Desperate Housewives

Yes, nu är det igång igen.. and i like it....

Har lagt bort tentan tills i morgon, fick ett ryck och har ungefär skrivit halva. YES!


Jag har fått många glada överraskningar de senaste dagarna, jag kan säga att det handlar om växande magar (ja, det är flera stycken.. eller iaf 3... ) en i dec. en i jan och en i mars. Så skoj.

Nu ska jag tillbaks till DH.. :)

SUCK!!

Det går absolut inte bra för mitt lag....

Hjärnstillestånd, har försökt ut och röra på mig men inte ens min ljudbok kunde hjälpa mig på traven. Suck jag har försökt mig på att skriva en argumenterande tex på ca 2 sidor där rubriken ska vara "hur vill jag arbeta i förskolan för att stimulera varje barns skriv- och läslärande" Känns som om jag har en massa ideer om vad jag vill och vad jag ska skriva men får som ingen bra början.

Jag ska försöka kämpa vidare, iaf en timme till för kl 21 är det juh premiär på DH igen. :)

Har jag tagit vatten över huvudet...?

Dagen på skolan har gåt riktigt bra, kan inte fatta att det var sista dagen på denna kurs, jag har alltså två tentor kvar att skriva dock inte så stora men ändå. Dessa tentor ska vara inlämnade på måndag morgon kl 9.

I morgon ska jag vara på arbetsledarutb. med jobbet, eller det är bara jag som ska gå men som tur så hörde jag att Lina ska vara där. Så alltså går både morgondagen och torsdagen bort till det. Shit, jag skulle verkligen behöva sätta igång och skriva dessa tentor, tänk om jag kunde få bort åtminstone en tills i morgon kväll, då kanske jag kan se ljuset, dvs en helg i fjälls utan plugg och dator. :)

Nu blir det att diska och att lyssna klart på en skiva utav ljudboken (helene tursten) och sedan blir det att ta tag i tentan. 
 

Ljudböcker...

...Kommer att vara skolans död...

jag bara lyssnar och lyssnar... Shit......

Helene turstens böcker är jäkligt bra....

Go morgon!

Efter en natt med lite och dålig sömn så har jag slitit upp mig ur sängen, Erik muttrade något om att jag hade smaskat i natt. Kan jag väl inte tänka mig. ;) Hehe...

Nu sitter jag här och har så ont i ryggen att det gör ont att andas, men det är bara att bita ihop. Nu ska jag ringa till min VFU plats och bekräfta att jag ska vara där. Det blir som sagt på parkskolans förskoleklass avdl. Myran.

NejNej, dags att sätta fart. :)

Och nu var markanden över...

Och jag kan bara säga det att jag hade GRYMT skoj, fredagen på hotellet så gick jag och malin mest runt och surrade och gjorde massa hyss, inget som man inte få göra då. :P

Lördagen var helt klart underbar, Bästa Emelie förgyllde min kväll, och sedan så Bästa Jonas som fixade skjuts hem, för mina fötter strejkade vid OK på vägen hem. :)

Sena kvällar och tidiga mornar men det var det värt.

Väl hemkommen i går så fick Erik nå tokryck och började städa ur massa skåp, så det var bara att haka på och se glad ut. Hade tänkt läsa ut min bok i går men jag somnade innan jag ens hunnit ta upp den. :P

Nu väntar Disken. :)


Fredag morgon!

Ja nu ligger jag här i soffan och myser, har läst tidningen och en del bloggar.
Nu är det dags att ta sig en morgonprommis, till LS och hämta en kabel till min mp3 som HS var så snäll att ta ne från storuman. Nu kanske jag inte behöver lyssna på musik från stenåldern. :)

Blev en prommis i går oxå, en väldigt rask sådan eftersom jag gick hemifrån kring kl 8 och då är det rätt mörkt ute och ni som känner mig vet att jag är grymt mörkrädd, så jag mer eller mindre halvsprang till Johan. När jag då väl hade tagit mig fram skulle han åka iväg på Grisbacka så då fick han så lov skjutsa hem mig. :)

Idag ska jag gå och byta en in en väst som jag köpte på hm, men som jag känner att jag inte kommer att använda så jag ska byta den till ett mörkgrått linne jag ska ha till kjolen och jackan jag köpte i går. :)

Nej, nu är det prommis dags. :)

Nu var shoppingen nästan klar. :)

Idag var jag och shoppade, hittade dock ingen jacka eller väst som jag ville ha, så det få jag titta efter sedan.. :)


Hittade dessa skor på skopunkten, jätte sköna att gå i. :)


Hittade även dessa på skopunkten, oxå jätte sköna,
Vet att både Malin och Sofia har såna men det struntar jag i. :P


Denna kjol hade jag spanat in på gina och nu fick den följa med hem. :)
Super nöjd över den, känns som den kommer att bli väl använd. :)


Även denna "jacka" på gina, super skön och den går att ha till typ allt. :)


Köpte även lite mer saker som var välbehövligt... :)


Shopping..

Ja nu sitter man här och har just fikat min frukost.
Jag är rätt imponerad på mig själv, jag stiger upp kring 7 på morgonen även om jag är ledig. Det har varit rätt tungt men nu när jag kommit in i det så upptäcker jag hur skönt det är att lägga sig kring 22 och vakna och känna sig utvilad. Men i morgon ska jag försöka ta en liten sovmorgon iaf till 8 för jag vill ju kunna vara med i morgon kväll i lycksele, jag vill inte behöva gå hem och lägga mig när de andra går på hotellet. :)

Nej, nu är det plattning av hår och sminkning på schemat.. I eftermiddag, blir det klippning (eftersom den uteblev i tisdags) sedan så blir det stan, ska försöka hitta en jacka och sedan så skulle jag vilja ha en ny väst att ha nu i höst och till våren, för jag tog fram min i går och den luktar skogsrök och äckel.. hade även tänkt försöka hitta mig en kjol eller ett par jeans (jag har bara ett par jeans som jag kan använda och de är inte så värst sköna.). såg att det är shopping kväll på strömpilen i dag, dom har öppet till 22, så jag hade först tänkt kolla på stan och sedan blir det nog en sväng på strömpilen, verkade som om de hade rätt bra erbjudanden i kväll. :)

nya "grannar"...

Jajjemen, i mitten på oktober så verkar vi få nya grannar, eller grannar och grannar.. det är ca 5minuters promenad så är man hos Carro. Kommer att bli toppen, bara att hoppas på att vi kommer att hamna i samma grupp i nästa kurs oxå, vi vill ju kunna samåka och plugga tillsammans ju. :)

Nae, nu ska jag klä mig så jag är klar när Ida kommer och hämtar mig så vi kan gå på prommis. :)

Äntligen...

är jag klar med första delen på denna kurs, nu är det bara två tentor till som ska vara klara innan den 6okt.

Så ikväll blir det vila men i morgon kväll och fredag morgon blir det tenta skrivning för fullt igen, inte det roligaste att sysselsätta sig med men det är bara att bita ihop nu när det bara är en vecka kvar.

Nu när älsk kommer hem ska jag vara social med honom och sedan så blir det att träffa carro en sväng innan jag ska iväg på prommis med Ida, trevligt att få surra av sig lite. :)

Mina frukost vänner...



Det här är mina frukost vänner... :)


Det går framåt...

Jajjemen, jag har inte allt för mycket kvar på min tenta. men det roliga är att nästa vecka ska jag skriva två hemtenter, och ska samtidigt vara på kurs via jobbet i två dagar, så kvällar och nätter lär vara väl använda. Men det är bara att börja direkt på torsdag efter att vi haft process seminarium.

Nu ska jag fika frukost och sedan så blir det att kolla lite på tentan innan det är dags att fara på skolan. :)


Tenta skrivning.

Jag är verkligen värdelös på att formulera mina tankar i skrift.  Jag sitter just nu med en tenta där jag har fått tre rubriker och ska skriva om dessa, max 1 A4 / rubrik.

Rubrikerna är
Konkret innehåll i lärande situationer
lärarens förhållningssätt
fysisk miljö och material

Jag trodde inte att det skulle vara så svårt, för vi hade ju om de här ämnena hela gårdagen, och nu jag sitter här med alla mina ider på ett papper men att det ska vara så svårt att formulera dessa i skrift. Men det är bara att bita ihop och försöka göra sitt bästa. :)


Sömnlös..

Jag gick och la mig tidigt i går, måste ha somnat någon gång kring 22.30 men fick dock bara sova till 3 nån gång då jag vaknade och kände att jag fått urinvägsinfektion. så sedan dess har jag inte kunnat sova, jag har sprungit på toa ett x antal gånger och sedan så har jag legat och läste lite i en bok, för en gångs skull läste jag en vanlig bok. :)

Hade tänkt försöka fika nånting nu och sedan skriva lite på min hemtenta, men så fort jag känner mig bättre och tror att jag kan sova så blir det sängen. :)


Wierd

Ja det känns riktigt wierd nu när jag tagit bort naglarna, men det är ju bara i kväll jag behöver vara utan, för i morgon blir det att åka till kicki och göra nya. och inte nog med det, direkt efter ska jag åka till johanna och klippa mig. Jag säger bara det att det är tur att jag har såna händiga människor runt om kring mig. :)

I morse så blev det redovisning på skolan och sedan hem och läsa, jag har läst och läst och tagit en power nap på 10min. så nu är jag pigg igen, nu ska jag läsa lite till sedan blir det att hämta bilen och efter det blir det matlagning och fortsatt plugg. Måste läsa klart den här boken nu så jag kan börja med tentan i morgon bitti. :)

Hur ska vi göra!? Lycksele på fredag eller lördag!? Tror att det är upp till Erik nu, för jag vet vad jag vill... :)


Myskväll...

Jajjemen, det blev en mys kväll.

Har hunnit va hos småtjejerna, och jag kan lova att där var det inte lugnt många minuter. ungefär så här låter det.. Erik, vet du vad... Erik vet du vad hon gjorde, Erik, har du sett min groda? Erik har du sett min elefant? Erik ska du sova här? Ojojj, förr var det bara jag som dög och då var dem rädda för Erik men tydligen så har det gått över.

Nae, nu blir det att krypa ner hos älsk i soffan.

En städ och plugg söndag...

I morse så fick jag mig en sovmorgon, ända fram till 11. Då var det bara att bege sig upp för att gå ne i tvättstugan och göra lite nytta. Och mellan varven till tvätt stugan så läser jag, bara ett kapitel på ca 40sid kvar nu. Efter detta så är det dags att börja fundera lite på hemtentan. :)

Jag dealade med Erik i går när jag hämtade hem honom, han ska städa och tvätta  min bil i dag medans jag dammsuger och skurar golven inne.. vilken deal. :) §

Work...

Jajjemen, hala dagen har bestått av jobb. Började kl 9.30 i morse och jag har jobbat ända fram till nu, så jag kan gissa att fröken Persson däckar nog tidigt i kväll oxå.

Vi var en sväng på stan i dag och där träffade vi lilla Malin som var nere för att shoppa och sedan så sprang vi även på Johanna. Riktigt trevligt, så nu blev det bestämt att det måste bli en klippning på tisdag och sedan ska jag försöka färga håret själv men det har jag gjort förr så det ska nog gå alldeles utmärkt.

Sötnosen min är på jobb fest i kväll, skulle visst hämta han snart. Trodde att han skulle gå ut men tydligen inte. Han sa att vi skulle passa på att njuta så länge vi är själva, för nästa helg så blir det Lycksele och helgen efter det så ska jag äntligen få åka till mitt efterlängtade GRÖNFJÄLL... jag längtar, tänk att bara få komma bort och till skogen. Få gå en lite promenad och titta på höstens alla fina färger. Men det bästa av allt med att ställa upp husvagnen är att man vet att snart är det dags för vinter och skoter. Åhh, vad jag längtar. :)

NejNej, nog med svammel. Nu ska jag krypa iner i soffan och mysa. :)

Uppe med tuppen.

Ja då var jag uppe tidigt en lördag morron, jag har hunnit  mysa framför tv´n med tidningen, gjort en paj så nu är det bara att köra in den i ugnen när jag kommer hem från jobbet. :)

Nu ska jag klä på mig och sedan cykla på jobbet. :)

Jag stuper...

Nu stuper en otroligt trött Emma i säng, ska bli skönt med sömn nu. Mamma, du kan rita korset vart du vill, för jag vet helt ärligt talat inte vilket år jag sist la mig före 24 en fredagkväll. :)

Ikväll skulle bli en lugn kväll med mys, go dricka och massa tv-tittande. jo tjena! kl 20.30 så började jag plugga, men jag ser framsteg och kommer nog att få bort denna jävla hemtenta innan helgens slut. lika bra att göra den nu då slipper jag göra 1000saker till veckan.

NejNej, nu måste jag i säng innan jag somnar här på plats.

Bilder från förra helgen.

Inflyttnings middag i mormors nya lya.


Anita...


Älsklingen min...


Jag...


Leif berätta någon historia...


Farbror Jan


Lill sherry vovven...


Eriks nya fynd, tydligen en bra whiskey. frågar ni mig så smakar den säkert lika mkt skit som all annan whiskey. :P

22.34

Just ja, skulle ju vara i säng kl 22.30.

Men vet ni vad, det är jag. :) ska lägga bort datorn nu och sedan så ska jag läsa mig till sömns.. :)

God night sleep tight..

tidsfördriv.

Var tvungen att göra den här grejen..

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
3 doors down - the better life
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
inte jag. :P
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag jobbar typ varje helg fram tills nov.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
vi har just lagt oss.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
sexy ladies :)
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
äru säker?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
bärs, bärs, bärs mera bärs..
8. Vad vill du höra mest av allt?
lat onge!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Men allvarlig fröken persson
10. Din romantiska replik?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
De kom just. :D

Hehee, tycker den om gud blev bäst. :P

Min kropp är seg..

Jajjemen, min kropp är alldeles seg och sliten. Jag sover dåligt om nätterna och upp tidigt ihop om att få något gjort här hemma, måste ha städat i helgen eftersom det är dags att börja skriva på en hemtenta. Men idag så tog jag en liten ofrivillig sovmorgon. vaknade en kvart innan skolan börjar, men jag  hoppade ur sängen och stressade på, men jag hann i tid.

När jag kom hem så blev det lunch med darling innan han skulle i väg på jobbet. Var ute på stan en sväng inge roligt utan pengar men jag hann spana in nå grejer som jag SKA ha när det blir löning.

Väl hemma skulle jag läsa lite men så blev det inte, jag har plockat och dolat och nu vips så var klockan 8 så nu blir det att läsa och försöka lyssna lite på tv´n. I kväll blir det en tidig kväll, ska ligga i sängen senast 22.30.

Mums....

Jag är en fruktoman.. :)


Kiwi är gott och nyttigt...

Dagen

I morse vaknade jag av klockan och kände att jag hade sån värk i buken och jag kände att jag har sovit jätte dåligt, så jag stängde av klockan och vaknade kl 10. det var bara så skönt.

När jag steg upp så blev det mys i soffan med tidningen och jag ville ha frukost, men där fick jag, det ekade i kylen så det var bara att pallra sig i väg på affärn. men nu när jag har fått min frukost så ska jag lägga mig och läsa lite. sedan blir det att fixa lite lunch åt oss innan älsk ska iväg på jobbet.

I kväll blir det läsning för hela slanten, ett litet uppehåll då jag ska iväg på personalmöte. :)

Utmanad...

Instruktioner:

Svara på alla frågor.

Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar,

be dem läsa din.

Låt personen som utmanade dej veta när du svarat på utmaningen


1. Vad äter du oftast?
Svar:  Mat, men just nu är jag en fruktoman..

2. När du är på kalas, är du den som sitter eller den som hjälper till att duka av?
Svar: Beror helt och hållet på vart jag är.

3. Var sitter du helst när du bloggar?

Svar: Vid mitt databord, eller i soffan. :)

4. Köper du ofta Triss?
Svar: Nae, men jag bruka få en nu och då.

5. Vilket stad/land har varit din bästa semester?

Svar: Norrfällsviken, Piteå, hudiksvall..

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?

Svar: När jag är själv så blir det 3.an eller 5.an men om E är hemma så blir det discovey eller animal planet.

Jag utmanar... alla ni som läser min blogg !


trååkk

WHO?
Vem är i rummet med dej ? - nobody
Vem fick du senast sms av ? - Emelie
Vem tänker du på nu ? - Älsklingen
Vem pratade du senast i telefon med ? - Mamma
Vems hus var du senast i? - Mammas tror jag
Vem är din favoritsläkting ? - svårt att välja...

FRIENDS

Har du varit med om att din bästa kompis varit kär i dig? - Inte vad jag vet iaf.
Har du någon gång varit kär i din bästa kompis?- Nae, inte det.
Har du många vänner? - Ja, men bara vissa som vet allt om mig.
Har du bra vänner? - Yes..
Har du mest kill vänner eller tjej vänner? - Rätt lika skulle jag tro.
Är du ovän med ngn just nu?- Tror jag inte..

WHERE
Var går du i skolan ? - Umeå universitet.
Var är din telefon ? - I soffan
Var är din mamma ? - Hemma antar jag.
Var sover du ? - I våran säng så klart.
Var handlar du mest ? - Ica supermarket Teg.
Vart åkte du senast bil ? - Från lycksele till umeå

WHAT
Vad åt du senast ? - Pizza med Emelie
Vad drack du senast ? - Vatten
Vad är din favorit färg ? - Svart!?
Vilken film såg du senast ? - min brors flickvän
Vad hör du just nu ? - Tv´n

HAVE YOU EVER

Sovit i en annan säng ? - Jajjemen.
Hånglat på en bio ? - Hmm... don´t think so..
Hånglat i skogen ? - Yes..
Tyckt att din kusin är het ? Nae...
Sovit naken ? - Ehh, jaa..
Dumpat någon ? - Ehh, jo..
Haft känslor för någon som inte känt detsamma ? - Jo tyvärr..
Hånglat med en främling ? - Mmmm....
Älskar eller saknar någon nu ? - Japp, vill att älsk ska komma hem från jobbet nu..

FAMILY
Bor du med både din mamma och pappa? - Nej
Gillar du mamma eller pappa mest? - Båda två såklart.
Hur många syskon har du? - Två. (1 bror och 1 syster)
Kan du berätta vad som helst för dom? - Nae, inte det.

Förändringar...

Jajjemen, här hemma händer det saker hela tiden. :)

Vi fick ett sko ställ av mamma efter att jag klagat på hur jobbigt det är att dammsuga runt alla skor.


Införskaffade några snygga förvaringslådor att ha vid mitt nya skrivbord.


Jag fick en mysig tröja av mor min. :)


Mitt nya skrivbord och min nya hurts.. (lite dålig bild men det få så lov att duga. )


Nya krukor fick det bli i köket nu när jag har bytt färg på gardinerna.

Hemma!

Så där ja, då var man hemma igen och det gick bara bra idag. Fick träffa läkaren och hon var lika förstående som förut. Hon vände mig nästan ut och in för att hitta problemet men dock utan resultat. Nu är det bara att avakta och hoppas på det bästa. Blev några tabeletter rikare ialla fall så när jag får lön ska jag hämta ut dessa och genast börja knapra och hoppas på förbättring.

Nu blir det läsning och mys i soffan. :)

Pain

I natt har det varit en h-vetes natt, smärta utav dess like. men kl 11 ska jag vara på sjukhuset och där hoppas jag på att dom ska kunna hjälpa mig.

Ligger just nu i sängen hos Emelie, hon har vandrat i väg på skolan så jag hade tänkt vara duktig och duscha, diska och plugga. I gårkväll så var min pojkvän här (den mindre utav dem) vi busade och mös och gjorde konster, han är allt bra söt min fyrbenta lilla vän. :)

Nae, dags för att göra nå nytta. :)

Barnafödande och smärta

Jajjemen, det blev en liten alice. Så nu hoppas jag att man ska få se den lilla snart. Väntar med spänning att alexandra ska lägga ut nå bilder snart, men jag förstår att hon vill kunna komma hem och landa innan hon håller på med något sånt, så jag får väl vänta.

Smärtan ja, jag har så ont just nu att jag tror att jag kommer att avlida innan kvällens slut. I morse greppade jag telefonen ihop om att få en tid att träffa hon som utförde operationen i sommras. så nu har jag en tid där i morgon kl 11. så när Erik beger sig på jobbet idag så ska jag hoppa in i bilen och bege mig till lse, ska sova hos Emelie i natt så jag slipper köra i morgonbitti.

nu ska jag läsa lite så jag inte behöver stress läsa på onsdag. :)

Fränt...

Är jag sanndrömmare eller?

I morse när jag vaknade så hade jag drömt att alexandra och krille var på BB, men tyvärr vaknade jag innan jag fick veta om det var en pojke eller flicka. 

Nu när jag kommer hem från skolan och titta på alexandras blogg så har hon inte skrivit något idag och då klickar jag mig vidare till hennes systers blogg, och det verkar inte bättre än att Alexandra är på BB.

Lite fränt att jag drömde det på rätt natt, jag hade annars trott att hon skulle få i söndags, men det var tydligen fel. :)

Nu är det dags för mat.. Mormors ost&skink biffar, potatis och sås. Mums. :)


Kämpa....

Ja nu var det dags att bege sig på skolan och försöka kämpa sig igenom en föreläsning. Bara att hoppas på det bästa. :) har då iaf sovit mellan 24- 05.30 så jag är inte lika trött som alla andra dagar men det känns som kroppen väger 1ton och huvuder minst 70kg.

Men jag blev genast lite gladare och piggare när jag hörde att peter var i sundsvall. Så jag beställde hem hurtshen till vårat skrivbord. :) där rök 500lappen jag tjänade på vårat bord. men den gick till något väl behövligt. :)

Nae, dags att dra, Carro väntar nog på mig redan.
Tjing

Mamma....

Yepp nu har min mamma åkt hem igen, det blev ett snabb besök men vad gör det jag åker faktiskt till storuman på fredag.

När mamma m.fl. kom hit så fick jag köttbullar och biffar av mormor och även ett sopsorteringskit som jag velat ha men aldrig hittat. Jag fick även en tröja av mamma. Dom är så snälla så. och av Leif, ja av han fick jag en kram.

Vi åkte iväg på specsavers och hämtade ut glasögonen till leif och mormor, sedan så hem till moster och surrade en stund och hon följde även med oss och åt lunch.

Sista rycket på Coop, Jysk, Rusta och Mekonomen. Nu är jag hemma och stendöd, man orkar inte allt för mkt när man är sjuk. :(


Dags för middag?


På väg...

Nu sitter Leif, Mamma och Mormor i bilen på väg hit. dom borde vara här när som helst och jag längtar. Jag hoppas på att jag ska orka följa med dem till optikern.

I natt har varit en jobbig natt, somnade kring 4 och vaknade kring 7 näsan och halsen vägrar sammarbeta med mig, jag får som ingen luft när jag ligger ned. Suck!

Dags att bädda sängen och sedan göra sig i ordning så jag är klar när de kommer hit. :)


Nu är det här....



Vårat nya köksbord är äntligen här och vi båda är väldigt nöjd!

Pengar rullar in....

Perfekt. i går kväll när johan var här så hjälptes han och erik åt att ta ut vårat köksbord, för idag så får vi vårat nya. Så vi ställde det bara i trappuppgången eftersom vi skulle köra bort det i dag.

i morse (eller kanske heter i dag) när johan kom hit för att vara social med sjuklingen på sin lilla lunch så hittade han en lapp på köksbordet. då ville min granne köpa bordet. så jag var upp dit nu och sålde vårat köksbord för 500kr. inte helt fel med lite extra pengar i fickan.. :)

nu kan jag ju köpa den där kökslampan jag vill ha, eller ska jag köpa lådorna till skrivbordet, eller kanske låta pengarna växa och bli en byrå? Väldigt svårt det där... men något vettigt ska det bli iaf.

Lite Gossip och en kopp Te gör susen

Ja då var det tisdag och jag är helt slut på i kroppen. huvudet värker som bara den och kroppen orkar knappt ta sig framåt, så idag blir en heldag i sängen. Och till min stora lycka så hade det kommit ut ett till avsnitt av Gossip girl. Så nu håller jag på att ta hem det så jag kan mysa i sängen med datorn och en kopp te.

I natt skulle jag sova på "Emelies madrass" i vardagsrummet så att jag kunde se på tv om jag inte kunde sova och dels för att inte väcka Erik. Och ja det blev som jag trodde, sist jag tittade på kl så var den ca 4. och när Erik steg upp kl 5 så var jag jätte pigg, men jag kämpade om tillsist lyckades jag somna om, men dock bara till halv 8. Så jag hoppas på att få sova en liten stund innan det är lunch dags. Ikväll måste jag somna tidigt så jag orkar vara trevlig när Mamma, Leif och Mormor kommer i morgon bitti. :)

Sängen nästa.

Nu är jag grymt trött, så nu blir det sängen nästa.

Jag hoppas verkligen att min huvuvärk går över snart för jag håller på att bli tokig. jag har så ont att jag inte ens orkar hålla upp huvudet. Jag hoppas verkligen att jag ska ta mig på skolan i morgon, det är inte bra att vara hemma och missa en massa saker...


New..

Japps, då hade man fått sig en ny design.. :)

Det var denna underbart snälla tjej som fixade min...
Stort tack.. :)

Lyckorus...

Yepp, nu var det klart med VFU plats.

from. 20081020 - 20081128
Ska jag vara på parkskolan i Storuman! :)
Kommer att vara i förskoleklass och jag ser verkligen framemot detta. Som det känns nu är det nog förskoleklassen jag vill jobba med när jag är färdig. :)

Vilken avdelning vet jag dock inte än, det enda jag vet är att jag verka ha en bra LLU.are. :)
Men det spelar mindre roll, huvudsaken är väl att jag inte ska behöva ha lillasyster på fritids. Inte för att det skulle göra mig något, men det känns lite fel. Henne får jag umgås med hemma. :)

Det enda jobbiga med denna period är att min älskade inte kan flytta hem jobbet under denna period. Jag vet att det är bra att vara i från varandra men hallååå, 5veckor... nejnej på tok för länge. vi får väl turas om att åka till varandra. det är trotsallt bara 23mil. :)

Helgen..

Har haft en underbar helg med god mat, gott dricka och underbart sällskap. :)

Idag ligger jag på soffan, har så ont i halsen att jag knappt kan äta, hostar som ett tok. så det blir soffläge hela dagen. Jag måste bara ta mig på affären så att vi har något vi kan äta till middag.

dags för ännu en te kopp (typ min tionde för dagen), i hopp om att jag ska få i mig något att äta.


Läsning Pågår....

Oj så trött man var i dag, skulle nog inte ha suttit uppe så länge och sett på sex and the city. Men det är bara att ta tjuren vid hornen, ska sätta mig så obekvämt som möjligt nu när jag ska läsa så att jag inte somnar. har små börjat lite och jag tycker att det är riktigt intresant.

Dags att läsa och sedan så blir det att packa lite inför Lse. :)



Jaa, jag vet jag städar jämt... men bara för att jag ska kunna läsa utan att komma på att det är mkt roligare att städa och diska.. Men som mamma skulle ha sagt, äpplet faller inte långt i från trädet. Hon är nämligen likadan. Trust me i Know..

En Undring... !? !?

Nu var ännu en dag förbi och sängen väntar, ska bli riktigt skönt att lägga sig.

I morse var det upp tidigt och iväg på skolan och kopiera det sista och sedan dags för lektion. Vi hade en riktigt intresant lektion, vi lekte namnlekar och dolade på, den här lektionen bjöd på en heldel skratt. mera sånt tack! Sedan så disskuterade vi måndagens föreläsning och jag tycker att detta verka vara en intresant kurs, bara så synd att den bara är 5veckor lång. :( men det kommer väl mera om barns tal, skriv och läsinlärning.

Sedan hem, städning av toa och sovrum i morgon blir det en snabb dammsugning i resten av lgh. så det är fint när Emelie kommer på fredag. I morgon så åker jag till lycksele, ska hälsa på både Emelie och Malin riktigt skojigt och bättre blev det när jag ahr Johan vid min sida. :) tror att det kan bli en torsdag med MASSA skratt och tokigheter.

Nu har jag just sett första avsnittet av GossipGirls andra säsong... åhhh, vill ha mera mera mera NU.... jag älskar verkligen den serien.. :)


Dags att hoppa i säng med min "braiga" bok...



Jag har alltid sagt att jag har en undring i stället för fundering, och trott att man inte kan säga undring och att det bara var jag som sa detta konstiga ord. Men idag hände något min lärare sa UNDRING... jag blev överlycklig och nu undrar jag om man verkligen kan säga undring...

Effektiva jag!

Jajjemen, jag har vart så duktig i dag, steg upp och tog mig förbi jobbet och fixade nå papper innan jag åkte hem, fikade lite la mig i soffan för att läsa, och vips så var boken slut. blev lite sur på mig själv att jag inte tog tag i något annat utan bara låg där och slappa.

När Älsk hade tagit sig iväg på jobbet så fick jag eld i baken, jag diskade, slipade en pedistal(eller hur det stavas) som mormor hade tänkt kasta i flytten. så nu ska jag bara kasta lite färg på den, men det få bli en annan dag. Sedan har jag tvättat och lagat upp lite matlådor. Nu ska jag bara vika tvätten och sedan blir det iväg på skolan och kopiera några böcker.. Ojoj så effektiv jag är... :)

I morgon är det skola och städning som gäller.. :) tro mig det behövs städas efter att man har slipat och grejjat inomhus. :)

Måndag morgon!

Yes och jag är uppe, ska  bege mig ut på en liten promenad innan det är dags att handla..

Sedan kring halv12 så är det dags att åka upp på skolan och luncha med de som är där, ska bli riktigt skoj att träffa alla igen. :)

RSS 2.0