Ångest...

Som vanligt kommer ångesten krypande när jag är på väg mot storuman, vanligast är att den kommer när vi passerat lycksele men i dag kom den innan jag ens lämnat umeå. Hade det varit så att jag inte skulle köra hem mammas bil så hade jag inte följt med älsk hem.

Vad ska man hitta på i helgen!? Bästa E är inte hemma, den andra vännen jobbar ju jämt så jag lär väl knappt se till honom. Älsk skulle hålla på med bilen så ja honom lär man väl inte heller se till, jag får väl vara på vattenfall och träna, måste försöka plugga litegranna också men det kändes fruktansvärt jobbigt och jag har verkligen INGEN diciplin när jag är hemma.

Nää usch! nu måste jag försöka tänka positivt...


bjuder på...

797ee3a5e79c26068944a04b09ef340f.png

bjuder på en bild på mig och min syster när vi väntar på high school musical i lördags. ;)


High school musical!

I lördags så var jag och min syster på High school musical, jag gick dit med en låg förväntan men på hemvägen så var jag helt lyrisk den var hur grym som helst! Har ni möjlighet att se den så GÖR DET! :)

Jag blev riktigt kär i Hon som spelade Gabriella (huvudrollen) hennes riktiga namn är Caroline Johansson Kuhmunen, ojoj vilken röst den tösen hade, tillsammans med kevin borg så gjorde dem ett fantastiskt framträdande.

Här är en utav låtarna som de sjöng på Allsång på skansen!


loveLoveLOVE!!

Finns det något bättre än att vara borta en hel dag? Idag när jag satt i bilen på vägen hem så känner jag att saknaden efter min älskade är stor, väl hemma så möts jag utav middagen på bordet och en värmande kram. Jag är så glad att jag har honom, utan honom vore jag nog inte på denna nivå.

På tal om kvinnor, män och kärlek så läste jag ett riktigt citat i veckan.

"ingen kvinna är så dålig att hon inte kan vara mannens bättre hälft"


Dags tripp..

I dag åker Älsk och E till Kramfors(!?) jag vet iaf att det är åt samma håll som övik för jag ska hoppa utav där och umgås med Moster, Kusin och Lillkillen. Hade först tänkt vara hemma men varför ska jag spendera en heldag här hemma själv, utan bil, utan karl och hör å häpna utan Läxa. Så jag bestämde mig för att följa med. :)

Få se hur det blir nästa helg om vi åker hem då, samtidigt som jag inte vill så förstår jag att Älsk vill hem om bara planerna går som planerat. Det är visst duvan cup den helgen så jag blev nästan sugen på att gå ut lördagkväll i Lse, får väl se vad som händer och fötter.

Nej, dags att sätta på ansiktet så att grabbarna inte behöver vänta på mig. ;)

Jag gjorde det...

fast med lite hjälp av mamma... Men på måndag ska det bli ändring på detta...

Innan julen så var jag oftast uppe för 8eller iaf där i kring jag kunde stiga upp och känna mig utvilad och orka med hela dagen. Under julhelgerna så vände jag dygnet ordentligt och sov till halv 11 om dagarna, vaknade oftast med panik eftersom att halva dagen hade gått i spillo. Detta har tyvärr hållit isig ända tills nu trots en vecka med skola och några jobbar dagar. Men igår kväll la jag mig kl 22 och somnade på en gång, hade nog haft svårt att stiga upp om inte mamma hade ringt och väckt mig. Men jag är uppe och i kväll ska jag vara lika duktig och lägga mig kring 22 så att jag tar mig upp i vettig tid i morgon trots att jag är ledig.

I morgon verkar det som om jag ska få mig en dags tur till övik, Älsk och E skulle visst passera där så då får jag hälsa på Kusin och det söta kusinbarnet som jag gått och förälskat mig i. :)


BÄSTABÄSTABÄSTA & SÖTASTE!

Ja i dag så fyller hon år, min vän!

Stort grattis till henne!


Allt känns så enkelt...

Förtillfället så leker livet, allt känns så enkelt ja allting flyter på utav bara farten.

I morse steg jag upp kring 9 för att sedan bege mig på gymmet där det väntade ett pass utav bodyjam, det var hur skönt som helst att få röra på sig. Nu har jag ätit lunch och duschat, ska bara schasa upp karln ur sängen så att vi kan bege oss ut på stan.

Dags att sätta på sig ett ansikte. :)

Kalle och Liam


Gammel mormor och barnbarnsbarnet. :)


Let´s Dance..

I dag har jag haft en lugn dag, redovisning på förmiddagen och under eftermiddagen har jag bara dolat på här hemma ska bara skura golvet sedan så har vi städat klart inför gästerna som kommer i morgon.

Nu ska jag se på let´s dance och äta efterrätt men sedan i den lååånga pausen måste jag ge golven en omgång. :)


God jul Emma Önskar Emma...

Ja, jag är med ny phone.. dock inte en iphone som var min första tanke utan det fick bli en satio (sony ericsson fan som man är).


this is the new one! ;)

erik håller...

2d79de22f00e0bf3c6e0951c8f1ff8b1.png

erik håller på att olja in våra plankor som är helt nya, eller ja helt oanvända kanske man ska säga eftersom dom är ett år gamla. På lördag blir det premiär på dem.


Söndag den 10 januari 2010

Ja nu sitter jag här nyvaken och fruktansvärt trött, det här med att vända tillbaks dygnet i helgen gick inte så bra. Börjar hursom inte förens 12 idag så nu ska jag äta en gröt tallrik och sedan skall julgranen ut sedan får jag ta resten när jag orkar. Har hemtenta i veckan plus en massa träffar på skolan så det lär ta tid att få bort julen.

Nej dags att sätta igång, för är jag riktigt effektiv så kanske jag hinner få bort lite mer. :)

...

Ja nu har jag stigit upp för andra gången idag, skall bara sätta på mig lite kläder och stoppa i mig en macka innan det är dags att bege sig på jobbet. :)

Jobbarhelg!

Alltid lika roligt med jobbar helgerna, denna blev lite utöver det vanliga och ja den har faktiskt inte ens börjat ännu. Skulle börja kl 10 så jag smsa kring 9.30 för att fråga om jag skall ha med mig ngt speciellt, och hur det blir med middag, ska jag ha med mig eller ska jag få gå hem? Det hela resultera i ett sms "va? är det du som jobbar? "
Fick så lov att ringa upp och förklara att det var nytt år och nytt schema, så nu hade hon lurat J att det var hon som skulle jobba. SUCK! men jag och J löste detta och det blev jag som jobbar i helgen, hellre det än nästa helg. Hur som så behövde jag inte börja förens kl 12 idag. Nice, slutar nog så där kring 19 också. ;)

Nej, dags att vila en timme på soffan innan det är dags att stiga upp igen. :)

Back in town...

Har haft en kanonjul och nyår hemma i storuman, men allvarligt vad finns det i storuman egentligen? ingenting, börjar allvarligt fundera på om nästa hemresa blir julen 2010. Under hela tiden i storuman har jag haft e klump i magen, men så fort jag passerade umeå skylten i går så var klumpen som bortblåst. Visst det kan vara skönt att hälsa på alla där hemma men nää, nu får det vara nog.

Dags att fylla på te koppen för tredje gången nu på morgonen så att jag håller mig vaken. ;)

Nytt år, nya möjligheter och allt sånt..

Yes, och jag har en sak jag funderar på. Men vad det är får vi veta sedan. :)

RSS 2.0