel del resande och flängande, både för jag och min examenspartner. Utöver detta skall jag hinna med att leva, träna och jobba. Jag ska hinna med mitt förhållande till karln, min familj och mina vänner. I kväll har jag och E pratat en hel del om hur vi ska få allt att gå ihop. Och för tillfället har jag faktiskt en halv lösning, men jag måste klura lite granna...



Ny dator!?

Oj, vi har nu formaterat om datorn och OJ vilken skillnad det blev på den. Men det återstår att se ifall cd-läsaren fungerar.. Måste nog testa. :)

hunden försvann, hittade honom efter 30 min under överkastet



Promenad

När jag väl fått med mig hunden ut på promenad, så gick vi en längre sträcka. De första 10 minutrarna surade han som aldrig förr, men väl nere på bölesholmarna så blev han nöjd för där fick han vara lös och traska runt i sin egen takt. Men jag fick mig då en promenad på 45 minuter. Så nu är hunden trött och jag hungrig så nu ska jag få i mig lite frukost och sedan blir det att rensa och fixa med datorn så att J kan formatera den i kväll.

Vi håller tummar och tår på att allt ska fixas till nu, så att vi slipper lägga ut pengar på en ny dator.

Nej, nu ska jag göra en frukost smoohtie och en smörgås. :)


här ligger han och ignorera mig som är påklädd och vill ut på promenad.


Bara en vecka kvar nu...

....Utav ledigheten!

I veckan ska jag förutom träning på gym och promenader med hunden försöka förbereda mig inför skolarbetet, fixa kollegieblock, pennor, och allt sånt som behövs inför starten. Det ska bli roligt att komma tillbaks till skolan, få tillbaksrutinerna och vardagen igen. :)


I veckan blir det ett morgonpass på crosstrainern varje morgon, tre spinningpass och två riktiga styrkepass där hela kroppen skall få kämpa. :)

Mysterium...

Jag har stött på ett litet mysterium...

För visst är det så att när blommorna tappar alla sina blad och stjälkarna blir bruna och skarpa så är blomman död!? Det är i alla fall vad jag trott. Men nu är fallet sådant att jag har en blomma som tappat alla bladen, stjälkarna är så torra att om man petar på dem så faller dem av men den blommar som aldrig förr..... Kan någon förklara detta för mig!?

den finaste prinsen i världen


hur gör vi?

8

Lite att göra...

I dag hade jag inte så där jätte mycket för mig, steg upp gick på en promenad och sedan tog jag hand om köket och även denna gång hittade jag en diskbänk. Hann även att göra pajskalet till pajen som skall med på kräftskivan i morgon.

Idag så var tanken att Diezel skulle komma till oss, men det blev ändrat och han kommer i morgon på fm, så jag får längta ett tag till. Den stora frågan är bara hur det skall gå i morgon när vi ska på kräftskivan, A & N lär ha med sig sin vovve och med tanke på att han är en STOR valp som inte riktigt kan vara lugn så vill jag inte att dem ska träffas. Men om det inte fungerar så får jag och diezel åka hem och hämta karln när han behaga vilja hem.

Eftersom jag gjort allt som skall göras i dag så gick jag ner för att kolla tvätttider och det fanns en i dag så då passar jag på att tvätta bort det lilla som fanns.

Nu ska jag torka mitt hår och sedan gå ner för att hänga lite tvätt. :)

Resultat av rensning..

Blev i dag två sopsäckar med skrot som skall på returmarknaden plus en sopsäck brännbart. Detta är då bara rensat ur lägenheten, kommer nog att bli ett antal fler säckar när vi tar oss an förrådet. :)

Nu är klockan mycket och det är dags för sängen.. ;)

Rensa i röran!

Jag överlevde cykelturen i går, det var motvind exakt hela vägen och det var inte så lite heller eftersom jag var tvungen att trampa i nedförs backarna för att inte stå stilla. I dag har jag ont i rumpan, så det blir inte att sitta och häcka i dag.

Jag lånade en bok (rensa i röran) som jag hört mycket positivt om och jäklar vilken energi man fick när man läst denna bok, så nu jäklar ska här rensas och kastas. Jag har gjort ett schema som skall följas, det blir rum för rum. har dock inte satt upp någon tidsplan eftersom man aldrig vet hur länge det tar. Men idag är det toan som skall rensas och städas, får väl se om jag hinner börja med något fler rum. Men känner jag mig själv så lär det bli mååånga sopsäckar att köra på återvinningen, en heldel kommer att åka ut på tradera också. Men det kommer eftersom.

Nu ska jag fika litegranna och sedan sätta igång med toan, måste nog redan nu går ne i förrådet och hämta upp sopsäckar så att jag kan kasta allt som kommer i min väg. :)

...

I dag är det onsdag, jag har tänkt mig en cykeltur till sävar (ca 2 mil!?) men så är det när man är utan bil. Tar mig inte ut för att umgås med vännen och då får jag alltså inte mysa med bebis.

Nu har jag då iaf lyckats klura ut hur jag ska klä mig, det blåser så förbaskats mycket och då måste man trampa mer och blir varmare, men samtidigt så kan det ju bli kallare...

Nej, ska göra ett sista ryck innan jag ska bege mig. ;)

"Sommarlov"...

Ja nu börjar "sommarlovet" lida mot sitt slut, och så också blogguppbehållet. ;) Ska försöka ta tag i detta igen, men nu är jag ju hel ledig under två veckor så jag borde väl kunna klämma in någon slags uppdatering.

Igår så fick kroppen känna på en liten mjukstart inför hur hösten kommer att se ut, det blev ett morgonpass på crosstrainern och lika så i morse båda dagarna har jag även försökt mjukstarta med lite vikter, men endast överdelen. I morgon blir det en "vilodag" från gymmet och en cykeltur till sävar, det är ju en bit och med tanke på att jag inte är så säker på hur man cyklar så känns det som att det kan bli en lång tur men jag ska göra det. :)

I dag ska jag ta tag i projekt vika tvätt och sedan blir det nog att försöka rensa lite i förrådet, är bara det att jag inte vet vart jag ska börja och egentligen borde ha karln med mig för det är ju faktiskt så att hälfen utav alla saker är sånt som jag inte ens vet vad det är.

Sliten tjej...

Ja efter att ha vridit och vänt i några timmar så gav jag nu upp, hostar som aldrig förr. Kroppen känns dessutom riktigt tung i dag, men med lite alvedon och frukost i magen så ska jag nog orka med arbetsdagen (ca 4 timmar).

Nu ska jag göra lite frukost så även älsk får i sig något innan han ska iväg på skolan....

Bjuder på två bilder från Motorveckan! :)






Host, snor och snörvel....

Men det känns faktiskt som att allt är på väg åt rätt håll, febern har hållit sig borta i natt och under morgonen. Näsan har börjat ge med sig, men då var det denna förbannade hosta. Jag hostar på nätterna så fruktansvärt att jag har ont i lungorna när jag vaknar. Pratade med läkaren nyss eftersom att sköterska tyckte att jag fått ovanligt mycket hostmedicin under den sista tiden, men läkaren tyckte att jag skulle köra en kur till. Så nu får vi hoppas att det här ska gå vägen och att jag har gjort bort alla sjukdommar för detta år.

Jag har tänkt, och jag börjar få panik, vad ska jag ta mig till efter jul!??? Det är som att min "säkerhet" sakta men säkert håller på att lösas upp...... Shit, om si så där 5 månader är jag färdigutbildad och måste se till att skaffa mig ett jobb, men åt vilket håll vill jag!? Vill jag hem till storuman? vill jag vara kvar? Eller ska jag ta mitt pick och pack å flytta någon annan stanns? Det känns som att än hur jag väljer så är det någon som kommer att bli drabbad....

....

Den senaste veckan har bestått utav motorveckan och det blev en underbar helg som aldrig kommer att glömmas. Jag måste ha de bästa vännerna, och under förfesten på lördagen så var det visst storumanborna som visade på vilken nivå ribban skulle ligga. Vi klarade det som vanligt galant. ;)

Måndagen blev det jobb och sedan har jag tagit hand om karln som är sjuk, men nu ligger jag själv och det är verkligen inte roligt. 39graders feber och jag kan lova att man inte är särskilt kaxig. Men nu ska jag kanpra alvedon och sova mig frisk för till veckan kommer den bästa hit och då blir det shopping och förhopnningsvis bus tillsammans med de bästa barnen. :) På tal om de bästa barnen så har de äntligen fått blivit storebror och storasyster till en alldeles underbar liten prins, jag längtar såå efter att få träffa lillprinsen.


"De här är mitt liv, Jag lever min dröm"


RSS 2.0