Skrapa rutan..

Jag håller på att bli tokig på att inte vintern är här snart.. så i dag när vi skulle åka på affären så kom jag ut och inser att jag måste skrapa bilrutan, vilken lycka! :) har vart minus här hela dagen, så på med kläderna och så tog jag mig en promenix.. var så skönt att vara ute och känna kylan..

Gick då in på Expo där vi hittat soffan, och frågade när man kunde tänkas få den, och denär slut förtillfället, men dom har beställt, så Tisdag v 49 kommer den, blir kanon, för då har man hunnit få lön igen.. :)

Dags att sätta i gång och läsa kanske! :)


Nya dag...

Nya tag.... Ja och jag tror det funkade, känner mig mera peppad i dag på att ta tag i det här. ska gå på biblioteket nu och hämta böckerna jag lagt undan, hittade 3 st böcker, så jag kan ju glöma att jag skulle städa i dag.. men det är sånt som man hinner sen, skolan är viktigare...

Måste fika lite innan jag går, annars blir jag bara hungrig när jag är där och köper något onödigt dyrt, och det har jag inte råd med. Inge jobb i veckan vart det heller, men det är kanske bra för jag måste få bort den här skit rapporten...

Skriver väl mera sen i kväll, måste skynda mig i väg nu...

Galet less..

På allt vad rapporter och bibliotek  heter.. borde nog försöka sova på det och sedan ta nya tag i morron..

Kom på att i går så glömde jag påpeka att världens Bästa syster fyllde 8 år, det är så sjukt vad tiden går fort.. jag hänger verkligen inte med i svängarna! Men hur som stort Grattis till henne.. hon ringde faktiskt i kväll och sa att hon sparat en bit tårta åt mig, gulligt, men tror inte att jag vill äta den på fredag när jag kommer hem, Grädden lär väl ha surnat då. Men det är ju tanken som räknas, men Erik påstår att hon ville nog bara försäkra sig om att jag ska komma hem med ett paket.. mycket möjligt att han kan ha rätt, för dum är ju det sista hon är..

Hon är ju så fruktansvärt sööt... Hahaa..

Var på stan i dag så då passade jag på att köpa en Present till henne..Så lätt att köpa till henne.. har då redan bestämmt julklapp till henne.. tänk om det kunde vara lika lätt till alla! :)
På tal om julklappar så har jag då redan bestämt vad jag ska köpa till oss själva, och den ska finnas i lägeneten innan jul, och det blir soffan vi har tittat på.. ska försöka sälja våra soffor nu, så äre nån som är intreserad av en 3.a & 2.a i skinn, så hör utav er.. :)



Lite sugen...

Oja, det kan jag lova...

image23
Tänk om man ändå va rik... Ja drömma går ju iaf.. :)

Friends Forever...

Lyssnar just nu på den låten och just då skriver min älskade kusin på Msn.. kan det bli bättre!? NÄÄÄ
Varför tappade vi varandra!? vart vi för olika!? du pojke och jag tjej!? vart delades vägen!? varför är du i varberg och jag i umeå!? varför varför varför!? tänk om vi ändå fick svaren..
Men jag vet att vi kommer alltid att finnas för varandra..
Vi har hjälp varandra förr och varför skulle vi sluta med det!?


And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
We'd get so excited, we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever


So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Will Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly


Letar bilder förfullt men hittar ingen på oss båda på min dator här, dom ligger garanterat på datorn i forsvik... :S

Helgen...

Ja ett stort kalas vart det! :) redan vid middagen började vissa bli lite dragna, inga namn nämnda,  tror att namnet börjar på E, och att hon ser ut så här.
 
Någon känner vid henne!?
Hur som helst så styrde jag upp det hela med lite vatten hemma hos malin, sedan var vi alla i normalt skick igen. :) Hade super kul hela kvällen, måste bara säga det att jag har verkligen världens bästa vänner..
Tack så mycket för en underbar helg! :)


Annars händer det inte så mycket hos mig, inga lektioner i veckan, men har dock en rapport att skriva, så jag tänkte försöka nöta på med den innan fredagen så jag kan fara på Hotellet på fredagen med gott samvete, och dricka en god drink och känna mig som en drottning! :)

Sängen nästa! :)


Effektivtid...

Det är det sånt här kallas.. somnade efter jobbet, vaknade i panik, hur ska jag kunna göra allt jag planerat?
Panik, lagade upp den där kycklingen som jag tagit fram, samtidigt så bakade jag bär muffins till dagis.. medans dom var i ugnen så damsugade jag, och grejjade på så nu går det iaf leva här nån dag till.. och allt detta på bara 2½ timme! Skulle bara behövt tagit tag i tvättkorgen, man byter ju kläder jämt när man är på dagis, man känner sig alltid kladdig.. kan det bero på att barnen hygien!? :P

Har observerat lite i dag, tycker då själv att jag sett några vettiga saker att skriva om..  men får väl se vad min handledare tycker.. I morron är sista dagen, jag går 8-12.. då hinner jag hem och packa och grejja, sedan så ska jag hämta mormor kl 14 på bussstationen.. sedan så blir jag av med pärlan! :S Har blivit ändrade planer i helgen, åker hem i morron och tillbaks till lse på lördag, måste bara hem och kolla på skotrarna.. :) ska försöka flörta med älsklingen och höra vilken jag ska få.. :) Haha....

Nae dags att åka och tvättabilen! :)

Nya bilder...






olycka..

Ja det hände en sådan i mosre, jag kan ta allt från början så slipper man ta det 1000 gånger när alla ringer eller skriver.. Steg upp i morse kring halv 6 började med att fika frukost och helt oskadd var jag, sedan så tänkte jag att jag skulle fixa ihop lite sallad till Matlådan, och plötsligt händer det... jag skar av halva nageln på vänstra pekfingret, och en bra bit ner i fingret. och som alltid annars när jag ser blod så svimmar jag, ramlade så olyckligt att jag slog huvudet i en stol, inte så värst roligt att vakna upp med massa bold och en jätte bula bak på huvudet, ringde genast till Erik han kom hem, plåstra om och sedan for han tillbaks på jobbet, för jag skulle minsan inte på sjukan..
men ångrade mig tillsist, så jag ringde på vårdcentralen och satte mig sedan i bilen åkte iväg och fick bekräftat att det var ingen fara med fingret eller med huvudet.. som tur va.. :)
Men jag är jätte öm i hela kroppen sedan jag föll..

När Erik kom hem så for vi ut på stan, han var tvungen att köpa nya långkalsonger till mig för han klagar på att mina alltid är trasiga.. Haha.. var även en sväng på jysk, barnenshus och Expo! :) hittade lite fina saker jag vill ha, men får väl se vad vi beslutar! Vi är lite sugna på en gemensam julklapp till oss själva! :) Rätt dyr, men det är ju sånt man har kvar i många många år! :)

Sedan så bjöd gubben på Middag, värsta lyxet så här mitt i veckan. :)
han bjöd på Black & White på nått ställe inne i stan, har då aldrig vart där förr..
men helt underbart, tills jag kom på att dom bandagerat handen så konstigt så jag inte kunde skära, men då var det ju tur att Erik fanns där! :)

Lata jag..

Oja, har inte bloggat sedan i fredags, måste verkligen har legat på lat sidan! :)
Helgen var då hur skoj som helst.. vart en 2dagars trots att jag bara SKULLE ut en kväll.
Fredag så vart det förfest här hos mig, och sedan så bar det i väg på Olearys, grym kväll, När vi kom dit så visade det sig att min "pojkvän" fronda spelade där.. love him.. :) så jag var helt extas, tror att M och dom andra hde svårt att hålla koll på mig. :D Hemma kring halv 3 men låg och lste världsproblem med malin tills vi insåg att kl typ var 5.. :P

Lördag, upp tidigt ut på stan, försöka få i sig mat. mådde inte riktigt 100. men det funkade. shoppade, 4 tröjjor, 1 par leggins, 1 HängselKjol, 1 halsduk och vantar, samt nå underkläder och smink! :) (kort kommer så snart min dator och kamera tänker samarbeta)  sedan bar det i väg hem och mös på soffan råkade somna vakna halv 7, PANIK... upp laga mat, duscha gör sig i ordning.. sedan satt bara jag och M Hemma och surrade och löste världsproblem. sedan bar det i väg på Corona, hade riktigt skoj. :) Sedan efterfest på Grubbe hos "gubben"! :) Haha, vilken humor man har. :D

I måndags började ju praktiken, käns helt okej, trivs som fisken i vattnet, både barnen och personal är helt underbara, och som vanligt så blir man snorig och otroligt död de första dagarna, så jag är jätte trött, men rätt skönt att jag ändå tvingar i väg kroppen på gymmet, det behövs för att hålla humöret uppe! :)

Nu ska jag föresten jobba lite med min VFU fråga, har fått byta fråga pga massa skit..
vart lite besviken, men nu ska jag i af kolla hur olika barn söker uppmärksamhet. ska observera 2 jämngamla barn i morron och på torsdag! :) ska bli lite intresant! :)


Vad gör de flesta personer på en träff?

"På den första träffen ljuger de bara för varandra, och det brukar vanligtvis få dem så intresserade att det blir en andra träff."
Martin, 10 år

När är det okej att kyssa någon?

"Du bör inte kyssa en flicka om du inte har nog med pengar för att köpa henne en ring, och en videoapparat, för hon vill ha videofilmer från bröllopet."
Allan, 10 år

Han hade då annamat det här. .
"Om man har flera älskarinnor får man passa sig så att inte den ena kommer oanmäld om man har besök av den andra."
Daniel, 8 år


Fredag...

Kan lova att jag känner mig utvilad i dag, tvingade mig att sova till kl 11.. :) men har ont i ögonen och huvudet.. men det är väl pga mina nya glasögon..

Satt nyss och läste vk på nätet, och kom tillsist till bebis sidorna.. det är så mysigt att se alla nyfödda bebisar. . jag vill oxå ha.. men det får dock vänta... men jag skulle vilja ha ett helt dagis! :) Helt plötsligt när jag sitter där och tittar så dyker ett välbekant ansikte upp, då är det min kusin, okej jag visste att hon fått barn men jag har inte träfat henne sedan dess..

Caroline Käck och Torbjörn Pettersson,
Umeå, fick den 6 september på Umeå BB en flicka,
Frida, som vägde 3 420 gram och var 49 cm lång.



Nu måste jag försöka ta mig ut på stan och grejja på, Måste ju ha gjort allt innan Malin kommer.. :)

Forskningsfråga...

Ja det här var mycket mer intresant än vad jag kunde föreställa mig.. Vi skulle välja/göra en egen forskningsfråga som vi skulle undersöka vidare undet VFU.n nästa vecka.. Innan jag hade bestämt mig så trodde jag allvarligt att det här är det tråkigaste momentet hittils.. Jag hittade dock en intresant fråga som även kan vara lite aktuell på förskolan där jag ska vara.. (I Holmsund).. jag ska kolla vilka/vilket kön som tar mest plats i "klassrummet"..  tror det kan bli riktigt intresant, alla jag har pratat med i dag säger att det är väl pojkar, men jag tror att det faktiskt är flickor.. :) ska bli intresant att se, sedan så när jag pratade med en bibliotikarie sa hon att dom faktiskt forskat om det i holmsund för något år sedan, så då kan man ta hjälp av den rapporten! :) I den rapporten så visade det sig att dom fick exakt lika mycket utrymme, men både flickorna och pojkarna uppfattade det som om flickorna fick mer plats..

Vad tror du vilka/vilket kön tar mest plats i klassrummet!?  

Nu ska  jag gå och köpa en chokladbit så jag orkar plugga.. vart så skut sugen på choklad, kanske beror på att stAnnapanna hade lagt in en bild på en chokladkaka i sin blogg.. :P

Tänk om....

Man inte var så förbaskade glömsk.. och tänk om man hade en tvättmaskin i lägenheten....
Missade tvätttiden i dag, finns ingen tvätttid före Söndag kväll.. men då hade jag som sagt andra planer..
Ska nog smita ner och tvätta en maskin efter kl 21 då man egentligen inte får tvätta, men jag måste iaf få tvätta det viktigaste, måste ju ha nå kläder till i helgen.. så en maskin kan jag tjuvköra.. har då inga byxor alls, jo ett par mjukisbyxor, så jag måste verkligen tvätta i kväll.. Shit.. Blir så arg på mig själv.. men det här är kanske ett bevis på att man har för mycket att tänka på....

Har då förövrigt vart en piss dag.. jobbigt att stiga upp, sover så dåligt sen dom började bygga på volvo, kl halv 6 så börjar ett jäkla liv.. hade då en lektion på skolan som var hyffast rolig.. :) Sedan så när jag kom hem så däckade jag på soffan.. så less på att vara trött jämt.. men sånt är livet.. Fik då höra världens vackraste ord tror jag innan Älsklingen åkte på jobbet.. Det gjorde så jag piggnade till lite granna..

Åhh... vad ska man äta!? måste handla ingen bil.. :S vad gör man!? inte går man iaf, långt och min nacke är ju död innan jag ens tagit mig ut ur affären.. :S Aja.. ska då börja med att ta en prommis och hämta ut min jacka.. kan jag inte ha den här nu, då blire panik på stan i morron, blir tokig om jag inte får en jacka snart!

Bodybalance..

Ojoj, så skönt säger jag bara, spänningar i nacke och axlar är som bortblåsta.. det här var första gången, men dck inte den sista, det lovar jag er. :)

I morron så har jag föreläsning igen, Alexandra hade tydligen redan haft den och hon tyckte att den var rolig, så får väl hoppas det, var tydligen någon talpedagog och sånt som var där och vi skulle lära oss hur man lär sig att prata och hur man ska prata "rätt" inte rent språkligt, utan typ med magen och sånt.. tycker det låter spännande så vi får väl se vad jag tycker om det! :)

Känns trist att jag inte kommer att hinna träffa Erik så mkt mera innan söndag, men det får så lov att funka..
I natt när han kommer hem så sover jag förhoppningsvis, sedan så jobbar/studerar vi om varandra i morron samma sak på torsdag, förhoppningsvis ska vi hinna en tväris på Jula åt mamma när jag slutar och innan erik börjar.. sedan på fredag åker han hem.. Men då kommer ju min älskarinna oxå så jag klarar mig nog.. Ojoj så mycket tokigheter vi ska ha för oss.. eller vad säger du Malin?

Nae, dusch och plugg sedan sängen! :)

Hmm, senaste veckan är det många som läst min blogg, vilka är det mån tro som är och spanar men inte lämnar något spår!? :P

Föreläsning blogg...

Ja kan lova att det känndes lite onödigt att ens vara där idag, det var mer riktat mot de som aldrig läst, eller andvänt sig av blogg själv..  Så den hade jag minsan klarat mig utan..

Fick ett brev på posten idag av min kära mamma och kan inte säga annat än att den kvinnan är lite lurig.. inte varje dag man skickar ett stort kort på sig själv till andra.. och speciellt inte ett kort där man gör världensfulaste grimas..  Men har sagt det förr och säger det igen, hon är så korkad.. :) Hahaa.. Men fick mig då ett gott skratt iaf..
Åt lunch på skolan med Alexandra och gänget! riktigt trevligt.. sedan när jag kom hem så hade gubben gräddat våfflor! :) Super gott.. så nu kan jag lova att jag är mätt och belåten.. för en stund ialla fall.. Erik påstår att jag är som ett spädbarn och äter jämt..  Men vad gör man inte när mat är så gott.. :)



Mums, så smarrigt...

Börjar vara lite irriterad över att min jacka inte kommit än, dom skicade den förra onsdagen, så jag tycker att jag borde ha den nu.. men har den inte kommit i morron så ska jag ringa och gnäll ännu mer...
Ska beställa några julsaker idag, känns konstigt att göra det nu och vi är bara inne i oktober, men ska man vara säker på att få allt innan jul så äre väl bäst att göra det! :)

Konstig..

Har just kommit fram till att jag inte är riktigt som alla andra.. eller ja det är ju vad jag tror iaf.. någon fler än jag som lagar mat kl 22 på kvällen, Nae det var inte middag, bara för att jag ska ha middag i morron..
Jag fick ett ryck och tänkte why not!?

Har fått träffa johanne i kväll, var alldeles för längesen.. riktigt roligt.. :)
har annars sett på film hela kvällen..
Nu ska jag ringa och säga Gonatt åt den stackars pojken som måste jobba jämt. börjar vara lite less på att han måste jobba eftermiddag, men det är bara att inse så är det.. vissa kvällar är det bara skönt men vissa kvällar är det väldigt tyst, tråkigt och ensamt..

Migrän...

Ja fy faasen... har inte sovit många minuter i natt, har bara haft ont i huvudet och sett massa ljusa fläckar på väggarna samt mått piss.. :S somnade kanske 7 i morse och sov till 11.. så sköönt.. nu känns det då betydligt bättre, förutom att jag har riktigt ont i ögongen.. Tog mig då på affären och handlade, kanske var lite väl vågat att sätta sig bakom ratten, men hellre det än på cykeln..

I eftermiddag skulle då Johanne komma hit! :) inte allt för ofta man träffar henne.. :)

Nae, nu ska jag åter gå till bakningen! :)

 
Såg ett program i går där dom kom fram
till att det är positivt att vara ego.. :)

Tur dag....

Ja det skulle man kunna säga, inte var det någon punktering inte... det var bara lågt lufttryck.. :)
Så nu vart vi glada och nöjda! :)

vet inte riktigt vad man ska skriva, har ju bara suttit hemma och degat, så inget har hänt..  Nu ska jag mysa med gubben framför tv hela kvällen.. ska börja med att se sing along... sedan så lär ju Gubben ska se Ensam Mamma söker, han tycker att brunetten är het så det är nu mera ett måste på söndagkvällarna! :P

Nae, nu ska jag ta och förflytta mig till soffan..

Söndag Morron..

Riktigt trött idag, jobbade till 00. i natt sedan så börjar jag kl 11.. men det är ju meningen att man ska orka med sånt! :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag, är som helt slut på i huvudet.. I går fick jag ett städryck, synd bara att jag inte hann klart innan jag skulle på jobbet. så jag få dammsuga i kväll och samtidigt ska jag städa eriks garderob..
Lovade att jag ska göra det.. för han skyller punkteringen på mig. :S Jag trodde då att han skulle bli arg, men det är ju tur att det var punkteringsfria däck. Kan ju köra iaf. :P Fast iof så var det Eriks fel, för hade jag inte skulle hämta han på Haga så hade bilen stått helt stilla, Aja skit samma nu hade det hänt och går inte att göra något åt det.
Eller jo vi ska fara på statiol i dag och kolla lufttrycket, kan vara så enkelt som det, för lampan som lyser har 2 funktioner.. :)

I veckan så tror jag att jag vill försöka förnya och förändra här.. :P har sån lust att bara göra ngt.. ska först ringa vaktis och höra vad han säger om våra taperter i vardagsrummet, inte ens ett år sedan dom tapetserade här, och nu är hela en väg alldeles bubblig, så ska det väl inte vara. och badrumstaket är gult. :S gör inte dom ngt åt badrummet ska jag göra det själv, samma sak med garderobsdörrarna.. få se hur vi ska göra med köksluckorna! :)
Inte riktigt eniga än, men jag vet vem som är tjurigast av oss.. :D

NejNej, nu har tiden tickat iväg alldeles för mycket, ska fixa mig nu så jag kan fara på jobbet..
Lev å må..

Nervositet...

Oja, kan lova att mina ben darrar i dag... :S
Så nervös jag är.. men jag tänker på att uppmuntrande ord jag hört...

PAAAANNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKK
Vart är mina skor!?
Faan..... När jag väl hade tagit på mig kjol och ville vara "fin"
då hittar jag inte skorna.. vill inte ha gympaskorna till.. :S
så nu blire att byta om igen... :S
Satan...

Höstmys..

I helgen så hade jag tänkt mig utgång, men tror det får vänta, satt och kollade i min kalender nyss och insåg hur fullt det är i den.. så här ser helgerna ut..
V41- så är det jobb lördag söndag.
V42- Förmodligen hem och fixa med däcken till bilen
Den helgen ska vi eventuellt försöka ta oss på Spa i lse.
V43- Malins Födelsedagsfest
V44- Fredag Halloween i Storuman
Lördag Halloween i Lse
Söndag Jobb
V45- Jobb
Så ja jag vet ju iaf vad jag ska göra på helgerna..

Så pågrund av det jag såg så ändrade jag mig, det blir en lugn hemma helg med mys och städ.
Hade tänkt försöka städa bort grejorna på ballkongen..
I går så köpte jag en Ljuslykta och en liten ljung som gör det lite trevligare. :)
Men resten ska bort!

Nu ska jag gå och se ett avsnitt av Anna Phil.. tycker att jag förtjänar det nu! :)



Slappar dagen..

Oja, det lovar jag...

Satte mig vid datorn när jag vaknade, sedan så kring 10 så ringer det på dörren, PANIK, på med ett par byxor.. vem kan det vara!? kollade ut genom kikhålet, brevbärare, vad faan vill han mig!? Men öppnade efter många om och men när jag väl hade fått på mig kläderna.. Det visade sig att min bestälda dvdbox inte gick in i dörren.. :P
Så när jag hade stängt dörren,vart jag som ett litet barn jag vekligen rev upp hela paketet och jublade av glädje, dagen är räddad.. och dom där små monstet i huvudet på mig började genast, men jag hinner se ett avsnitt innan jag ska börja plugg.. Så Åkej, det gjorde jag men sen så efter det var det så spännande att jag var ju tvungen att se ett till.. :P men nu så sitter jag här i stället inte lönt att börja med skolarbetet än, ska ut på stan och träffa lisa först, sedan ska vi hem och plugga.. samt laga mat! :)

Ska försöka hitta mig ett par byxor på Gina för jag fick ett presentkort där! :) Wiee..

Seminarium...

Har adrig gruvat så här mkt för ett seminarium, var riktigt hemskt i natt, vaknade flera gåger och hade små monster i huvudet som sa att jag måste nog läsa om allt.. fy tusan så jag steg upp 2 timmar tidigare och läste lite mera. :S
Men det gick helt underbart bra.. allt flöt på som bara den.
När jag kom hem så däckade jag i soffan efter en hård natt med lite sömn, sov i 3 timmar, hörde inte ens när Erik kom hem, Han hade tydligen vart och pussat på mig men inga reaktioner, Erik påstår även att jag hade feber då..
tro faktiskt att jag hade det i morse oxå, men va tusan, bara att bita ihop och köra på...

Ikväll har jag renskrivit mkt av alla mina anteckningar och sånt, så nu var det repeterat lite, nu så blire att börja med instuderingsfrågorna till tentan... känner mig stressad när Lisa sa att hon hade gjort dom klar.. :S men hon skulle skicka anteckingarna till mig, och tur var väl det! :)

Nu blir det mys med Gubben framför tv.. har just konstaterat att vi bott ihop i ett år nu.. Tiden går så otroligt fort.! men den hörs ju gå fort när man har roligt! :)
Tänk livet jag levde för ett år sedan, bosatt i umeå och jobbade extra i storuman, att jag orkade, men man gör ju korkade saker när man är kär! :)  Men när jag blicka tillbaks så ångrar jag inte en sekund av det, all tid med älsklingen är lätt värt allt..

Hjärnsläpp...

Fy säger jag bara, hjärnan typ kokar nu av överhettning.. :S har verkligen gjort allt jag kan för att försöka förstå.. men men ser väl hur det går i morron när jag träffar frida, brukar få rät sida på det när hon förklara.. :P

Just nu står det en liten pojke och skriker att han måste ha datorn innan han ska sova.. så är väl bäst jag flyttar på mig.. :P

Ska lägga böckerna under kudden, då kanske det fastna lite iaf.. :P sova in det.. haha

Och så var helgen över...

Ja tvärr, har haft en kanon helg, på fredag var jag med Emelie och bara tog det lugnt.. sedan på lördag morron begav vi oss till grönfjäl,, så skönt att vara där, inga måsten, man gör bara vad som faller en in..

Är då tillbaks i umeå nu, ska gå en prommis nu innan jag ska fika frukost och börja plugga.. har seminarium i morron och tenta på fredagen så jag börjar bli lite negrävd i dessa jävla böcker.. men det är bara att kämpa på..

nae, få skriva mera sen när jag har pluggat för dagen, måste få bort så mkt som möjligt på förmiddagarna nu så jag då hinner umgås med gubben på kvällarna! :)

Go morron!!

Vilken ork man har.. trodde aldrig jag skulle orka gå så långt utan frukost i magen, nog för att magen började kurra innan jag ens stigit upp ur sängen, men Nae tänkte jag, em promenix måste det bli! Så jag fummla mig fram i mörkret i hopp om att hitta nå kläder, hörde bara Eriks mutter om att jag levde om..
Efter många om och men så tog jag mig ut, magen kurrade rätt mkt så jag tänkte jag tar en kortis idag, men när jag väl kommit igång och hde på Mp3. så hörde jag inte magen.. så vart ute i över 1 timme, rätt skönt....

Nu har jag just fikat frukost och ska försöka göra mig i ordning så vi tar oss i väg på affären, annars blire svält här i dag. och det vill vi ju inte..

Sedan så måste jag läsa färdigt boken "Undervisning i teori och praktik" Har föreläsning om den i morron, så jag tänkte att för en gångs skull ska jag känna mig väl förberedd..

så jag vet ju vad jag kommer att göra i kväll.. läsa drygt 70 sidor och sedan påbörja min rapport, har då iaf fått kläm på vad det är jag ska argumentera mot.. så det börjar kännas lite bättre, och det är ju bara 2 sidor så.. :)

Nae, nu måste jag nog skynda mig, vi skulle ju fara kring 12.. :)


PippiLångstrump...

I går så skulle jag försöka visa mig smart på skolan, så jag tog första bästa tidning och började läsa. Tänkte det vilken status och sitta här i korridoren och läsa tidningen. men det blev dock så att jag inte tog mig längre än till första sidan, såg en rubrik som jag fastnade för. "PippiLångstrump är en slampa...." Detta är alltså en krönika ur tidningen Metro.. Och det första jag ut brast var - Va!? Pippi är ingen slampa, hon är min idol.. och genast så sprack min ide om jag försöka se smart ut. Alla brast i skratt och sen var den långa disskusionen om Pippi i gång.

Ida så är det en sån dära rolig dag, som man helst av allt bara skulle vilja slippa.. Upp i morse fika, promenerade (så skönt att göra bort det på morron, då slipper man dåligt samvete.. ), och just nu så håller jag på att tvätta upp berget vi hade, känns då inte som det minskar ens! Sedan så måste jag på ica och hämta ut ett paket.. Åkej, Malin det är din födelsedags present.. Shit, på tal om födelsedags present så fyller Min älskade Lillasyster år snart, vad ger man en sån som henne? man vill ge henne något som är "värt" att ha kvar, men samtidigt så vet jag så gärna att hon vill ha den där leksaken, som inte storasyter tycker är så bra för barn.. Humm, får väl tänka ut något bra.. :)

Tvättstugan Nästa.. Boring, sen tror jag att jag ska väcka Erik, nog för att han jobbar eftermiddag, men sova bort hela dagen den gubben gick inte om man bor tillsammans med mig. :D

Digitala portföljer..

Ja nu har jag äntligen påbörjat våran första inlämningsuppgift, så nu känns det verkligen som jag är tillbaks i skolvärlden, tråkigt nog.. Tänk om jag fick göra ett arbete om något som har mer med barn att göra, inte om något så tråkigt som digitala portföljer.
Det är faktiskt ett riktigt bra påhitt det där, men det känns som om det är en gubbe på många år som inte haft så mycket kontakt med datorer förr. för jag tycker att det där en del av vardagen för oss som lever i "min värld.." varför ska dom försöka förstora det så fruktansvärt.!? det är som sagt en bra sak, men varför göra en höna av en fjäder..!?

Så nu ska jag alltså sitta och försöka fylla ut en massa sidor med mina egna tankar om dessa portföljer, när det egentligen inte finns så mkt mera att det är en bra grej och man kan ha väldigt stor nytta av det. både som lärare och som elev, betydligt enklare, den finns där ifall man har slarvat bort något, men ja vi får väl se vad jag lyckas påta ihop för något.

har förövrigt min första tenta nästa vecka, känns lite konstigt.. Känns som om det inte kommer att gå vägen, allt skulle kännas så mycket lättare om man hade gjort en tenta förr. för dom hörs inte alls vara upplagd som prov på gymnasiet, men det hade jag ju kunnat räkna ut med lilltån. för inget är sig likt med gymnasiet, Eller jo, faktiskt så fick jag en bok som jag faktiskt haft på gymnasiet, och då tänkte jag men fy vad lätt det här kommer att bli, men nae där fick jag. visade sig att jag hade glömt mer än jag trodde. men men så är det..

Hur är livet annars som student?
Ja nu börjar det komma in i mitt lilla huvud att jagalltid har något att läsa. Men det är rätt skönt att Erik jobbar eftermiddag varannan vecka och man får vara själv, även om jag inte pluggar själv så blire rätt jobbigt att ha folk runt om kring sig hela dagarna, och kan lova det att tacka vet jag matsalen på röbro, tyckte att det var livat där när jag gick där, men kan säga det att lugnt är bara förnamnet, man tycker att det borde vara bättre här för alla är "vuxna".. men ojoj vilket tjatter, på fredag blire hörselproppar tror jag.. :P Haha...

American funniest home video nu, sedan plugg.. måste få skratta lite så jag lever längre.. :D

\"Det är omöjligt att älska och vara förnuftig samtidigt\"
Kanske är därför jag är så korkad, jag älskar för mkt...

Och nu var Marknaden över..

Känns konstigt att helgen som vi längtat så mycket till är över nu, men det jag tycker är värst är att det bara vart skit av alltihopa. eller nae inte allt, vi hade skojigt hela hela kvällarna tills det var dags att gå hem då bröt allt lös..

Men det känns som om allt är glömt nu, eller ja det mesta iaf. jag kommer garanterat att vara mera osäker på folk hädan efter men det är väl bara bra att vara lite avvaktande.. för jag tänker inte släppa in fler i min hjärna, blir bara fel då..
Men hade då skoj så länge det varade, eller ja det varar än på benen efter min vurpa utanför hotellet.. :S bara värker på knäna..

Lite bilder sen helgen..
image6
Jag ville vist mysa med Malin. :D

  
Ja krilles special... :D hahaa..

Nu så måste jag gå och ta mig en riktig funderare på mitt liv....

RSS 2.0