Suck!

Varför kan inte helgen vara en dag till? Jag är trött, grinig och helt slut på... Men jag ska hoppa i säng nu och hoppas på att jag är piggare i morgon.

För övrigt  känns det som jag håller på att bli sjuk, ont i halsen och tung i huvudet så jag ska smälla i mig lite alvedon och sedan sova bort huvudvärken... :)

Dags att leta fram schemat i all röra så att jag vet vart jag skall vara i morgon. :)

Besvikelse....

Ja det finns flera olika sorters besvikelse i min kropp just nu! Just nu börjar jag vara väldigt less på att finnas när alla andra är lessen, men när jag mår dåligt försöker man ringa men det är aldrig någon som klarar utav att lyssna. Varför kan man iaf inte ringa upp när man ser att en männsika har ringt? Men det är klart, det är väl på det här sättet man ser vilka som bryr sig och är dina riktigt vänner!

Just nu tänker jag inte, höra utav mig till någon utan de som vill höra något från mig kan börja med att höra utav sig till mig!! punkt slut!


Jag vill att det ska bli onsdag NU! Funderar på om jag skall åka redan på tisdag kväll, men det får vi se. Ligger farmor kvar i lse så åker jag tisdag kväll så jag hinner hälsa på henne... :)

One week...

Ja idag är det bara en vecka kvar..... Onsdagen den 3/3 vid denna tid kommer jag att sitta i bilen påväg mot lycksele där jag skall genomgå en efterlängtad färgning. ;) Bästa vännen behövde en färgmodell och sånt är jag aldrig omöjlig på... Ska bli intresant att se vad hon ska hitta på, så länge jag inte får grönare hår än Carro så är jag nöjd. ;P

Trots de kyliga graderna ute så har vi det rätt varmt här inne, och det beror nog på att elementtommy var här i går och fixade våra element, så nu ger dom lagomt mycket värme till lilla frusna mig. :)


Pratade med farmor nyss och hon lät inte alls som hon brukar, hon lät trött, rädd och ja det fanns nånting mer i rösten som jag inte kan sätta fingret på. Vi kom överrens om att jag skulle hälsa på en annan dag eftersom att hon sovit dåligt i natt och var helt slut på. Ska iaf svänga förbi där i kväll och hämta faster som skulle bo hos oss i stället för att ta in på patient hotellet varje kväll.. :)

Nej, nu ska jag göra mig klar för lite lunch och sedan skola. :)


Onsdag!

Dagen före löning, började morgonen med att betala räkningar och det var faktiskt inte lika ångestladdat som vanligt. Fick betydligt mer pengar över än vad jag trott så nu är det till att spara så jag har råd med det jag vill när jag vill. :) Haha!

För övringt så är det lika kallt här som i resterande delar utav landet, -32 visade mätaren i morse. Jag som hade tänkt mig på gymmet i morse men jag tyckte enormt synd om bilen som då skulle behövas kallstartas efter träningen så det får nog bli träning vid något annat tillfälle.

Nu ska jag fika frukost och sedan klä på mig och ringa farmor för att höra om jag inte kan få komma och äta lunch med dem på sjukhuset, framför allt om jag får hälsa på henne där hon ligger. Stackarn! Jag hoppas att dem kan åtgärda felet så hon få bli bra igen!

Annars är det skola som gäller idag, 13- 16.30 Suck, jag hatar dessa dagar! tycker bättre om när vi få gå 8-12 i stället. :)

Nej, Frukost var det! :)

Är detta en påminelse!?

Av vad som kommer att ske!?
Eller är det dags!?  (det vägrar jag tro...)

Nää, det var inte så här jag hade tänkt att det skulle bli!

Det är bara att invänta provsvaren och läkarnas direktiv... Men tankarna snurrar ändå...


Jobbar helg!

Jajjemen, då var det dags för en jobbar helg igen. Brukar jobba var 4 helg men eftersom att jag var tvungen att byta bort helgen då vi var i övik på melodifestivalen så blev det låååång ledig. Men nu var det äntligen dags för lite jobb som jag längtat.. ;P Tror bestämt att jag var lite ironisk nu. Eftesom det är rätt kallt ute så kan jag tänka mig att det blir en kort dag. :) Hoppas där emot att hon skall på stan en sväng har hittat en tröja jag vill ha, så jag tänkte att går jag förbi på stan idag skall jag kuta in och köpa den. ;)

NejNej, nu var det visst dags att fika lite frukost och göra sig klar så jag slipper stressa iväg. :) - 22 men jag ska trotsa kylan och gå på jobbet. :)


flyttstäd??

När jag städade köket så känndes det nästan som flyttstädning, det var helt sjukt vad skitit det var. Men nu är all SKIT borta, till och med karln försvann i städningen (telefonen är dock hemma så han återvänder nog snart). Nu var det bara att dammsuga och torka golven och sedan måste jag ta och städa inne på toan också, men det hinner jag göra innan jag ska lägga mig. :)

I kväll ska jag och älsk gå på hockey, Björklöven - Almtuna (fick fribiljetter) det är ju faktiskt en storuman grabb som spelar i almtuna så det är endast därför vi tänker gå på matchen eftersom att ingen utav oss är insatt i hockeyn på denna nivå.

Nej, dags att starta dammsugaren och sedan kanske man skulle ha smutsat ne köket med lite matlagning. ;P


Ännu ett...

Kilo har farit, två cm har även åkt sedan sist jag skrev.

Själv anser jag att jag varit dålig på att träna och röra mig, men det skall det bli ändring på nu när jag vant mig med kosten. Så i dag blir det en promenad in på stan och hjälpa älsk med nå grejer, sedan blir det ju en promenad tillbaks och på hemvägen funderar jag på om jag skall stanna på gymmet en sväng och springa lite på crosstrainern i 20min.

I morgon och på söndag jobbar jag och eftersom att jag inte har allt för långt att gå på jobbet så brukar jag "lura" ut henne på en promenad så jag får röra mig ännu mera. :) Får väl se hur jag känner mig i kväll om det kanske rent utav skall bli ett morgon pass i morgon innan jobbet.

Nu ska jag göra en god frukost och göra mig iordning innan det är dags att väcka älsk och börja traska in mot stan. :)

Dag 10....

Och livet känns hur bra som helst, jag har endast fuskat en enda gång. Och detta hat inte påverkat mig så mkt, hela helgen har folket runt omkring mig ätit go saker och jag har inte varit ett dugg sugen. Det enda jag var sugen på var en kall hotdog korv. Men det får jag vänta med. :) Ska köra en vecka till bara för att det flyter på så fruktansvärt bra, älsk äter samma middag och lunch som jag så det enda som skiljer är att han matar i sig saft och godis som vanligt och det rör mig inte i ryggen. :)

Nu hade jag tänkt mig ut i det fina vädret en stund innan det är dags att duscha och bege sig på skolan. :)

Onsdag!

Ja och snart var det visst helg igen. :)

Kl är bara 9 och jag står vid spisen och fixar middag, känns lite dumt men det är ju et måste eftersom att middagen ska följa med på skolan. kl 17 skall vi vara på SF och hämta ut biljetterna till avatar som går av stapeln i kväll. Jag slutar skolan 16.30 så det blir att kasta i sig maten där och sedan bege sig på SF och invänta BIO sällskapet. :)

Hade även tänkt diska nu innan jag beger mig på skolan eftersom vi prioriterade en filmkväll i går och det kan jag säga att vi var värda. :)

Nej, dags att gå och vända kycklingen så att jag inte bränner den. :)


Melissa Horn...

... hon kan verkligen sätt ord på mina känslor, det är inte bara en låt som jag gråter när jag hör... Tänk om en av låtarna hade spelats för mig förungefär 1,5-2år sedan... Då kanske jag hade förstått varför det blev som det blev.

Funderare....

Ja, det kanske är dags för en sådan. Men när jag föreslog det så fick jag genast mothugg, hur som helst så kan jag fundera själv och göra precis som jag känner.

Är hur som helst inne på dag 8 med GI, har inte hänt så mkt under helgen men det har vart dåligt med motion och jag tror att jag bestämt mig för ännu en vecka i fas 1, men vi får se vad som händer.

Nu ska jag äta frukost och sedan blir det att gå en promenad så att jag får komma ut i det härliga vädret, i kväll ska jag på spinningen och bränna lite fett. :)

mysstund med...

67120f5a5d80c5640b7e57ec4e17d956.png

mysstund med lilla oskar. :)


Fredag morgon!

Och dagen kunde inte ha börjat bättre, ställde mig på vågen och den visade -4kg (mkt vätska förståss men det är en början) samt 2 cm runt rumpan och 3 cm i midjan. Jag är nöjd!  Detta firar jag med en morgon promenad innan det är dags för frukost och sedan skola.

Detta gjorde mig taggad att fortsätta med denna super kur i minst 2veckor till. :) NICE! (får väl se vad jag säger nästa söndag då jag egentligen hade tänkt gå in i fas 2, men går det så här bra kanske jag till och med skulle köra fas 1 i en vecka till.)

Dag 4

Jajjemen, nu var dag 4 avklarad och mina tankar är hos lördagsgodiset ni vet sånt som jag inte får äta längre... SUCK! men det ska nog gå vägen, ska köpa med mig två stoa loka upp till fjällen samt en påse med massa nötter. Funderar även på vad jag skall ta med mig för mat dit upp, känner att jag inte kan låta mamma stå för den delen. Så det blir nog kyckling och lax. :)

Bröllop och Dop!

Har fått två fina inbjudningar en till bröllop den 31 juli och en till Dop den 27 mars. Vad ska jag göra och vad ska jag ta mig till!?

Dopet är ingen tvekan, dit SKA jag trots att det är skoter VM och jag hade lova Carro att vi skulle hälsa på dem den helgen som tur är förstår hon. Får dock inte med mig älsk på dopet men det får jag leva utan tror att jag får min mormor som partner iaf. :)

Bröllopet, hur ska jag göra med det!? har en bra stund på mig att fundera iaf eftersom det är ett tag kvar, men blir det så att jag åker missar jag den bästa dagen på motorveckan men eftersom att det är en jobbarkompis som gifter sig och jag tillsammans med min "brukare" som är bjuden med så tjänar jag ju pengar på den helgen samtidigt som jag får vara med på det underbara.... Måste fundera hur jag ska göra... TänkTänkTänk... :)

Arbetet idag blev liiiite längre än jag tänkt mig men fick då iaf en låååång prommis i morse, först till jobbet sedan till hennes möte, tillbaks till jobbet och sedan hem igen. Blev ca 10000 steg iaf. :) Om kroppen orkar blir det spinning i kväll. :)

Dag 3..

Som nu hörs ska vara den jobbigaste dagen tycker jag ha varit den lättaste. :) Men vi får väl se dagen är ju inte slut än. Ska iaf ställa mig och göra en fisksoppa nu sedan blir det en promenad och plocka lite smått här hemma, i morgon är det torsdag och stora städar dagen.  Skulle dock jobba 2 timmar på morgonen men då får jag en morgon prommis till och från jobbet och sedan tar jag mig ju upp också. :)

Får inte glömma Vinterspelen i åre i kväll, var ju hur bra som helst! Måste komma ihåg det, men hur!? ;P

Nej dags att sätta fart, först tvättstugan och sedan fixa middag. :)

Ramlat och slagit mig!?

Måste nog vara det jag har gjort, jag har redan läst all litteratur som skall vara tills nästa onsdag. Jag som alltid bruka måste panik läsa kvällen innan. Men ibland är det så att man imponera på sig själv. :)

På fredag får jag litteraturen för nästa seminarium, kanske skulle ha påbörjat det redan i helgen. Har ju ändå inget annat för mig, mamma är i fjällen, älsk funderade på att åka bort så hela helgen får jag väl sitta hemma och vänta på bättre tider.

Nu ska jag ta och piska Carro så hon kan piska mig så att jag kan göra mig iordning så vi tar oss iväg någon gång. :)

05.36

Ja då vaknade jag och kände att något inte var som det skulle, försökte somna om men kände ganska snabbt att det inte skulle gå. lyckades iaf efter en stund men vaknade då 06.23 efter ungefär 15minuters sömn då kunde jag säga att jag fått urinvägsinfektion så upp och värma vetekudden och placera den på magen hinka i mig en liter vatten och sedan var det ju kört inge mera sömn här inte. Nu känns det bättre eftersom jag kunnat ta en tablett och fått i mig ca 2 liter vatten på 2timmar. :) Snart fungerar det nog som vanligt igen, och då blir det en promenad på gymmet för att ställa sig på crosstrainern. :)

Dag 2

Tisdagen (dag2 på min GI urrensning) Gick helt ok tills jag och Carro var på stan och gick förbi fikaställe efter fikaställe. Då kände jag att jag bara skulle kunna skita i allt men vi åkte på Ica och unnade oss ett paket jordgubbar så vi överlevde. :)

Väl hemma så somnade vi i soffan och vips så var det dags för middag och den var hur super god som helst, en romantisk middag för två eftersom att älsk var borta under gårdagen. Sedan kände jag inget sug efter någonting alls. Idag och på torsdag hörs vara de värsta dagarna men vi får väl se hur det ska gå. Går nog bättre i dag då jag har skola på em och får tänka på annat. I morgon är jag ledig så jag får nog spendera dagen på gymmet och så jag inte behöver tänka på mat. :)


Satsa rätt!!

Yes, jag blev förvånad men måste även medge att jag blev glad när jag läste detta.

För på den sidan finner man detta....

God arbetsmarknad under 2010

1. Läkare

2. Gymnasielärare i yrkesämnen

3. Operationssjuksköterskor

4. Civilingenjörer, elkraft

5 Maskinbefäl, fartyg

6. Förskollärare  --> Ja må ju säga att det känns som jag gjort ett klokt val. :)

7. Sjuksköterskor, psykiatrisk vård

8. Byggnadsplåtslagare

9. Röntgensjuksköterskor

10. Sjuksköterskor inom akutsjukvård


Måndagen den 8 februari - 2010

Dagen har gått över förväntan, men den första dagen brukar man inte känna så mycket i kroppen ska bli intresant att se vad som händer efter si så där en vecka eller två. :) 

Till frukost åt jag keso med päron smak, en näve svartvinbär och drack en kopp grönt te (cecilia citron) plus att jag drack lite vatten. Till Lunch åt jag lax, bönor och en grönsallad.

Medans jag har vart på skolan har älsk stekt kycklingen som han marinerade i går kväll så nu har jag gjort en stor bytta med kycklingsallad bara fetaosten som jag väntar på, piskade älsk lite så han åkte på affären nu. :)

Blir som vanligt en tidig middag på måndagar eftersom min träning börjar halv 6 och jag måste då gå hemifrån just innan 5. Sedan så ska jag banne mig plugga en massa eftersom att jag måste lämna igen boken till Carro i morgon. :)


Kom just på att jag inte får äta gelehjärtan på alla hjärtans dag. Vad ska jag ta mig till!??? Det får bli en ask 70% choklad i stället, eller varför inte lite bönor och grönsaker!? ;P

Nej, det ska jag banne mig inte sura över redan nu för då kommer det att gå tungt i veckan. :)

Nu var mjukstarten över..

Ja, mitt "nya" har börjat lite mjukt i veckan och jag kan säga att det redan gett resultat trotts "fusk" eftersom vi bara skulle testa äta en massa nya saker innan det riktiga starten som är i morgon. 1kg och 2cm har försvunnit men om det beror på detta eller träningen vet jag ej eftersom det är 2 veckor sedan jag vägde mig innan idag.

Men som sagt i morgon blir det att sluta upp med kolhydrater och köra lite GI och mycket motion, kommer att köra två "urrensningsveckor" och sedan blir det att succesivt göra en förändring i mitt liv. Ska mäta, väga och göra allt sånt i morgonbitti så att jag kan hålla koll på siffrorna.

Min tanke just nu är hur fasen ska detta sluta? men samtidigt känner jag mig tryggare än jag gjort förrut eftersom att jag har Carro vid min sida (hon skall också börja med detta i morgon.) så jag kan ringa till henne, gnälla skällla och beklaga mig. Nästa helg känns också lite jobbig, vi ska nämligen åka hem till storuman och hur det ska gå där vet jag ej. Hade mamma sku vart hemma under helgen hade det säkert gått vägen men det är bara att bita ihop och köra mitt race och laga min egen mat. :)

När jag uppdaterar er senare så får ni antalgigen höra om hur det går.

Efter en...

1f8c672465e1b18f0fd858e1a384cd05.png

Efter en hård promenad på ica så vilar vi lite granna. :)


nyklippta jag.

0-41b212f532fb3c39b3d6ab934fd59b1b.png

nyklippta jag.


RSS 2.0