Höga krav...

Varför har jag alltid så höga krav på mig själv?

I går när jag gjorde så mkt och var så duktig så kände jag mig så arg och besviken över att jag misslyckat med en sketen kaka, och varför hann jag inte städa köket? Eller varför hann jag inte upp på biblioteket och hämta ut böckerna? Igårkväll när jag lagt mig så började alla dessa tanka komma i kapp mig och jag blev så besviken på mig själv att jag inte var långt ifrån gråten. Men jag tog tio djupa andetag och försökte sansa mig och jag förklarade även för mig själv att man inte behöver vara perfekt...

Mina 3 mål idag är:
1: göra klart processdokumentet innan jag åker på skolan
2: Middag i magen
3: lyfta fram 4-5 frågeställningar ur litteraturen...

(kakan får jag baka en annan dag, varför inte på onsdag kväll när jag är helt själv..!? ;P...)

Dags att sätta igång! :) kl 12 ska jag träffa carro på skolan så jag måste väl

Vart får jag energin ifrån?

I dag har jag hunnit:
- Handla på maxi
- Göra ärenden åt mamma
- Baka en plåt mockarutor som blev totalt misslyckade (förstår inte vad jag gjorde för fel, måste ha snurrat till något riktigt ordentligt, nytt försök i morgon.)
- baka/göra 4st pajer, 2st salami och fetaost, 2 st kassler
- Baka matbröd (ca50st fraller)
- Dammtorka
- skura golven
- städa toan
- tvätta
- renbädda
- Fika med brudarna
- skottat ballen

Jag är så sjukligt stolt över mig själv, förstår inte riktigt var jag hittade alla energi men det har faktiskt flytit på riktigt bra. Älsk har bidragit med dammsugning, diskning samt tillagning utav middag som idag fick bli fisk m. bulgur, sås och sallad. :)

I morgon var det dags att bege sig på skolan.. :) 

Endast 2 dagar på skolan och 2dagar på jobbet innan jag får vara ledig i hela 9 dagar! ME LOVE!!!!!!

I love my life..

Usch vad jag tycker om att umgås med släkten, har haft en kanon helg i övik hos kusinen där jag även fick träffa moster och mormor. Jag har njutit utav varje sekund! Liam måste bara vara den snällaste kille jag någonsin träffat, inte ett ljud kommer trots att hela handen fastnat i en låda, han pratar och skriker om vart annat så man blir så glad innombords. Han skötte sig utmärkt på dopet, tittade bara lite konstigt på prästen men vad då det var ju en helt ny människa. :)

Väl hemma i stan igen så åkte jag ut till mina andra gullungar som jag fått spendera ovanligt mycket tid med de senaste dagarna och lika glad är jag för det. :)

När jag väl tog mig hem och svängde in på gården så kom även E hem, nu har vi mest packat upp, surrat och så. Han ser på Falk medans jag ligger i sängen och njuter utav MIN säng som nu stått tom i 3nätter. :)

Long time no see..

Ja jag har varit på latsidan igen... Men varför ska man skriva när man inte vet vad man ska skriva!?

Livet rullar på precis som vanligt, jag pluggar älsk leker hemmafru osv. Har några storumanvänner i stan under några veckor så vi försöker umgås med dem så mycket som möjligt så det blir inte så mycket tid över.

Under den senaste veckan har jag varit riktigt dålig, UVI´n gick upp på njurarna och orsakade en njurbäckeninflamation, inte det roligaste jag varit med om kan jag säga. Känner mig betydligt piggare nu men visst ömmar njurarna ännu men vi får hoppas på att det ska gå över snart. I helgen så var vi upp till grönfjäll på 50års kalas där vi även hann med en äventyrsfylld skotertur med grabbarna från storuman. Riktigt trevligt det är en sådan gång man inser hur mycket vi saknar skotern men detta är SISTA påsken utan skoter. Fick hur som låna en skoter i går så även jag fick leka utav mig uppe på fjället. Så idag är kroppen fylld med värk, värst är nog nacken eftersom att jag bjöd på en riktigt vacker vurpa över styret och allt och under tiden jag är i luften så är Krilles skratt. Skulle faktiskt önskat att detta fanns på film. :)



Fick just veta att jag fått ännu ett kusinbarn, en liten flicka blev det denna gången. Jag blir alltid lika glad när jag får höra sånt här, men denna gång fick jag försöka hålla tillbaks tårarna. Tänk om bara barnets morfar hade fått leva och uppleva den stolthet som mor och farföräldrar får göra i såna här i situationer. Men jag vet att han varit med under hela resan och kommer nu även att vaka över detta flickebarn. :)


UVI

ja för någon vecka sedan så fick jag uvi, och jag har inte uppsökt läkare utan med hoppet liggandes i tranbärsjuicens händer så har jag hoppats på att slippa gå till läkaren och när jag väl ger upp och går dit så visar det sig ha gått upp i njurarna. Nu ångrar jag mitt val av att inte gå till läkaren, men gjort är gjort bara att ta sitt straff även om det gör så ont att jag typ gråtit mig igenom natten. Hunden har sovit jätte oroligt i natt, men det är nog bara för att han vill trösta när jag är lessen.

Nu ska jag fika frukost, stoppa i mig lite penecilin och sedan blir det att bita ihop och gå på skolan. Känns INTE bra, men jag måste verkligen vara med på seminariumet och sedan måste jag redovisa mitt arbete så att jag inte får en massa rest och skit.

I helgen skulle jag ju åka till härnösand med jobbet, men något sådant blev det inte blev lite sura miner på jobbet men är man sjuk så är man. Så är det bara... Jag ville mer än gärna åka eftersom att detta betydde extra pengar för mig men vad kan jag göra!? Ingenting... :/

Så denna helg blir lugn, ligga på soffan pilla naveln och förhoppningsvis mysa med hunden (om inte hans matte vill att han ska komma hem). Hade tänkt skicka älsk på någon gör det själv hall och fixa och trixa med min bil. 

 Nej, dags att sätta fart... Tror bestämt att det blir att värma vete kudden och ge mina njurar lite kärlek...


Tisdag!

I morgon smäller det, jag ska äntligen få färga håret. ;) Yeees!!!

Det blir en tidig morgon i morgon eftersom att jag ska försöka ta mig iväg kring 8 så jag hinner förbi farmor på sjukhuset i lycksele där hade jag även tänkt äta lunch med pappa innan det är dags att sätta mig under emelies händer. :)

I dag blir det skola och sedan skynda sig iväg på ett spinning pass så jag få röra på mig, sedan blir det att dola på här hemma, har en del saker som måste göras innan jag ska åka till lycksele. :)


RSS 2.0