Väntan & Längtan...

Livet består av rätt mycket väntan och längtan, i veckan så väntar och längtar jag efter bebisen som skall titta ut denna vecka. Jag vet att det är ett snitt planerat och att det är sagt att innan fredag kommer h*n att ha tittat ut i den stora världen. Jag är nästan 100% på att det är en liten flicka, men det är sånt som jag får vänta på för att få bekfräftat.

Jag längtar även efter helgen, det är motorveckan och det känns sjukt konstigt att vi inte är på plats redan. Men älsk har skolan och det är inget han kan styra över. Så vi får åka till lycksele på torsdag i stället, men vi ska nog överleva ändå, det är ju helgen som är den bästa. :)

Nu ska jag sätta igång att göra dagens syslor så att jag vågar släppa in gästerna med gott samvete, ska ta hand om tvättberget, renbädda sängen och städa toan. Sedan blir det nog en sväng med snabeldraken i köket för jag tror bestämt att lilla A har lämnat kvar halva sin majs på golvet. :)

One day left.... ;)


Vattenmelon...

Nu var vardagen tillbaks för oss båda, och jag kan berätta att det var mycket lättare att stiga upp när älsk också var tvungen att stiga upp. När han åkte iväg på skolan låg jag var i sängen för att dra mig en stund, sedan steg jag upp för att fika och göra mig iordning inför dagens jobb. Jag ska åka om ca 45 minuter så nu sitter jag här och äter vattenmelon i väntan på att tiden skall gå. Fast jag tror bestämt att jag ska göra mig klar och åka på apoteket för att inhandla compeed munsårsplåster, har hört att dem ska fungera men har dock aldrig testat dem själv så det är väl på tiden då.  Vill inte se ut som ett missfoster i helgen ju. :)

I dag ska jag ringa ett roligt samtal... Och jag hoppas att planerna går i lås, precis så där perfekt som jag drömmer om. :)

Nej, dags att sätta fart.


HOPPASHOPPASHOPPAS!!!!

Jag hoppas och önskar att jag skall kunna ha den BH jag har beställt, alltså en sån där Freebra som jag kan ha under klänningen. Har läst många recentioner där det verkar som att om man har större bröst än D kupa så kan det vara väldigt olika hur de sitter men jag hoppas att jag råkar vara en utav dem som den sitter bra på. :) Annars blir det nog att köpa en svart spetsbh som då kommer att synas men det är en smäll man får ta.

I kväll sitter vi bara hemma, njuter av lite gosaker och nu ska vi försöka enas om en film. ;)

LoveLoveLove...

Älsk försökte lura mig i morse, men se den gubben gick inte. Han har då beställt middag iaf så han verkar då ska komma ner och det är något som jag verkligen tycker om!

I natt hade jag en sån där fantastisk dröm som jag inte ville vakna upp ur, allt var så där underbart, så där som bara en dröm kan vara. ;) Jag skulle inte ha något emot att drömma denna dröm varje natt. :)

Dagen började med att jag fick min klänning som jag beställt, den satt som ett smäck och jag blev riktigt glad. :) Nu var det bara en passande BH som passar ryggen på klänningen, så i morgon bär det utav på jakt. Hann även med att handla lite och fika lite frukost innan det blev en låång och välbehövd dusch. Nu ligger jag på soffan och ser unga mödrar ibrist på annat. :)

HoppasHoppasHoppas....

Det ser ut som att karln tänker börja bege sig hemåt i morgon, jag lääängtar sååå... Har varit ensam nu i en vecka och det är väldans långtråkigt, även om jag inte mått så bra men ingen att prata med och ingen att kramas med. Men kommer han i morgon så tänker jag inte släppa taget om honom förens små trollen kommer på lördag och det är dags för bus. :)

I morgon lät det iaf som att jag skulle få fikagäster, trevligt att surra med någon. Dessa två fikagäster är även rätt självgående så det gör inget att det snurrar till uppe i huvudet ibland eller att jag kallsvettas som ett tok.

Nej, nu ska jag försöka sova trots all den sömn jag fått i kväll! Men först go natt samtalet med Älsk. :)

Förtvivlan...

Är så förtvivlad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, hur ska jag någonsin kunna se människan i ögonen igen!? Varför sitta och säga en sak och sedan göra en annan sak? Varför ska vissa behöva plåga sig själva för att de inte vågar säga emot? Nej, nu får det vara nog....

Den trevliga Emma som tidigare försökt trots sina misstankar (som nu bekräftats) tänker inte fortsätta att försöka. Kosta vad det kosta vill, men jag orkar inte se eländet....


bjuder på en bild sen i lördags.


En anorlunda tisdag!

Ja denna dagen började inte riktigt som planerat, för det första sov jag på tooook för länge och det blev en stressig start på dagen. Jag prioriterade det viktigaste, kläder, tänder och frukost sedan åkte jag på jobbet kände att kroppen inte var som den skulle. Jag kallsvettades, var yr och kände mig svimmfärdig. Jag kämpade mig igenom jobbet men eftersom att jag jobbar hos en underbar människa som verkligen bryr sig om oss anställda så fick jag göra göra klart allt och gå hem kl 14.

Väl fem över två så la jag mig i sängen, somnade på en gång vaknade just efter femtiden utav att magen var hungrig. Jag kallsvettas fortfarande, känner mig yr så fort jag sitter upp. Förstår inte riktigt vad det beror på, men förhoppningsvis ska det gå över snart. För så här orkar jag inte ha det, jag hade ju tänkt ta mig för å baka bullar någon dag, städa lite granna och sånt där andra tråkiga måsten.

Nej, nu ska jag krypa ner i soffan under filten och mysa till det utan att försöka sova eftersom att jag måste ju kunna sova i natt. :)

Ensamhet...

Usch vad jag ogillar ensamheten, visst kan det vara skönt ibland men inte så här många dagar och nätter. Jag vet att jag har en sovplats hos vännerna men jag vill inte tränga mig på och jag vill verkligen klara mig själv. Jag försöker se saker positivt men det är inte alltid så lätt, ni får tycka att jag är jätte fjantig men det här är verkligen något som är jätte jobbigt för mig. Jag kämpar för att inte börja gråta när jag pratar med E men det är verkligen jätte svårt.

"Come on over here and lay by my side, I´ve got to be touchin you..."

Det är inte det att jag saknar E, eller  jo jag saknar honom också men att vara ensam i lägenheten är det västa som finns och det är det som gör mig så nere. Det finns inget som jag orkar ta för mig, finns ingenting som känns lockande heller. I går kväll kunde jag inte hålla fasaden uppe längre, när E ringde för att säga go natt så brast allt och natten har varit otroligt jobbig och lika så denna morgon. Men nu ska jag krypa ner på soffan en stund för att samla krafter så att jag iaf kan ta mig an någonting i dag.

"Look into my eyes and give me that smile, The one that always turns me on..."

Då var den på plats!!!

Nu var tatueringen äntligen på plats, det kändes ungefär som jag minns det sedan förra gången. :) Men något jag inte kan förstå är att när man går ut från tatueringsstudion väldigt nöjd över det ny gaddade på armen så känner jag genast att jag håller på att läängta ihjäl mig till nästa gång. Jag trodde att behovet skulle stillas för en stund men tydligen inte. Så Nej, det är inte långt bort tills nästa tatuering. Det får nog bli efter sommaren, då ska jag banne mig ta med mig vännen för jag såg på henne idag att hon blev riktigt sugen. :)

Här har ni då iaf en bild på tatueringen, det står "Never give up" detta är något som jag känner passar alldeles utmärkt eftersom att jag har gått igenom en hel del svårigheter med bland annat cystor, äggstockar, halsmandlar och genomgått 3 operationer på mindre än två år samtidigt som jag mått riktigt dåligt över allt detta har jag kämpat mig igenom en universitetsutbildning som jag alldeles strax är klar med. :) Jag kan inte säga annat än att jag är STOLT över mig själv...


Swamp soccer...

Ja snar är det dags... Jag ska givet titta på den bästa som ställt upp i samma lag som i fjol. Men den stora frågan är ska jag vara nykter eller onykter i morgon!? Ska jag till lycksele eller vara kvar i storuman i morgon!? Ska jag köra eller ska jag åka!? Vilka svåra val jag har framför mig.....  Upptänkte även att detta inte bara är en fråga utan att det var flera.. Men jag kan nog tänka mig att jag hamnar i storuman tillsist och full också bara för att jag skall ligga ännu mera förkyld till veckan. Men så går det när man har för snälla vänner. :)

Dåliga jag!

Usch så dålig jag är på att uppdatera, har en massa bilder jag vill lägga upp här men det får nog vänta tills jag kommer hem till umeå igen.

Storumandagarna var iaf hur grymt som helst, jag njuter fortfarande. Synd bara att det är ett år till nästa gång. Men vi får väl nöjja oss med att det är Swamp soccer i helgen och snart är det ju även dags för MOTORVECKAN!!!

I söndags när vi åkte tillbaks mot stan kändes det dumt, ska jag inte hinna vara hemma något i storuman under min ledighet!? Så jag beslutade mig att åka hem till mamma på onsdag(igår). Så nu blir jag kvar i storuman tills den 15 juli. Skön....T Speciellt då bästa vännen också befinner sig på hemmaplan.

I går när jag passerade lycksele så fick vi för oss att åka på badparken och plocka fram barnet inom oss, sagt och gjort vi var nog båda två helt slut på när vi la oss i går kväll. :)

Eftersom att solen svek mig i dag så tänkte jag krypa ner på soffan en stund i väntan på att mamma skall komma tillbaks. :)

RSS 2.0