Girls don´t always wanna have fun!

Girls don´t always wanna have fun!


Semestertider!

Jag bara älskar känslan av att ha semester, en vecka i umeå hos underbart fina vänner. En vecka hemma med underbara vänner och sena sommarnätter, precis som det skla vara. Nu bär det av till Sollefteå till familjen, ja och även familjen Ä fast vi skulle nog kunna säga att vi är en enda stor familj. :) Sedan är det dags för den bästa veckan på hela året! Men i år känns det faktiskt inte lika lockande, undra vad det kan bero på? Kan det vara besvikelsen som sitter i fortfarande?
Nej, nu ska det sista åka ner i väskan så jag är klar när skjutsen kommer! :)
Hoppas ni andra har en riktigt bra sommar! :)

Livet!

När man sitter här hemma och tycker synd om sig själv och försöker hitta en rätsida på sina egna problem och får ett samtal från en av alla fina vänner jag har omkring mig så inser jag att min problem är verkligen ingenting att deppa ihop för. Det finns dem som har det betydligt värre!

Jag har vart tvungen att gå emot min vilja och följa mitt hjärta. Vilket egentligen är en rätt enkel grej, eftersom jag själv är medveten om att följer jag mitt hjärta kommer allt att bli bra. Men tänk de människor som verkligen älskar någon och pågrund av omständigheterna måste lämna dem, även fast man inte vill men man vet att man måste!

Livet är för dyrbart för att man skall våga chansa allt för mycket!





.................

Min dator ha vart trasig så det är därför jag vart så tyst på sistone. Jag kämpar på för att försöka få vardagen att gå runt, försöker få till lite i lägenheten men det går tungt, finns så många minnen.
Bara för att det här är mitt val och även hur rätt det känns kan jag lova att det är inte lätt att bli ensam efter 5 unferbara år tillsammans. Det finns nätter jag inte sover eftersom att tårarna är för många och för starka, men samtidigt finns det nätter jag sover som en stock eftersom att orken inte räcker till fler vakna nätter.
‎"They say I look fine but if walls could talk, they’d tell you all about how much I break apart"

RSS 2.0