Besök

Denna vecka har det faktiskt hunnit hända en hel del saker..

- Älskling har fått sålt skotern..
- Broder med barn är på besök..
- Trevligt fika på "stan" i går..
- Trevligt promenad sällskap.. det har nog blivit några timmar under dessa dagar. :)
- Mys med de små..
- Buzz med "de stora" :)

Och ja, det har hänt mycket mera än så.. :)


Vilket kalas..

Det blev för pappa, god middag och allt var kanon. 

Bäst var nog Rhapsody in rock. Tyvärr hade jag glömt kameran men det var helt klart underbart, när La Gayla sjöng All by my self så reste sig allt hår på kroppen, det var så underbart. :)

och när Peter Johansson sjöng Queens låt don´t stop me now... Åhh, helt underbart...

Myspys...

Så fruktansvärt skönt att bara ligga hemma på soffan och inte göra något annat än att rå om varandra!

Nu är det iaf sängdags för våran del, måste hinna med endel ärenden i morgon, och jag hoppas på sol.. :)

Go natt, sov sött och dröm sött...

None




Kalas...

Vilken dag det ha vart... började med att vi kutade runt på massa affärer. och tro mig jag shoppade inget, det stod min syster för. Sedan så blev det hem, duschen och fixa sig innan vi skulle ut och äta.

Vi åt middag på garaget heter det, låter kanske lite komiskt, men det var helt underbart! det fanns grillat och ja det var helt underbart. Stället ligger på Umedalen, eller som systeryster sa.. mumindalen.. jag åt så mycket att jag är proppmätt, grillad kyckling med klyftpotatis, majs, beasås, ädelostsås och BBQ sås. Och en hel del sorbetglass till efterrätt.. MUMS..
Jag blev så mätt att ett tag funderade jag om stygnen på magen skulle spricka... Haha..

Och det bästa med denna helg det kommer i morgon, då ska vi gå allihopa på Rhapsody in Rock, det var pappas födelsedagspresent. :) Lovely..

Nae, nu ska jag och Älsklingen försöka lösa lite korsord och träna upp hjärncellerna. :)


50år...

Idag fyller min pappa år, och det är inte lite, han fyller 50 bast..

Så idag så kom han hit till umeå med fru och barn eller ja jag var redan här men syster var då med. så i morgon ska vi ut och äta och gratta gamlingen... :) Men bara för att han blev 50 så blev han inte oduglig, nae inte alls för farsgubben har borrat upp mina speglar som jag har fått vänta på SÅ länge.. Riktigt bra blev det oxå, så nu efter 1½år (hur har jag överlevt?...) i lägenheten har  äntligen en helkroppsspegel, nu slipper jag ta lös en annan spegel för att kunna se helheten. :) Nice...

Nu var det dags för sängen så man orkar springa på stan med systeryster i morgon. :)

Förändringar...

Jag upplever att många är rädda för förändringar, men varför är det så? har jag rätt? Vad är det som gör att folk inte vågar testa på något nytt? var allt så mycket bättre förr? Jaa, detta är något jag just stött på och det är något som är helt obegripligt i mona ögon, så det vore snällt om någon smarting kunde komma med någon ide. :)


Ett samtal.....

... och så var denna helg förstörd......


Varför...........


Vilket väder..

Sååå skönt det är ute, det värsta är att jag inte ens få sola något, och inte bada heller.. varför var jag tvungen att bli opererad nu!? kunde det inte ha vart vinter!? SuckSuckSuck....... jag vill sola och bada....

Har fått nöjjaa mig med en dag med Emelie, och det var väl inte fy skam, sedan så åkte vi upp till peter för att äta lite glass och tittade på en sväng medans han la golv.. :)

I kväll blire kalas hos födelsedagsbarnet...! :) skojskoj...
I morgon bär det av till umeå, ska försöka lura pappa till nå dumheter, han fyller ju 50 på fredag. :) Hihiii.. Hoppas bara på kanon väder. :)

Bio

Japp, då hade jag vart på bio med Hannapanna, vi såg som sagt sex and the city.. och den var hur bra som helst.. Den måste ses igen, jag vet att gubben vill se den så jag måste bara se den med han oxå.. :)

updaterad på lite skvaller iaf.... ;) Wiiiee...

I morgon ska jag kunna köra bil och sedan så ska jag orka vara med emelie, då är det 2dagar sedan operationen gjordes så då borde jag kunna leva normalt igen.. jag hatar att sitta stilla och inte kunna göra något...

Hur som så har jag fått mig ett gott skratt idag, mamma har suttit och berättat om vad jag gjorde och sa på uppvaket.. Jag hade ropat med gråten i halsen högt och tydligt, - Mamma, jag är hungrig.... Sedan så hade jag ropat på hebbe (Leif) och bett han ta av mig sockarna.. :) Hahaa... ja tänk om jag bara hade fått minnas en liten del iaf.. :)


Nae, nu ska jag ta en macka och sedan hoppa i säng....


SATC

Yepp, i kväll ska jag få se den filmen. :)

Jag hoppas bara att jag kan hålla mig och inte gapskratta för det gör så ONT i magen och såren, Då gråter jag hellre...


Idag så har jag vart på apoteket och införskaffat saker så att jag kan lägga om såren, och jag trodde verkligen inte att jag skulle lägga om de själva men vad gör man när Mamma och Leif går där ifrån och hurvar och ryser när jag visar.. Visade min syster och hon körde nästan näsan i såret och grimagerade och tyckte att det luktade äkligt, ja men var bruka ju inte lukta så gott.. :)


Operation...

Ja nu var det länge sedan jag skrev här, men jag har inte riktigt mått så bra... jag har haft ont i magen/buken i ca en vecka och i torsdag fick jag nog och begav mig upp på sjukan i storuman för att få hjälp. Jag hade alltså så ont att jag inte kunde stå. På sjukan så tog de en massa prover och tillsist började de ana att jag hade en cysta i en av äggstockarna.

Så på fredag morgon begav jag och mamma oss till lycksele och gyn där jag gjorde massa ultraljud och undersökningar. Det visade sig att jag hade en cysta i äggstocken som var 3,8cm i diameter. (en vanlig frisk äggstock brukar väl vara 2-2,5 om jag inte har hört helt fel...)Så då bestämde min gynläkare att jag skulle försöka stå ut under helgen för att se vad som händer.

Men i gårkväll(söndag) så ringde jag till min läkare och grät så då fick jag en tid i morse, så jag packade bilen och åkte till Lycksele i går, stark som man tror man är så åkte jag själv sov hos malin i natt men hade beslutat mig för att åka in själv på operationen...

Men väl på lassa så skakade min kropp av rädsla så jag lyfte telefonen och ringde en vän (mamma) som då satt sig i bilen och kom med en gång. När mamma väl kom ned så hade de hunnit söva mig och påbörja operationen, så hon fick vänta tills jag vaknat upp på uppvaket. :)

Nu sitter jag här med en ballong mage.. (de fyller magen med gaser när de gör olika sorters titthål och denna gas åker sakta men säkert ut, men nu är jag iaf en ballong.) 3små tillhål i buken, ett på vänstersida, ett vid naveln och ett ca 4 cm nedanförnaveln.. De hade lycksats spräcka cystan och så men vi får väl se hur det blir, den kan vara borta för gått och den kan lika gärna komma tillbaks om en månad...

Nu orkar jag inte sitta upp längre, jag är helt slut på...

Torsdag!

Och jobbdag, som förvandlades till en mardrömsdag.. :(

Buken smärtar så vissa tillfällen kan jag inte stå, och hur ska man kunna jobba då? hursom har jag vart på sjukan och tagit massa prover, och nu ska jag tillbaks dit kl 15 och träffa en läkare.. suck, vilken process men men...

Sömntuta..

Sömntuta.... Ja kan man väl säga att man inte riktigt sover som man ska på jobbet. så när jag kom hem kring halv 1 så kände jag mig riktigt trött, stöp i säng och sov tills nu. Lyckat.. Inte kommer jag att kunna sova i kväll.. :-(

Vad händer i kväll då!?

Bilder från midsommar...

Emelie och Linnea i vårat förtält....

Jag....

Erik och Niclas...

Saknad...

Ja, nu var storumandagarna över och jag kan inte säga annat än att jag hade otroligt skoj och att jag har världens bästa vänner.. :)

Bilder kommer från midsommar och storumandagarna så fort jag fått tag på en kabel till kameran. :)



Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova, det är så tomt utan Erik. Han är i umeå och jobbar och jag jobbar här i sug Storuman, vill inte vara här nu... Jag vill vara hos Erik, men nu är det bara två veckor kvar, sedan är vi återförenade igen. Då blir det lite semester och sedan så blir det tillbaks till umeå och vardagen med studier och hela köret. och jag längtar faktiskt. Men som sagt, först blir det semester. :)

Nae, nu måste jag nog verkligen försöka sova igen.. ska försöka ta mig till drömmarnas land och träffa sötisen på bilden nedan.. :) hihiii...


RSS 2.0