Bebis....

Åh, hörde i veckan att en gammal klasskompis fått barn. En liten tjej min tanke var att jag skulle vilja träffa dem men tänkte att det måste få bli lugnt och dem måste få komma in i rutinerna först juh. Men nu när vi var på Coop och handlade så hör jag hur någon ropar Emma, och jag vände mig om och där stod den lilla familjen med sin nya lilla skatt. :) Oj så sööt man kan vara, hon var ju faktiskt bara 4dagar gammal så liten var hon allt Men ojoj så söt man kan vara, kan inte smälta henne... :)

Nej nu var vi färdig packade och lunchade så nu åker vi ut till sävar. :)

Dagen....

Vaknade kring halv 9 i morse, jag steg upp och fikade lite frukost innan det blev dags för den dagliga promenaden. Det var riktigt skönt att vara ute medans det är ljust.

Nu hade jag tänkt ta mig en banan innan det är dags för dusch o ch fräscha upp sig inför dagens lunch med Sandra och Micke. :) Efter en sväng på stan så blir det att åka ut till sävar och fixa mat, blir säkert en massa bus med barnen.

Nej, banan var det ja.. :)

I feel good!

I kväll har jag varit ute och promenerat, oj så skönt det var. Skönt att man börjat få in det som en vara och jag går en timme varje dag. Jag måste medge att jag njuter av varje minut jag är ute, ibland löser jag mord med Camilla Läckberg (ljudböcker) och ibland (som idag) lyssnade jag på musik, idag var det techno som stod på schemat vilket betyder att man går ännu fortare. Men jag kan inte säga annat än....

Cause god, it feels so good....

När jag kom hem från promenaden så dammsugade Älsk medans jag diskade och torkade golven så nu kan jag åter igen se mitt golv som har gömt sig under alla dammråttorna. Nu var det visst dags för duschen , men innan så var det visst apelsin dags. :)

Personalmiddag..

I går hade vi personalmiddag och det var riktigt trevligt, åt god mat och surrade på. Väl hemma så somnade jag i soffan, så det blev bara att borsta tänderna och he sig i säng. :)

Idag så ska jag träffa Fia och hennes föräldrar som är på besök i stor stan idag. :) det känns som det var riktigt länge sedan. :)

Och att ha älsk hemma idag är skönt, för vi skulle behöva dammsuga och torka golven och det går så fort om vi hjälps åt, en dammsuga och den andra torkar. :)

Nu dör min dator, jag orkar inte stiga upp och sätta i laddaren så jag får väl sluta här. :P


Drömmen...

Oj, vilken dröm jag har haft i natt. Vaknade med en hemsk känsla i kroppen, men ju mer jag började tänka på det så känns det bara bättre. Och nu njuter jag av bara tanken. :)

Nu blire frukost tajm innan det är dags att göra nå nytta. :)

Dagen/kvällen...

Ja, i dag har jag haft en hektisk dag, började rätt lugnt här hemma men när jag väl satte in foten på skolan så började dagen. Seminariet var riktigt tugnt, huvudet värkte och orken tröt men jag kämpade vidare och passade på att vila under lunchen. Sedan var det dags för föreläsning och huvudet vägrade ge med sig så jag satt där med huvudvärk och kämpade mot min trötthet, jag höll faktiskt på att somna men då armbågade Carro mig i sidan.

När jag kom hem så var min älskade mamma här, och jag hade önskat att hon skulle lära mig att göra limpan som hon brukar göra. men när jag kom hem så var hon nästan färdig, och dessutom så hade hon och Erik hjälpts åt att göra middag och kan lova att det var en underbar känsla. :)

I kväll har jag fått mig ett riktigt gott skratt, Erik försöker härma Carro´s dialekt. förtillfället har dem en väldigt intresant diskussion, själv sitter jag här nästan dubbelvikt av allt skratt..

Choklad på menyn.

Usch vad arg jag blir på mig själv. varför tar jag mig aldrig upp när jag planerat att ta mig upp. Hade lovat mig själv att inte sova allt för mycket under denna vecka eftersom att nästa vecka börjar VFU´n och då är det bara att stiga upp innan 5.. Suck.. Men jag får väl sova på bussen.

Nu ska jag göra mig frukost innan det är dags att åka på skolan och göra bort vårat seminarium så att jag får lite mer kött på benen så jag kan skriva på min uppsats innan torsdag.

Svar till Sandra: ja tänk om det fanns ett ställe som hade choklad på menyn, då skulle jag nog vara stammis. :)

Halvadagen.

Nu hade halva dagen susat förbi all världens fart, har inte allt hunnit med riktigt allt jag skulle hinna men nu är det dags för paus i pluggandet och det vill säga promenad dags. Det är så skönt att vara studetn och kunna gå ut och gå medans det är ljust ute. Nu är det inte riktigt alla dagar man kan göra det men de flesta dagar man har hemstudier iaf. :)

Nej, nu är det dags att sätta fart i benen och pallra sig ut så jag kan fortsätta plugga när jag kommer hem. :)

Måndag...

Ja då var det måndag igen och jag är så trött att jag tog lite sovmorgon, men nu blir det plugg hela dagen. ska ha läst en bok tills i morgon och sedan skrivit 4sidor om den tills på torsdag. Så jag har ju det jag gör. Men idag hade jag tänkt försöka vara färdig pluggad tills middagen, för eventuellt så kommer mamma hit i kväll och då skulle vi tillsammans baka den goda limpan som hon brukar göra. :)

Svar till Sandra: Det lät riktigt gott, men vi kan väl höras ihop på torsdag kväll eller fredag förmiddag och se om du fortfarande är sugen på det. :)

Svar till anonym: Joda, han kan visst laga mat men vi brukar fördela det så att när jag lagar mat så slipper jag disken och så tvärtom och eftersom jag i går skulle iväg just efter maten så blev det jag som lagade mat.

hurtBULLE...

Ja, när jag äntligen hade gjort klart de två uppg som skulle skickas in i dag så tog jag fram allt som behövdes för att baka. Nu står det en bunke på köksbänken som håller på att jäsa, snart är den dock färdig jäst så då äre dags att börja jobba igen.

Inte nog med att det bakas bullar här idag så ska det även lagas middag (som alla andra dagar) men det är inte varje dag jag ska tillverka ett eget recept. Erik ville ha torsksoppa någon dag och nu hade jag tänkt göra den, men hittar inget recept som ser lockande ut. Så efter att ha letat som en tok så beslutade jag mig för att göra ett eget recept och jag är verkligen värdelös på det. Men vi får väl se hur det går. :)


Efter maten hade jag tänkt stiga upp från bordet och lämna ALLT kvar hör hemma, endast ta på mig promenadkläderna och min mp4:a och bege mig ut på en välförtjänt promenad, och när jag kommer hem så ska köket vara skinande rent. :)


Nej, dags att börja kavla. :)


Söndag...

Är inte söndag en vilo dag!?
Men hade jag bara vart effektivare i fredags så hade jag oxå fått vila, men men...

Nu hade jag tänkt skriva klart denna uppg sedan ska jag skicka in de två uppgifter som skall lämnas in, kommer nog att falla en sten från hjärtat när jag trycker på send. Jag har även en till uppgift som skall lämnas in men det är inte förens på torsdag men den ska jag minsan försöka sätta igång med i morgon. :)

Vad i hela fridens dagar gör jag vaken nu!?

Ja det kan man fundera över, jag är så trött att kroppen skriker efter sömn men tydligen så tyckte min kropp att det var lämpligt att få urinväginfektion i natt så jag har sprungit på toa ett x antal gånger. Nu har jag gett upp, efter att ha väckt Erik ca 25 gånger i natt så har jag nu lagt mig på soffan och myser med ljus, te och tanbärssaft. Har även tagit mina dunder piller mot mina bekymmer. Så jag hoppas på att jag iaf kan få sova en timme på soffan så fort det lättar för mig.

Nog om det, måste bara säga det att jag hade super trevligt i går. Barn kan verkligen få en att glömma sina bekymmer, så det var skönt att för en stund glömma alla bekymmer och bara köra vidare i barnens tempo. :) God middag som E o S kockade, jag passade på att försöka roa barnen så deras mor skulle få vara i köket själv någon gång nu hade hon iof det största barnet där men han gjorde ju nytta i alla fall. Vi bestämde oss för en dejt nästa Fredag, först en sväng på stan sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. :)

Nej, dags att försöka vila lite så jag orkar med mitt schema idag. :)

Dagen...

Dagen började med att stiga upp tidigt och bege sig en sväng på jobbet, sedan blev det hem och bytte om innan jag åkte iväg till sävar där det blev bus med barnen. Nu har just lilla tjejen vaknat så nu hade vi tänkt gå ut på en promenad, en sväng förbi på affären för att handla lite mat så vi kan fixa nå go maten. :) Erik skulle lifta med Micke hit så att vi slipper ha två bilar är i sävar, kändes lite onödigt.

Ringde till Mamma i morse och där var det tydligen ett byggprojekt påbörjat. Spännande att se resultatet när jag kommer hem nästa gång. :)

Nej, nu vare visst mellanmål på G. :)

Nytt...

S här ser det nu ut, efter att vi bytt tv, vitrinskåp
samt fått upp våran nya tv-bänk samt hyllorna ovan för Tv´n.
Jag är super nöjd. :)


Mina fina blommor som jag fick av mamma,
jag är själv förvånad över att dem lever än. :)

Jag önskade....

att denna dag hade slutat lika bra som den började. Men det borde jag ha förstått, för det finns ju inte en dag som kan vara perfekt rakt igenom.

Efter att vi vart och handlat kröp jag ner i soffan och tittade på en film, men blev avbruten när läkaren ringde. Jag hade nu fått alla provsvar, och de hade analyserat de prover som jag vart där med idag. Det visade sig inte alls ha gått så mycket framåt som jag trott, proverna var tydligen ur usla så läkaren har nu uteslutit det mesta och nu är det magsår som är på tapeten. Så hon skickade en remiss till sjukhuset, jag ska få komma dit (inom en månad) och ta ännu mera tester och jag ska bland annat svälja kameran, shit. Vet inte vad jag ska tro/tycka/tänka om det, visst är det bra att dem ska se om det finns någon lösning, men hur kommer det att kännas!? Min läkare släppte även bomben om att efter helgen är det slut ätit medicin, det är rätt medicin men om de ska kunna se något så får jag inte äta den innan dom ska gå ned med kameran. Detta kommer åter att göra mig illamående och jag kommer att få stå ut med halsbränna och magonta.

Suck, jag trodde att allt var över...

I helgen hade jag bara tänkt sitta hemma och njuta av livet, men nu börjar jag fundera på vilket liv. Usch så less jag är, jag vill ha tillbaks den gamla Emma, hon som kunde säga Nej, hon som gick sin egen väg, hon som stod på sina egna ben.

Nej, i morgon ska jag försöka ta mig ut till Sandra och Barnen så att jag kanske få tänka på annat en stund. :)

Så mycket gjort på sån kort tid. :)

Det var riktigt skönt att vakna upp utan en massa måsten, nog för att jag har saker som måste göras, men dock inget som måste göras idag.

Så när jag stigit upp, fikat frukost och läst tidningen så fick jag ett ryck, jag betalade räkningarna för denna månad och ja, det svider lika mycket som alla andra gånger. Uscha, denna månad var det riktigt mycket utgifter, men om jag i denna stund vänder mig om så inser jag att det blev så bra och att det var värt varenda krona, så att jag få leva som en kyrkråtta i några veckor är helt OK! Har även hunnit skriva handlingslapp och matlista för några veckor framöver, lika bra att planera framöver när man känner lust och ork, för annars brukar det vara rätt ensidig mat här och det beror på min fantasi brist när det gäller mat. Men det bästa av allt denna morgon är att jag har hunnit vara ute och promenerat, gick en ny runda idag, ja faktiskt på ett ställe som jag aldrig sett förr så jag kan tänka mig att huvudet gick som på köxiken för det var mycket att titta på. :)
 
Tänk så mycket jag har hunnit med på denna underbara morgon. Nu har jag bara två saker kvar att göra idag, det är att lämna in proverna och handla mat. :)


Empty Room...

Jaa, usch så tomt det blev nu när båda mina inneboenden har åkt. Carro hem till Sorsele och Diezel hem till Lycksele, vad ska jag nu hitta på!? Och jag måste motvilligt erkänna att när jag lämnade Diezel i bästa J´s händer så kom det en tår i mitt öga så jag skyndade mig in så att ingen skulle se. Fast det spelar väl ingen roll om någon ser en gråta, för jag erkänner att jag saknar honom redan. Det är så tomt och så tyst ingen som grymtar till när dörren öppnas eller som springer runt benen på en så man håller på att snubbla. Nej, Emma positiva tankar nu.... Men en sak ska bli skönt och det är att slippa ha en hund som leker med mina BH.ar. Ja tro det eller ej, men han älskar att leka med BH-ar. ;)

I kväll har vi hunnit med en hel del, vi har äntligen fått upp allt. Nu är alla möbler på plats, hyllorna sitter på väggen, allt är torkat och klart. Nu ska jag bara hitta någon duk att ha på bänken. Bilder kommer förhoppningsvis senare i kväll. Efter att vi fått allt på plats så städade jag vardagsrummet eftersom det var massa damm och grejs på golvet sedan snälla J borrat. Har även hunnit vara på jobbet och fixat lite papper samt att renskrivit arbetet som vi gjorde idag på skolan. En promenad på 45 minuter ar jag också hunnit med, blev inte alls så långt som jag tänkt mig men min rygg vill inte riktigt vara med, har väl haft lite obekväma arbetsställningar när jag har svurit/byggt ihop alla möbler.

Nej, nu ska jag krypa ner i soffan med Älsk och titta på våra underbart fina möbler. :)

Lycka...

Här har jag hela tiden gått och trott att vi inte skulle få något studiebidrag under januari. Men ack så fel jag hade i morgon kommer det, och det var ju super. :) 

Har just kommit in från den berömda morgon promenaden med hunden, men han är så frukantsvärt morgontrött så man få mer eller mindre dra ut honom när man ska ut så här tidigt. Nu ska jag läsa några sidor i boken och sedan så blir det att fika och dola på innan det är dags att åka på skolan.

Men ni ska inte tro att bara för att pengarna kommer så kommer jag att vara lycklig hela dagen, det är nämligen så att hunden ska åka hem idag, så det kommer att bli jobbigt i kväll. Vem ska jag nu mysa med och vem ska jag nu sova med, och vem ska jag busa med!? jag älskar att ha denna hund, men jag hatar när han ska åka. Det är egentligen rätt konstigt hur fort man vänjer sig med en sådan här liten krabat. :)

Opsii...

Har totalt glömt bort bloggen de senaste dagarna, men det är minsan inte lätt att vara hundägare, värdinna och student samtidigt. :)

Mycket har hunnit hända på dessa dagar, men det bästa hände nog i går kväll när våra nya vardagsrums möbler kom, har fått ihop allt nu väntar bara på att Bästa J ska komma och borra upp hyllorna åt mig. Men innan det så blir det att äta mat, och dagens middag är PALT. :)

NejNej, dags att efterlysa mamma och moster. för det var visst dem som skulle komma hit och laga lite mat. :)


Ny vecka, ny kurs, nya tv kanaler... :)

Nu var det måndag igen, och det känns riktigt jobbigt att börja en ny kurs men det är bara att kämpa på.

I natt har vi knappt sovit någonting, det har vart en hund som hållit låda i våran säng ja han tyckte nog att vi var riktigt tråkiga. Så när jag steg upp kring 7 så tyckte han inte alls att han skulle stiga upp eftersom han inte hade sovit någonting, men det vara bara att stiga upp och gå ut eftersom att han ska vara själv en stund. I kväll kan jag lova att jag och lilleman ska busa hela kvällen så han är så trött att han inte kan göra annat än att sova i natt. :)

I går var vi på expert och fixade en box till tv´n eller ja det blev ett sånt där kort eftersom boxen ta sån plats, och när man då skaffar sånt därr nytt så får man verkligen en massa kanaler, för tillfället har vi både Canaldigital och tv 1000 och kan lova att det går en heldel bra filmer där. Hoppas bara att vi får behålla dem några dagar till innan dem försvinner. Men det värsta med att vi var tvugna att skaffa boxer (eftersom att annars blev det så otroligt dålig bild på tv´n) var att vi fick discovery, visst kan det vara en hel del saker som går att se men det är bara det att min kära sambo blir helt förslappad och kommer inte att göra något annat än att se på den. Så jag få väl muta, kanske något i stil med att om du dammsugar nu så får du se på discovery hela kvällen. Men med allt dåligt kommer något gott också, eftersom jag inte alls tycker om denna sortens program så kommer jag att he mig ut att gå eller kanske rent utav en sväng på gymmet. :)

Nej, nu måste jag sätta fart, ska byta om nu och sedan blir det att gå på en liten prommis med lilleman innan det är dags att åka på skolan. :)


Magnus Betner....

Jag kan bara säga att jag är ett stort fan av Magnus Betner, han är sjukt grym. 


Stora städar dagen.. :P

Vips så var allt klart, under hela dagen har vi tagit oss sakta men säkert igenom en städdag. Med tanke på att Älsk har fixat alla golv så är allt städat i lgh, jag har endast dammtorkat och diskat. :) Så nu ska jag, diezel och älsk krypa ner i soffan och mysa. :)


Nära till gråten...

I går kväll fick jag ett samtal som fick mig nära gråten, jag känner med min vän och jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa och underlätta. Det är minsan inte lätta tider men jag hoppas att du förstår att du har en given plats på kråkbärsvägen. :)

Nu ska jag och Lilleman ut i snökaoset innan det är dags för frulle och bus. :) I morgon tror jag minsan att vi ska miljöträna lite och försöka ta oss i väg på ZooCenter och se hur det går. :)


Lördag...

Jajjemen, nu var lördagen snart över.

Idag så har min lilla älskling kommit till mig, så jag och diezel började dagen med en tuplur på soffan. :)

Myyys, Nej körslaget nästa. :)

Äntligen var det över...

Ja och nu var det över.... men jag är nästan säker på att det kommer att komma en omtenta... Men men bara att avvakta och se vad lärarna tycker om mina insatser.

Nu blir det lunch och sedan en promenad i det härliga vädret, med min ljudbok. Det är så spännande så spännande och den är snart slut, tur att jag fått tag i nästa bok så det är bara att fortsätta att lyssna. :)

Nej, lunch var det ja. :)


Vet ni va!? i morgon är jag LEDIG!!! eller ja nästan iaf, ska vara på personalmöte kl 11 och sedan kl 13 hos kuratorn för vidare prat om allt kring operationen. :)  Men sen har jag helg, eller ja helg och helg...... jag jobbar i helgen. :( om min mage fått välja hade den nog valt att vara hemma och fokusera på mig själv och min kropp. Men jobba bör man ju göra om man ska ha råd att leva sitt liv.

Wish me luck....

Vilken feeling att få gå på hockey och för att inte tala om att få se en välkänd storumanspelare på planen som gjorde riktigt bra ifrån sig. :) Och innan match start så tippade jag 3-2 till Almtuna och jisses så jäkla rätt jag hade.



Plusen ligger högt, hjärnan ligger lågt och kroppen skakar. kan det vara tenta nerverna som är påväg?. förmodligen och nu tänker jag inte plugga mera utan nu tänker jag be en stilla bön om att allt ska gå vägen. det jag inte kan nu hinner jag inte lära mig tills i morgon så det är lika bra att tuta och köra.

Wish me luck, sparka mig i röven, ja gör vad som helst för att hjälpa mig genom det här h*****e.....

God morgon!

I dag känns det lite bättre, men tror inte att det beror på min sömn i alla fall. Sista gången jag tittade på klockan i natt var den 2, och jag som brukar somna innan jag ens lägger huvudet på kudden. När jag väl somnat så måste jag ha sovit hårt för jag märkte aldrig när Älsk for på jobbet, men han verkade iaf tänka på mig för jag hade tidningen i sängen och han verkar ju ha smygit. insåg just att han glömt maten här hemma så jag ringde och kollade läget och han skulle komma hem och äta lunch med mig.

Läkaren ja, jag har tagit mig ett steg närmre jag har ring på vårdcentralen och de skulle ringa upp ca 8.40 så då får jag väl höra vad de säger. 

Nu ska jag fika frukost och invänta att dem ska ringa innan det är dags att börja läsa lite böcker och försöka plugga. Suck säger jag bara, tentan är i morgon... Tur att jag ska få se hockey i kväll, och det är ju faktiskt en gammal storumanspelare som ska vara med och möta löven. Så jag hade tänkt heja på Almtuna, förädare som jag är. :)



Varningssignaler....

Det är först nu jag börjar märka varningsignalerna, eller jag och jag... det är min kära sambo som upplyser mig om att någonting är fel hos mig. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag vet att jag har halsbränna JÄMT, efter måltider så mår jag illa och har ofta väldigt ont i "magmun", jag känner mig otroligt stressad psykiskt. I morgon blir det att ringa läkaren, vågar inte äta mer halsbrännetabl.

Kvällen har vart oerhört tung, jag känner mig bara stressad och otillräcklig. Jag kämpar och jag försöker göra allt för att kunna släppa allt bakom mig och bara fokusera på här och nu, men tyvärr så är det inte allt för lätt. Det är så mycket som rör sig i min lilla hjärna att den sprängs när som helst på grund utav överbelastning. Jag vet mycket väl att när man har tenta så är det mycket att göra och att tänka på, men alltså jag känner mig så ofokuserad på tentan och ja allt vad skola heter. Det är tackvare Carro som jag fortfarande kämpar på med det här, utan henne hade jag nog gett upp för länge sen.



Just nu så känner jag att jag saknar min vän Emelie, tänk om vi ändå hade bott närmare varandra. Jag blir så mkt gladare när jag få vara med henne, hon är som en solstråle det bara lyser i ögonen på henne och hon har alltid nå nya tokigheter för sig. Man kan inte göra annat än att skratta åt denna lilla varelse som allt för ofta kläcker ur sig väldigt roliga saker, hon är som alla andra fast mycket mycket bättre. Utan Emelie så är jag mesta dels en trasig liten flicka,  så snälla du min vän, hjälp mig gör mig hel...

" Emma, Varför är det alltid uppför till alla slalombackar!? " En av alla dessa funderingar som för sig i Emelies lilla huvud. :)


Nu ska jag se klart Gossip girl och sedan ska jag krypa ner hos Älsklingen och pussas go natt. :)

Hopp om bättre tider..

Ja, vi hade i alla fall lite hopp om bättre tider. Men efter att Älsk hade ring mig i dag så var det bara att inse att hoppet hade inte räckt till. Det känns så surt, jag blir irriterad bara jag tänker på det. För tillfället är det nog mer jag som är mer knäckt än vad Erik är. Men som Erik säger, vi kan inte göra något annat än att ta nya tag och hitta något likvärdigt.

Det här kommer alltså att bli en påsk utan skoter för oss båda, det här kommer att bli den tråkigaste påsken ever. Låter säkert dumt och som det är min första tanke när jag fått veta det här men Nej, det är det inte. Fast i och för sig så under har ju hänt förr, men jag tror knappast att det kommer att hända något under just för tillfället.

Var på skolan en sväng i morse och sedan så gick jag och Carro på en halkig promenad men det var skönt att få röra lite på sig. Väl hemma igen så pluggade vi tillsammans en stund. När Carro åkte så satt jag och läste en stund.

Jag och Älsk lagade super god middag i dag och när vi ätit så lämnade han mig och disken här hemma, Henke kom tydligen och hämtade honom och de skulle visst på någon affär. Så nu tänker jag sätta igång min ljudbok och ställa mig och diska innan det är dags att plugga igen.

Suck....

Vart är världen på väg!? Vad ska vi nu ta oss till!?

Dagen!

I morse så var jag inte riktigt så effektiv som jag skulle, men jag har iaf sett filmen jag skulle se och sedan så har jag hunnit läsa en bok. Utöver det så har jag hunnit vara på hemtex och köpt nya sängkläder och hann även med att fara på gimonäs med våran bokhylla. :)

Så idag har jag och mamma gjort Lever och ris till middag, mums så gott. Sedan gav vi oss ut på en prommis och nu sitter jag här. Nu ska jag läsa några kapitel och sedan blir det sängen så jag orkar upp i morgon. :)

Måndag morgon!

Att det alltid ska vara så fruktansvärt svårt att ta sig upp dessa mornar.

Idag så ska jag läsa en massa inför tentan samt se någon dvd som vi tydligen borde ha sett och kunna för att vi ska klara en del av tentan. Såg del I i går och har sett halva del II nu på morgonen. Nu hade jag tänkt se klart denna tråkiga film och sedan he mig ut på en promenad innan det är dags att börja läsa igen. Måste försöka ta mig på stan en sväng idag, måste verkligen ha fixat detta innan torsdag så jag kan skicka detta. :)

NejNej, nu måste jag se klart filmen. :)


....

Och så var helgen över, tråkigt att den har gått så fort. Har i alla fall haft en kanon helg, förutom att min mage har börjat tjörva igen så i morgon måste jag gå och köpa nå magtabl.

Händer i veckan då!?? Jo jag har häcken FULL av tenta plugg. Suck, men på torsdag ska jag gå och skriva och sedan ska jag vara glad över att det här äntligen är över...


Helgen..

Nu var både tv´n och kökslampan på plats, eller ja dem var på plats redan i går. Nu väntar jag bara på våra tv-möbler. Eftersom det ser ut som ett bombnedslag här hemma så spenderade vi går kvällen i sävar, med otroligt godmat och trevligt sällskap. Blev lite sen hemgång bara, men tiden går så fort när man har roligt.

I morse så steg jag upp fikade frukost och sedan gick jag ut och promenerade i en timme i det fina vädret, men jag inte mer än hem innan det blev skit väder så jag hade tur. Jag fick ett samtal som gjorde att jag fick eld i röven, dammsugade och diskade och plockade bort så gott det går. Vips så var vi 10 pers här i våran lägenhet, tur att jag hade "bakat" i går. :)

Nu ska jag och älsk packa våra väskor och åka till sävar, i natt blir det minsan att sova där, för jag skulle bli bjuden på ett glas vin av mamma och gubbarna/grabbarna skulle basta... :)

Sova, ja tack!

Jag var så upp i varv i går kväll att jag knappt klarade av att ligga i sängen, det kröp verkligen i hela kroppen när jag visste att jag hade så mycket att göra. Men min ljudbok kom väl till användning, dröjde nog inte många minuter förens jag var helt fast och avslappnad. Sova det kunde jag inte heller eftersom det var så spännande. Suck, men några timmar har jag iaf fått. :)

Nu ska jag åka på skolan och ha lite workshop, Carro den stackaren ligger hemma i feber och det kändes inge lockande att åka utan henne speciellt när jag är så här trött. Men bara att bita ihop, slutar ju kl 12 så det ska nog gå bra.

I kväll blir det att umgås med sävar gänget. :)

Stökigt värre.....

Så där.... Efter lite  tårar och skrik över den här *piiip* tentan så är jag förhoppningsvis klar, ska läsa igenom den i sängen och ändra det som behövs i morgon bitti innan jag åker iväg på skolan.


Det ser verkligen ut som ett bomb nedslag här hemma, bokhyllan är nu riven (Älsk har hunnit göra allt själv... gulle han....) och grejer står det över hela lägenheten. inget vardagsrumsbord har vi heller för det får för tillfället agera vitrinskåp, hade ingen annan stanns att ställa alla glas innan vi får våra möbler. Jag är tok less nu efter ca 4 timmar med stök, hur ska jag kunna överleva till den 20? jag måste nog åka på jula i morgon och köpa flyttlådor så att vi kan packa ner sånt där i dem och ställa dem i något hörn i stället för att allt ska stå på bord och över allt.

NejNej, nu orkar jag inte tänka mera.....
Sängen nästa....

Tack för de fina komentarerna.

Tjurskalle.....

Snart sliter jag mitt hår...

Det känns som jag har tagit vatten över huvudet, eller är det bara så att jag har på tok för höga krav på mig själv?  Förtillfället känns det som om jag bara vill krypa ner i sängen och gråta ut all ilska / irritation / oro som finns i kroppen. Huvudet värker som aldrig förr och hemmet håller på att förfalla, tur att älsk har haft huvudet med sig och tvättar lite kläder så jag slipper gå naken i morgon. resten får jag/vi väl ta itu med senare....

Men när jag mår så här så tänker jag bara på vad en liten ängel sa till mig en gång, "Det Emma tar för sig det fixar hon...." och jag lovar jag har en tjurskalle och jag ska fixa det här oxå....


I morgon kommer tv´n på plats så då saknas bara våra möbler. :)

Skärpning fröken Persson.....

Ja nu är det skärpning för fröken persson som gäller, jag måste se till att ta mig upp tidigare på mornarna. Men det går så här när man är så korkad och köper en sån skön säng. Nae men alvarligt, något tips om hur jag ska ta mig upp.. I morgon kommer det att vara ännu jäkligare, älsk är ledig och jag ska upp kl 7. Förhoppningsvis kanske han sätter en fot i ryggen på mig och sparkar, annars kommer det inte att gå.

I kväll kommer vår tv, fast vi skulle nog sätta upp den på fredag när snälla H skulle försöka komma hit med nån bra borr och borra åt oss.  Så ikväll ska jag göra klart min tenta så ska älsk få tvätta och tömma bokhyllan. :)

Nej, dags att ta på sig kläder, ansikte och helst en peruk men nån sån hade jag inte så jag får väl se bedrövlig ut i håret. :P

Kvällen

I eftermiddags så hämtade jag mamma, så vi har ätit gott och surrat en stund. När jag skulle skjutsa tillbaks henne så hann vi med en tväris på strömspilen där jag fick köpa mig ett par nya strumpbyxor.

Nu har jag just bokat biljetter för hockeyn nästa vecka och nu hade jag tänkt skriva klart min hemtenta, inte alls så långt borta nu. Men jag har ett problem, jag skulle ha med mig en barnbok på skolan i morgon och ja, jag har ingen. hoppas på att jag hinner på bibblan innan.

Fina Forsvik...

Kort som blev tagna hemma i fina forsvik. :)

Det ser verkligen ut som en dröm vinter, kallt och snö. :)




Vips...

Så där, då var våra möbler beställda och halva skolarbetet gjort. jag är nöjd! Ska titta lite mera på arbetet innan det blir en prommis i det fina vädret.

Tjing!


Fleffe Leffe.....

Stort Grattis till dig Leif...



Gårdagen..

Ja i går så var jag väldigt effektiv, jag började morgonen med att plocka bort allt vad jul heter och sedan så rengjorde jag ugnen. Bytte gardiner och dolade på innan vi åkte på strömpilen och där kan jag lova att det gick på took för mycket pengar. Men vi köpte ändå bara det vi behövde. Vi köpte mat så vi klarar oss ett tag och sedan så slog vi på stort och köpte en TV.  Den borde komma innan helgen så då ska grabbarna få sätta upp den. Tv-möblerna har vi inte ens beställt men jag ska göra det i dag och då får vi så lov att klara oss utan dem ett tag.

Nu ska jag fika frukost och sedan ska jag plugga och prommenixa innan jag ska hämta mamma och det är dags för middag.

Äntligen hemma!

Det var en obeskrivlig känsla som gick genom kroppen i går när vi parkerade utanför lägenheten, det var nästan så att jag grät av lycka. Väl inne så blev jag tok stressad och kände att jag hade massor att göra, men det löste sig jag hoppade in i duschen och älsk packade upp. Min resväska med kläder såg jag till att packa upp själv eftersom jag ville hitta något i min garderob sen. Sedan gick jag och la mig och det var nog höjdpunkten på hela dagen, våran säng är den skönaste.

Händer i dag då? Massor känns det som.

- Handla mat och fylla upp kylen
- Plocka bort julen (Ska bara bära ner alla kartonger till förrådet.)
- Åka på Strömpilen
- Promenad (ska du me Carro?)
- Höra vad sävar folket gör idag. :)
- Hämta mamma och se till att hon tar sig på sjukhuset. :)


Hemgång... :)


Världens bästa maria är och hälsar på, tyvärr så åker hon i morgon. Hon får mig verkligen på bra humör. :)

I morgon så är det dagen som jag längtat efter, dagen jag ska njuta av. Det är sista dagen i stourman på förhoppningsvis 10v. om inte mera.. :) Vi åker till umeå någon gång efter middagen och det ska bli så skönt att komma hem, och för att vara själva en stund. Det är klart jag kommer att sakna mina vänner, fast ja...... jag har inga vänner kvar här, eller jo det har jag men det är fruktansvärt sällsynta. Har då redan skickat en smsförfrågning om en sista dejt i morgon eftersom jag vet att det kommer att vara long time to next date.

Nej, nu ska jag kramas med min lilla älsklings Maria...

Dålig start....

Usch vilken dålig start jag fick, jag skulle upp tidigt och börja plugga. Jo tjena, 11.30 stiger jag ur sängen och nu när jag väl har dragit fram allt som jag hade tänkt göra så känns det bara fel. Tror jag ska vänta med att göra detta tills den 8-9 januari, för då har vi haft ett seminarium och då kanske jag har lite mera kött på benen. Värst är bara att detta ska lämnas in den 9, men då kan jag se det som att det bara är någon sida som ska lämnas in. max 3 a4. så inte alls så farligt.

Så nu ska jag läsa lite i alla böcker inför tentan, SUCK.....

Eller nae, först måste jag nog ta en prommis innan det blir mörkt. Med tanke på vart jag håller hus nu så vägrar jag gå när det börjat skymma, bilarna kan ju köra på mig än fast jag har en sån otroligt vacker reflexväst. :)

Kvällen.....

Ännu en kväll fylld av Buzz och mys, fast denna gången med Mamma, Leif och Älsk. Tyvärr så var det inte riktigt min tur dag, men det är lika bra att låta älsk vinna så att han inte behöver sura. Nu så har de andra just startat en film så jag ska nog göra mig klar för sängen och lägga mig där och se.

I morgon ska jag försöka ta mig upp i god tid så att jag kan plugga innan det är dags för prommis och efter den får jag se hur mycket jag har kvar att göra. :)


Bad och Buzz

Så var ännu en kväll avklarad, har haft en helt underbar dag idag.

Efter middagen så åkte jag och älsklingen till forsvik, älsk tappade upp ett bad och tände ljus så där i låg vi ett bra tag och bara myste. När vi väl tagit oss upp ur det sköna badet så bestämde vi oss för att titta på tv-möbler och en tv, så nu är det mesta löst ska bara beställas när vi kommer hem  igen.

När vi låg här i soffan och surra på så kom Bästa J o E ner och spelade lite Buzz med oss, riktigt roligt Älsk vann första gången och jag andra gången. Det var nog bäst så annars hade vi båda nog surat i kväll. :)



Om du visste vad jag vet så skulle du förstå mig.

Nytt år, Nya möjligheter!

Min nyårsafton var helt klart godkänd.

Började dagen hemma i forsvik i badkaret och sedan fixa sig med Emelie. Sedan åkte vi vidare till blåkupan där det blev mingel och middag med lekar och tillbehör. Måste bara nämna att Emanuel hade verkligen gjort ett jätte bra jobb. Stort tack till han. Det började droppa in en heldel folk även efter middagen och en av dem var min älskade Malin, vad gjorde jag utan henne!? Senare på kvällen blev det dans och surr till massor, riktigt trevligt folk och mycket god mat och dryck. Tyvärr så finns det dem som drar ned stämningen på såna här fester, jag tycker inte om dem som tror sig vara störst, bäst och vackrast när dem i själva verket inte är någonting utav det. Jag har mina fel och brister jag också, eller det har vi alla men jag är medveten om det och jag försöker inte sätta mig på någon.

Väl hemma där kring tre tiden så blev det surr i telen med Världens bästa E och Sedan så hade jag världens bästa J vid min sida. Men när klockan slog fyra så tog jag mitt förnuft till fånga och kröp ner i sängen hos älsklingen som sussade så sött.

Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt kanon Nyår och Gott nytt år på er....

RSS 2.0