Underbart!

Jag har storslagna planer för tillfället, jag hoppas att alla håller tummar och tår i morgon!
Men jag tror att sportlovet i år kommer att bli grymt, bästvännen ska vara hemma hela veckan och även fyra veckor extra. I like it... Sedan så ser det ut som att älsklingsvännerna från stan kommer hit med barnen, and I LOVE IT... Jag hoppas på att vi ska lyckas ta oss ut på något äventyr när de är här. Men vad man ska hitta på får jag väl fundera ut! :)

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Älsklingsvännen! :)
Påsken -08

10e bilden: En bild på din favoritplats.

Det stället som alltid kommer att vara mitt hem.. :)

9e bilden: Någon i din släkt.

En mamma på snedden som inte vill vända på sig.. :)

8e bilden: En person som du saknar.

Det är inte bara en person jag saknar...
Utan tre små underbara troll.... :)

...

Har slutat för dagen, har suttit och pysslat med några grejer som jag ska ha på jobbet, Snart är det klart för lamineringsmaskinen. Men jag tror att jag måste avbryta arbetet nu eftersom att jag ska göra mig klar för att gå tillbaks på jobbet då vi har avdelningsmöte i kväll, ska tydligen vankas middag också! :)
Nu börjar det kännas som vi fått ordning här hemma, fast vi lär säkert "stöka" till i helgen igen då vi ska åka till lycksele för att inhandla en diskmaskin. När vi fått tillbaks pengarna från repfonden så blir det att byta "kakel" i köket också. Snart har vi ett helt nytt kök. Känns underbart skönt!
Nu måste jag göra mig klar, ska agera lite taxi innan mötet! :)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Söt prinsessan hjälper  E att trampa ihop kartonger..
Jag hörde hur hon ropade så jag gick ut på balkongen men såg henne inte förens E pekade vart hon var. :)

6e bilden: En bild på ditt syskon.

Syster sommaren 2009 i Byske...

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

En dag på stan 2007!

4e bilden: En bild på något som gör dig glad.

Kärleken gör mig glad!

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Mina prinsar ute på cykeltur! :)

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.

Några blev Någon! Den här sömntutan är väl den jag umgås med mest. :)

Problem!

Verkar vara problem med den automatiska uppladdningen men här kommer bilderna som inte dykt upp. :)

2a bilden: En bild på dig själv.


Känner suget....

Jag känner suget efter denna lista, men är det något jag kan ro i land? Det är den stora frågan. Ja vi får väl se. Ska försöka göra så att jag lägger upp några inlägg och att bloggen postar det själv. Vore väl underbart om det fungerade. ;)
1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Reaplan!

Min dator låter för tillfället som ett reaplan, vet inte riktigt vad som händer men det ska nog lösa sig. Annars får jag skicka den till farbror "data" doktor i forsvik.
I morse vaknade jag kl 05.00 och var väldigt pigg, men det är väl inte konstigt med tanke på hur mycket jag sov i går. Så när Älsklingen for på jobbet så fick datorn göra mig sällskap i sängen framåt kl 7 då jag steg upp för att diska, fika och plocka undan lite.
Nu har jag sorterat lite papper, ringt några viktiga samtal, fixat några cd-skivor till jobbet, vattnat blommorna och packat iordning lite i gästrummet. När tapeterna väl är på plats efter helgen så blir det att frakta hit sängen som skall stå i gästrummet.
Nej, nu ska jag försöka riva lite tapeter så att jag kan åka till lycksele med Gott samvete i morgon! :)

Shopping...

Känner att jag har på tok för mycket pengar kvar så här innan nästa löning så jag tänkte bege mig till lycksele på lördag och inhandla lite saker som vi behöver. Älsk får vara hemma och hjälpa bästa L som ska tapetsera. Förhoppningsvis kommer jag hem med en garderob och lite annat smått och gott. :)
Nu ska jag försöka mysa med Karln, men det är inte lätt eftersom han bara säger att jag är en kräkunge. :)

Magsjukan tog över min kropp. :(

Blev så att jag blir hemma resten av veckan då huvudvärken jag hade övergick till magsjuka. Natten har varit den längsta natt jag vart med om, sov en kort stund i går kväll och sedan har jag varit vaken fram till kl 4. Älsklingen väckte mig halv 6, då jag förflyttade mig från soffan till sängen. Kring 10 så gick jag och la mig på soffan och däckade totalt och vaknade när älsk kom hem från jobbet.
I eftermiddag har jag städat toaletterna och tagit mig ett långt, varm och skönt bad. Har även gjort våfflor till älsk och jag fick även i mig en våffla och det var grymt gott. :)

Sjukling!

Enda dagen jag inte fick vara sjuk så vaknar jag med feber och världens huvudvärk. Fast det kanske var väntat med tanke på att jag känt mig lite till och från de senaste två veckorna. Är i alla fall hemma i dag och försöker vila så gott det går. Förtillfället har datorn fått dela säng med mig och det är väldigt skönt. Känns som att jag kommer att hinna plöjja några serier i dag. I dag önskar jag att jag hade en bil, då hade jag åkt ner till mamma och legat på hennes soffa och myst.

Kollar lite diskmaskiner och det ser ut som att beställningen kommer iväg i slutet av veckan, känner bara hur skönt det skulle vara att få bort allt byggande i köket nu när vi ändå håller på. Aja, i morgon ska vi göra ett försök att tapetsera. Hoppas bara att älsk har någon ork när han kommer hem så att vi hinner riva det som skall rivas, samt spackla det som skall spacklas. :)

Kallt Kallt Kallt...

Det är på tok för kallt för min smak, men det kanske för något bra med sig då jag har möjlighet att riva tapeter på kvällarna i stället för att komma med undanflykter.
I kväll blir det dock middag med Mamma & L innan det är dags för ett spinningpass, känns som om det är efterlängtat. Men först ska jag göra ett försök att ta ned hatthyllan så jag kan riva lite tapeter. Ska även springa fram och tillbaks till tvättstugan. Det är en dag som denna jag drömmer om en egen tvättmaskin, men det blir ingen sådan förens senare. Prio 1 är en diskmaskin och sedan blir det även lite lister och tapeter innan det är dags för en tvättmaskin. Jag får helt enkelt stå ut med den gemensamma tvättstugan ett tag till.

KAOS!!

Jag avskyr att ha kaos hemma, men nu är det verkligen KAOS. Beror nog på att jag påbörjat så väldigt mycket utan att kunna fullfölja det. Skärpning fröken Persson! I dag tog jag i alla fall tjuren vid hornen, nu är alla mina kläder, skor, jackor, handväskor, m.m. upppackat. Gästrummet börjar synas igen, så nu är det snart dags att ta hit gästsängen och få göra fint där inne.
Men det hemskasteprojektet hittils är tapetseringen i köket, jag vill bara inte vara på övervåningen eftersom att det ser ut som... ja jag vet inte vad. Jag är fullt medveten om att det strax är över och att jag kommer att få fina tapeter i hall och kök. Men det är en jobbig väg dit.
Samtidigt kan jag tycka att det är bra att jag får leva i kaos, man måste ibland möta sina rädslor för att övervinna dem.
Nu ska jag fortsätta projekt "göra gästrummet beboligt" men då måste jag börja med att röja lite i förrådet så jag får in det som skall in dit.

Vilken trevlig kväll detta blir, <3 - dagen och allt. Men vi vill inget hellre än att komma i ordning så vi får ta ikapp våran kärlek när ni fått allt som vi vill ha det. :)

Äntligen!

Ja äntligen har vi börjat kommit iordning i lägenheten, vi har inte ens bott här i en vecka men det går framåt. Det värsta är väl nu att vi ska börja riva tapeter så att bästa L kan hjälpa oss att tapetsera.
Här kommer några bilder, dock så är allt bara halvfärdigt men det är sånt ni får stå ut med.
Vardagsrummet, egentligen det enda rum vi inte har några planer för. :) Dock så sitter nu Tv´n på plats.
Köksbordet, här åker tapeterna ner i veckan för att ersättas av andra färger. :)
Köket från andra hållet..
Hallen, och här blir det också omtapetserat. :)
Soffan och nu har vi även fått upp en tavla bakom soffan så att den döljer de fula borrhålen. :)

RSS 2.0