Systeryster!!!

Denna dag för 11 år sedan var jag 12 år och vaknade upp hos farmor av ett telefonsamtal där pappa berättade att jag hade blivit Storasyster. :) I dag fyller hon alltså 11år, men det känns som om hon inte borde vara äldre än 5 för jag anser att tiden har gått för fort.
I af. STORT grattis till syster... Hon har lovat mig tårta i kväll. :)

Jag börjar känna pressen, eftersom jag har 12år mellan de flesta i min familj och lillasyster är yngst i den skalan, så skulle det alltså behövas födas någon under 2011 som kan fortsätta detta med 12år mellan alla. :P Eftersom att Broder verkar ha gjort bort sina barn, så är det väl bara jag kvar eftersom att lillasyster är lite för liten ännu. :) Omöjligt är det väl inte, men det är inte heller planerat och det kommer inte att planeras heller tror jag. 

Guldklimparna! :)

Jag skulle nog kunna säga att jag iaf äger en liten bit utav dessa sötisar. :)

Vänner!

Vad gjorde man utan sina vänner!?
Stort Tack till S o M som ställt upp.... :)
Och för att inte tala om deras små underbara troll som får mig att le...

Veckans bästa:

Si - Har du några barn?
Jag - Nä det har jag inte...
Sa- Jo det har hon visst, hon har mina! :)



GRATTIS!!!

I dag fyller världens bästa Alva år, hon blir hela 3 år. :) Stort grattis till henne!!

I går fyllde min vän Malin 30 år, Mega grattis till henne!
På torsdag fyller Sebastian 5 år, Jätte Grattis till trollungen. :)

det verkar som helge har vart och lämnat sina kläder i forsvik. ;P


Bullbak....

Mhmmm... I kväll ska jag gotta i mig bullar... det är ju helg.... !!
I morgon blir det bio med Frida, pojkarna får göra exakt vad som vill förutom att följa med. :P

Mobil tömning...

Går kvällen bestod av mys med Söta prinsen A...
I kväll bakas det limpa, detta är endast hälften utav alla limpor som tillslut lär hamna i min mage. :)
I kväll är det även mys på balkongen
Det är massa ljus och mys inomhus också. :)

Like a Dream!

Jag har haft lite konstiga drömmar de senaste nätterna, i går morse vaknade jag och var äcklad. I morse var jag stolt! Båda dessa drömmar kan jag på ett eller annat sätt knyta an till vad som hänt de senaste veckorna.
Det var en kväll för ca två veckor sedan som jag och S satt och pratade kring dopet utav deras son, hon sa något i stil med att "du kanske ska hålla tal". Jag avböjde genast med att berätta om att jag har väldigt lätt för att svimma. I början av veckan fick vi inbjudningskortet till dopet. I natt så "var jag på dopet", som var ett väldigt fint dop. Och mitt under fikat så ställer jag mig upp och håller ett tal som var så där perfekt som det bara kan vara i drömmar (minns tyvärr inte talet...) så när jag vaknade var jag mäkta stolt över mig själv, att jag faktiskt hade fixat det! Det är så roligt när man kan knyta an drömmarna till verkligheten. :)
Nu ska jag fixa håret så jag kan åka ut till vännerna i kväll, för läkaren sa att jag inte smittade. Ska bli skönt att träffa lite folk efter att ha varit helt isolerad i några dagar. :)

Jo ja tackar!

Nu försvann ungefär de sista pengarna från kontot... I morse fick jag nog utav hostan och ringde på VC, de tyckte att jag skulle komma dit på en gång. Så det var bara att pallra sig upp ur sängen och bege sig. Väl där så inser jag arr mitt frikort har slutat gälla, så det blev 100kr för besöktet, inte så farligt men ändå. Men efter att dem tagit prover och skrivit ut mediciner så var jag uppe i 1211kr...... Var betydligt mer än vad min börs tillät, men jag måste ju tydligen börja med astma medicinen igen. Det värsta var väl att dessa 1200kr bara täcker upp tre månader, så nu är det bara att börja stoppa in pengarna i madrassen så jag har råd att lösa ut mer medicin i december, så där lämpligt till jul och allt. För hoppningsvis kanske jag klarar mig till efter jul, men hur roligt är det att lägga julklappspengarna på mediciner... :/ Aja, nog gnällt om detta..
I dag är jag bitter....

Hes och Hosta!

Men nu är det faktiskt så att jag känner mig lite bättre, så i morgon blir det att bege sig på förskolan igen. Längtar faktiskt för det är inte så roligt att ligga hemma helt själv. :/
Har haft en underbar marknadshelg som påbörjades redan på torsdagskvällen med spa och sedan ett snabb besök hos några vänner för att spana in lägenheten. Fredagen och lördagen blev mest att gå något varv på marknaden för att sedan göra sig i ordning och bege sig ut på hottan. Sena nätter och bakis dagar, precis så som marknaden ska vara.
Men helgens bästa var så klart när vännen skickade mig ett sms med en förklaring på en viss sorts pojkar. HAHA! har varit tvungen att läsa sms.et flera gånger och jag skrattar lika mycket varje gång. :)
Nej, nu ska jag släcka lampan och försöka sova en stund. Måste sova och dricka mycket te så jag orkar gå tillbaks i morgon. :)

RSS 2.0