Värmande SMS!!

Det finns inget bättre än att få ett värmande sms utav en männsika som man tänker på hela tiden men sällan hörs av med, men nu är det bokat in en dejt nästa gång jag ska hem. Denna person är en som ligger mig varmt om hjärtat, har alltid gjort och kommer alltid att göra. :)

Vart tog åren vägen!?

Herregudarnas vad tiden går fort, när jag kikade på balbilderna från storuman insåg jag vad tiden gått snabbt. Jag tyckte att det inte var allt för länge sen jag gick bal tog studenten och allt sånt, och nu är det V, M o A som tar studenten dvs, de som nyss var pyttesmå. Försökte förklara för en av mammorna att hon måste sluta med gödning på dessa barn, hon bara skrattade och sa att jag också blivit stor. :) I samma veva insåg jag att jag kommer att vara i storuman under studenten dock ny opererad men lite ork för att spana in studenterna borde jag väl ha. :)


Lite bilder från mobilen...


En fest i storuman, precis som på den gamla goda tiden. :)


Fredrik var snyggast som alltid.. :)


Min nya hårfärg, gör sig inte riktigt rättvis här, men får duga för stunden. :)



YYYYEEEEESSSSSSSSSSS!!!!!

Nu var allt godkännt på denna kurs, utom arbetet som jag håller på med. Men förhoppningsvis skall detta inte heller vara något problem.... :)

Klump i magen!

När mina vänner får dåliga besked och mår dåligt så mår jag också dåligt, jag gillar inte när mina vänner är lessen. Jag önskar att jag kunde hjälpa min vän, men det enda jag kan göra för tillfället är att stötta, dela med mig utav mina krafter. Jag har själv gått igenom en heldel och vet att det mesta har ett ljus, men när man själv står mitt i allt elende så är det verkligen svårt att se ljuset.

Du vet vart jag finns, jag kommer alltid att ställa upp för dig!

Ångrar mig!

Usch vad jag ångrar mig idag, varför sprang jag inte igår!? Men nu är det försent, jag få ge mig ut på en runda i eftermiddag i stället. Men jag och S lovade varandra att nästa år ska vi stå längst fram och springa, målet för nästa sommar är: Blodomloppets 1mil, längstfram på vårruset 5km samt tjejmilen i stockholm.. Så det är väl bara att sätta igång med träningen då, S påstår att nästa år kommer det inte att vara en bebismage som är ivägen så då jäklar. Jag har nu chansen att tjuvstarta träningen innan henne, men hon ska ju faktiskt vara mammaledig och hinna med en massa barnvagnspromenader så jag anser att jag har rätt till lite tjuvstart. :)

hej träning och ett sunt liv!
Hejdå lathet och alla onyttigheter... (hur lätt kommer det att vara nu när det är sommar, men om jag håller mig till nötter istället för godis så kan jag nog unna mig en öl eller två i sommar.. )

Mat!

Förtillfället sitter jag och försöker få i mig lite frukost, yoghurt med solroskärnor och linfrön samt en halva pumpa bröd med ost. Mums! Eftersom jag blev utan lunchlåda idag så fick jag snabbt hacka upp lite sallad och jag ska även packa med tonfisken.. Mums! Eftersom vi hade tänkt göra sallad till middag också så kändes det lite dumt, men sallad är gott och nyttigt så why not. I kväll blir det dock kycklingsallad med bulgur och bacon! MUMS!!!! Det bästa med att äta sallad så här års är att det finns mkt goda grönsaker typ färska morötter och rädisor.. ;) Känns som om jag inte kan tänka på något annat än mat! :)

I kväll är det vårruset, ska jag ta min tid från i fjol det är frågan...!? I år får jag springa själv (om jag nu ska springa) Sandra ha en liten i magen att tänka på så frågan är om jag ska kunna springa hela vägen utan moraliskt stöd. Men det är ju alltid värt att försöka, det värsta som kan hända är väl att jag kan dö...! :)


Oslagbara!!

Medans jag diskade hade jag på spotify och helt plötsligt så spelades en låt som gjorde att jag kände en värme i hela kroppen, jag insåg med ens hur mycket jag saknade gymnasietiden.

"Vi är lördagens änglar som virvlar i stan,
Vi är dom som du hatar en söndag på dan.
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart,
Vi är dom som har hjärtan av ädel titan.

Vi är änglar med blickarna högt i det blå,
Vi är dom som förlorar men jublar ändå.
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann,
Vi är dom som kan gråta när ingen ser på.."

Under andra året på gymnasiet så hade vi det som bäst, jag säger bara Piff, Puff, Dahlberg och Persson... Vilka kvällar vi haft tillsammans, medans jag skriver detta så spelar jag en annan låt som alltid kommer att finnas i mitt hjärta... och för att inte tala om hur bra den passar in idag.....

" Vart tog du vägen åren går,
jag trodde aldrig att vi skulle glömma,
sluta drömma!
Kanske ringer vi ibland,
lika förvånad till att alltihop försvann,
lika fort som vi levde då,
vi brann vi ville och vann

Vi var oslagbara!
vi sköt från höften,
vi hade svaret på allt,

alla flickor log och vi gav vi tog,
vi gick ut och natten skulle aldrig ta slut."


Storhandling...

Det är alltid lika tråkigt att måsta storhandla, men nu var det gjort.... Frys, Kyl och Skafferi är överfullt! På torsdag måste jag försöka baka lite eftersom jag har ett födelsedagsbarn här på fredag, tårtan gör jag på fredag innan han kommer hem. Jag måste väl baka något annat också eftersom det finns vissa som inte äter tårta och det bruka ju kunna bli livat så det är väl bäst att jag bakar något annat också. Med tanke på att det är yran i helgen så lär karln mest dricka öl på sin födelsedag, men han måste ju få fira. :)

Nu ska jag åka på skolan och försöka få något vettigt gjort...

Lycksele!

Idag har jag som sagt varit i Lycksele, håret fick lite ny färg och surra med den bästa. Hann även med att mysa med hundarna och Fia, det fick bli middag i Lycksele innan det var dags att åka hem igen. Nu sitter jag här hemma och väntar på att jag ska vandra över till Becca för att lämna igen hennes lägenhetsnyckel, ska även försöka höra mig för om torsdagen.

Bild på håret kommer senare. :)

Yey!!

Det blir lycksele i morgon, ska bli skönt att få nå färg i håret. :)

Nu ska jag diska, vika tvätt och mysa med älsk innan det är dags att hoppa i säng.


Kulturnatta!

I går var det kulturnatta i stan, det vill säga att det var nå fruktansvärt med folk ute på stan.

På förmiddagen kom S o M med barnen och när lilltjoppa sovit lunch så begav vi oss på stan, jag, E, S,N och Barnen, roligt att göra något annat än att bara sitta inne. Vid middagstid åkte vi hem till oss där vi grillade och åt lite hallonpaj. När alla hade åkt hem så var jag i valet och kvalet om jag skulle följa med grabbarna ut eller inte. Men efter lite övertalning så följde jag med och det var hur roligt som helst, träffade många kända ansikten.

När allstar stängde hade jag tänkt cykla hem men Lundsten och Anthony skulle på max så jag följde med men sedan fick det faktiskt vara bra för min del. :)

Jag och Hanna på Allstar


How to do!?

Hur ska jag göra i morgon? sitter i valet och kvalet om hur jag ska göra i morgon, jag har en färgtid hos den bästa i lycksele. Tyvärr tilllåter inte ekonomin att jag ska färga mig i morgon, men om jag ser det så här så blir det betydligt dyrare för mig att boka en färgtid hos en frisör här i stan.  Det är faktiskt rätt otroligt att det kan vara billigare att köra till lycksele i stället för att färga här. Hur som detta är den sista tiden vännen har innan sommaren, mitt hår ser för taskigt ut eftersom jag inte färgat det sedan 3 mars.

Varför ska man alltid vara beroende av pengar?

Tack!

Tack Madelen för att du tog dig an min blogg!

Jag har valt att tabort lösenordet från min blogg, få se hur jag känner och hur det fungerar.

Förändring!

Förändring pågår....

Inom kort så kommer det att hända saker på denna sida! :)

RSS 2.0