.....

Den sista tiden har det snurrat väldigt många och då menar jag VÄLDIGT många tankar i mitt lilla huvud. I bland vet man inte riktigt vad man ska tro, tänka eller tycka!
Nu blir det duschen och sedan ska jag krypa ihop i sängen med min bok.

Kvällsmöte!

Ja, är hemma på en snabb middag innan det är dags att traska tillbaks på jobbet för kvällsmöte. Kändes lite surt eftersom att det känns som jag har helg nu. Men jag kommer nog att somna på direkten i kväll, två nätter med halv taskig sömn börjar kännas ordentligt i kroppen. :)
"I've been crushed, I've had enough"

Driva den ur min kropp, Ja det ska jag!

Ont i halsen, och munsår... detta tyder på att det lurar en förkyldning i min kropp.
Jag ska göra allt som står i min makt för att driva den ur min kropp.
Har varken tid eller ork att vara sjuk nu, nä sjukdommarna får vänta tills skotersäsongen är över! :)

...

I’m losing grip
What’s happening?

I could really use a wish right now...

The night goes by so very slow...

I dag fick jag beskedet, hur ska jag överleva en hel månad? Det är nog bara för älsklingsvännen att börja dagspendla till skolan och flytta in till oss. Jag tycker att det är nog jobbigt med eftermiddags veckorna. Hur ska det då gå med natt i 4veckor? Visst, det klirrar lite extra i kassan, men det är verkligen inte värt det.
Måste nog försöka tänka positivt, jag får iaf se karln på kvällarna numera men hur f*n ska jag kunna sova?
Jag har alltid avskytt att sova själv, många gånger gråter jag mig till sömns. Ni få tycka att jag är barnslig, men jag är verkligen inte bra på detta.
GAAAAAAHHHHHHH!
Jag ösnkar att det här gick att lösa på något sätt!!!!

Packat & Klart!

Bara en arbertsdag kvar nu, med kvällsmöte och allt. Kroppen är väldigt trött för tillfället, men jag hoppas på att denna natt i alla fall ska bjuda på några timmars sömn.

I kväll har jag bjudit älsklingsvännen på middag och sedan blev det att åka hem till henne för att ansa skatboet som satt fast på mitt huvud. Men nu är det bra, och jag är super nöjd. Nu är det bara att hoppas på att det blir lika fint efter att jag har duschat.
Angående rubriken så har jag som ni förstår packat klart allting inför skotertrippen. Nu är det bara att invänta torsdagen. Ser då ut att kunna bli rätt bra väder, jag hoppas verkligen på sol och underbart före.
Nej, nu blir det duschen och sedan sängen. :)

En helt vanlig måndag!

I bland är det så skönt att lyfta luren och sedan få surra av sig med någon man inte pratat med på länge!
Tvätten är nu vikt, packningen har börjat ta form. Nu ska jag bara göra mig klar för sängen så att man orkar upp i morgon! :)

:)

Helgerna upp i fjällen kan bara beskrivas med ett ord: UNDERBARA !



Packa Pappas Kappsäck!

Men denna gång är det inte pappas kappsäck jag packar utan det är min egen eftersom jag åker till fjällen i morgon. Där är det så fridfullt och man kan göra precis vad man vill, eller hur var nu det där? :P
Samma visa varje gång, vad behöver jag? vilket väder ska det vara?
Jag avskyr att packa!
Har då gjort bort nästan allt annat som skulle göras innan,
- har bakat två sorter
- Har städat toaletterna (resten lämnade jag till karln)
- Har vart förbi pappa och lämna det som skulle lämnas
- Har tankat bilen
Ska bara åka förbi mormor och sedan blir det att packa kläder och sånt, får inte glömma bikinin denna gången. Det kan faktiskt bli bra väder. Nä jag hoppas på att få mig ett dopp i badbaljan. :)

...

Finns så mycket jag skulle vilja få ur mig, det är bara det att det inte är allt för lätt att få fram det.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Okej, min sambo och mina vänner kommer jag nog aldrig att släppa taget om.
Men framför allt så kommer jag aldrig att släppa taget om dessa underbara småtroll. :)
Har sagt det förr men det skadas inte att säga det igen, de är MINA! Ingen kan försöka att ta dem ifrån mig, inte ens avståndet som blev på tok för stort.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Gick inte riktigt så bra att vända bilden, men den senaste bilden som är tagen på mig var i helgen då jag och lillprinsen mös.. :)

God morgon!

Vaknade med en underbar känsla i kroppen, är numera färdig för jobbet inväntar bara datorn som ska göra klart så jag få med mig en cdskiva. :)
I morgon får jag äntligen återse min underbara pärla efter 2 veckor. Känns underbart, tillsammans ska vi samla lite mil i helgen. :)

Jag kan inte rå för att jag gråter varje gång jag ser julkortet jag fick av familjen L.W. De underbara barnens bilder är så fina att jag smälter.
Om två veckor så sitter vi förhoppningsvis i samma soffa och myser. :)

Irritation...

Jag förstår verkligen inte hur folk tänker i vissa fall. Hur kan man behandla folk på detta sätt!?
"Bahandla andra så som du själv vill bli behandlad."
Vissa verkar inte förstå detta...
Jag har sagt det förut, men det skadar inte att säga det igen. NU FÅR DET VARA NOG!


Det är ju iaf tur att någon kan vara ärlig och berätta.

Misstag kan vi alla göra, har även sagt det förr. Misstag kan även den bästa drabbas av. Men efter att ha klurat på detta så kan jag numera säga att jag anser att man inte ångrar sitt misstag förens man kan erkänna och försöka ställa tillrätta (så gott som det går), be om ursäkt. m.m. I bland får man skämmas och det är väl kanske inte alltid mer än rätt?


Onsdag morgon!

Jag ogillar onsdagar eftersom jag aldrig kan sova, jag börjar inte förens klockan nio men kan aldrig sova längre än till halv sju. Det finns inget värre än att gå och vänta på att man ska börja jobba.
Det enda positiva är att jag brukar hinna plocka undan efter mig och det ser inte ut som ett bombnedslag när jag kommer hem igen.
I kväll kommer bästa L hit och ska fixa med bänkskivorna. :)
" You can’t stand beside me
And think you know me ! "

Svag eller vad?

I dag fick jag vara med om värsta upplevelsen, det kändes så konstigt.
Hur kan det bli så här? Det är rätt komiskt, men är man svag så är man.
Det är tur att man har lätt till skratt många gånger ! 

"There was only you and me
We were young and wild and free..."

Svenskan..

Jag har aldrig haft en korrekt svenska, och jag tycker att det är charmigt när man kommer på nya ord eller meningsbygnader. Jag har en vän som är väldigt duktig på att ge mig nya ord att skratta åt.

I helgen så fick jag höra lillskruttan säga "Stanna på mig" (Vänta på mig..)
I dag fick jag höra "Har du ont i magarna?" (har du ont i magen?)
Det är så sött så det finns inte.

You promise me heaven...

Riva, rengöra, montera..

Känns som att vi börjar kunna denna process nu. Men i kväll ska nya köksfläkten upp, jag håller mig till tvättstugan och vännen och överlåter bygget till gubbarna. Ska höra med bästa L om han har lust att hjälpa oss att riva köksbänkarna på onsdag, så då kanske vi får upp de nya köksbänkarna innom kort. :)

Nattsömn!

Natten har varit väldigt tung, kunde knappt somna och när jag väl somnade så vaknade jag stup i karten. Jag som brukar sova så bra, vad är det som händer? Är detta ett tecken på att hjärnan håller på att explodera av alla tankar?


"All you can do is make the best of it now. . ."

Feeling !

I'm in love with this feeling now . . .

It hurts . . .

Varför kunde jag inte vara starkare? Varför kunde jag inte hålla tillbaks tårarna i dag när vi skulle säga hejdå till vännerna? Om jag inte hade börjat gråta så kanske det hade varit lite lättare för stackars S.
Det gör ont i mig att höra att han är så ledsen, jag vill inget hellre än att tiden ska gå så dem kommer hit.
Jag kan inte med ord förklara hur mycket dessa barn betyder för mig, och det är verkligen jätte jobbigt att det numer är så långt mellan oss.
Mina underbara små älsklingstroll!


När det var som jobbigast vid våran flytt, så jag och mamma S bara grät och grät så minns jag att jag skickade ett sms. Detta har jag fortfarande kvar. :)

"Side by side or miles apart...
Your friends are always close to your heart!"

All I Want . . .

"All I want now is a white light moment
Come with me tonight"

Fattig!

Ja det kan man lugnt säga, det är ju tur att det är löning på fredag annars hade min pära fått stå ännu en helg. Eller NÄÄ pengar till nöjen finns alltid på ett eller annat sätt. :)
I helgen har jag/vi spenderat pengar på lägenheten, i morgon ska vi hämta ut köksfläkten för en massa pengar. Plus att jag gav mig själv en liten present i kväll. Förhoppningsvis kommer det hem i brevlådan INNAN helgen.
Nu tänker jag hoppa i säng, bilder från helgen kommer senare. Samt de två bilder som är från den där listan! :)

Underbara helg!

Efter en hel helg med de underbara vännerna så börjar helgen lida mot sitt slut, jag ska packa ihop sakerna och sedan ska jag väcka upp karln så vi får åka iväg på maxi å stor handla. Först ska vi åka förbi macken, lovade S att vi skulle komma dit å säga hejdå eftersom vi inte vet när vi ses nästa gång.

En sak är säker, även fast det ser ut som att vännerna kommer till oss v 14 så kommer tårarna att ligga väldigt nära när jag ska säga hejdå till älskade trollen.

Nu måste jag google lite recept så jag kan bjuda T på något gott i kväll, för denna gång blir det inget mos.. :)


28e bilden: En tokig bild.

Tokiga pojkar. ;p

Dream...

Något jag har varit väldigt duktig på de senaste dagarna/nätterna är att drömma. Väldigt konstiga drömmar har det varit. Värsta drömmen var nog den som befann sig i min hjärna idag under lunchrasten (ja, jag sover under rasten.) Men värst var det nog att när jag vaknade trodde jag att det var någon annan som stirrade på mig. Blev gode Glad när jag insåg att det bara var Hanna som stod typ 2 cm i från mitt ansikte. ;P
I open my eyes, yeah, it was only just a dream!
Och tur var väl det... Eller?

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Så det kan gå då Mamma och Emma får för sig att hitta på något annat för en kort sekund.
Men hon tyckte då iaf att smeten var god. :)

En Kram!

Det är konstigt hur mycket en simpel kram kan värma mitt hjärta.
I dag (egentligen varje dag.) när jag kom på jobbet så möts jag av en drös underbara barn som sträcker armarna efter en, de som ska sitta i knä och även de som kramas. Det värmer så underbart i mitt hjärta! Jag älskar verkligen att jobba med barn!
Varför uppskattas det inte lika mycket varje gång? eller är det så att man uppskattar det lika mycket varje gång men inte tänker på det? Varför kramas vi inte oftare?


"Just hold me baby and I'm i
n ecstasy "


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Dessa kan man aldrig ha tråkigt med! :)

Lära av misstag?

Detta skrev jag i ett inlägg för längesedan...
"Det finns inte mycket jag ångrar, jag lever för att lära utav mina misstag och det som har hänt det har hänt."

När jag idag läste detta så började mina funderingar igen, lär man sig alltid av sina misstag?
Om man säger att man ångrar något och sedan gör man samma sak igen, ångrade man sig egentligen första gången eller var det bara som man sa? Tror att jag måste fundera på detta en stund till...
Jag kan fortfarande säga det att det inte finns speciellt mycket jag ångrar. Varför ska man ångra saker som inte går att göra ogjorda?

Stand up little girl !

Build up your confidence
So you can be on top for once...

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Hon lyckas nog alltid att få mig på bättre humör.. :)

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Mina....
Sandra, minns du hur vi kämpade för att alla 4 skulle rymmas.? :)

23e bilden: En bild från i somras.

17 juli 2010.. Små trollen badar i en balja medans jag och deras höggravida mamma slöade i en solstol med några bra böcker!

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Tror aldrig att jag gråtit så mycket som jag gjort sedan vi flyttade tillbaks till storuman, tiden med vännerna i stan har varit en av de bästa tiderna i mitt liv. Spelar ingen roll hur ofta jag får prata med dem i telefonen, dom är fortfarande för långt borta.
Som vanligt är det jobbigast att vakna upp i fjällen eftersom att jag alltid vaknar tidigt där brukar oftast bara vara jag och S vakna. Nu när jag drar upp rullgardinen och tittar ut ser jag inte den husvagn jag vill se, det är inga barn som sitter i fönstret och vinkar. Det finns inga små underbara troll som man kan kramas med när man mår dåligt.
De spontana kvällarna med vännerna saknar jag något fruktansvärt..

Fika!

Ja eftersom att jag ville "fira" med något gott i kväll så bjöd jag hit E o Tpå fika eftersom att karln jobbar och jag ville ju inte "fira" själv. Även lilla L följde med hit, och smakade min kaka! :)
Nu tänker jag hoppa i säng så att jag hinner somna ordentligt innan E kommer hem. Usch vad jag avskyr skiftgång, men det är bara att bita ihop.

FÖRSKOLLÄRARE!

Jajjemen, numera är min titel FÖRSKOLLÄRARE! Den 8 mars blev betyget satt! :)
Jag är bara SÅÅÅ glad, mitt hitills största mål i livet är uppnått!
Det kunde inte komma vid ett bättre tillfälle, hjärnan behövde lite vila...

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

S ställer alltid upp, oavsett om det är ett telefonsamtal, sjukhusbeslk eller om det är något annat hon kan hjälpa till med. :)

20e bilden: En bild på dina närmaste.

En bild på Min sambo och jag, sommaren 2006, tror jag bestämt att det var.. :)

Underbar träning!

Har nyss kommit hem efter ett spinningpass på gymmet, det är så skönt att få sitta där och svettas. Nu äter jag en skorpa och dricker lite te och laddar upp inför duschen, känns som att jag skulle kunna somna på plats.
Måste försöka få hem karln så att jag få öppna det paket som kommit idag, han har gett mig ledtrådar hela veckan men jag kan bara inte komma på vad det är. Men nu är paketet äntligen här. Vi måste även försöka åka förbi skotern min en sväng för att kolla upp nå saker. :)

19e bilden: En bild som du är nöjd med.


Måsten...

Ibland så måste man rensa i sitt liv förr att kunna gå vidare...
Nu var det iaf gjort, känns bra och jag är nu ett steg närmare...

18e bilden: En bild på din fritid.

Min pärla! :)

17e bilden: En ovanlig bild.

Det här är vad jag kallar ovanligt. :)
Eller vad säger du Sandra!?

16e bilden: En bild på dig själv.

2008

15e bilden: En bild på barndomsvänner.

Min BB-kompis! :)

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

När lilla Diezel var valp... :)

13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.

En bild från hemma! :)

Livet...

Visst är det livet att få vara ute och skotra, jag och min sambo är rätt lika på den fronten. Kanske beror detta på att vi båda är uppväxta med detta, vi har alltid sagt att när vi blir "stora", har jobb och bor närmare den skotervänliga miljön så ska vi har en skoter var eftersom att annars skulle det bli bråk om vem som ska köra.
Nu har jag iaf gjort mitt, jag har köpt en skoter! Det känns hur underbart som helst. Nu vill jag bara ta hem den på gården så jag kan sitta vid kökbordet och titta ut den underbara pärlan som numera är MIN!
Tanken var att jag skulle köpa mig en bättre begagnad skoter, men eftersom att jag hittade min ögonsten så ändrade jag mig snabbt. Det slutade med att det blev en Arctic Cat Crossfire 6 årsmodell 2011. Numera kan jag säga att vi äter nudlar, men vet ni vad? DET ÄR DET VÄRT! :)
Jag hoppas, ber, håller tummar och tår på att vädergudarna skall höra min bön om vackert väder i helgen. :)

Jag älskar mitt liv!

En lite dålig bild som jag hittat på nätet, bättre bild kommer nog efter helgen! :)

12e bilden: En bild på din vardag.

Eftersom jag inte kan lägga ut en bild från jobbet så lägger jag ut en bild på hur min vardag såg ut innan jag började arbeta....
En helt vanlig dag som student...

RSS 2.0