Tisdag

Idag så hade jag tänkt försöka ta mig i kragen och plugga lite, känns som om jag ligger efter (ligger dock inte mer efter än någon annan..). Jag brukar vara den som har koll på uppgifterna, men just nu har jag verkligen NOLL koll. Hade tänkt försöka bli lite klokare på den fronten idag. :)

Kring två tiden skall jag och Älsk ut på stan, han skulle fixa en grej sedan skulle vi gå på lite affärer.

Efter middagen så blir det gym med Kicki, skulle testa på något nytt i kväll. Bodyjam, har aldrig vart på något sådant pass tidigare men det verkar skoj. Bara att hoppas på att det inte är allt för svårt, men jag får väl ge det några gånger innan man har kommit på tekniken.

8 dagar kvar tills jag åker hemmåt för att få påsklov! :)


Prisa gud...

... Här kommer skatteåtebäringen...  Var just inne på skatteverkets sida och kollade hur mycket jag skulle få tillbaks och det var mycket! Det känns så sjukt bra att få en massa pengar till midsommar. :)

Nu var det visst dags för middag...

Bebisar och barnvagnar ÖVERALLT!

Men det är skoj tycker jag, Fick just ett sms där det stod att det var en liten Ebba som kommit till världen den 26mars. Denna mage har jag flitigt följt sedan det blev offentligt, jag mer eller mindre attakerade henne på stan när jag träffade henne. Det har gått så fort, tyckte att det var nyss jag fick ett samtal där hon berättade att hon var gravid och POFF nu så var tydligen det lilla miraklet framme i den stora världen. Så skoj, jag ser verkligen fram emot att få träffa min vän, som nu är den lycklige mamman! :)

Och på tal om barn så kan jag medela att from den 21maj, (kan bli tidigare också) kommer jag att hoppa på ett barnvik och där med jobba ca 50% Det är på samma arbetsplats som tidigare och jag kan tala om att det känns skönt. Som många av er känner till så jobbar vi hela dagar, dvs. 7-22 (det är lite andra tider under helgerna) så det blir låånga pass men desto mindre arbetsdagar och jag som då kommer att jobba en halvtid kommer att jobba en helg i månaden plus 4 dagar (mitt i veckan dagar) i månaden. Detta ska jag kombinera tillsammans med mina studier. :) Tror att detta kommer att bli toppen! :) 

Nordic Rock!

Sitter och läser om Nordic rock som kommer att vara här i stan den 29-30/5. Måste medge att jag tror att det kommer att bli en kanon helg. :)




Måndag morgon!

Usch så trött och sliten man kan vara en måndag morgon, känner mig inte riktigt hundra i huvudet. Tror bestämt att det blev för mycket tankar i går. Suck, jag vet inte vad jag ska tro eller tänka.

Nu blir det frukost och sedan gymmet. :)


En pyttis bebis..

I dag så var jag, pappa, och lillasyster och hälsade på Kusin L o hennes karl + deras lilla sötsak. Lill killen är inte ens två veckor gamla och jag kan lova att han var gode sööt. :) Jag blev så klart bebissjuk som rackarn men den som väntar på något gott... Man kan då inte missa vilka som är föräldrar till den lille krabaten, han var gode lik dem båda två. Ojoj, jag måste försöka ta mig dit efter påsken och kolla in hur lillkillen växer. :)


Chocktillstånd..

Har fått bli så chockad över folks beteende att jag inte finner ord för detta. Jag hoppas fortfarande på att detta inte skall vara sant, tyvärr så verkar det inte som om Gud hörde min bön...



När folk kommer till mig och ber om förlåtelse och de erkänner sina fel och brister så kan jag lova att det värmer i kroppen, jag anser att när man kan erkänna sina fel och brister inför andra och där med be om förlåtelse om vad som engång hänt så är man stark. Det är inte allt för många som har mod och krafter för att erkänna.

Onsdag!

Jajjemen, nu bär det iväg mot fjälls. Ska bara invänta att H slutar jobbet sedan åker vi. Sitter just nu och försöker göra en skiva åt T som hon hade önskat. :)

Imorse var jag riktigt trött och seg, men jag tog mig iväg på skolan i tid och klarade utav att hålla mig vaken under lektionen. Var faktiskt ett riktigt roligt sätt att redovisa på, ett tag var vi alla riktigt oense. Men det löste sig tillsist. Roligt med en disskusion där det hettar till. :)

När jag kom hem från skolan så var det dags att packa allt jag ska ha med mig till fjälls och sedan en sak som jag verkligen hade gruvat för. Jag skulle beställa nya sommar däck till lilla pärlan. Huga huga, men nu är det "klart och betatt". :) Så om någon dag så lär dem stå på bron hemma hos mamma. :)

Nej, nu ska jag fixa klart skivan och sedan ska jag tvärt på statiol. :)

Kvällen...

I kväll har jag inte gjort många knop, började kvällen med att åka på Obs för att inhandla en sak åt min kära mor. Väl hemma igen så började jag sortera tvätt och diska. Medans älsk var i tvättstugan så passade jag på att njuta framför tv, det var ju kvällens program av unga mödrar. Efteråt blev det lite läsning, sedan var det dags för min tisdagskväll framför tv´n.
- Halv åtta hos mig (ett program som faller oss båda i smaken, tycker att det är hel skönt.)
- Den rätte för rosing (ett program som jag tycker är löjligt, men jag har tyvärr fastnat i träsket... men hallå, hitta din karl någon annan stanns, gör som vanligt folk skulle ha gjort.)
- Desperate housewives. (det är bara det bästa som finns)

När denna tvkväll var slut så hade Älsk gjort fika åt mig så vi fick en mysstund tillsammans innan det var dags att vika ALL tvätt, samt renbädda i sängen..

Nu ska jag krypa ner i den renbäddade sängen och försöka sova, har redovisning mellan 8-12 sedan blir det hem och packa innan det är dags att åka till fjällen. :)

HostHost...

Ja, då var denna jäkla hosta tillbaks... Tur att jag har min bästa vän i kylskåpet... Cocillana Etyfin, det är grejer det.. I natt har jag då kunnat sova, till och med kunnat andas. :)

Det är kanon väder ute, så jag tror bestämt att jag skall försöka släpa med Carro på en prommis när skolan slutar idag. Skulle vara skönt att få prata utav sig en stund, försöka rensa huvudet och fokusera på att glömma vissa saker..

Nu hade jag tänkt försöka få i mig lite frukost och sedan är det dags att skriva lite på min sista uppgift på denna kurs.


Hade tänkt ringa på en annons på blocket, men tror bestämt att det få vänta. finns den kvar nästa vecka så skall jag ringa. :) Sandra, jag medelar dig när jag gjort detta och hoppas att jag kan få en tid som passar oss båda! :)

...

Nu hade man gjort hälften av alla uppgifter som jag hade tänkt göra idag, men det är bara att kämpa på. Har just ätit middag och nu är det snart dags för att bege sig på gymmet, jag och Kicki skulle gå på spinningpass kl 19.

Jag har beslutsångest, hur skall jag göra i helgen!? jag vill inte svika mina vänner, men jag måste tänka på mitt bästa också. Om jag stannar i fjällen hela helgen så vet jag i af fyra st som blir glada, men då har jag väl fyrast besvikna vänner också. Men det är nog bara för att jag sku köra, om jag inte sku köra sku dem säkert inte sakna mig. :D Haha... Nae, men detta är en fråga som känns riktigt jobbig... Jag och Älsk har delade meningar om helgen, men vi får väl se hur det slutar som vanligt är det ju jag som ger mig och sitter och kör åt alla fyllskallar.... SUCK!

Som ett brev på posten!

Oj vad brevbäraren kan skrämmas, det finns inget värre än när man sitter här och skriver för fulla muggar och sedan dimper posten ner i brevlådan. I dag så kom er två stora och tjocka brev, min första tanke var vad har Erik nu beställt!? Men när jag tittade närmare så var ett brev till mig och jag försökte tänka och komma på vad jag nu hade beställt. Kom dock inte på någonting. När jag väl funderat ett tag och öppnat så var det en sak jag beställt av mamma när hon var hos moster, men den fanns inte inne då så moster skulle skicka detta till mig sedan. Så nu äntligen fick jag min Buff som moster vart snäll och köpt åt mig. :)

I detta brev så fanns det även en lapp där moster skrivit så fint. :) Jag har nu bestämt mig för att efter påsken skall jag ta med mig Erik och åka till moster för att hälsa på. Jag är så sugen på att få se kusinens hus och mage. :)

Tack Moster för att du är så snäll.  Många kramar till dig. :)


Har inte tid...

Nej, jag har inte tid att vara snorig och hostig.. Jag snorar och hostar som ett tok, har tack och lov ingen feber och jag känner mig inte sjuk. Så jag hoppas att det tänker vända här, för jag knaprar mina piller mot imunförsvaret och mot förkyldning. Samt en massa vitaminer.

Har riktigt mycket att göra innan onsdag, då skall vi ha lämnat in en grupp uppgift samt en individuell iof är vi nästan klar med våran gruppuppgift, men jag har inte ens börjat med den individuella så jag har det jag gör. Samtidigt som allt skolarbete så skall jag/vi tvätta undan all tvätt samt att packa för en helg i fjällen. Vi åker upp till fjälls på onsdag kväll och där tänker vi vara, har funderat på om vi skall åka till Malå på skoter VM. Men vi få se hur det blir med den saken. Beror på hur mycket ork vi har. :)

Nej, nu ska jag klä på mig och försöka sätta igång med skolarbete...

Bilder från helgen...


Lilla A ute i solen. :)

Lilla S var sugen på att grilla korv. :)


M sruvar i min bil medans E och lilla S tittar på. :)

Vart tog helgen vägen!?

I fredags efter middagen så beslutade vi att vi skulle sova över i sävar eftersom att vi skulle försöka ta oss ut på förmiddagen innan A skulle sova. Så fredag kväll blev det surr och mys hela kvällen, E o H drog på Harrys och lyssnade på något band som spelade där. Lördag dag så befann vi oss ute i snöhögen med lunch, hink och spade. Innan det blev dags för hockey, och vad ska man säga!? No comments. :P

Lördag kväll blev det surr med småtjejerna och bakning på hög nivå, bastun väntade på grabbarna, medans jag och S såg en film. :)

I dag så har vi vart på prommis med H och T i sävar för att passa på att njuta av det fina vädret innan det blev dags att åka hem. :)

Väl hemma så är det bara att packa upp och försöka tvätta och packa om för på onsdag åker vi. :)


Jag tror minsan att allt har lättat. :)

Fredag = Helg...

Så skönt att vakna upp och inse att det är fredag. :)

Och jag har verkligen haft en kanon start på dagen, en riktigt lugn och skön morgon med god frukost, sedan ett avsnitt av Gossip Girl och nu väntar ett pass på gymmet, i dag blir det både kondition och styrka. Skulle visst få sällskap av kicki på gymmet i dag, ska bli skoj att ha någon att surra med i mellan åt. :)

Efter att jag tränat och gjort mig i ordning så skall jag och älsk he ut oss på stan en sväng, och eftermiddagen så blir det att åka ut till sävar. :) På tal om sävar så var vi faktist där i går kväll också, H ringde kring sextiden och frågade om vi inte skulle komma och se hockeyn och det ville vi ju så klart göra. :)

Nej, dags att väcka älsk och höra om han skulle åka med mig eller om han skulle gå när han skall hämta bilen. :)

Dagen...

Idag var det visst torsdag och inte vilken torsdag som helst, utan en torsdag som jag är ledig.  Vaknade i morse av klockan och hade bara lust att kasta ut den genom fönstret men när jag tittade upp såg jag vilket kanon väder det var så då steg jag upp med glädje. Har hunnit vara och skjutsa älsk och nu har vi fikat tillsammans och när hände det sist!? måste vara evigheter sedan. Nu hade jag tänkt börja dagen med en promenad på gymmet och köra lite kondition, tror det blir både Löpbandet och Crosstrainern. Det är så otroligt skönt att börja dagen med att åka på gymmet, jag mår mycket bättre och orkar betydligt mera under dagen.


Efter lunchen så hade jag och älsk tänkt ge oss ut på en liten promenad i det kanonfina vädret, nu när älsk inte jobbar något så är det så lätt hänt att man bara sitter inne så jag har propsat på promenader och det är så skönt att promenera tillsammans. Även om det inte blir allt för långa promenader så är det skönt att få friskluft och att få se solen är ju ett stort +.


Frustrerad...

Jag blir så fruktansvärt frustrerad och besviken på mig själv när jag inte kan formulera mina åsikter på ett vettigt sätt, i kväll var en sådant tillfälle, jag visste så väl vad jag tyckte och kände men jag kunde inte sätta ord på det. Samtidigt som jag blir frustrerad så blir älsk irriterad, jag försöker förklara men han förstår bara inte vad jag menar. Jag hör innuti huvudet vad jag vill få fram men det är som att hjärna och mun inte kan samarbeta. Det slutar alltid i att jag blir så lessen så jag inte kan stå emot mina tårar..

Nog om detta, nu ska jag dricka en kopp te med älsk innan det är dags att göra kväll. :)

....

Ja, då var vi klara med vårt grupparbete, allt har gått så smidigt och det känns såå skönt att vi fått en mindre grupp. :)

Idag har jag även fått igen de två arbeten som jag kämpade med förra veckan och vet ni vad!? dom var godkända, och kan lova att det var skönt att få veta! Nu när jag har något att fira så blir det att fira med en promenad i solen med älsk sedan skall jag fara på gymmet och ta maskinerna en omgång.

Måste bara få säga STORT grattis till min kusin som fick en Pojke i natt! :)

Onsdag...

Jag hoppas, ber och tror att vi kommer att hinna klart i dag och då innebär detta att jag har "helg". Skulle vara så sköönt att få hitta på något med sötaste på torsdag och fredag, och att bara få gå solskenspromenader och inte behöva tänka på skolan. :)

Jag har en idé som gäller min framtid, en idé som jag tror skall gå vägen. Måste bara få höra om någon fler tror på mig, men detta blir inte förens till sommaren, men jag borde få veta i april någongång. :)

Nej, nu var det visst dags att klä sig och bege sig på skolan.. :)

Duktiga jag!

Har vart riktigt effektiv i dag också!

-Pluggat
-Bakat
-Lagat mat
-Promenerat
-Diskat
-Tvätta kläder

Så nu anser jag att jag är värd att sätta mig ner och se mästarnas mästare och sedan så är det desperate houswives. :)


Tisdag...

Somnade som en stock i går kväll, fick till och med sova hela natten utan att vakna. Känner mig riktigt utvilad.

Nu blir det att ta på sig ett ansikte, sedan blir det en haldag på skolan där vi ska försöka göra bort så mycket som möjligt så att vi kanske kan få helg redan i morgon. Skulle vara grymt skönt att bara vara torsdag och fredag.
Vi skall försöka börja med vårat grupparbete idag, tror faktiskt detta kan gå riktigt bra vi är tre stycken som kompletterar varandra riktigt bra.

Nej, nu måste jag göra mig klar så att jag inte blir sen. :)

Vips!

Så hade jag hunnit med super mycket på en kväll...

- Gymmet i (90minuter, 30 min crosstrain + 60 min styrka)
- Dammtorka
- Torka Golv
- Duscha blommorna
- Duscha mig själv
- Gjort klart en uppg till skolan


Nu blire att se hockey med Älsklingen! :)

Jag flyr...

Nu tänker jag fly verkligheten för en stund, jag tänker ta mitt pick och pack och bege mig på gymmet. I dag blir det 30 min på crosstrainern samt att ta hela kroppen en omgång inne i gymmet. :) Måste träna ordentligt i dag, för i morgon hinner jag inte förbi min tillflyktsort.

Har ätit världens godaste lunch och middag i dag, famors palt.. :) Fanns även kvar så att jag får lunch i morgon.. ;) Smarrigt...



Var på stan i dag och införskffade en ny jacka! :)
Det fick bli denna jacka, men min jacka är minsann mörkare än denna... :)

398kr som fått

Måndag...

Usch vad jag ogillar måndagar, men denna vecka kommer förhoppningsvis att gå lika fort som föregående vecka. :)

Under denna vecka så skall jag hinna med ett grupparbete till, så att det kommer att bli långa dagar på skolan. Vi hade tänkt vara klara innan torsdag, så jag hoppas på att vi kan vara effektiva.

Förutom skolan så hade jag tänkt fokusera på träningen och att jag skall få må så bra som möjligt och försöka undvika värken så mycket det bara går.


Har visst ännu en sak att göra under denna vecka, men det är något som måste göras på rätt dag, vid rätt tillfälle och med en massa mod samlat. :)


Nej, ska krypa ner i sängen en stund hos älskling innan det är dags att äta lunch och bege sig på skolan. :)


Äntligen hemma!

Måste börja med att säga att det värmer i kroppen när jag läser alla era underbara kommentarer, och tack för alla underbara sms. :) Det hjälper mig faktiskt på andra tankar...

Nu var vi då hemma efter en helg med blandade könslor, fredag kvällen hos Evan var mysig och jag mådde otroligt bra. Sov som en stock den natten och mådde kanon på lördagen, men på lördag kvällen efter melodifestivalen fick jag så ont i buken/äggstocken väl hemma i sängen så sprutade tårarna. Jag fick så lov att kämpa, men kring halv 4 i natt kunde jag inte hålla emot längre då fick jag kräkas av smärtan. Efter det så kunde jag äntligen sova, har haft en riktigt hemsk dag i dag, allt värker och humöret är inte på topp..

Just nu känner jag att jag skall leva för varje dag, så nu undrar jag hur min dag skall se ut i morgon.. :)

Nya Grannar...

Eller ska jag skriva ny granne..

Det verkar inte bättre än att vi skall få en ny granne den första juni, kommer att bli riktigt trevligt att få hit någon som man känner, rätt väl dessutom. :) Denna person kommer att ha en likadan lägenhet som vi (dock spegelvänd), i samma hus, så detta betyder att denna granne skall få ta över min tvätt och matlagning. :D Hehe... eller hur det nu va!? vi var nog inte riktigt eniga om detta.. :P

efter en natt med riktigt lite sömn så känns det hemskt att ens behöva åka på skolan, men jag ska ju bara vara där fram till 12 sedan blir det hemgång till storuman en sista gång innan det är påsk.. :)

Nej, dags att skriva ut våran artikel så vi kan redovisa den i dag. :)

Efter regn kommer solsken...

Eller hur var det där!?
Nu på bara någon dag så har det födds två småttisar till storumans kommun, en liten pojke och en liten flicka! Så roligt... Fick ringa till mamma och skälla på henne för att hon inte sagt att hennes jobbar kompisar fått barn, men se hon visste bara om den ena.. Haha ibland går ryktet fortare istan. :D

Samtidigt som jag tänker vad skoj för dem, så är det som att det börjar värka i buken bara för att protestera. Den verkar inte vilja låta mig tänka på bebisar.. :( Nog för att jag är otroligt glad för deras skull, men jag kan bara inte låta bli att tänka....

I kväll så gick vi ut och åt kinamat, sedan blev det en sväng till Sävar för att hälsa på S, H o T. :) riktigt skojigt att få tänka på något annat en stund..



Redovisning i morgon! ---- :(

.............

Det känns som det är lika bra att skriva det här, eftersom att alla kommer att veta snart ändå..

Jag har för tredje gången på mindre än ett år fått en stor cysta i äggstocken, denna är lika stor som förra gången. Läkarna övervägde operation, men eftersom min kropp inte mår så bra så skall vi testa ett annat sätt. Det är inte 100% att det kommer att försvninna men jag hoppas, ber, drömmer och önskar om att detta skall gå vägen. En operation till skulle jag aldrig klara varken fysiskt eller psykiskt.....

Varför vägrar jag operation!? Jo för att denna sitter på den högra äggstocken det vill säga inte samma som förut, jag vill inte riskera att de ska måsta ta bort denna äggstock också eftersom att jag hade tänkt få mig barn i framtiden. För det andra så måste jag medge att det skall bli som förra operationen..

Just nu så är jag fruktansvärt rädd, lessen och besviken över vad livet har att ge....



I helgen blir det inte att åka till fjälls utan det blir att vara tillsammans med älsklingen min, jag vill inte vara utan honom när jag mår så här...

Fjällen finns kvar och jag hoppas på att jag skall må betydligt bättre till påsk....

.....

Vad skall göra!?
Ska jag bara stå och titta när hela livet rasar...

Livet blir inte alltid som man tänkt sig... Detta är något som jag just fått erfara...

Sorry..

Känns som jag har isolerat mig från omvärlden, och att den enda som jag pratar med är Carro (eftersom att hon sitter i exakt samma skit som mig... skolarbeten upp över öronen... allt vi pratar är dock skolarbete...). Känns som jag försummar allt, men jag har så mycket att göra att jag knappt hinner tänka på att jag skall äta.

Känns som om jag blivit dålig på att höra utav mig till mina vänner, men med tanke på hur mycket jag har att göra så orkar jag ingenting. Jag orkar inte ens tänka på mig själv, det som förtillfället känns som en befrielse från skolan är stunderna på gymmet, den lilla korta tid på kvällen då jag lägger mig i sängen och få prata en stund med Erik iof så handlar oftast dessa samtal om hur jobbigt det är i skolan.

Jag hoppas att ni som är "arga"/"besvikna" över att aldrig höra av mig så lovar jag att det kommer innom en snar framtid, har bara två veckor kvar av denna helvetiska kurs.

Nej, tillbaks till skolans värld... ska endast läsa ett kapitel till sedan så får jag ta det som det kommer i morgon än fast jag inte läst allt jag borde läsa..


Pain...

Ja och vart skall detta leda!?

Jag hoppas och ber, håller alla tummar och tår...
Jag orkar inte mer...

I morgon får jag veta....


Är för övrigt rätt less på vårt grupparbete, tänk om alla kunde dra sitt strå till stacken så kanske det gick lite lättare att få ihop detta arbete!!!

Nej, nu äre dags för kvällsfika. :)

God morgon!

I går kväll satt jag uppe rätt länge men det var det värt för vet ni vad!? jag fick klart uppgiften som jag kämpat med så länge.. :) Så nu har jag gjort bort allt individuellt för denna vecka. Nu är det bara grupp rapporten och seminariet på torsdag samt redovisning av grupprapporten på fredag. Vet ni hur sköönt det känns..

Nu hade jag tänkt fika lite frukost, sedan blir det gymmet och där efter blir det jobb. Känns otroligt skönt att få åka på jobbet och glömma allt vad skola heter. :) Hade helst velat ha en heldag med min sambo och få göra bort lite småsaker, men det ska vi nog hinna med någon annan dag. :)

Nej, dags att sätt fart.

Ha en bra dag! :)


Ny dag och nya tag...

I går kväll så kom tårarna som jag så länge längtat efter, det brast och det var riktigt skönt att få gråta bort stressen och rädslan för en stund... Som tur var så hade jag Älsk vid min sida.

Så i morse var det en ny dag och nya tag... Jag åkte på gymmet i morsre och körde kondition i en halv timme, blev inte så mycket längre eftersom jag har träningsvärk sedan i går. Sedan så blev det hem skynda sig in i duschen och nu ska jag i väg på skolan...

Idag skall jag skriva så att fingrarna ska tamme tåen blöda innan jag ger mig... Som jag skrev i går.... jag SKA klara det här innan veckans slut. :)


.....

Jag har verkligen vart med i starten på denna vecka...

Jag har nu skickat in 2 av 5 uppgifter denna vecka, nu skall jag läsa en artikel tills i morgon så att vi kan börja skriva om den i morgon. I morgon kväll blir det att försöka skriva klart en av de tyngsta uppgifterna ever, men den ska in innan fredag det är mitt mål och jag SKA klara det.

Nej, nu blir det att dricka lite te med Älsklingen innan det är dags för sängen. Ska upp tidigt i morgon också, ska iväg på gymmet innan skolan så att jag kan plugga i morgon kväll...

STORA pluggar veckan!!!

Ojoj, kan bara säga att denna vecka kommer att vara en *piiiiiip* vecka.... Men tur att jag har Carro som försöker peppa mig än fast jag tror att vi är lika less båda två...

Morgonen började iaf gudomligt bra, vaknade halv 7 åkte iväg på gymmet och körde en timmes styrketräning, hem duschen och i väg på skolan. Så i kväll ska jag och Carro göra ett ryck med våran grupp uppgift så att vi bara behöver sammanställa allt i morgon! :)

Nej åter till plugget. :)

En Volmo Amazon

Sitter för tillfället i storuman hos min far där jag har mellanlandat innan det är dags att åka hem till umeå... Ändrade planer inför nästa helg, känns både bra och dåligt, men jag känner att jag gör rätt och jag har lärt mig att följa mitt hjärta.

Har då hunnit se en liten bit av storuman idag, tog en prommis från skrinnar till bondevägen... Träffade Anna så jag fick surra lite.  Väl hemma hos pappa fick jag ett gott skratt åt systeryster som sitter och sjunger om en volmo amazon.. Haha, än hur hon försöker säga volvo så blir det volmo i sången. ;)

Nej, nu skulle jag tydligen klippa pappa.. :)


Vi drar till fjällen...

Ja i går så sa det bara POFF så såg jag forsviks skylten, och med tanke på att jag inte vart hemma på 10 veckor så var det riktigt trevligt att komma hem. När vi svängde upp på gården så insåg vi att sävarfolket hade hunnit före. Så i natt var det knöka fult i huset, jag och Tilde fick ligga i samma säng medans Erik fick sova i gästrummet. ;)

Nu har vi packat ihop allting så nu blir det snart att packa sig själv in i bilen och åka upp till fjälls.

God morgon!

I natt har jag sovit som en kung, synd bara att jag inte kunde sova längre än halv 8. Men livet är hårt som student, nae man skämt å sido så hade jag kunnat ta sovmorgon i dag men då hade jag måsta plugga ännu mera i helgen och det vill jag inte för så ska jag umgås med min familj.

Har föreläsning på skolan mellan 13-16.30 idag och när jag kommer hem så blir det middag med Svärmor och Eriks Mormor. Känns bra att svärmor ska bo här i natt, för jag tror minsan att jag har en eller två blommor som hon skulle behöva återuppliva. För mina blommor mår alltid bäst efter att hon vart här och pratat med dem. :)

Såg på lerstenen att det var ute en lgh här bredvid oss och jag hoppas och ber på mina bara knän att det blir någon rolig granne, typ han som var och titta på den i går.  får väl veta i slutet av veckan. ;)

Nej nu var det frukost tajm. :)


Duktig kicka!

Jajjemen, nästan klart med det jag skulle göra innan gymmet... Men nu börjar det dra ihop sig så det är väl bara att byta o och he sig på gymmet. :)

När jag kommer hem från gymmet blir det städning för mig och skruvning för älsk. :)

.....

Idag så hade jag visst ett späckat schema, och dagen började inte så bra... eller jo det gjorde den men var då absolut inte meningen att jag skulle sova så här länge.

Men nu innan lunch så hade jag tänkt plugga gärnet, ska bli helt klar med båda praktik uppgifterna. är nästan klar med en uppgift så jag ska börja med att göra klart den så jag blir peppad att göra nästa. Efter lunch så blir det att göra sig klar, skall infinna mig på gymmet kl 14 där jag skall träffa en PT som skall lägga upp ett bra program för min rygg. Ska bli skönt att få tillbaks den "gamla" ryggen. Allt detta ska jag göra medans Älsk ska ge toyan ett bättre liv, måste fixa några saker så att den börja vara normal igen. :)

I kväll måste vi även ta oss en omgång med snabeldraken och dammtrasorna. För i morgon när jag slutar skolan så blir det hem och äta middag med E´s Mamma och Mormor innan det är dags för oss att bege oss hem och lämna lägenheten i deras händer. :)

På torsdag så bär det iväg till fjälls och det ska bli SÅÅÅÅ sköönt att få komma iväg dit, tråkigt att "mina" barn inte kunde följa med, eftersom att föräldrarna S och M jobbar, men vi får väl ta igen all pulk och skoteråkning på påsken. :)

Nej, nu vare visst dags att sätta fart.. :)

Helgen...

Min helg har trots en jobbig start vart riktigt skojig, har inte riktigt kännt mig som vanligt men jag har försökt och gjort mitt bästa och jag hade riktigt skoj.

Fredag kväll....
Fredag kväll..

Fredagkväll på hotellet.


Jag och Carro på Lördagen..

Jag..

Carro och Johan på Hotellet.. (lördagkväll)

Rädsla...

Usch, ingen sömn har det blivit under denna natt...

Jag är rädd, men nu är kl halv 9 och det är mindre än 3timmar tills allt är över.... Sandra borde vara på ingång snart så då ska hon få ge mig lite styrka.

RSS 2.0