...

I dag är det en dag då jag inte känner för någonting, känner mest irritation och frustration men det orkar jag inte gå in närmare på. Det är inget märkvärdigt, egentligen beror det nog på att jag vill ha eget boende NU då jag är less på att ha folk runt om mig hela tiden. Jag vill kunna ligga i soffan/sängen en hel dag utan att någon skall i fråga sätta. Jag vill inte behöva anpassa mig efter någon annans hem. Jag vill att vi ska få ordning snart för nu är jag riktigt less.
Om en vecka så borde lägenheten vara tillräckligt möblerad för att vi ska kunna bo där. Jag hoppas och ber att det ska gå om jag vill. För jag vet inte hur länge jag orkar med detta. jag har för tillfället tre olika hem, det betyder att man aldrig har några kläder, man måste åka runt hela tiden för att man ska kunna ha det man vill ha.
I dag hade jag önskat att jag låg på vännernas soffa, för det är ett av de få ställen jag verkligen kan vara mig själv på.

Aktiv!?

I går skulle jag fylla i ett formulär och bland annat så var det en fråga om jag var aktiv bloggare, jag kryssade ja eftersom jag har en blogg. Men S som satt brevid mig skrattade och frågade mig om jag verkligen va aktiv. Hon har så klart rätt men jag kan lova att det inte är så lätt att bo i en kapp säck på olika ställen flera gånger i veckan. Men från och med den 4 februari får vi tillgång till våran lägenhet. Detta är en freda och förhoppningsvis skall vi kunna börja lägga golv under fredagen så att vi hinner flytta de tunga möblerna under söndagen!
Mer om detta sedan, självklart kommer det bilder på lägenheten eftersom det blir klart. :)
Nu ska jag göra klart examensarbetet så att jag får åka "hem" till godbitarna som väntar där "hemma".

2011

Nytt år och nya möjligheter...

2010 har fått ett perfekt avslut där allt föll på plats för både mig och min älskade sambo. Lika så har 2011 fått en bra start då jag har börjat på mitt nya jobb, examensarbetet är snart över och vi bor numera i Storuman.
I går var jag på 50års kalas då min faster fyllt år, och det var hur underbart som helst då jag inte träffat hela släkten på väldigt länge.
För tillfället älskar jag livet jag lever!

RSS 2.0