Tatueringsdags!

Ja nu är det äntligen dags att göra en till tatuering, den 15 juli så skall jag äntligen få sätta mig ner i tatueringsstolen igen. :)

Denna gången blir det en text på vänstra underarmen, vad det skall stå får ni se. Men efter alla operationer, rättegång och allt annat jag gått igenom de senaste åren så speglar detta mig riktigt bra, för samtidigt under dessa omständigheter så har jag genfört 3år på universitetet och sitter snart med en förskollärarexamen i bakfickan. :) Att jag klarat utav detta beror helt klart på min underbara sambo, familj och vänner. :)

Bilder från midsommarhelgen kommer upp inom kort...

Tidsbrist....

I helgen var det midsommar jag åkte till lycksele på torsdag eftermiddag där jag först var hos S och surrade bort lite tid tills mamma skulle komma fram. Fredagen så blev det någon öl och surr, vännerna från storuman var och hälsade på även det. Det hela slutade med att de lämnade en stackars själ hos oss som vi fick lov att bädda ut åt. :)
Lördagen blev det en dusch för två, eftersom att jag tidigare sagt att jag och E inte spenderade midsommaren tillsammans så funderar ni säkert vem det var och jag kan iaf säga att det var ett kvinnligtsällskap. efter middagen och surret så åkte jag och två tappra själar på knuten för att möta upp ännu mera storumanfolk, efterfest på vingelvägen med massa blandat folk. Hann även med att shaka loss till Fix me tillsammans med vännen. :)

Söndagen bestod mest i bakis surr med pojkarna eftersom att vännen övergav mig. :) Väl hemma efter helgen gjorde jag middag och lunchlådor till både jag och älsk, när han väl kom innan för dörren så hittade han mig sovandes på soffan.

Måndag & Tisdag har jag arbetat 8-20 det blir inte mycket tid tillövers här hemma, så hemmet har nästan förfallit så idag har jag tagit tag i diskberget, tvättberget, strykberget och även inhandlat massa gosaker inför helgen. :)

I morgon blir det jobb och så fort jag slutar så ska jag bara sätta mig i bilen och bege mig till storuman så det är väl bäst att packa allt i kväll så att älsk inte behöver packa det sista för frågan är ju då om jag verkligen skulle få med mig allting som behövs.

I helgen är det den bästa helgen på hela året, dvs. STORUMANDAGARNA! med tanke på vad som hände förra året så har jag varit lite avvaktande mot denna helg, men jag har insett att jag ska inte ödsla tid på detta utan jag ska hålla huvudet högt och visa att jag är stark. :)

Nej, tillbaks till tvättstugan och göra någon nytta. :)

Älsklingsvovven!


Tagen idag den 23 juni 2010 på våran lilla skogs promenad


Tagen i går 22 juni 2010 medans vi väntade på att Erik skulle komma och lägga sig.

Balkong fix!

I går blev balkongen fixad med blommor, pallar och lite småplock. :)


Var tvungen att köpa en pall eftersom jag satt mig i den sitsen att jag har för mycket blommor och krukor som inte få plats. Som tur är bor vi på bottenplan och kan bära ut blommor de dagar man vill ha större utrymme. :)







Diezel fick sig en bädd som han kan ha när han hälsar på hos oss, det börjar vara rätt ofta så det var lika bra att investera. :)


Mina tavlor kom även de på plats, inte riktigt nöjd med placeringen men som svärmor sa. Känn efter ordentligt innan du ändrar. :)



Not to myself; Emma, du är sjukskriven och behöver all vila du kan få! Nu blir det en promenad med hunden sedan frukost på balkongen. :)

Ajajaj det bultar och det bankar!!

Usch vad det bultar, spränger och värker i mina små öron! I går var det så olidligt att tårarna bara rann det gick inte att stoppa, nu är det lite lugnare eftersom jag bara kännde att jag behövde stiga upp och sitta en stund. I går när det värsta hade lagt sig så ringde jag 1177 för att höra om detta verkligen var normalt, jag menar jag har varit öronbarn hela mitt liv och jag måste medge att jag är riktigt tålig när det gäller öronen men detta är det värsta jag har varit med om. Hon berättade då något som ingen annan berättat för mig och det är att när jag ligger ner så sväller allt igen och det är därför jag får så fruktansvärt ont. Så nu har jag flera kuddar i sängen och det är verkligen oskönt men det verkar hjälpa iaf. :)

Vaknade för en halvtimme sedan trodde att jag skulle måsta åka in och få hjälp men genast när jag satte mig upp blev det bättre så jag tänkte att jag sitter väl en stund då. Nu ska jag ta en alvedon och sedan krypa i säng med mina älsklingspojkar som ligger kvar i sängen. :)

Pain!

Vilken underbardröm jag haft i natt, ville verkligen inte vakna men så klart så vaknade jag av smärtan kl 7 (som alla andra nätter). Jag känner faktiskt att det går mot ljusare tider med värken, den är inte lika vanlig på dagen men hallå jag vill kunna sova på natten så varför kan det inte göra ont på dagen och smärtfri på natten.

Gårkvällen, efter lite tjat från diverse folk så hamnade jag i storuman på "peggens krog" där det satt en massa fyllisar och jag kände genast att detta inte var ett ställe som passade mig så jag åkte upp Till E o P där det blev en film och massa surr, precis som förr.

Nej, nu ska jag försöka gå och lägga mig igen. Har tagit mina piller och dem har börjat verka så förhoppningsvis får jag sova en liten stund till. :)

Studenter...

Ja i dag så tar de studenten här i storuman, jag hade tänkt mig dit för att titta på H, V o M som jag nyss tyckte var jätte små men tydligen så växer dem så det knakar. :)

Det hela blev ju bättre när mitt hjärtegull ringde i går och frågade om hon fick komma än fast hon ändrat sig tidigare och det är ju klart att hon fick. Så i dag blir det mys med hennes prins och det bästa är att de förmodligen tänker stanna tills i morgon så då få jag mysa lite extra. :)

Dags att göra lunch så att den är klar när Mamma, Dahlberg och lilla Oskar kommer.

Värsta dagen hittils...

I morse när jag vaknade trodde jag allvarligt att slutet var nära hade sån fruktansvärd smärta men med lite piller och en piggelin så känns allt genast mycket bättre i halsen. Nu är det bara värken i öronen som man inte kan göra något åt. men värken i öronen skulle inte vara nå länge sa läkaren., plus att det är ett bevis på att det mesta har läkt. :)

Nu när medicinen har värkar och så även piggelinen så börjar jag känna mig som en människa igen. Kanske skulle ha hoppat in i duschen och sedan försökt få på mig nå kläder och ett ansikte. :)

Oförkämmt pigg!?

Jag tror faktiskt att jag är det!

De som jag hört tagit bort halsmandlarna verka ha haft en värre operation är jag. De har inte kunnat äta på en vecka, knappt fått i sig medicinen och haft allmänt ont. Visst det känns när jag sväljer men inte värre än att jag kunnat äta. Bröd, kräm, fil, köttbullar, tonfisksallad osv. Det har bra prcis gått ett dygn sedan jag kom upp på avdelningen igår.

Nu håller pappa på med släpvagnen, jag ligger och vilar i väntan på att tvätten skall torka. Sedan blir det en sväng på stan innan det är dags att äta middag, packa ut i bilen och sedan bege sig mot storuman. Ringde till mamma i morse och beställde flytande mat men börjar nog ångra mig, gjorde ett försök där ja sa att läkarna ordinerat oxfilee i två veckor men då fnös bara mamma, undra varför?. . :)

I´m a lucky girl!

Ojoj, jag är så fruktansvärt glad över hur denna dag gått..

Det hela började kl 07.00 i väntrummet på avdelning A62, fick vänta ungefär en kvart innan jag fick min skjorta och säng. Fick veta att jag var sist ut så det var inte dags för operation förens kl 10. Det var bara att vänta och försöka sova en stund vilket jag lyckades riktigt bra med. Halv 10 fick jag lugnande och alvedon inför narkosen.

Kl 10 var det äntligen min tur, när den fina sköterskan Emelie hade lämnat mig i händerna på de okända folket så började tårarna rinna och paniken kom smygande. Jag sa som det var att jag håller på att få panik, poff sa det å har jag fått syrgasen och en spruta med direktvärkande lugnande medel. Sedan minns jag inget mer...

När de väckte mig på UVA så var jag lite dålig, men fick en spruta mot illamående och sedan var jag pigg. Slet som vanligt ut alla sladdar innan jag vaknat till ordentligt, men det gick bra ändå. inom 5 minuter var jag på toa och där efter fick jag en piggelin och sedan var det dags att åka upp till avdelningen där jag smällde i mig 2 limpskivor och lite fruktsoppa. Klockan var nu 13.15 och jag ansåg att det var dags att få gå hem nu. Men jag fick gott och väl vänta till 15.00

Jag kan säga det att jag har haft det fruktansvärt bra, sist ut på operationen, först upp på avdelningen. De andra två mådde betydligt sämre än mig. Jag har kunnat äta lite potatismos och köttbullar här hemma. Pappa bjöd även på Jordgubbar och grädde. Smaskens! :)

Nu hade jag tänkt hoppa i säng och sova lite granna så jag är pigg i morgon för då ska det packas, tvättas, köpa tyg och ett par stavar innan det är dags att åka mot storuman.

 


Vill inte!!!

Nu är det bara 45minuter kvar tills jag ska vara på sjukhuset, jar ser ut som hej kom och hjälp mig i håret men det struntar jag i. Det känns viktigare att sitta stilla så jag inte behöver bli så hungrig.

Nej, toa besök och sedan dags att hoppa in i bilen och bege sig. :/

Som ja sa till mamma i går, "det värsta som kan hända är ju att jag dör".


Nervös!!!

Som alltid innan en operation så börjar nerverna spöka! I dag får jag försöka att inte sitta stilla eftersom att jag är rädd att tankarna kan komma ikapp mig. Jag vet egentligen inte vad jag är nervös för eftersom att jag själv är väldigt positiv och tror att detta kommer att gå bra. Kanske är det så att jag är mest nervös för smärtan som skall komma efteråt!?

I dag blir det iaf bara lättspydd mat eftersom att jag har en tendens att kräkas på uppvaket! Nyponsoppa, gröt och fil står på dagens meny. Undra om jag får i mig näring från hela kostcirkeln på detta sätt!?

Nej, Jag skulle ju inte sitta stilla bäst att fortsätta med dagens göra!

Stora städardagen!

Eftersom jag ska åka till storuman på tisdag och vara borta i 6dagar så vill jag städa innan jag åker hem, och ärligt talat så är detta det värsta skick jag sett våran lägenhet i. Det är inte några små dammråttor i hörnen utan det är snarare dammtigrar. Värsta choken fick jag när jag drog ut soffan för där var det dammelefanter. ;)

Har tagit mig igenom två rum, men nu är det så rörigt i kök, sovrum och hall att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Men det är väl bara att riva ur sängen och dra fram den.


Ensamhet...

Jag hade sett fram emot att få komma hem och krypa ner i soffan och njuta en stund innan karln kom hem. Men det blev visst inte lika roligt att mysa här hemma när det ser ut som ett bombnedslag.... Att det ska vara så himla svårt att diska och plocka bort efter sig. Mitt glada och spralliga humör förstörde genast. Jag är inte den som kräver att det ska vara skinande blankt här hemma jämt, men att diska och plocka undan så ser det genast mycket bättre ut och jag mår bra. Jag hade tänkt göra grönsaksdip nu men det är som svårt att hacka grönsaker på en bänk som är fylld utav disk så nu blir det statoil och en godis påse i stället!!!

Studenten!

Tänka sig, hela 4år sedan man tog studenten känns som om det vore i går. :) Måste nog säga det att 2006 var den bästa sommaren ever! det var den sommaren jag tog studenten, det var den första sommaren med Erik, det var den sommaren jag lärde känna fröken Ivarsson, det var den sommaren vi var på husvagnssemester med de bästa, det var den sommaren vi hade "spark"fest i forsvik.  Det var alltså den bästa sommaren... :)

I går kväll när vi lagt oss så hörde vi att det blev ett jäkla liv utanför fönstret och mycket riktigt det var ett gäng glada studenter som sjöng för fulla muggar. Jag kunde inte annat än att börja le för visst var väl studenten något helt underbart?. :)

Warm Wet and Wild!

"I know a place
Where the grass is really greener
Warm, wet and wild
There must be something in the water
Sippin' gin and juice
Laying underneath the palm trees"

Låten går runt runt runt för tillfället. :)


Kvällen

Kvällen har varit fruktansvärt lugn, jag har suttit hemma medans karln har vart i sävar. Jag känner mig näst intill frisk nu det är bara i vissa tonlägen rösten skär. Hostan är näst intill obefintlig och värken i kroppen är som bortblåst. Detta kanske beror på att jag knaprat alvedon och halstabletter hela kvällen. Min plan är att göra det i morgon också. Jag vill verkligen bli frisk och kunna få denna operation bortstökad så att jag slipper tänka på den längre.

I morgon är jag ledig, skall träffa läkaren mellan 8.15-12.00 varför har de avsett en sådan låång tid åt mig? jag ska ju bara dit som tvärast, lämna lite blod så de få kolla mina värden samt få information inför operationen. Men det finns säkert någon anledning till detta också.  

Fotoalbumet från 2008 är nu helt klart, nu måste jag bara köpa ett nytt album så att jag kan sortera in korten från 2009 innan jag städat bort dem och glömt det. :)

Vänner!

Ibland behövs det inte mycket för att man skall bli glad och känna värmen pulsera genom kroppen. Det behövs exempelvis bara ett sms där det stå "tänker på dig", eller något annat simpelt. Jag fick ett sms här för någon dag sedan och det var riktigt skönt att höra ngt i från dig. Tänkte att jag bara måste skriva det här så att du får veta detta. :)

Foton i massor

Har just fått en massa kort som skall klistras in i album nu sedan är albumet 08/09 klart. Detta ska jag försöka hinna göra klart innan sjukskrivningen går ut.

Dagen i övrigt har varit väldigt tung, kroppen värker, näsan rinner och det är fortfarande inte bra i halsen. Men jag känner mig på bättringsvägen. Förhoppningsvis ska jag vara frisk på måndag så det blir någon operation.


mansförkyldning!?

Tror banne mig att det är det jag har åkt på eller så kanske det är smittfebran som vännens pappa skulle ha sagt. Hur som så känner jag mig illamående, yr och alldeles skakis i dag. Inte någon höjdare vill jag lova!

Nu sitter jag och väntar på att älsk ska diska så att vi kan duscha nångång, men frågan är om jag verkligen vill ha med han i duschen? han tar så stor plats och sen får jag inte ha så varmt som jag vill.

I kväll ska jag skåla i hostmedicin och knapra alvedon och hoppas på några fler timmarssömn eftersom jag ska jobba i morgon. Har iaf byttbort eftermiddagen så jag jobbar endast 7.30-ca15.30 så skönt!

Dator rensning

Sitter och försöker rensa datorn lite, för i kväll ska den förhoppningsvis åka till Ante där den ska få bli ompysslad en aning. Jag hoppas på att den ska komma hem och känna sig utvilad och mycket piggare. Det ska fixa och donas bort med vista och in med Windows 7. Nu vågar man göra sånt för nu är allt på skolan inlämnat och jag behöver inte ha datorn varje dag. Skulle gärna ha den fungerande när jag åker in på sjukhuset så blir det lång väntan kan jag alltid döda lite tid med någon film.

I går blev det inte många knop gjorda, jag låg på soffan och läste och vips var klockan två så då kom N o A som behövde låna tvättstugan eftersom att deras tvättmaskin varit död i två veckor. I dag är det min tur att spendera dagen i tvättstugan men det ska nog gå rätt fort, hade inte allt för mycket tvätt men jag vill ha det mesta borttvättat innan jag ska opereras och sedan åker jag ju hem till mamma och det är så jobbigt att dra med sig smuts tvätt hem.


Kläder!

Ja nu hade jag fått mina efterlängtade byxor som jag beställt, och för att inte tala om jackan som jag längtat efter så. Önskade att jag hade kunnat ha den lila jackan också men jag ska vara glad över att både byxor och den ena jackan satt som ett smäck. Bara en sak som bör fixas på jackan och då hade jag tänkt höra med snälla gulliga Anita om hon har lust att hjälpa mig när jag kommer hem nästa vecka. :)

Under de senaste dagarna har jag köpt 3 toppar, 5linnen, 1 bikini, 2 klänningar, 1 par byxor, 1 kofta och jag behövde det verkligen sedan att allt varit på rean är bara ett STORT plus. :)

Sovmorgon - vad är det!?

Oj vad skönt det var att ha sovmorgon i morse, jag vaknade så klart i vanlig tid. Men vad gör väl det? Jag kan ändå göra vad jag vill i dag, hade tänkt mig att ligga i en solstol med min bok och bara mysa men vart är solen?

Medans jag inväntar solen ska jag göra iordning i bokhyllorna så jag kan fota och lägga ut, kan tänka mig att mamma sitter och väntar. :)

Helgen i bilder...


Fredagen började med en promenad mot Ica, A skulle testa om ballerina skorna höll tätt i vattenpölen. :)


En liten fruktpaus i lekparken


S lekte Gorilla i lekställningen


A kollade körkort..

Resten av helgen har spenderats på jobbet..


Talang!

I dag är det talangjakt hemma i storuman, önskade så att jag hade kunnat vara där. Min syster ska nämligen ställa upp. Hoppas hon har mer talang än mig på det hon ska göra. :) Men hon är ett barn och jag är glad att hon vågar ställa upp.

Pappa berättade i går vad han hört hennes lagkamrater i fotbollen säga om henne och jag kan inte annat än att bli stolt över min syster. 

Jag vet att hon hemskt gärna hade velat följa med pappa nu när jag ska opereras men hon har en vecka kvar innan sommarlovet så hon får komma ner någon gång utan pappa och mamma. Det brukar vara roligast då. :) 

One week left!

I går skrev jag om att jag tyckte att jag jobbat väldigt mycket helger den senaste tiden, det börjar kännas i kroppen. I går var jag helt slut på men detta beror nog även på att jag är förkyld och hostar som bara den. Jag slängde i väg ett sms och frågade om någon ville ta min söndag nästa helg och jag fick bort den tack och lov! 

I morgon är det bara en vecka kvar till operation, jag hoppas och ber att min hosta ska hinna ge sig innan så att operationen verkligen blir av. Jag är faktiskt inte lika orolig för sövningen denna gång, men det som oroar mig mest är att jag brukar kräkas när jag vaknar och det känndes det som att jag vill slippa denna gång då dem har varit i halsen och grejat. Pappa ska iaf komma ner och vara med mig både före och efter operationen, villkoret för att jag ska få åka hem samma dag är att någon kan vara med mig de första 24 timmarna plus att jag måste ta mig hem och tillbaka i fall att något händer och eftersom att Erik nyss har börjat skolan, vill han inte börja med att ta ledigt i 2 dagar, vilket jag förstår. Sedan slipper han även undan sjukhuset eftersom att jag vet att han tycker att det är obehagligt med sjukhus. Jag vet att han kommer att finnas för mig ändå och det är det som känns som huvudsaken! Jag är fruktansvärt glad över att pappa ska komma hit, är inte ofta han hälsar på här och det är inte ofta jag och pappa får lite egen tid, Bland annat därför jag tog ledigt söndagen så att vi kan hitta på något när han kommer. :)

Vad är helg?

En lördag morgon klockan är bara 9, jag har hunnit duscha, peelat kroppen, smort in mig med den bästa lotionen ever, hunnit sminka mig, fixat håret och måla naglarna. Ändå en timme kvar tills jag börjar jobba. Detta är inte likt mig, kan det bero på de underbara rutinerna vi fått in. Ska åka iväg och hämta ut mitt paket från ellos och förhoppningsvis hinna pröva kläderna också.

Medans jag åt frukost så räknade jag lite i almenackan, när jag jobbat denna helg och nästa helg så har jag jobbat 5 utav de 7 senaste helgerna, varav de sista helgerna 3 på rad.... Jag är måttligt less på att inte kunna planera in något på helgerna... :/ Men efter nästa helg är jag ju sjukskriven i två veckor så då får jag ju vara ledig två helger. Men vad är det som säger att jag får vara ledig helgerna efter det, men så här går det när man är för snäll och ska försöka lösa allt. Men nu får det vara nog! Jag orkar faktiskt inte mer nu.

Lite bilder från dagen!


Majsen kokas innan det var dags att läggas på grillen..


Frun i huset bjöd på efterrätt, en rabarber paj.


Jag och lilla A busar på studsmattan. :)

Sovmorgon!?

Ja jag som skulle ha sovmorgon i morse, och det fick jag sov en hel kvart längre än jag brukar göra. Kvart i 7 slog jag upp mina blå och började genast hosta som ett tok så inte kunde jag somna om heller. Jag plockade upp boken och fördrev lite tid medans jag väntade på att älsk skulle vakna så att jag hade någon att prata med. Hann ungefär se honom i 20 minuter innan han åkte på skolan, försökte läsa lite till men det gick inte så bra hostade som bara den så det var bara att stiga upp. Nu sitter jag och väntar på att dem på vårdcentralen ska ringa upp så jag får höra om jag kan få nå hostmedicin.

I dag är den stor planen FIKA hos vännen i sävar, ska hjälpa henne att slå ihjäl lite tid. Samt att jag hörde ryktas om att min bokhylla hade kommit, perfekt fredagsnöje i kväll. Karln min kommer att fly fältet när han kommer hem och ser en möbel från ikea. :)

Kanske dags att klä sig, hur fasen klär man sig för att inte frysa i dag? Känner jag mig jälv lär jag spendera dagen på studsmattan med småtrollen och då vill jag ju inte börja svettas så nu måste jag nog riva ut garderoben. :)

Sommarlov!!!

Ja nu var sommarlovet här, men jag blir så sur för varje år när man står med öppna armar och väntar på att ta emot sommarlovet så är det alltid lika dåligt väder. Nu skiner iof solen, men för två minuter sedan stod regnet som spön i backen (egentligen på mina nyputsade fönster men det försöker jag glömma!). Jag och Carro ska iaf fira början på vårat sista sommarlov med att gå på bio (SATC 2) tillsammans med varsin påse från hemmakväll.. :) Mums!

Har iaf gjort klart alla uppgifter och lämnat in dem, fått tillbaks allt utom den sista uppgiften är den bara godkänd så är denna kursen ett minne blott och efter lite sommarlovsvila så hälsar jag nästa termin (den allra sista) välkommen! Tänka sig, det har gått 3år sedan jag började studera. Då gruvad jag för att jag inte skulle klara det, men nu sitter jag här med bara en termin kvar och blickar tillbaks på dessa tre år som jag tagit mig igenom trots väldigt jobbiga motgångar. Jag kan inte säga annat än att jag är FRUKTANSVÄRT STOLT över MIG SJÄLV!!!!! :)


Bokmal!?

Boken som igår fick följa med hem från biblioteket är nu slut, som tur är har som öppet till kl 20 i kväll så det får bli någon annan bok iväntan på de andra två som de beställde efteråt mig. Jag förstår inte riktigt var sidorna tog vägen, Läste inte alls nå länge i går kväll lite granna på jobbet i dag och vips var den slut.

Måste försöka låna på mig nå böcker innan jag ska opereras för då lär det plöjas lite böcker. :)

Bokträsket

Jag är fast i boken....

Tog en toa paus och passade på att kolla mailen, men nu säger jag god natt, ska krypa ner i sängen tillsammans med min bok. :)


Dagens bilder

Mina kryddplantor har nu mera fått flyttat från fönstret till balkongen, men änså länge får de komma in och sova. :)
Någon som kan se vad det är för plantor!?


Tog mig en liten cykeltur på tegsbiblioteket för att hämta hem Karin Alvtegens sista bok..


Denna bild är från i söndags, men idag känns det som att det är sommar så den fick följa med ändå. :)

HEJ SOMMARLOV!!!!

Jaaaa, nu var jag äntligen klar med den sista uppgiften. Nu är den inskickad till opponenten så på torsdag skall jag göra de allra sista förändringarna innan det är dags att skicka in den till läraren. :)

Nu tar jag med mig Karin Alvtegen ut i solen och myser... :)

Rutiner!

Det är rätt skönt nu när E har påbörjat sin utbildning, vi har börjat få in riktigt bra rutiner. Vi kan till och med göra saker tillsammans utan att gnälla på varandra, rätt skönt att inte vara uppe i varandra hela dagarna. Skönt att slippa smyga, ta hänsyn till att han varit uppe halva natten och sover halva dagen. Nu hinner vi oftast ligga och surra en stund innan han ska stiga upp, sedan när han är redo att åka stiger jag oftast upp och herrejisses vad jag hinner med saker. I dag hade jag däremot bara tänkt skriva klart skolarbetet så att jag med gott samvete kan gå på jobbet i morgon.

Måste försöka hinna på biblioteket också så att jag har något att läsa under lovet. :)

RSS 2.0