Mys..

I kväll så njuter jag utav ensamheten, det är skönt att vara ensam så här ibland. Älsk är hos kompisarna och tittar på idol, men eftersom jag inte kännt mig så pigg under dagen så tyckte jag att det var bäst att stanna hemma.

I eftermiddag så har jag faktiskt lyckats ta mig på maxi och fylla upp kyl och frys, träffade en jobbar kompis på maxi och när hon såg mig så tyckte hon genast att jag skulle åka hem och lägga mig. Lydig som jag är så gjorde jag det. Väl hemma så kastade jag rent utav in alla frysvaror och sedan fick resten stå tills älsk kom hem och packade upp det, sedan så fick han även laga mat och diska undan allting (plus allt som var från ikea = en massa disk). I kväll så fick jag ett litet ryck så nu har jag plockat in blomman som skall övervintras och sedan så har jag kastat bort resten som har frysit i hjäl, var även så duktig att jag satte ut lite ljung. har kvar en kruka så jag måste försöka ta mig ut i morgon så jag kan göra klart. Ska även köra ett varv med snabeldraken innan Carro kommer hit, måste ju ha lite ordning på hemmet när det ska komma hit en massa folk (vi ska ha personalmöte hemma här hemma hos mig i morgon).


Tisdagen den 29Sept

Ja huvva så fort tiden går, vi är snart inne i oktober och jag har ännu inte fattat detta. Jag hoppas att tiden går lika fort här fram över, så att det vips blir jul och sedan att det VIPS blir Februari.. ;)

I torsdags när vi var i lycksele så var det som att mina bihålor slutade samatbeta med kroppen, sedan dess har jag vart popptät, inte så att det är snor som täpt igen näsan utan det har vart något mystiskt. Detta har bara blivit sämre och sämre för varje dag, men nu i dag känns det som det vänt. Men har jag kvar detta i morgon så är det jag som ringer på Vårdecentralen och vill ha något som hjälper, för varken renexin eller nässpray hjälper.

I dag skulle jag ha vart på skolan men jag är helt slut på i kroppen, måste ha haft feber i natt. Kallsvettats som bara den. Det sista jag gjorde i går kväll var att duscha och när jag vaknade i morse så kändes det som om jag ännu inte torkat ordentligt. Så det blev en dusch i morse, när jag stod i duschen så kändes det jätte mysko i kroppen. Det kändes som om jag skulle svimma. Tog alvedon och sedan somnade jag om, har nyss vaknat och känner mig lite piggare. Få se hur jag ska göra i em, om jag ska åka upp på skolan och kolla på när de andra dansar. :)

Ikea....

Har inte varit så aktiv här på bloggen eftersom att vi har varit i lycksele hela helgen, har då haft väldans trevligt. Dock med någon helt oväntad situation som nu är löst och det verkar som om det hela har fått oss att tänka till en gång extra innan vi säger/gör något.

Kom hem kring 8 i söndagskväll då packade vi upp och sedan kröp jag i säng eftersom jag skulle upp klockan jätte tidigt... Vi packade in oss i bilen, jag Sandra, Susan, Nicole och Ante och begav oss i väg på en IKEA trip. Hade en helt underbar dag med massa shopping, det var bara de där två miljonerna jag saknade. ;P Fick mig med mig en heldel större grejer till lägenheten, en liten bokhylla, en kökspall, en golvlampa, en trådkorg och en hel del massa andra saker... Är hur nöjd som helst och hela kalaset gick lös på ungefär 1500 med resa ner och allt sådant. Inte alls så farligt tycker jag. :)


en utav våra 5 vagnar.. Tur vi har

0-4f90563eee1b66058254a5fc002bf84d.png

en utav våra 5 vagnar.. Tur vi har släpet så vi får plats med allt. :-P


Skynda Skynda....

Varför ligger jag alltid för länge i sängen? Det slutar alltid med att jag få stressa. I natt har jag frysit som bara den, kroppen var som en isbit i morse när jag vaknade. :(

Nu har jag stoppat i mig nå mackor och nyponsoppa, så nu är jag redo inför skolan.




Det här känns inte roligt, klumpen i magen bara växer och växer.... i morgon är det dags...

Bio...

Usch så bra den var, dock inte lika grym som den första. men denna film var mer än godkänd. :) Det enda jag klagar på är några saker ur boken som jag ansåg vara rätt viktiga, men skulle de ta med allt så skulle filmen vara ännu lääängre...

Dags att studsa i säng så man tar sig upp på jobbet i morgon... Suck, vill egentligen inte jobba men jag behöver ju pengarna. Så det är bara att bita ihop.

Flickan som lekte med elden....

Ja nu är det dags att göra sig iordning så att vi tar oss i väg på bion snart.

I kväll blir det flickan som lekte med elden, ska bli spännande att de hur den är. Endel som sett den säger att män som hatar kvinnor var bättre. Men det återstå att se. :) Själv tyckte jag att Flickan om lekte med elden var helt klart den bästa boken! :)


Pain!

Please can someone take the pain away from me?

Har haft världen huvudvärk hela gårkvällen & hela dagen inte nog med det så har jag även ont i ögonen. Det hela började i går när jag duschade, när jag schampnerade håret så knakade det till i nacken och sedan dess går verkligen inte huvudvärken bort. Det som gör mig så brydd är att jag inte alls har ont i nacken. :/


Hektisk vecka!

Oja, jag har verkligen något att göra hela veckan.

Må: Skola heldag med redovisningar. kvällen ska spenderas på bio tillsammans med Älsk och Sandra.

Ti: Jobb hela dagen...

Ons: Skola och sedan bär det iväg till Lycksele.

Tors: Dagen jag gruvat inför i ca 3 månader, men denna dag ska spenderas i tingshuset i lycksele.

Fre: Ska jag vara bebisvakt åt Dexter och Diezel. :) Sedan så är det den berömda marknadshelgen.

Lör & Sön, marknad, party och hemresa tillbaks till Umeå.

Huga, jag hatar verkligen att boka upp mig så här mycket, men det är väl som de säger... Det kostar att ligga på topp!


Lösenordsskyddad.

Ja nu hoppas jag att det ska fungera med det lösenord ni fått. :) Ni kan väl skriva en rad eller två när ni hittat hit.
Ni som nu fått tillgång till lösenordet får inte lämna det vidare till någon.

Nu hade jag tänkt hoppa i säng men i morgon hade jag tänkt motivera mitt val ang. lösenordsskyddet.

äntligen hemma, c sover sedan läng

0-6a8bc7e5adf3a20e8c7d9ee1fcbdc4f3.png

äntligen hemma, c sover sedan länge, men hon hördes sku väcka mig i morgon. ;-) I Love her! ;


efter en super god middag hos E&E

15b955391d71a73614b063db9a49df92.png

efter en super god middag hos E&E så blev det ett glas vin och en massa surr. :-)


Många Mail...

Oj så många Mail jag har fått av folk som vill ha lösenordet, jag har även hunnit med att besvara de som jag tänker dela ut lösenordet till. :) Tänkte inte vara så aktiv på bloggen tills på måndag. Som sagt det är bara att maila ifall ni vill fortsätta läsa. [email protected]

Jag har haft en hektiskt vecka och det har vart tur det för så fort jag har en ledig stund så hamnar tankarna på det som komma skall. Nu är det inte ens en vecka kvar och jag har ont i magen redan nu eller egentlligen har jag väl haft det i en månadstid om inte mer.

Nu ska jag göra mig iordning så att jag kan möta upp E på stan när hon slutar skolan. :)

Lösenordsskyddat....

Jajjemen, ni läste rätt.. Från och med måndag den 21/9 måste man ha ett lösenord för att kunna läsa min blogg. Om detta blir bara en period eller för alltid har jag inte bestämt mig för ännu utan det får tiden avgöra.

Jag avgör så klart vilka som får ta del utav lösenordet, vill ni ha det så får ni maila mig på [email protected] Vet ni med er att jag inte vet vem du är så får ni gärna beskriva er själva så att jag har någon koll på vilka som läser. :)

mys till idol.

0e86962d04f84a1dc0abd9ce6b2c153d.png

mys till idol.


Fräscht!

I eftermiddag så fick jag ett ryck, jag tvättade kläder, strök kläder och när jag ändå stod och strök så passade jag på att byta gardiner i vardagsrummet. :) Är Super Nöjd! Med mitt ryck så smittade jag tydligen älsk för han började dola på han också, så nu har vi en fräsch lägenhet igen. :)

Nu blir det att smaska i sig lite onyttigheter och glo på IDOL! ;)

I morgon bitti blir det ett träningspass innan vi ska åka! ;)


Äntligen helg!

Efter en vecka som bara har varit skit så ska det bli skönt med lite ledighet.

I kväll så hade jag tänkt packa, plugga och förhoppningsvis hinna med lite Idol. :)

I morgon fm så bär det utav till lycksele där jag ska få ännu ett dygn tillsammans med bästa vännen, ska även hinna träffa lilla dexter för att se om han har vuxit någonting. I morgon kväll lutar det åt att jag ska gå ut, har väl blandade käslor inför det men känner jag mig inte på humör så blir det en nykter kväll på hotellet. Har då inhandlat en vit tröjja så jag ska smälta in. ;)

 



Torsdag den tionde september

Dagen började redan kl 6 i morse då jag vaknade utav att hunden bäddade så fint på min rumpa, det finns rivmärken kvar där. ;P Sedan har jag vart i gång hela dagen, börjar vara trött nu eftersom det inte blev mycket sömn i natt. Man ska aldrig vara förbannad när man ska sova.

Nu har jag just promenixat med hunden, hade tänkt fixa lite middag så den är klar när älsk kommer hem kl 4. Då blir det att äta och diska undan innan vi ska åka till sävar och träffa den bästa familjen.Var allt bra länge sedan jag fick umgås med dem, och deras barn vill säkert ha besök utav den fyrbenta lilla saken som ligger på mina fötter.

Nej, pannkaka var det som stod på schemat. ;)


Det börjar dra ihop sig bara två veckor kvar nu... Shit...


Snipp snapp snut så var sagan slut..

Yes, nu hade jag läst ut en utav de två böcker som ska vara lästa tills på torsdag. Har även skrivit allt om denna bok, så nu hade jag tänkt att börja med nästa bok. Har som bara i kväll och i morgon kväll på mig att läsa 300sidor + att skriva om den. Jag jobbar i morgon och det känns som om det kommer att bli en lång dag och att jag inte kommer att hinna läsa så mycket när jag kommer hem så det är väl bäst att sätta i gång redan nu. ;)

I bland är det så skönt att prata utav sig, och ikväll så insåg jag att jag är inte ensam som har dessa tankar. Min vän är i samma sits som jag och nu ska vi försöka ta oss igenom detta utan att bli psykiskt sjuka. ;P

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre... Måste börja läsa. :)


Ge mig längre dygn.. ;)

I dag så har jag gjort en massa nytta, jag har städat sovrummet och pluggat en hel massa. Har även vart på skolan i dag och haft en danslektion. När jag kom hem så möttes jag av en tom lägenhet, men jag hittade snabbt åt dem i tvättstugan. Den större utav dem fick vara kvar där medans jag och den lilla gick ut på en prommis. det måste bara finnas någon löptik i närheten för han blir hel crazy när vi är ute.

I går så avverkade jag 12timmar på jobbet och i morgon lär det bli ungefär samma. Så snälla nån ge mig fler timmar på dygnet...

Nu ska jag hoppa upp ur soffan och försöka diska och plugga lite granna innan vi får främmande! ;)

Lördag den 4 september

Ja i dag är det lördag men inte blir det någon sovmorgon bara för det!? Nej, utan jag ska diska nu och sedan packa det sista och bege oss på stan innan vi ska åka till Lycksele. Väl i Lycksele ska jag duscha och göra mig iordning för kvällen, för jag tänker inte följa med grabbarna på spa.

I går kväll fick jag en konstig känsla i magen och när jag berättade för älsk så tyckte han att jag hade alldeles rätt. vad ska jag ta mig till.. ?

Fredag den fjärde September...

Sitter och försöker få ihop nå skivor eftersom jag fick nå ryck i dag och kastade alla skivor jag hade i bilen. Sånt behövs ibland. Eller jag sparade tre stycken och det var tre stycken där det fanns på tok för mycket minnen på. 

Annars har dagen vart helt OK, begav mig på jobbet i morse kände mig inte riktigt 100. Men har verkligen inte råd att vara hemma en dag till. :( Fick även tillbaks febern i dag, livet känns tufft just nu. Det blir ju inte bättre eftersom jag har en HEL del annat att lägga fokus på. 

I morgon åker vi som sagt till Lycksele, jag ska bara följa med på middagen och sedan ska jag vara med Emelie. Fick ett samtal idag som gjorde mig glad.. Det var minsan inte igår vi träffades. Minns jag inte helt fel så var det swampsoccer. Vi måste nog skärpa oss!

Nej, nu ska jag göra klart mina skivor innan det är dags att hoppa isäng! :)


 

äntligen hemma, dexter var så dukt

0-6c38964dc812c1a79cb496f2785c7b16.png

äntligen hemma, dexter var så duktig och sov hela vägen hem. Nu Är jag och älsk på väg hem, jobbet kallar i morgon. Men på lördag åker vi tillbaks till lycksele jag ska klippas och sedan ska jag försöka ta vara på tiden med bästa vännen. I morse la jag mig hos henne och kramades och hon var riktigt go. :-)


nu Är lilla dexter hämtad. Så SÖT

0-36e38c5b2a17702e7d11ae260762d340.png

nu Är lilla dexter hämtad. Så SÖT Man kan vara.


....

Jag har en kropp som känns som den väger ton, jag orkar knappt röra mig orkar knappt andas. Är helt slut på, måste dock på skolan i dag. Bara fram till Lunch och det känns bra. sedan ska jag hem och sova, sova, sova förmodligen knarka lite mera alvedon och ipren. Hade även tänkt hoppas på att livet ska göra vänning, för jag vill vara frisk. Jag ska ju faktiskt till Piteå på torsdag. :)

RSS 2.0