Jag villl....

Jag blev så sugen på en annons på blocket i kväll, eller både jag och E blev riktigt sugna. Men den stora frågan är kommer det att fungera!?

Gaah, jag vill, jag vill.... jag ska tjata lite på mig själv... Eller jag skall skriva upp fördelar och nackdelar och sedan övertyga mig själv. :)

Planer....

Ja, nu var det kväller. försöker att få tag på J, höra om hon är sugen på en promenad men hon satt tydligen i möte så jag får så lov att vänta på att hon skall ringa upp. :)

Vad händer i helgen!?

I morgon bitti blir det att åka på jobbet och fixa tidrapporterna så att vi får någon lön. Har även två saker till att göra så jag hade tänkt fixa bort detta innan lunch dags. Efter lunchen blir det att packa ihop allt som skall med till sävar, hade tänkt övernatta där hos S o M. Fredagen så tror jag att det blir att hitta på något tillsammans med S, M och deras små.

Lördag blir det jobb på dagen, men vad händer på kvällen!? Tror bestämt att det få bli en tv-kväll

Söndagen blir lugn, vila,vila,vila... Hoppas på att få hjälp att sätta upp min rullgardin i sovrummet så att jag kanske kan sova om nätterna.


Satt just och tittade i min kalender och insåg att jag inte tänker åka hem till storuman förens storumandagarna.. Shit... det är ju typ två månader dit.... Jag få hoppas på att det händer något med min kalender, typ att någon äter upp en eller två sidor så att jag "glömmer" bort allt jag ska göra. :P Haha...

Den bjuder jag på....

Enda bilden på mitt ny färgade hår...

Osminkad och jävlig, men det bjuder jag på. :P



Vilket väder...

Ojoj, var nyss inne på både SMHI och YR.no och det verkar bli kanon väder både torsdag och fredag. Så Skönt. :) Kanske man till och med få ta på sig en klänning i helgen. :)

Nu på morgonen så har jag faktiskt inte gjort så mkt, eller jag har vikt tvätten och surrat med dagens födelsedagsbarn. Nu blir det att dammsuga, dammtorka och torka golven innan jag och älsk skall ta oss en cykeltur på ica fyrklöver och inhandla det som inte fattades efter min storhandling på maxi. :)

Helg...

Känns dumt att säga detta eftersom det egentligen bara är tisdag nu... Men jag har HELG!!! jag har gjort bort allt nu och var på kursavslutet idag så nu är det bara att invänta nästa kurs som börjar på måndag! :)

I morgon blir det Storstädning av lägenhet, samt lite andra saker som vi måste fixa innan helgen. Om jag hinner, orkar och har tid så blir det städning utav garderoben.




Jag vill ha sommar och värme... jag vill kunna använda mina sommarklänningar. :)

Baby tonight....

Close your eyes - close the door
You don't have to worry any more
I'll be your baby tonight
Shut the light - shut the shade
You don't have to be afraid
I'll be your baby tonight..

Hemska dag!

Ja, i går var en hemsk dag...

Men nu får jag hoppas på att det är över... Kvällen slutade iaf bra, lite spinning och sedan pytsade C lite färg i mitt hår. Nu ser jag ut som en människa igen. :)


I dag, lär också bli en hemsk och jobbig dag, fast förhoppningsvis inte lika hemsk som i går. Blir iaf Redovisning på skolan och sedan hem till lunchen. Är det uppbehåll så får det nog bli en löprunda innan middagen. Är ju Body jam i kväll och då bruka det vara skönt att ha rört sig lite innan. ;)



Idag avslutas kursen. :) Skönt....


Söndag...

Och vilket väder vi har haft idag.. Kanon och inte har jag gjort något vettigt i dag, jag har dåligt samvete över att jag missat både solen och träning. Men det blir ändring i morgon löpning innan skolan och på kvällen blir det gym med kicki.

Det jag har lyckats göra idag är att handla mat, sedan åka ut till sävar där det blev surr och film. Älsk har även tvättat min bil utvändigt och i morgon skulle ha ta resterande så jag har verkligen inget val det är bara att cykla på biblioteket. Men det borde jag överleva.

Nu blir det sängen så att jag orkar stiga upp och he mig ut på en löprunda innan jag skall iväg på biblioteket. :)

.......

Usch, i dag är det en trött, grinig och less Emma. :(

Sitter i alla fall på jobbet och kämpar för att kunna hålla upp ögonen, men det skall nog gå bra har endast 6½timme kvar.. Ibland behöver man ventliera och det är något som jag verkligen har fått göra idag, känns skönt att ha mina vänner. :)

Nej, nu vare back to work...


"Ledig" i morgon! så lite helg får jag allt...

Helg..

Ja vilken helg det kommer att bli, kanon väder och allt skulle det tydligen vara hela helgen. Och vet ni va!? jag jobbar... Skulle helst av allt dola på med min ballkong, fixa våran rullgardin, inviga S o M´s cykelkärra (jag vill också vara liten och få åka i en sådan), Skulle behöva tvätta bilen både in och utvändigt. Det som är mest akut är att färga mitt hår, det ser hemskt ut och det börjar vara pinsamt att gå utan för dörren.

Aa, det är bara att bita ihop och åka på jobbet. Det är tur att jag tycker om mitt jobb! :) Eftersom jag ändå skulle jobba så hade älsklingen lovat att tvätta bilen in och utvändigt. Byta däcken blir det att göra nästa helg då mamma och Hebbe kommer ner med mina däck. :)


I går kväll var vi ute i sävar, grillade, åt gott, surrade på som vanligt. Planerade valborg och även så semestern. :) SkojSkoj.. När jag väl fick lägga mig i sängen i går så dök det upp en tanke som jag gillar, skall bara kolla upp lite saker innan. :P


Ja tack!

Hittade denna skönhet (en solsäng) på plantagen idag, skulle gärna ha en sådan i mitt framtida hus. Jag skulle verkligen ligga i denna hela dagarna medans älsklingen min får passa upp mig..

Jag drömmer en om klarblå himmel, 20grader varmt, jag och denna underbara säng tillsammans med en underbar drink i min hand. :)





Jaa, i dag har jag fått träffa lilla EBBA, hon firade sin en månadersdag idag. :) Hon var så söt och jag blev som vanligt kär.. :)


Sommarväder... (!?)

Morgon började kanon, var ute och joggade i det super fina vårvädret som nu alltmer börjar lika sommarväder. :) Väl hemma så blev det frukost med Carro och sedan iväg på MediaMarkt, inte alls så stort som jag trodde, men en hel del bra erbjudanden. Oj så sugen jag blev på att köpa ett TV-spel, det var bra pris... Men ack vad jag skulle försumma mitt liv. Eller vad tror du Emelie!?

J -Kan det bli värre än det här...!?
Emma- Vaa!? vad menar du!?
J - Två nördar och ett tv-spel... (Detta kläckte J ur sig när jag och Emelie hade en hård kamp om vem som skulle bli kvällens mästare med flest segrar efter en heldag framför tv-spelet... )

Har även hunnit vara på plantagen och tittat, jag längtar tills jag få börja plantera lite på min ballkong. I dag har då sommarmöblerna, grillen och solstolarna åkt fram. :)


Nej dags att göra sig klar för P-Möte....

Bad day!?

Dagen började bra, men på eftermiddagen började jag känna mig trött och grinig. Det blev inte precis bättre av att komma hem heller, helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen gråta en skvätt och fundera över framtiden. Men nu är det så att det är bara att bita ihop.

Fick ett MMS idag, men en liten tös som inte var allt för gammal. Nae, hon var inte ens ett dygn. Men oj så sööt. :)



Är det bearbetning jag håller på mig för tillfället!?

Uppe med tuppen (!?)

I går kväll så fick vi en liten sparv som övernattade i vårat vardagsrum. Men det var en snäll sparv som jag inte träffa allt för ofta. Trevligt värre. :)

I morse var vi uppe med tuppen (!?) klädde oss och begav oss iväg ut på prommenix. SÅ skönt det var att få röra på sig, försöka röra bort träningsvärken som hade satt sig i benen efter gårdagens löprunda. :)

Nu blir det att umgås med min nattliga kamrat. :)



Jag väntar med SPÄNNING, och jag hoppas verkligen att det blir något denna gång... Ni kan ju inte hålla på att åka in och ut flera gånger. :P

Bråttom!

Här kan vi sncka om att ha bråttom.....

Tungt..

Kan lova att det var tungjoggat idag, men det är väl så det ska vara första gången. Jag hoppas på förbättring redan till nästa gång, för jag hoppas att spinningen och crosstrainern gör sitt. :P

Nu blir det en cykeltur in på stan för att lämna igen nå böcker och sedan blir det att pyssla ihop ett schema. Suck har suttit med detta i flera flera timmar nu, satt upp rätt länge i gårkväll/natt och dolade med detta, men nu tror jag att jag har hittat det som är bäst för oss.. På torsdag har vi Personalmöte och sedan så är det bara att börja på sommar schemat.. :)

God morgon!

Jag hade en väldigt mysig morgon, steg upp gjorde frukost och sedan skulle jag lägga mig på soffan och njuta av lugnet. Men se där fick jag för det dröjde nog inte mer än någon minut innan jag sov. Men det behövdes nog så nu är jag redo för en liten löprunda. Eftersom det är första löprundan för denna säsong så lär det gå tugnt, så därför blir det bara en kortis idag och den skall jag sedan kompletera med BODY JAM! :) Wiiiee, jag längtar redan. :)

Påskbilder...


Leif och Henke Drar fram Mickes Skoter


Efter mycket jobb så var den framme


Erik och Leif lagar Mat


På virisen träffade vi upp Maria och hennes familj.

Leif lär Maria att koka kaffe.


Krille tänker bestiga fjället.


Efter en mycket lång väntan så kom de efterlängtade upp på påskaftonen.


Sebastian håller låda under påskmiddagen


Sebastian åker Bob


Alva njuter av fjällen

Mamma Sandra väntar med spänning på maten..


Får man inte lugn och ro då får man fixa det på egen hand.


Vi hann även med en tur till Joesjö.


Syskonen Luther, dock har den ena gömt sig under filten.

Sävar folket


Söta Alva

Tillbaks till verkligheten...

Ja nu var man tillbaks till verkligheten igen, eller idag har jag och älsk tagit en göra massa roliga saker tillsammans. Vi började med att plocka fram cyklarna eftersom det är perfekt cykelväder nu och eftersom att jag jobbar i helgen och kommer att bli utan bil under dessa dagar, då kan det vara skönt att ha en cykel. :) Efter cykelsvängen så åkte vi på stan och fixade nya färg till skrivaren, som student är man verkligen handikappad utan skrivare.

I morgon blir det pluggning och det som jag längtat efter HELA PÅSKEN, jag ska få gå på BODY JAM igen, jag ska få DANSA! :)



Påsken fick kanske inte den start vi hade önskat, men vi kan inte rå över allt här i världen... Tyvärr.. Annars har påsken bestått av, god mat, god dryck, trevligt sällskap, massa onyttigheter, skoterkörande, borttappade telefoner, mys med Familj och vänner. :)

Några bilder.... kommer sedan.. :)

I´m Alive!

Jag lever, men jag är trött som ett tok..

Vi har kommit oss hem till umeå, hunnit packa upp, handla och sedan sovit en stund på soffan. Nu väntar sängen.. Mera uppdatering om mitt påsklov får ni senare. :)

Denna dagen...

har varit en ren pina....

Jag mår inte bra, tankarna snurrar...

Jag har gnällt över mina problem, men just nu inser jag att detta inte alls är något problem. Det finns dem som har det betydligt tuffare än mig! Jag hoppas att mina vänner vet att jag finns här och ni inte skall tveka över att höra utav er.

Vi skall göra det bästa utav situationen, och vi skall inte glömma att tillsammans är man stark....

Nu börjar det dra ihop sig..

Och jag längtar SÅÅÅ! jag beräknar att om allt som ska vara gjort när jag kommer hem är gjort så tar vi oss iväg senast halv sex. :) Men det är bara att hoppas på att allt är gjort, är det inte gjort så har jag sagt att allt mitt är gjort så då åker jag själv. ;)

Detta blir nog sista blogg inlägget innan den 19-20 april någonting, beror helt på när vi kommer hem. :)

Nej nu ska jag packa ihop lite sean klä mig och åka på skolan. :)

HA EN RIKTIGT BRA PÅSK ALLA HOPA! :)

Dans, Dans, Dans...

Oj så skoj det är med bodyjam. :) Jag är fast, det är nästan så att jag inte vill åka på påsklov för att jag missar två pass. Men det är sådant jag får ta igen när jag kommer hem. Sedan så har jag, S och S pratat om en liten motionsrunda någon dag upp i fjälls så det blir nog trevligt. :)

Nu var alla kläder packade nu är det bara att packa resten. :)

:)

Humörsvängningar var det, och nu blev genast ALLT mycket bättre..

Jag har insett att allt jag behöver läsa under påsken är ca 60sidor och att detta behöv ej göras på datorn, så datorn ska få den äran att stanna hemma och vakta mitt hem... Jag tycker inte om att måsta släpa med mig datorn upp till fjälls, för där ska man spela kort, buzz och bara umgås. :)

Så nu har jag gjort bort alla studier som egentligen skulle göras under påsken, så jag ligger 10 dagar före.. Jag är så GLAD!!! :)

Dags att skutta ner till tvättstugan...

LessLessLess..

Jaa, nu är jag otroligt less på dessa humörsvängningar.. Nu får det vara nog!

jag orkar inte plugga, jag orkar inte packa, jag orkar ingenting. Jag vill helst av allt bara ligga inne själv och inte göra någonting alls.. Ja det set som sagt väldigt mörkt ut inför påsken, jag få hoppas på en förbättring men för tillfället känns den väldigt långt borta...

Tänk om någon kunde hjälpa mig, alltså typ tvätta packa och plugga..

I feel Good!

Yeah, benen skakar, kroppen har jobbat stenhårt, jag kämpade mot döden. Men jag överlevde kampen.

Det är skönt att träna....

Nu blir det duschen och sedan sängen. ;)

Dagen...

Ja, en bra start på dagen gör allt... Eftersom att jag inte fick någon vidare bra start på dagen så har dagen varit jobbig med huvudvärk och en otroligt gnällig Emma. Jag kämpade mig ändå igenom dagen och jag kom hel igenom den.

När skoldagen var slut så försvann klumpen i magen och huvudvärken, efter lite mat och en power nap så är jag nu redo för ett spinningpass. Det dåliga humöret var tydligen kvar för att stanna, tyvärr tror jag inte att jag kan skylla på tabletterna denna gång. Fast det är det ju ingen som behöver veta, så jag skyller på dem ändå. Måste passa på nu för efter lördag så kan jag inte skylla på dem längre. :)

I morgon var man visst "ledig", har en bok att läsa. har en överfull tvätt korg som skall tvättas, vikas och strykas. Hade även tänkt hinna träna och PACKA!... Ska även iväg på affären och handla det sista, hade tänkt försöka få någon ordning på alla skolsaker, vad skall med upp och vad kan lämnas hemma!? Mellan allt det här hade jag även tänkt hinna äta och andas och allt annat növändigt. På onsdag blir det heldag på skolan, ojoj det kommer att vara kaos när jag kommer hem och inser att jag inte ens hunnit packa hälften utav det jag måste ha med mig.

NejNej, nog om detta nu blir det att hoppa i stäningskläderna och sedan invänta att klockan skall gå. Fast iof så har klockan alltid en tendens att gå på tok för fort när man har så här mkt att stå i.



Note...

Emelie, glöm inte saxen... Du måste faktiskt ansa mitt hår på huvudet... Börjar tro att det är mitt hår som spökar när jag har ont i nacken, det börjar liksom ligga helt fel och det är på took för mycket...

Måndag IGEN!

Suck, jag måste bara säga att jag inte riktigt gillar måndagar.. :(

Fast det känns som om denna vecka kommer att gå riktigt snabbt, för på onsdag blir det ju helg. och itne vilken helg som helst, utan helgen som jag alltid längtar efter.. PÅSKHELGEN!

Har mycket att stå i innan vi åker upp till fjälls, jag ska packa allt (kläder, mat you name it...) och det vill inte säga lite, ska ju vara borta i 10dagar.  Allt ska mer eller mindre vara klart i morgon kväll eftersom att vi ska försöka åka direkt jag slutar på onsdag. För då är det gärnet hem till mamma, sova några timmar innan det är dags för mig att lasta skoter, tanka dunkar, och säga hej till mormor. Sedan är det väl gärnet iväg så man tar sig upp någon gång. :)

Nu hade jag tänkt fika och sedan göra mig iordning för skolan...

Jag ser ljuset...

Jag ser ljuset som en smal liten strimma...

Har läst alla litteratur som vi har tills i morgon, jäkligt tungläst men det fungerade. Kommer inte att vara själv när jag ska behandla den, vi verkar ska sitta i rätt stora grupper och då behöver man inte komma med lika mycket smart. :)
Har även hunnit göra klart min restuppgift, eller jag har en halv sida kvar men detta kommer att vara klart innan lunchen halv ett. Känns så skönt att detta är över nu och att jag slipper sitta med min rest uppgift över påsken. :)

Efter lunchen blir det städning på hög nivå innan det är dags att gymma. :)

Vilodagen!?

Brukar man inte säga att söndagen skall vara vilodagen!? Det hade jag inte tänkt ha idag i alla fall, fram till lunch skall jag läsa klart en artikel och sedan skriva lite på min rest uppgift(som förövrigt är klar när som helst).  Efter Lunchen blir det att åka iväg på gymmet och kämpa lite innan det är dags att STORstäda här hemma. :)

Nu är det bäst att jag sätter fart om jag skall hinna med allt detta idag. :)

Upp och ner...

Det svänger fort...
Jag hinner inte med själv...

Nu orkar jag inte mer....


Lördag morgon!

Det finns inger mysigare än lördagmorgon, vaknade kring 8 tog upp min bok och låg kvar i sängen och läste. Det är så skönt att få läsa något annat än skolarbete ibland. När jag steg upp så blev det mys under filten och framför datorn. :)

Dagen kommer att bestå utav plugg, träning, visning av J´s lägenhet, Sedan lär klockan vara så mycket att det ä dags för middag och mys. :)

fem år!

Tiden går så fort, men jag minns denna dag för fem år sedan. Det är en utav de jobbigaste dagarna i mitt liv. Jag blir lessen och deprimerad så fort jag tänker på det. Mina tankar finns fortfarande kvar hos dig. Din plats finns kvar i mitt hjärta.

Men mitt ibland dagens tunga tankar så fick jag ett glädjande besked! SkojSkojSkoj, jag kan knappt vänta.... jag vill ha oktober nu! :)


Sandra var det den här du ville se!?


...........

Ja vad ska man säga om sjukhusbesöket!? känns både och, hur ska jag göra!? ska jag fortsätta med mina piller!? hur länge ska jag orka vara ett psykfall!? är det verkligen värt det!? Det finns många frågor som snurrar i mitt huvud, som tur är har jag lite betänketid innan jag ska träffa den bästa läkaren ever! :)

För att smälta allt så åkte jag på gymmet, 40minuter på crosstrainern styrketränade, armar, bröst, rygg och mage. Kände mig helt slut på så det blev en power nap i solariet brevid gymmet. :)

Nu har jag ätit middag och gjort mig i ordning, väntar bara på slöskiten som tar sååån tid på sig..
Jag vill åka nu, jag vill ju hinna vara med de små innan dem ska sova..


trött, tröttare, Emma

Jag är så trött på morgonen, det är verkligen en plåga att stiga upp.

Tog mig iaf upp innan åtta, vilket var mitt mål. Har hunnit läsa ett kapitel i boken och nu ska jag göra mig klar, ska även väcka Älsk som ska följa med mig på sjukhuset.

När jag kommer hem skall jag sätta mig och läsa igenom de fyra kapitlen jag har kvar, sedan blir det spinning och middag. Efter middagen tror jag bestämt att vi skall åka ut till sävar och hälsa på en stund i kväll.


Go natt!

Det är så skönt att köra gärnet på ett pass och sedan få åka hem, duscha och bara snöra sig i sängen och sova. Var på bodyjam idag också och jag kan bara säga att det var lika skoj i dag. Fast i dag fick jag se ett bekant ansikte som jag inte sett på länge. :) Nu är det bara att tagga till inför spinningen i morgon...

Nu ska jag hoppa i säng och försöka läsa lite innan jag somnar, men känner jag mig själv så sover jag innan jag ens landat på kudden. :)



Jag hoppas, vill och önskar att det kommer ett positivt besked i morgon. För jag orkar verkligen inte en motgång till...

Nu får det vara nog!

Nu får det vara nog! jag flyttar hem! Hem till mormor! nu är jag less! Det är andra gången jag försöker mig på att göra levergrytan som jag bara älskar när mormor gör den, men jag kan bara inte. Förra gången smakade det verkligen inte gott, idag gick den iaf att äta men det är långt i från mormors. :( Det värsta är att det är bara jag som gnäller, tro tamme tåen att Älsk skulle kunna äta koskit och sitta och Mmmm:a.....


I dag så blev det redovisning på skolan sedan var min plan att jag skulle hem och läsa lite litteratur, men det gick inte så där jätte bra. Hamnade framför en film och sedan har jag hållit på med ett litet mission..

Nu ska jag där emot sätta mig och läsa lite innan det är dags att åka på gymmet. :)


Snart var det helg!

Eller ja, helg och helg.. har typ 400sidor att läsa tills på måndag så det blir att avverka några sidor i kväll och en hel del i morgon så att jag bara kan vara i helgen. för i helgen hade jag tänkt försöka ta det lugnt, se en massa film och mysa en massa hade tänkt försöka vila så att min nacke kanske orkar med att leva ett tag till. :)

I morgon kl 10 blir det att åka på UL och se hur min cysta har tagit sig, jag tror på att den antingen har spruckit eller att den vridit på sig... hmm, eller att den kanske krympt så mkt att den slutat kännas.. Ja jag kan ju hoppas i alla fall...

Nu är det dags att fixa frillan och sedan åka på skolan och redovisa mitt superarbete...

Hoppas ni har en bra dag! :)

Vilken dag!!!!

Började med att jag åkte in på stan, gick på buketten och köpte några nya inner krukor så att jag skulle kunna plantera om blommorna någon gång i framtiden. Stads bibliotektet nästa där det blev två timmars effektiv skrivning och läsning om de dövas historia. Stress stress iväg äta lunch med Carro och sedan iväg på föreläsning på skolan, en riktigt bra sådan som handlade om IUP (individuella utvecklingsplaner) och åtgärdsprogram. Skynda skynda, i väg på jobbet och fixa tid rapporerna, men nu var allt postat och klart. Väl hemma så var det dags att lag middag och utfodra de två små "barnen" (C och E) som skulle ha mat. Kände att jag inte kunde koppla utav här hemma och skriva klart arbetet så jag tog datorn under armen och begav mig iväg på Tegs biblioteket denna gången och skrev för brinnande livet, så nu var den biten bortgjord.

Väl hemma igen så jaa, hör och häpna jag planterade om ALLA blommor, eller okej, alla utom en... Så nu var även det borta från mitt samvete. :)

Nu hade jag tänkt duscha, dricka lite gott Ingefärs te och mysa med Älsklingen min...

One Week...

Om en vecka så lär jag känna stressen rusa genom kroppen, då ska det packas dolas och stöka in i det sista. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter att få åka upp till fjälls, tänka sig 10 dagars ledighet. Eller ja 10 dagar!? vette tusan, men hade då tänkt försöka få bort alla skoluppgifter innan. :)

I går kväll insåg jag hur bra jag har det här hemma, det senaste halvåret så har jag knappt rört en tvättmaskin. Jag tror att tillfällena när jag rört en tvättmaskin är så få att jag skulle kunna räkna dem på en hand. Eftersom att det oftast är jag som lagar mat och tar hand om den mesta av disken så får E så lov att ta hand om tvätten, det enda jag bruka göra är att stryka det som behövs och vika in mina kläder i garderoben. Jag har insett att jag hellre diskar och lagar mat än att tvätta skitiga kläder. :D

Nej, nu skall jag fika frukost och sedan bär det iväg på skolan där jag ska skriva klart ett utav arbeterna. :)

RSS 2.0