Bättre Självförtroende...

Önskar att man hade lite bättre självförtroende, för då skulle jag sätta ner foten och skrika NEJ!
Men vad ska man göra då man inte har så bra karaktär som man trodde!?

Ny målat!

Här var det nymålat, Pappa & L har målat hela kvällen med knappt en fläck på sig. och jag som bara höll i rollen ett litet tag är alldeles vit prickig och fläckig. Men thats life!
Medans vi målade och grejjade på så kokade mamma och mormor saft på bären som jag plockat. och jag säger bara MUMS!

Här ska det hända saker. :)

Här händer det inte så mycket, men förtillfället så är jag inne i ett renovera, städa och leka hemmafru stim. I dag har jag plockat vinbär och rabarber. Ska försöka mig på att göra nå saft i morgon. :)
Förra veckan så var Pappa och L här och satte lister, saknas dock några så när löningen kommer så måste jag förbi XL och se om de fått hem de lister jag skulle ha. I helgen skall tak och väggar i hallen målas. Till veckan ska jag göra klart det sista på trappen. Jag bara måste ta tag i det här, min mamma har gett mig den där sparken jag behövde. För nu ska det hända saker här. :)

Tankarna snurrar & sömnbristen börjar göra sig påmind! Go natt!


handlingsförlamad!?

Känner mig för tillfället rätt handlingsförlamad, vilket känns så konstigt eftersom jag i vanliga fall gör vad jag vill när jag vill och precis hur jag vill. Jag försöker alltid själv innan jag ber om hjälp. Men nu är kroppen och hjärnan totalt väck. Så än en gång har jag fått be mamma och mormor om en spark i baken. Så om ett litet tag så kommer dem hit och ska hjälpa mig å få lite ordning. Köket och vardagsrummet är redan klart, nu är det hallen här uppe och förrådet som skall få sig en rejäl omgång. :)

Kärlek & tårar!

Jag kan inte låta bli att tänka på mina älsklingstroll så fort jag öppnar min börs, i går kväll skulle jag göra något i börsen och de hjärta som lilla A gjorde till mig sista dagen i byske fick mig att gråta av längtan, saknad och som vanligt så kom även det dåliga samvetet fram.
Lilla A satt och pyssla med ett presentpapper, så jag klippte ut ett hjärta från detta papper, då vänder hon det och sedan skriver hon sitt namn helt korrekt. Detta stoppade jag i min börs för att kunna tänka på vilken kärlek jag känner till dessa barn. Jag kan lova att  det går inte en dag utan att de finns i mina tankar! :)

RSS 2.0