Älskade småtroll!!!

Åhh, vilken enorm längtan jag fick efter mina småtroll. Jag hoppas verkligen att jag ska få träffa dem snart igen.
Det finns ingen och då menar jag INGEN som kan få mig på så bra humör som de underbara trollen kan, för mig är dem mitt liv, mitt ljus och ja... Mitt allt!
När jag sitter i en situation som denna så önskar jag att det inte var lika långt till dem, minns sist det var så här och S lovade mig att jag skulle få bo hos dem. Han är den bästa lilla S! :)
När jag längtar efter mina små älsklings troll så brukar jag låsa in mig och gråta en skvätt, visst det hjälper inte så bra eftersom att mitt dåliga samvete för att ha flyttat hem brukar ta över.

Ligga lågt...

För tillfället ligger jag väldigt lågt....
Ska återuppta detta inom en snar framtid, då orken och energin finns.

Underbara vänner!

Mina vänner är dom bästa!

Ett telefon samtal i går fick mig att tänka om och bli mer osäker, samtalet i morse fick mig att gråta men det känns som att än hur jag gör så har jag mina underbara vänner på min sida!

Nej, nu ska jag passa på att njuta av fjällivet. :)


Kloka människor!

Efter att jag har berättat saker som jag bara inte förstår mig på så kommer denna person med en rad kloka saker, jag känner mig töntig som inte kommit på detta själv. Denna person var också väldigt tydlig med att förklara att det är lättare i teorin än i praktiken. Men ibland önskar jag verkligen att det var tvärt om.
Lev livet nu, tänk inte på det som har varit eller vad som komma skall. Lev idag!
Det är det jag ska börja göra, jag ska leva NU! :)

Våran tid...

Ja, påsken för 2006 var nog den lyckligaste påsken jag vart med om. När du bara kom upp till kittel så där nästan utan förvarning och tog mig med storm. Tänka sig att den 14april, blev som vårat datum men det är oftast långfredagen som känns som våran dag eftersom att det var den dagen du överraskade mig. Sedan den dagen har det varit du och jag, utan det har varit ett VI. :)
I fjol till påsken var allt så komplicerat men det löste sig tillslut. Denna påsken kommer jag att få spendera själv, känns lite tråkigt, men måste man jobba så måste man.
Idag är det 5 år tillsammans med mitt hjärta!

Älskade Vänner!

På stället där vi träffades och lärde känna varandra är det nu bara jag kvar!
Det var påsken 2008 vi började umgås, det var första gången jag höll A i min famn. Ni som inte tror på kärlek vid första ögonkastet, släng er i väggen för dessa två små underbara barn fick mitt hjärta redan vid första mötet. Jag är fortfarande helt såld på dessa små troll som numer har blivit ett till. Det var alltså i Grönfjäll det hela började, detta ledde till ett starkt vänskapsband mellan mig och små trollens mamma som alltid har funnits för mig oavsett vad som hänt.
Det var i fjol till påsk jag insåg att det skulle nog inte bli något mer påskfirande med dessa underbara människor, jag har hela tiden föst bort de tankarna men nu kan jag bara inte låta bli att tänka på det eftersom att påsken närmar sig med storm steg.
Tänk att få åka bob, pulka, skrana och bara få mysa med S.
Tänk att bara få se A gå runt i alla husvagnar och äta godis så att det bara skummar runt munnen.
Jag har tyckt att det varit väldigt tungt varje helg jag varit uppe i fjällen i vinter eftersom att varje morgon jag vaknar och drar upp rullgardinen så förväntar jag mig att mina små älsklingar ska stå i fönstret och vinka åt mig. Men inte ens deras husvagn står där den borde stå.
Tänk hur underbart det skulle ha varit att få 10 hela lååånga dagar tillsammans med varandra!
Nu är det bäst att jag slutar skriva för jag känner att tårarna som stuckit bakom ögonen hela kvällen börjar vara för starka för att jag ska kunna hålla emot dem.

Secret...

"But the secret is still my own..."
Ibland så blir jag bara så less, är för tillfället inne i en period då jag är less på allt. Det som är värst att min kropp för tillfället går att läsa som en öppen bok. Jag avskyr det!
Det som hjälper mig att hålla huvudet ovanför vattenytan är mitt jobb, de underbara små liven som jag möter dagligen. Utan dem hade jag säkerligen legat på botten redan. Jag har alltid varit en fighter, en sån som kämpat för att klara av det jag verkligen vill. Men nu börjar jag bli lite rädd för mig själv, så här lätt brukar jag inte tappa tålamodet. Det tålamod jag pratar om är tålamodet mot mig själv. Önskar så att jag bara kunde få ur mig allt som ligger innanför pannbenet mitt.

Coz when you're halfway up, you're always halfway down...

4 dagar kvar!!

Bara 4 arbetsdagar kvar nu, sedan är jag ledig i tio hela dagar! Känns underbart!
Det som känns värst är huvudvärken from hell...

Grill Middag!

I dag ska vi premiär grilla här hemma, måste ju bju på nå goo mat´n när de underbaraste vännerna är på besök. :)
S lyckades redan igår kväll att få mig att gråta, fick låsa in mig på toan ett tag. Han tycker verkligen att vi har varit dumma som flyttade från stan, hans högsta önskan är att vi ska flytta tillbaka, men helst då till sävar. Sötnosen min!
I dag har vi bakat lite chokladbollar, barnen och karlarna har vart på fisketävlingen medans jag och Mamman i familjen stannade hemma för lite egen tid. :)
Nu har jag och A haft lite tjej pyssel, lockat hår och målat naglar.
Jag vill verkligen inte att det ska vara söndag i morgon! :/

Sista kortet är nu lagt...

Ja, i måndags så berättade jag en väldigt jobbig sak för en av mina vänner och det kändes hur bra som helst när jag fått det sagt.
Men nu är det bara så att jag är nöjd med mitt val och jag tänker inte ångra mig.

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är...

...

Undra hur många dagar jag har gått å sjungit på denna låt, kan bara inte låta bli. :P

" Cause you´re everywhere to me
and when I close my eyes it´s you I see... "

The Feeling!



If I had to describe the feeling, it was the best!

I need you here and now!

Det går över förväntan det här, två nätter i ensamhetens tecken är nu avklarat. Jag blir faktiskt stolt över mig själv!
Nu ska högtalarna få jobba lite granna, så även dammsugaren och skurkäppen. Blir dock bara en våning idag eftersom jag vill hinna med en lång prommis också. :)
"All it takes is for you, to come and put your lips on me..."

RSS 2.0