Up and Down!

Det går upp och ner hela tiden, ibland orkar jag och ibland så bryter jag ihop. Jag har försökt att strida mot mina känslor, men varför ska man gå emot den starka känslan som verkar ha bosatt sig i min kropp. För tillfället gör det lika ont att strida mot känslorna som att bara acceptera de förändringar som skett.
Allt är verkligen upp och ner för tillfället!
Utan min fina familj och mina underbara vänner skulle jag aldrig orka, trots att jag för en gångs skull ha vart väldigt tystlåten och sällan velat prata om hur jag mår så har ni alla funnits för mig när jag väl velat prata.
"Allting förändras men ingenting förgås..."

Haha!

Ja, vad ska man säga!?
Detta samhälle är allt bra roligt. :P

Sparlåga!

Jag går fortfarande på sparlåga.

För tillfället jobbar jag med att försöka sova på rätt tid av dygnet, göra så mycket som möjligt här hemma samtidigt som jag försöker motionera med en trasig fot. Jag är måttligt less på de här korta promenaderna iof så går jag allt mellan 6-8 km per gång men jag skulle vilja gå den härliga skogslinga som slutade på 14km. Min fot skulle säkerligen klara av den idag men då skulle jag inte vilja vakna upp dagen efter. Tror bestämt att jag skulle ha trotsat min egen fotfobi och tagit mig till någon som kan säga vad det är som är fel.
Helgen som var spenderade jag hos vännerna i Umeå, helt underbart vad dom får mig att må bra. Sedan att lördagen spenderades på stan tillsammans med F o F och sedan avslutades på allstar gjorde bara helgen ännu bättre.  Jag längtar redan till v. 27 då jag får åka ner till vännerna igen. :)
Nej Duschen nästa och sedan blir det att tvär besöka bästa grannen några dörrar bort. :)

Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Ja för tillfället går allt upp och ner, jag hänger verkligen inte med i svängarna.
Kan säga att Veronica Maggios nya album går varmt här hemma! :)

Mitt hjärta blöder!

När saker och ting är nog tunga som dom är, så får man ett samtal och något som absolut inte får hända har skett.
Gårdagen bestod mesta dels av tårar, det är tur att jag har så underbart fina människor runt mig. Men mest av allt skulle jag vilja vara hos vännen i lycksele som nog har det jobbigast för tillfället. Att leva i ovisshet är nog det jobbigaste som finns, just nu vill jag inget hellre än att veta vad som hänt med dig min lilla prins.

Det är tungt!

Jag är förtillfället inne i en rejäl svacka.
Allt känns så fel men samtidigt så rätt, jag önskar att någon kunde hjälpa mig härifrån men det finns bara en som kan få rätsida på mina tankar och det är jag själv.
"Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här"


Jag som alltid googlar allt, önskar att jag kunde googla på mig själv och få något slags manus på hur jag ska tänka/göra/beete mig så att det inte blir så fel.

RSS 2.0