Ett försök...

Jag skall göra ett försök med detta som alla andra verkar göra. :) med start i morgon (tisdag 30/11).

Ett inlägg per dag där de olika rubrikerna är:
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

1.a advent

I går var det som ni säkert vet, första advent. Efter en underbar helg tillsammans med nära och kära så spenderade vi kvällen hemma där vi passade på att baka två sorters kakor och när allt var klart så låg vi på soffan hela kvällen och myste tillsammans framför Ensam mamma, vem kan slå Filip och Fredrik samt lite beck.
Jag gjorde iof en tidig kväll tillsammans med min bok. Trots denna tidiga kväll så var morgon riktigt hemsk.
Jag har i alla fall hunnit med att göra någon nytta på förmiddagen. Skickat några viktiga mail, plockat undan lite samt göra mig i ordning eftersom att det är dags att bege sig på förskolan för att göra den sista intervjun inför examensarbetet. :)
Nej, kanske dags att klä på sig så jag inte behöver frysa när jag skall traska iväg.

Irriterad..

Jag kan verkligen inte förstå hur vissa människor tänker, vad är det som får dem att säga dess hårda ord? Det gör så ont i mig att se hur man kan särbehandla vissa människor. Speciellt när man ser att personen i fråga blir ledsen men inte vågar/orka/vill säga i från.
Ju mer jag tänker på detta desto mer irriterad, arg och ledsen blir jag.
Som tur är gör dessa situationer mig bara starkare och viljan att visa sig självständig bara växer. Jag är glad att jag är självständig och löser det mesta själv. :)

livet kan vändas snabbt!

För tillfället är livet som en riktig berg och dalbana, vet bara inte riktigt om jag skall våga hoppas. Men snart är det söndag och då är ansökningstiden ute så efter det är det bara att hoppas på det bästa. :)
Här händer det om inte annat en hel andra grejer som förändrar livet. :) from. 31dec är jag arbetslös iaf. Inte ens mitt extra jobb finns kvar. Men det finns en anledning också. :)

Shit...

Nu börjar jag känna på hur det fungerar att vara vuxen, shit. Ibland kan det vara så lätt att falla tillbaks i åldern och be någon annan göra saker och ting åt oss. Men idag vill jag verkligen klara mig själv.
Jag gruvar redan nu för hur januari och februari månad kommer att se ut, kommer jag att ha något jobb? Kommer jag att bo kvar i stan? kommer jag att följa mitt hjärta och flytta till Storuman? Hur ser det ut för E? Har han något jobb efter skolan? Vart kommer vi att bo?
Är det värt en chansning att säga upp lägenheten och sedan hoppas och be om ett jobb i Storuman? eller ska vi ha kvar lägenheten och sedan kanske åka på tre månaders dubbelhyra!? (Vi båda är studenter och där med fattiglappar...) Hur ska vi göra!? Jag skulle helst utav allt vilja veta NU om jag har något jobb eller inte.

Jag vill....

Även fast jag sökt så många jobb så kan jag säga att det finns bara ett jag vill ha...
Kämpa Kämpa Kämpa...
Som vanligt ger jag mig inte förens jag har fått det som jag vill ha! :)

Jobbsökning pågår...

Inom loppet på en vecka har jag sökt över 20st förskollärartjänster, både vikariat och tillsvidare anställningar. Har sökt i olika kommuner och jag hoppas verkligen att någon ska nappa. För att gå arbetslös är inget som jag tror att jag behärskar då jag är väldigt rastlös utav mig.
Jag håller tummar och tår, och det hoppas jag att ni också gör. :)

Farsdag!

I dag är det farsdag, och eftersom att mina "pappor" bor i Storuman så är det inte möjligt för mig att äta den där obligatoriska farsdags middagen med familjen. It Sucks!
Men hur som så tänker jag lite extra på dem idag. :)

...

I ren ångest över vad som komma skall, så klickade jag hem lite kläder. Känner jag mig själv rätt så kommer hälften att åka tillbaks men då har jag i alla fall provat.
I kväll blir jag gräsänka då karln ska på nå poker grejs. Jag som trodde att vi äntligen kunde få en helg tillsammans, men tydligen gick inte det.
Aja, duschen nästa.

Dreaming....

Den senaste tiden har jag drömt väldigt många konstiga drömmar, många får mig att le men samtidigt så är det många som göra mig rädd. Det som händer i drömmarnas värld, är det något som kommer att hända mig inom en snar framtid eller varför drömmer jag om det hela tiden?
Drömmar är tankar som finns i det undermedvetna men denna gång tror jag inte på detta. Det känns som om det är någon som försöker säga mig något. Ibland vaknar jag på nätterna och riktigt rädd så då är det bara att krypa närmare E och mysa ner sig tills man somnar om.
Hur ska jag kunna bita ihop tills efter den 28?

Gaaah...

Jag tror att impulsiviteten har tagit över min kropp... Men nu är tiden bokad och den 18 januari blir det att sätta nålen i mitt skinn igen. :)

...

Vad gjorde jag utan den bästa hårfrissan ever? Hon ringer till och med upp för att säga att om du ska ha en tid innan jul måste du boka NU! så jag bokade en färgning den 16dec. Kanske inte det bästa med tanke på ekonomin, men det är billigt och jag ska ändå till Storuman på "jullov" den dagen so why not? Lite snygg måste man väl få känna sig innan julen.
Denna helg blev inte riktigt som planerat. Jag fick ett erbjudande som jag bara inte kan/vill tacka nej till... Men det var min  jobbar helg och jag skulle behöva komma lös kl 11 från jobbet men det ser ut som att jag sitter fast där till kl 13.. :/ Ska klura på detta och hoppas på att det löser sig eftersom att detta är något jag verkligen VILL...
Jag känner mig för övrigt väldigt liten och hjälplös, men jag försöker tänka positivt men det är inte alltid så lätt...

Lite lättare...

Det känns lite lättare nu när jag sökt 3st förskollärartjänster... Men jag har riktigt ont i huvudet och jag tror att detta beror på att jag har på tok för mycket att tänka på...
Nu blir det sängen, dock utan bok men jag ska försöka somna i tid denna kväll..... :)

Ångest.....

Ja nu är det mindre än 10 veckor kvar tills jag är färdigutbildad förskollärare. from den 16 januari jag titulera (heter det då!?) mig förskollärare. Detta känns väldigt skönt, men precis som när jag skulle gå ut gymnasiet så fylls kroppen utav en slags ångest. Vad ska jag göra med mitt liv? Min plan var att fortsätta plugga, dvs plugga upp min behörighet så att jag även blev grundskollärare då detta endast var en termin. Men nu fick jag reda på att man måste ha Engelska B och då kan jag meddela folket om att det är KÖRT!!!
Så alltså, vad ska jag ta mig till efter den 16 januari? visst jag har mitt extra jobb som personlig assistans, jag trivs med det men när jag är utbildad förskollärare är det de jag vill jobba med. Sedan har jag bara mina 30 timmar i månaden och det är inga pengar att försörja sig på. Tror inte att det finns någon möjlighet att gå upp i tid på stället jag är på heller. Jag vill inte jobba hos någon annan brukare. Jag vill jobba som förskollärare.... Vart vill jag jobba? vill jag vara kvar i Umeå? vill jag flytta tillbaks till Storuman? vill jag flytta någon annanstans? Vad vill jag? förtillfället känner jag mig väldigt kluven och känner mest att jag bara skulle låsa in mig och bara vara. Men jag måste ju få pengar på något sätt och eftersom att jag har pluggat de senaste åren så lär jag knappast ha några stämplingsdagar att förlita mig på...
Snälla nån, skriv ett CV och ett personligt brev åt mig så att jag kan söka jobb. HJÄLP MIG!!!!

Test...

I dag så gjorde jag och C ett test och när jg läste upp resultatet blev jag lite rädd, för typ allt stämde på mig.. Rätta mig om jag har fel...

Du är organiserad, målmedveten och effektiv. Du vet vad du vill och ser till att nå dina mål. Du är snäll, charmig, inspirerande och skarpsynt. Dessutom är du stark och brinner till 100% för det du gör. När du får en idé måste du bara genomföra den.

Du blir lätt irriterad och kritisk. Du vill absolut inte vänta. Du kan bli svartsjuk och stridslysten och ställer lätt förhöga krav på dig själv. Detta kan leda till problem som magsår och magkatarr, samt eksem och irriterad hud.

Du bör tänka på att ta det lugnt emellanåt och sova dina åtta timmar per natt. Du bör också sänka kraven på dig själv och din omgivning.

Allt som är fetmarkerat Tycker jag stämmer in allt för väl...

RSS 2.0