Håll i er..

I kväll blir det bild frossa..

Och jag kan lova att jag har blivit kär.. men i vad ska jag visa er senare i kväll.  Kan iaf säga att det är en han.

I dag/kväll så har jag agerat frisör för hela slanten. Färgat mamma och Klippt Pappa! Sedan så har jag bara lekt med Kärleken!  Har en massa bilder på den allra sötaste lilla pojken jag har skådat..

Sedan så måste jag bara säga att det ska bli otroligt trevligt med lite barn i vänskapskretsen. Ojoj så spännande. :) Bebisar är alltid välkommna i min närhet.

Mhmm...

Då satt man hemma i forsvik, igen. Skönt att vara hemma.

Resan i går blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, kunde inte grejja till skotern som det var planerat. Så gubben ligger i sängen och är besviken. Men jag hann på stan och shoppa lös lite, jag ska fota senare i dag och lägga ut.

Skulle göra det nu på morron men då hittade jag inte kameran, den ligger i storuman hos Gubben. Nu ska jag fixa mammas hår innan hon har tjatat ihjäl sig. :)


Älvsbyn

Ja, där var vi visst nu, så nu är det inte långt kvar till luleå. Har just pratat med Erika så vi skulle ses kring 17. Ska bli skoj, det är inte allt förofta man träffas.. Jag sitter med datorn i knä och lyssnar på musik och skriver lite om några böcker. Måste nog medge (mot min vilja) att det är skönare att åka bmwn.. Suck. Trodde aldrig att jag skulle säga så, fast iof jag jämför just nu med en volvo, Men över min döda kropp så skulle jag ALDRIG påstå eller säga högt att bmw är skönare än MIN älskade mecc

Tänk om...

Man ändå kunde klona sig eller något så man kunde finnas där för alla andra, Känns inget roligt att se/höra mina vänner lida och så sitter man här och vill hjälpa till men det går inte. Suck.. Jag hoppas iaf att du förstår..

Ingen marknad i helgen heller, eller det är då inte inplanerat, vi lär nog vara rätt död efter dagens trip. På tal om den så kanske jag skulle krypa ner hos gubben och väcka han så vi hinner lasta skotern och hälsa på lillrufus. (hunden heter egentligen Sherry, men Erik påstår att det är en Rufus.)

Skönt att vara hemma.. :)

IKEA

Hej!

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett presentkort på IKEA värt 10.000 kronor varje vecka!

Tävla du också!

Klicka här och var med i tävlingen! 

 

VFU

Ja, nu är det helt klart, jag ska göra min praktik på Gungan. Kommer att vara på avdelningen tummetott, och är det som jag tror så är det två av mina gamla fröknar som jobbar där, det tycker jag är lite roligt, jag har nog aldrig tänkt den tanken att jag kommer att få jobba med mina egna fröknar. :)

Så den 21 April ska jag med ett leende på läpparna stiga upp och befinna mig på gungan i Storuman. Det känns otroligt skoj, för jag vet att jag stormtrivs i deras miljö. Jag känner mig hemma, och det ska bli intresant och se om det har blivit någon förändring sedan jag var där för lite mer än två år sedan. Ojoj, jag tyckte att det var i går. 

Det enda jobbiga med denna praktik är att inte volvo kunde flytta produktionen till storuman för 5 veckor. Hur ska jag stå ut, ingen att gnälla hos när jag är less på mamma och pappa, ingen att kramas med i sängen, ingen som väcker mig kl 5 på morgonen och pussar hejdå. Ingen att bråka med om datorn. För nu tar jag ju hem min bärbara så jag kan inte ens bråka med Leif om datorn.. SUCK!! 

Men jag få se det positivt, jag tror att vi kommer att uppskatta helgerna mera.


Åhh, Nej nu ska jag inte sitta här och dagdrömma om hur skoj det ska bli på vfu.n utan nu ska jag tillbaks till nuet och läsa min bok. 

 


Konstig känsla..

Ser just att jag inte skrev något i går, och det beror nog på att jag hade fullt upp med att stor städa, vi eller jag kanske ska säga jag slet fram hela sägen och sänggaveln och tokstädade sovrum, bardrum och hallen. Så jag ska ta resterande i dag eller villl veckan. Här skuras det inte bara utan jag kastar ändå.

Sorterade och rensade bland mina papper till skolan, och det är helt sjuk vad man skriver strunt och sparar, jag har även tänkt att jag ska börja renskriva alla anteckningar på datorn för att det går mycket snabbare än att renskriva de för hand. Men det funkgerar ju inte om jag inte har något word. Så är väl dags att sätta i gång och fixa! Tur jag ska hem till min egen lilla fixarfrasse (Leif) i helgen. :) 

Idag så blir det at fika frukost, läsa och packa allt man ska ha med sig.. Tjiihoo... jag längtar faktiskt hem nu..... Hoppas bara det blir så, vi väntar på samtalet halv 1 och sedan så vet jag om det blir någon trip eller ej. :) Ska då genast medela Erika så jag förhopnningsvis får träffa henne i morron. :)

Ojoj, ska vi hem i dag och till Luleå i morron måste jag ju ladda datorn med massa film Juh.. hur ska jag annars överleva alla dessa mil!?


Anna Phil

den ständigt återkommande rubriken på måndagar!

Detta program är verkligen veckans höjdpunkt.

Nu ska jag se sista minuterna av Anna, sedan ska jag fixa bort lite innan det blir sängen.

Slagen Hjälte.

Jag tror mig veta varför min kära sombo hållit på som ett yrväder idag, han kämpade nog mot sin trött het, för jag ligger i sängen och spelar Betapet med mamma, han kommer och lägger sig bredvid och på 2 minuter somnar han, så nu är det tyst och lugnt.

Hade tänkt träna ikväll men det blev inte så, jag ville känna lugnet efter tentan, så det blir två pass i morron, bodypump på dagen och mitt favvo mördarpass på kvällen..
Sedan så måste jag ta mig en funderare hur jag ska göra med träningen under de 5 veckor jag är hemma.. Tycker att det är på tok för litet utbud på gymmet i stensele, jag skulle gärna ha step eller dance aerobic, så det känns nästan som jag kommer att träna på löpbandet och cykeln med Benny..

Bara för att man skrev tenta idag så betyder inte det att det är slut på läsandet. Så nu är det dags att öppna en ny bok. Suck, men ett måste.

Att man aldrig kan bestämma sig...

När han var borta saknade jag han, och nu när han är här igen så önskade jag att han hade stannat hemma.. Han sitter just nu och klappar händerna och sjunger, och helst av allt ska han sitta i knä på mig bara för att han vet att jag blir irriterad.. Så jag gjorde en gammal favorit, man ger honom en godispåse och gömmer sig i sovrummet. För då brukar det minsann bli tyst ett tag, och idag var det en stor påse så nu kanske jag får vila en stund. :)

Nae nu ska jag inte vara sån, jag är oerhört glad att han är här hos mig. För utan han skulle det vara bra allt tomt. Dags för det sista greys avsnittet nu..


Äntligen över!?

Är det inte nu man ska njuta av känslan att det är över!? Nae i stället går man och funderar på hur det gick. Suck.. Aja det är trots allt bara en tenta och inget livsviktigt, den går att göra om. Jag skulle ju ha en positiv inställning hade jag ju sagt, men det har då försvunnit, så jag måste nog ladda om med ett avsnitt av Greys.

Ska nog ringa Malin oxå, det var ett tag sedan nu. :)

Måndag..

Jaa, och jag håller på att bli tokig, bet mig i tungan i lördags kväll, och i går så hade tungan svällt upp, hade lite problem med att säga S, men i dag så kan jag tammetusan inte ens prata, låter typ som jag är jätte full. :S Och det är inte det hemskaste, det är jag knappt kan äta, shit.. i går så fick jag knappt i mig en varmkorv till middag, och inte ens en godis kunde slinka ner och då måste det vara illa.

Nu ska jag nog stiga upp och äta gröt, jag har alltid haft svårt att äta på morron, men eftersom jag ska sitta på östra paviljongen mellan 9-15 så bör jag no ha ätit något otdentligt. Och ja jag vet att frukost är det viktigaste målet, och jag äter på morron, men sällan eller aldrig gröt så här tidigt.

Nae, nu tror jag att jag ordbajsar för mycket bara för att slippa stiga upp, det är så kallt utanför täcket. :S

Pang...

Hmm, i morron smäller det..
Nu finns det inget mer jag kan läsa, inget mer jag kan försöka lära mig. Nu är det bara att gå dit i morron och låta det bära eller brista.

Jag kan långt i från allt, men jag hoppas att jag ska kunna klara det iaf, det som håller mig lugn just nu är att det är endast 31p av 60 som är godkänt, dvs hälften. det borde man kunna ordbajsa ihop. eller ja ordbajsa tills man hittar svaret.

Nu var äntligen helveteshelgen över.. nu hoppas vi på lite sömn och lugn när tryggheten kommer hem igen. Nu blir det iaf ett avsnitt av greys innan jag ska åka på affären, måste ha med mig nå fika i morron.

Wish med Luck!
Håll tummarna
Sparka mig i röven,
Gör vad ni vill,
jag behöver allt stöd jag kan få.

Riktigt slö..

Jaa, men det blir så när man inte får sova.. Grannarna partajjade tydligen i går. och med det liv det var i går så kan jag lova att det är rätt tyst. :) Hehee, och snäll så trotsade jag min huvudvärk för att ha på steron ett tag, fick inte jag sova i går ska inte dom sova nu. Hahaa...  (jag hoppas det hördes till Grannarna F & I så de oxå vakna upp ur dimman..) Hahaa

Sitter här ocfh har just ätit min frukost och gjort mig i ordning, så nu ska jag bara borsta tänderna och sedan åka på jobbet. Hugahuga, jag måste verkligen se till att läsa klart den sista boken i dag. Förhoppningsvis skulle jag försöka träffa Carin kring 6 så vi kan försöka få varandra lugna och hjälpa varandra att räta ut frågetecknen.

NejNej, snart ringer nog A-L, och funderar vart jag är så är väl bäst jag rusar i väg. :)

Den bästa av mödrar..

Åhh, nu sitteer jag här och gråter vid min dator. Har just sett på den bästa av mödrar, den filmen är så fin.. Jag älskar den verkligen.

Har just pratat med Jenny, och jag tror att hon kommer att ha ont i huvudet i morron och jag tror minsan att det är självförvållat..

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på en film. :) eller varför inte lite greys avsnitt. :)

Lördagmorron.

Ja då ligger jag här i sängen nyduschad och väntar på att jag ska orka stiga upp och klä mig och fika frukost. Nateen har vart så där, somnade ändå ovanligt fort men har vaknat ett x antal gånger i natt, har blandannat vaknat av flygplanen som jag ivanliga fall inte ens brukar höra..

Nu ska jag försöka göra bort allt jag ska göra innan jobbet.
-Fika
-Diska
-Läsa lite
-Fixa mig i ordning.

Har ont om tid, eller nae eller jo, om jag ska läsa så blir det ont om tid. :D

Nu ska jag försöka.

Sova...

Jag hoppas hoppas och hoppas att det funkar. jag måste ju vara pigg i morron när jag ska jobba.. :)

BLÄÄÄ

Usch nu är huvudet alldeles för fullt av hemska gubbar som Aleksej Leontiev, Jean Piaget, Lev Vygotsij, Howard Gardner och massa massa flera.. Huvva här sitter man på en fredag kväll och läser. Men nu har jag lagt denna bok på hyllan nu ska jag ta och ta fram nästa efter Let´s Dance..

Måste bara säga att Lisa är guldvärd, hon sitter här nu med mig och tittar på när jag läser, Vad gör man inte för lite sällskap efter att ha vart själv varenda kväll i en vecka. :)

Fredag...

Dagen man i vanliga fall längtar efter, men inte i dag.

Vaknade med en klump i magen och den har fortfarande inte försvunnit, har just fikat och snart börjar ******.. Nu måste jag försöka läsa innan papperen har fuktats upp totalt.


Storm, suck.. vädret är kanon förutom att det stormar, vill ut på en promenad, men då blåser jag nog bort..


Vill inte..

Jag vill inte somna...
Jag vill inte vakna..
Jag vill inte ha helg..

Det enda jag har att säga är varför!?
so please god help me..

Överraskning..

Jaa, lite förvånad man blev när det är någon som låser upp dörren och kommer hem 1½timme tidigare.. Lycka.. jag föreslog att vi skulle "fira" med en film. hajar som hajar. men det tyckte inte han. han påstod att han faktiskt är 24 år.. hmm.. ska vi tro på det!? hehe..

så då får vi väl se nån annan film.. :)

vätskebrist!?

Ja detta har då inte vart min dag. Jag har legat på soffan och längtat efter träningen och när den väl kommer så går allt bara rakt åt.******

Först så gick mina spinningskor sönder, så när jag då var tvungen att byta cyckel tappade jag verkligen motivationen. sedan så kommer jag hem, på dåligt humör gick jag med bestämda steg in på soffan där jag lade mig för att sura, vaknade efter en halvtimme yr och helt slut på. jag hade inte druckit något när jag kom hem så jag hade mer eller mindre vätskebrist. nu sitter jag och dricker vatten så jag lär få springa på toa flera gånger i natt juh.
Har just spelat betapet mot mamma så nu ska jag försöka äta en apelsin och plugga lite. :)


Funderar...

Jag har just kommit fram till att jag tänker för mycket, men dock inte på sånt som jag borde tänka på.

Min kväll är fullspäckad, förstår inte när jag ska hinna ta det lugnt, jag måste:
- Dammsuga
- Läsa inför tentan.
- Städa toan
- Vika tvätten som hängt alldeles för länge.
- Sedan så MÅSTE jag hinna med ett pass på gymmet om jag ska klara denna kväll.

Dags att sätta igång!?


Sjusovare

Ojoj, vilken sjusovare jag har blivit. Eller det kanske hänger ihop med att jag ligger vaken till kl 3 ochser film. Måste försöka få ordning på detta, jag ska ju faktiskt jobba i helgen och då fungerar det verkligen inte att ha det så här. Så idag ska jag vara vaken hela dagen utan att sova. Tror det få bli ett långt träningspass i kväll så man möjligtvis är lite trött där kring 22-23..

Nu ska jag kämpa mot tröttheten, och det är inte lätt när man ska läsa något så tråkigt som utvecklingspsykologiska teorier. Suck..

Dags att öppna böckerna..
Dagarna går alldeles för fort, snart är det helg. Jag vill inte ha helg.


Typiskt..

Ja nu när man hade legat och vilat hela kvällen så var ju pigg nu när det var dags att krypa ner i sängen. Men jag ska dola på lita, med disk och sånt, för jag slår vad om att ingen har vart här och diskat medans jag sovit..


Nu sitter jag och lyssnar på fronda, jag kan verkligen nästan alla låtar och jag blir alltid lika glad av dem, tyvärr så är vi inte riktigt eniga om det här hemma så de får endast spelas när Erik jobbar, så det är bäst att passa på.

Nae, god natt på er, nu blir det disk och små plocka och sedan sängen. :)


Migrän!?

kan det vara en släng av min migrän som är på väg!?
jag orkar inte sitta upp, känns som någon tok skakar mitt huvud. Sedan så har jag fått ställa ner ljuset på skärmen, får bara ondare i huvudet ju ljusare det är..
SUCK....

Jag har verkligen inte tid med detta.. men vad gör jag!? varken alvedon, ipren eller nå annat hjälper..
ska försöka hålla mig vaken ett tag till innan det blir sängen.. hoppas jag orkar se Greay´s..

Kärlek på Menyn

Ja nu har jag just sett klart min film, det blev senare än jag trott, ja alldeles för sent. Mamma du behöver inte titta på tiden och gnälla, jag är 20 år och flyttat hemifrån.. Hahaa..

Men jag var bara tvungen att skriva några rader om filmen. Den heter Kärlek på menyn. så underbart mysig film, ena stunden grät jag och andra stunden skrattade jag. Helt lovley, så den rekomenderas varmt..

Nu ska jag borsta tänderna och se om jag har nån pojke som tänker komma och lägga sig! :)

Godissugen..

Nu sitter man här en helt vanlig tisdags kväll, godissugen som bara den, men vi har sagt att vi bara ska äta på lördagar så det är väl bäst att hålla sig, så jag tog en kopp te i stället.

Nu sitter jag här och kollar på gynning och bara myser, ska krypa ner i sängen sedan och se en film. För i morron ska jag upp rätt tidigt och börja plugga så jag hinner med träningen och allt annat som ska hinnas med. :)


Mördarpass

Huvvaligen, jag har verkligen vart på ett "mördarpass" på gymmet, spinning och det är alltid lika träligt att gå dit ensam, men efteråt är det så skönt, dock inte i dag. Fick sitta i bilen i över 5 minuter för att jag ens skulle orka få ned kopplingen. Huga..

Nu ska jag äta upp min mat och Duscha, sedan blir det nog att roa sig med lite böcker och småplock innan Gynning kommer på besök.  Undra vad det handlar om i kväll.. har jag då inte ens sett nån reklam, tänk om hon har gjort slut med mig, Nae tror jag inte..

Hade slutligen tänkt bjuda på en bild, dock inte från nu, för nu är jag svettig och äcklig. Men den är från i dag. :)
image100
image101


Ve å fasa..

Suck..

Så trött jag är.. men det är bara 2 timmar på skolan, sedan kan jag åka hem och vila innan jag tar tag i läsningen. Ska försöka åka hem så fort jag slutar så jag hinner kramas med arbetarn. :)

Nu är det nog bäst att jag försöker rappa på lite granna, måste få iu mig nå frukost juh. :)

Sova..

Ja, som vannligt så har jag problem med att sova innan Erik kommer hem, suck. kan inte riktigt slappna av i kroppen. och jag hade då ingen film jag kunde somna till, eller bara en skräckis, men det vågar jag ju inte. då ligger jag nog bara ännu mer vaken och livrädd när Erik kommer hem.

Måste sova, måste sova. ska ju på skolan i morron.

Anna Phil

Ja då var det roliga över igen, och nu är det en vecka till nästa avsnitt igen. jag älskar det verkligen.

I kväll har jag vart hos broder och uppvaktat lilltjejen, fast så fick jag ju inte säga längre, hon var ju stor nu. Vi hann med en hel del shopping på barnens hus och bus i lekparken, sedan så var det dags för middag med de andra, tårta och annat gott. :)

Blev ingen träning i dag, men jag fick ju en hel kväll med de småliven, nä just ja, jag verkar aldrig lära mig, hon var ju stor nu. "jag är faktiskt en hel hand..." 

Har städat ur garderoben i kväll, kan lova att jag kastade en hel sopsäck med kläder.. Hoppas Erik blir nöjd iaf. fast hans högsta önskan var att jag gick igenom skogarderoben. men där sätter fröken Persson stop. :)

Sängen nästa..  

Måndag.

Ja då var !? förutom att träna och plugga, indet måndag igen. suck.. vad helgerna går snabbt.

Nu sitter jag här och gruvar inför denna eftermiddagsvecka. inte alls nå roligt när erik jobbar eftermiddag, vad ska jag göra ingen att prata med, det är bara tyst tyst och tyst här hemma..  Det är riktigt tråkigt. Och inte nog med det så blir jag ensamen kvar här i helgen, suck suck och åter suck. Ja det finns då ingenting att se framemot just nu.

Nu tror jag att jag ska spela en betapet mot mamma innan det blir att ta tag i denna dag..

New...

Ny design.

Och jag är riktigt nöjd. :)


I går fyllde Kärleken min hela 5 år..

image99
Tänk vad tiden går fort. På måndag blir det att fara på tomtebo och Gratta Willemo. :)


Alla hjärtans dag!

Hoppas att alla får en riktigt bra alla hjärtansdag.

Många kramar till er från mig!

image96

Sebastian..

I går när jag var på bildmuseumet. (västerbottensmuseumet) Så fanns där en utställning som fastnade i mitt hjärta.

Den handlade om Sebastian, och hans sista 3 veckor i livet, när sebastian var 12 år fick han en tumör i tjocktarmen. Annandag påsk 2005 så avled denna lilla pojke. Allt han hade drömt om, att bli fotbollsproffs, att få köra moppe med kompisarna och bada under sommarlovet hade gått i krasch. Efter 3½ års vård med operationer av olika deslag, sprutor dagarna ienda, och värken, det var nog den som var värst. 

Bilderna som var till dessa texter var obeskrivbara. man ser så väl smärtan i sebastians kropp. man kunde inte annat än att fälla några tårar, för mig tror jag dock att det blev ett helt hav. Det var så sorgligt, det var så fint. Jag är väldigr glad över att sebastian välde att dela med sig av sina sista 3veckor. det är en väldigt gripande historia. Jag köpte en bok med utställningen i, dock inte lika bra kvalite på bilderna som på museet, men jag var tvungen att köpa den, gå hem i lugn och ro, läsa och titta, ta sig en fundering och bearbeta det man sett.

Så jag rekomenderar er alla att gå på denna utställning, om jag inte minns helt fel så står den kvar tills den 27/2 på Västerbottensmuseumet. (Gammlia området.)

Några saker som sebastian själv har sagt.

"Det värsta med att dö är att inte få gosa med mamma och pappa."

"mamma, hur ska jag klara hela vägen?"

"varför??, varför är det jag som ligger här och inte någon annan? Jag vill ha en förklaring... "

Update: vill ni veta mera om sebastian kan ni alltid googla på Sebasitan Rajakero, man hittar lite biler och texter när man söker.

Offaoffa...

Pust. ja nu hade man på börjat städningen, är spy less redan. Men när man väl sätter i gång så går det faktiskt undan. inte så mycket att städa i en 2.a :)

Jag hade tänkt ta ett break från städningen nu och bege mig på gymmet, jag ska på spinning och sedan hem och fortsätta, ska bara torka golven och plocka undan lite, sedan så är det pluggning och Tv som gäller.

Var föresten på västerbottensmuseet idag, måste bara säga att det var helt underbart fint där. Jag hann fälla några tårar där oxå, mer om det senare för nu måste jag hoppa i väg om jag ska hinna på det här passet. :)

MixStaffet.

Ojoj, jag kan nog säga att jag är lika slut som de efteråt. Jag sitter här i soffan, hejjar och skriker, jag kämpar på som bara den.

De gör det otroligt bra Sverige men jag i fråga sätter hur A-C Olofsson tänker, jag förstår att hon vill hålla på med det här, för hon är grym. Men ska man verkligen tävla på denna nivå med en liten i magen!? Hon hänger inte riktigt med de stora åkarna som hon gjort förr, men man ser kämpar glöden i hennes kropp.

Jag tycker att skidskytte är en grymt bra tv sport. Synd bara att de andra lagen ska vara så grymt bra. :P



Tisdag

Och ännu en dag av mitt glamorösa studentliv.

Jag vaknade kl 10 i morse, paniken kom genom kroppen och jag stressade upp fikade frukost började läsa och jag har hunnit riktigt långt nu, det är riktigt intresant faktiskt läser om "barn med särskilda behov." Tiden har gått så fort jag inte ens har hunnit klä på mig, sitter fortfarande i min pyjamas.

Händer annars i dag då?
Ska försöka läsa tills Erik kommer hem sedan så blir det gymmet och spinning, så skönt. ska verkligen trampa bort min träningsvärk sedan i går. När jag kommer hem så står förhoppningsvis middagen på bordet.
Sedan så är klockan så mycket att det bara blir att invänta i Huvudet på Gynning. Sedan blir det nog att krypa i säng, jag ska vara på skolan i morron.

Dags att fortsätta läsa nu. :)


Och så där...

Då var man hemma igen, ska just klä på mig, och sedan blir det att åka på affärren och handla lite mat så vi överlever de få dara vi ska vara här.

Helgen har vart skön, jag tror helt allvarligt att grönfjäll är det enda stället där ja verkligen kan koppla bort skolan. På tal om skolan så har jag lagt in önskemål om att få göra praktiken i storuman, och det verkar gå igenom. Skönt, helst vill jag ju vara i förskoleklass (6års) men det gick inte under denna kurs, så då sa jag att jag vill vara på Gungan. Så nu får vi bara hålla tummarna.

Erik påstod att om jag ska göra praktiken i storuman så kommer han att ligga och grina varje kväll och vara mörkrädd, men det tror jag inte ett dugg på.

Så förhoppningsvis kommer jag att infinna mig på Gungan från 21/4 - 28/5..
Nu hoppas jag för kung och fosterland att denna VFU samordnare uppfyller mina önskemål. :)

Mellanlandning

Ja då satt vi i storuman nu, ska fixa några ärenden innan vi ska byta bil och bege oss till Grönfjäll. Lilla toyan ska in på service hos Freddan. :) Skönt att slippa oroa sig över det här längre.

I morgon blir det minsann att gräva ner sig i en snö hög och hoppas på att Erik ska bjuda på våfflor. :)image95

studentliv...

Ja här kommer en bild från mitt glamorösa student liv.

image94

Semlor..

Ja idag så är det Fettisdagen.

Äta semlor är  nog inget för mig, för det första så tål jag dem inte och för de andra så är jag inte så förtjust i dem heller. Så medans alla andra sitter och vräker i sig semlor så tar mig ett ordentligt dräpa pass på gymmet och förbränner lite av dökötte.

Jag sitter just nu i köket och pluggar, då har jag utsikt över gården och jag tror att av 10 st som har passerat har 8 st haft semlor i handen. Är det verkligen så "viktigt" man kan väl äta semlor alla andra dagar om man vill. Och frida jag har sten koll på dig, jag såg allt att du hade semlor i handen när du passerade.

Ja jag har oxå fallit för trycket, jag köpte faktiskt hem 2 semlor, men jag vet med bestämd het att de inte kommer att hamna i min mage, utan snarare i min sambos mage. Han har redan smackat i sig en han skulle äta den andra innan han åkte på jobbet för sen brukar de få en på jobbet. Så ja 3 semlor på en dag, jag får nog sätta diet på honom efter denna dag.


Vad säger ska ni äta någon semla i dag!?

Min största fobi

är konstigt nog fötter.

Jag har aldrig tyckt om fötter, det finns bara EN människa som får röra min fötter och det är farbror Jan. Varför han får det har jag ingen aning om, men så är det bara. Jag klarar av att ta i mina egna fötter utan att äcklas men jag vägrar röra andras.

Det händer många gånger att Erik och Leif vill retas med mig och då håller de antingen fast mina fötter eller så petar de på mig med deras eller annat dyl. Jag håller allvarligt på att spy vid såna tillfällen. Det har hänt att mamma fått rädda mig för att jag hållit på att spy. Och inte nog med att jag blir illa mående så får jag panik, hela jag hurvas, sparkar och skakar.

Nu frågar ni er säkert hur jag kom in på detta ämne fötter, Jo jag insåg just att jag fått en blåsa av träningsskorna. Så nu återstår att se om jag får på mig några andra skor än foppa. Hoppas verkligen det för det är rätt kallt ute juh. :)


Barn

När jag ändå vart inne på ämnet barn så kan jag lika gärna fortsätta.

Idag på föreläsningen så var det inte nog med att hon (jag berättade om här) hade med sig sin lilla knodd, vi fick även se 2 korta filmer om barnsutveckling, den första filmen handlade om lilla Marcus och han fick man följa i utvecklingen från det att han var nyfödd till han var 12 månader. Det var allt från att han kunde hålla upp huvudet själv (ca 1 mån) tills att han kunde gå (ca12 mån.) 

Och som pricken över iet så får jag besök av världens sötaste Emil och hans Mamma Carin. Den pojken kommer verkligen att kunna charma brudar. Med de ögonen och med den charmen så är han nog oslagbar.

Nu ska jag bege mig på gymmet. :)
Skojjigt värre..
Dance Aerobic..


STRONG!

Oja, det tycker jag helt klart att hon är. En tjej som läser samma utbildning som jag, hon har vart jätte tjock (gravid) sedan vi började. Ett tag trodde jag verkligen att hon skulle explodera. Nu har hon äntligen fått, En liten pojke. Hon hade med honom på föreläsningen idag, en bebis på 4 veckor. jag blev inte bara lite sugen..

Men fatta, hon ska fortsätta läsa så länge hon orkar, jag skulle nog inte vilja gå tillbaks till skolan. Jag skulle nog vilja vara hemma med det lilla miraklet, men kan lova att man blev varm i hjärtat när man sitter på en föreläsning och barnen ligger i sin vagn kanske 5-8meter bort och pratar på för sig själv i vagnen.. 

Jag har tidigare sagt att jag ska plugga färdigt innan jag ska skaffa smått, men dagar som denna så kan jag lova att det är fruktansvärt lätt att drömma sig i väg. Men jag står fast vid mina planer, inte smått förens jag pluggat klaart.

Dags att vakna ur drömmen nu!

Men vad säger ni, skulle ni kunna gå tillbaks till pluggandet redan 4 veckor efter förlossningen!?


Jaha då..

då satt man här hemma själv igen, nu hade mina brudar övergett mig. tråkigt..

som tur så börjar en annan del av köping nu.. så jag ska se det nu och hoppas på att gubben kommer hem snart, det är faktiskt skönt att vara i från varandra, eller inte skönt. men det känns så bra att ses igen. :)

Nu börjar det visst på tv´n. :)


Skoj..

Ja det var riktigt roligt att få så mycket respons på mitt tidigare inlägg. 

Sitter här hemma nu och myser med Jenny och hennes bihang, har då redan skrattat så jag har ont i magen, men mer kommer det väl att bli. kl 21.40 ska jag hämta Emelie på bussstationen. Så det här kommer att bli en kanon helg tror jag! :)


RSS 2.0