Vem vågar man lita på!?

Timmarna på jobbet gick riktigt fort, och väl hemma så hann jag med några kapitel i boken. Fick med mig älsk ut på "stan" köpte nå grejer till vardagsrummet.

Vi hjälptes åt att laga fisk, potatis och sås till middag och hur gott var inte det!? Mums! Efter maten så har vi diskat undan, dammsugat, torkat golven och dammtorkat så nu väntar bara en prommenix med hunden. :)



I morgon blir det att stiga upp hal8 så att jag är klar då S och barn kommer och hämtar mig, vet inte riktigt om jag skall lita på dessa människor men jag få hoppas på det bästa. Vad jag vet så blir det grillning och efterrätt i sävar, men som sagt ska jag verkligen lita på det?


Nej, nu måste jag aktivera både hund och karl..


Ännu en dag med sol...

... och den skall spenderas på jobbet, men det är väl därför det är soligt. Har en kort dag i dag och det är välbehövligt eftersom att min nacke/axel värker som bara den. Har proppat i mig naproxen och hoppas på att överleva till kl 13.

I eftermiddag ska jag och älsk ut på stan för att köpa lite kablar till vårat sourandsystem, hade även tänkt chfa över älsk när han ska dammsuga och torka golven i lägenheten, då får jag väl bidra med det jag klarar utav, dammtorka och underhålla vovven! :)

Jag sitter och gäspar nu och försöker glömma bort att jag ska stiga upp ännu tidigare i morgon för att följa med S och barnen på sjukhuset, men nu börjar jag ha fått in vanan att stiga upp tidigt så i morgon lär det vara lättare! :)

@ Work

Jajjemen, idag är det jobbet som gäller och lika så i morgon, men imorgon blir det bara någon timme. Men vad gör man inte för lite pengar!?

Nej, nu ska jag skynda mig att diska undan och sedan sätta mig med massa papper!



Vårat sourandsystem kommer i kväll så imorgon har vi det vi gör!
Men jag tror att det kommer att bli kanon bra! :)

Det börjar bli mörkt...

Jag avskyr mörkret, eller det är fruktansvärt mysigt, så länge jag slipper vara själv i det. I kväll så har jag inte tyckt att det varit så mörkt att jag blir rädd men jag tycker att det är tillräkligt mörkt för att tända massa ljus och en och annan fönsterlampa. Det är ju bara så mysigt.

I kväll hade jag tänkt ligga i soffan och läsa min bok, men hur gick det!? jag fastnade ju så klart vid datorn och sedan var det kört. Men nu har jag framkallat lite kort, inte så många men det blev iaf 300kort. Jag är nöjd. Så S vart skall vi skicka karlarna? och visst få de ta med sig barnen!? ;P


Nu ska jag hoppa in i byxorna och sedan hämta upp älsk som tydligen ville hem! :)


Sjukgymnasten..

Jag var hos sjukgymnasten idag och och på måndag är det jag som börjar med löpning och spinning igen. Dock inge Jam eller Pump.

Hon förklarade för mig varför jag somnar bort i axel och arm, och det beror på att i "smällen" så spände jag kroppen utan att veta om det och då tog både nerver och muskler skada. När hon berättade detta för mig så tryckte hon just på ett ställe och då sa jag att jag blev yr och då höll hon för mitt vänstra öga och frågade om jag såg flimmer, Ja det gjorde jag. När hon höll för högeröga så var det helklart. Så en utav nerverna som tagit skada påverkar synen.. :( Kanske därför jag har haft ont i huvudet i flera veckor..  Jag fick iaf en massa övningar jag ska göra två gånger per dag för att stabilisera upp axeln.

"Vi vet hur det känns..."

Hur mycket stämmer inte detta!?
Någon fler än jag som har problem med hemska tankar när jag ska sova!?


"För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
så tar ditt hjärta bort ditt leende på läpparna..."


My love`s a revolver...

Min dag har varit fantastisk, mina vänner har vart på plats och jag är super nöjd. Sämsta med denna dagen var att bästa vännen övergav mig för att åka hem till Storuman. Saknar henne redan, men vi kan ju inte nöta ut varandra.


Jag kan bara inte sluta sjunga, denna låten är helt underbar! ;)


28 Juli 2009

För bra precis (ja jag tror till och med klockslaget måste stämma) 22år sedan så föddes en liten tös i lycksele, hennes mamma ville stoppa tillbaks hennne men denna lilla tös tyckte att nu var det dags att komma ut till stora världen. Efter 22års vistelse här på jorden så har hon hunnit vara med om en heldel saker, men bara för att hon blivit "gammal" så tänker hon inte sluta leva för det.  ;)

Idag är det min dag! ;)



Vissa människor är lite luriga.. ;)

Jag ska börja den genom att åka till sjukgymnasten. Jag hoppas verkligen att hon kan hjälpa mig och att det snart är slut på den här *piiip* värken.

Sedan blir det stan en sväng tillsammans med vännen innan vi måste hem och göra lite tårta innan mina vänner kommer! ;)



NöjdNöjdNöjd..

Dagen började med att jag åkte på jysk för att köpa en persienn som de hade extrapris på, men hem kom jag med en filt, balkongmöbler, och en persienn.  Möblerna är de som ni sett i tidigare inlägg. :) Åkte sedan ut till sävarfolket, alltid lika trevligt, bus med barnen och hunden.

Efter middagen så åkte jag och bästa vännen vart på H&M, shoppade ett par shorts, och en munktröjja samt en ,massa mat, eller ska man kalla det mat!? det var grönsaker och grejer till tårtan som skall bakas i morgon. Väl hemma igen så har jag och min vän bakat en plåt mockarutor! :) Mums..


nu hade jag fått/

6ea6f18af8a7e815ace475cfc021f80d.png

nu hade jag fått/köpt nya balkongmöbler;-)


Hundvakt

Ja jag skrev i går att jag skulle busa  med hunden, men tror att jag glömde nämna att jag ska vara hundvakt i ungefär 10dagar. Kommer att vara jobbigt att lämna tillbaks honom eftersom jag brukar gråta efter en helg så lär jag väl gräva ner mig denna gången. Men oj så mycket skoj vi ska ha under dessa dagar. :)


Vad ska man hitta på idag då!? jo vi ska börja dagen med ett besök i sävar och sedan får vi ta dagen som den kommer, jag vet då iaf att jag måste baka lite i kväll eftersom att i morgon är det en speciell dag! :) Det är den 28Juli...  Måste ju ha något att tröst äta i morgonkväll när jag ska sitta helt ensam på min födelsedag, E åker hem i morgon och älsk ska ut och träffa sina f.d. jobbarkompisar. De skulle äta middag och fara på megazone tror jag.

Nej, nu måste jag fika frukost så jag tar mig iväg någon gång! :)

I´m smiling... ;)

Nu var motorveckan över och den avslutades på ett perfekt sätt, jag vaknade med ett leende på läpparna. Vilken dröm, jag kan inte riktigt släppa det.

Vaknade utav att någon nära skulle döda mig, men jag tyckte inte att det gjorde ju inget för jag hade ju just levt klart. Det är inte så att jag är sugen på att göra drömen sann, (iaf inte med de personer som var med).  Det är mera detaljerna jag kommer ihåg som får mig att le! ;) Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen, speciellt när man fick ett sms av just denna person som var med i drömmen.

Nog om mina drömmar...

Kvällens göra:  Se till att bästa vännen slutar vara bakis, busa med vovven, hänga tvätten och sist men inte minst titta på film. ;)

i kväll Är det visst fest!

-e911aed9c02e9a2d28c66dc3141bdce.png

i kväll Är det visst fest!


här dricks det en cosmopolitan. :-

6effaab3ae14e42bd3d6f9517a396bcc.png

här dricks det en cosmopolitan. :-)


vi sitter i hotellbaren, älsk njut

797cf2dd09195242e8b793af31c3aa56.png

vi sitter i hotellbaren, älsk njuter utav en whiskey(en sådan som han har hemma men ännu inte öppnat. ) jag dricker en cider innan vi ska i väg på en kvällspromenad. ;


middag på en jätte fin uteserverin

36bdc420f0e63390c103e3855744f011.png

middag på en jätte fin uteservering, kan lova att det Är bland det godaste jag ätit i mitt liv. ;-)


äntligen har jag fått va på ikea n

0-7288b732f062aa86e1e858ef31ca4c60.png

äntligen har jag fått va på ikea nu blir det shopping. ;


gävle Är fint.

0-2778a69e632144fadb12bf69931b1f45.png

gävle Är fint.


vi Är ute på promenad, 22 blir det

-714b308638f04f7901e080c4bf6ea38.png

vi Är ute på promenad, 22 blir det bio mys


mat på kina som lyckligtvis ligger

0-245afbf025a986c812096b598e8347fa.png

mat på kina som lyckligtvis ligger bredvid hotellet. ;-)


det gör faktiskt ont i hjärtat att

49f560b51e0246adfcdf9b583340a118.png

det gör faktiskt ont i hjärtat att bara passera ikea, men det kommer en dag på söndag oxå. ;-)


vart Är jag?

-3a3b58f3393f5680f6cc7f8a089d1f7.png

vart Är jag?


Då var det dags igen!

NU är allt packat, ska bara fika lite frukost och klä mig innan vi ska hoppa in i bilen och börja rulla, destination gävle. 47 mil, känns hemskt med min axel som domnar bort innan jag ens åkt 10mil. Men med lite värktabletter så borde det här gå vägen! ;)

Dags att göra sig klar så vi tar oss i väg någon gång! :)

Carro testar glasögon. Jag tycker

0-6d813ea6c0fd2e86d34d77d32b3de452.png

Carro testar glasögon. Jag tycker att hon Är söt. ;


Don´t....





Please, don´t do this to me....



Jag fångade en...

Jag fångade en groda, en groda, en groda.....
Nae, det var inte jag som fångade den. Det var Tilde som fångade den, den bor för tillfället nere i våran fontän. :)


!

Min mamma är less på mig...


Jag har nu gnällt hela kvällen som en treåring att jag inte har något att göra. ;)

Lotta på lisseberg....

En bra låt som var med på lotta på lisseberg...




I dag så har det hänt mindre roliga saker, men allt är nu lugnt..

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa tillsammans med alla de andra.

....

Chaffis i helgen, rätt skönt att slippa vara bakis. Hade super skoj i fredags med min älskade vän. Och ännu bättre blev det på lördagen då jag övertalade min älsklings vän att följa med till långvattne, där jag först och främst fick en Stor kram av de båda fina mammorna i byn dom är så fina båda två.  fick även se Patrik, och Jenny hålla låda. Och för att inte tala om söta B. Kvällen slutade väl inte riktigt som tänkt, men efter lite massage så var då människan på fötter i morse. Jag var då iaf livrädd, tur att jag hade vännen vid min sida. :)

Klumpen i magen fick jag tillbaks i går men jag måste hålla med P jag gjorde rätt... Men det känns ändå så fel, det var då skönt att krypa ner i sängen hos älsk och få gråta en liten skvätt. Jag vill bara inte tänka på allt som kommer att hända, det är jobbigt, jag vet inte hur jag ska klara det.

Önskade att jag kunde lägga ut en film här, men det tror jag inte att jag vågar. ;P För denna fina vännen vill jag inte mista igen. Fast vi har fått oss en gott skratt till denna film nu på morgonen. :)

Nej, nu ska jag sätta på mig ett ansikte innan finfrämmandet kommer! :)


så här såg jag ut. ;-)

0-66157e6e40939d4dc16fbe63c8102b21.png

så här såg jag ut. ;-)


jag kunde inte låta bli, jag tog p

0b6e352d5c8c186de8a6ebb6fcde2e8e.png

jag kunde inte låta bli, jag tog på mig regnkläder och sedan hoppade jag lite. sandra hakade oxå på.


vad då? Ska inte ha blöjan på huvu

4fcc42950d93727e1b5a7e86f2d4b489.png

vad då? Ska inte ha blöjan på huvudet?


Dagen!

Idag så fick jag och Sandra åka tillbaks  till skeå, var tvugna att byta ett par stövlar till lilla A. Nu sitter jag och Sandra vid varsin dator och nördar, tror bestämt att vi ska använda oss utav våran bästa vän google och lösa lite korsord.

Nu ska vi invänta Susan och Tilde innan det blir lunch, pasta skinksås med massa vitlök. MUMS! :) Grabbarna/gubbarna/pojkarna/karlarna (kalla dem vad ni vill) skulle åka in på en shoppingrunda i dag men jag stannar här tillsammans med S och alla barnen! :)

Systers fina regnbåge på ca 2kg. :

0-2fac2a16ac560f61f8f70279eaee2c81.png

Systers fina regnbåge på ca 2kg. :-) nu ligger den i våra magar och mår gott. :-)


Livet i byske!

Ja vi lever och mår mer än bra, så skönt att göra något annat än bara vara hemma!

I går var vädergudarna inte på våran sida, så vi såg film, spelade kort och löste en massa korsord. :)

I morse så blev det en trip intill skellefteå, jag shoppade inte en pinal till mig själv men däremot ett par jeans till syster och även så en bikini. Efter A´s sovstund så tog vi oss en trip till jävre där vi fiskade lite, syster fick upp en på 2kg. Så nu väntar jag på grillad fisk och massa go maten! :)

i dag så Är vädret lite bättre, e

0-7a93bd3220126e9564df39f704da7198.png

i dag så Är vädret lite bättre, efter en dag på stan så Är vi nu på väg hem och byta om så att vi kan bege oss i väg och fiska lite middag. :-)


vi har regn efter vägen men humöre

0-4986b5a99a187393035ccc4ec2ce1363.png

vi har regn efter vägen men humöret Är på topp.


....

Min mage för ett år sedan.. Tänk om det ändå hade kunnat vara så här lindrigt.


One Year..

Suck, jag vill inte minnas men det är tyvärr inget jag glömmer så lätt. men i dag är det ett år sedan jag låg på op för första gången, önskade att det även hade varit den sista men ack så fel jag hade.

Sedan finns det ju något positivt med dagen också, min kära morbror fyller år idag måste komma ihåg att gratta honom.


Jag är uppe med tuppen som vanligt, har sovit som en kratta i natt men det var väl inget ovanligt. Har nu tagit mina mirakelpiller och hoppas på att värken i axeln ska släppa.

Nu hade jag tänkt göra mig i ordning och sedan göra frukost åt de två söta som ligger och sover i min säng. allt är packat så det är bara att packa ut allt i bilen och sedan så åker vi. :)

...

I morgon så ska jag få åka hem, hem till mitt iof. bara över en natt men sedan bär det i väg på nya äventyr med familjen L.W. Ska bli skönt att få prata utav sig med S, för det finns en heldel tankar som behöver komma ut.

I kväll ska jag(vi) tvätta lite kläder och packa klart alltihopa. Så att vi kan ta oss i bäg någongång! :)


Bjuder på några bilder i kväll!






....

Livet är så.... ja vad ska man säga..

I fredags förvanlades allt till skit, i måndags var livet på topp och ända tills i dag, då rasade livet ännu en gång... Det var tur att Älsklings Emelie var med mig när allt vände, jag blev skakis och ville bara skrika men hon lyckades få mig på andra tankar rätt fort. Vad gjorde jag utan mina vänner!?

Vad ska man göra i helgen!? sitta inne och gräva ner sig!?
Måste iaf titta på när E och J ska spela sina matcher, sedan får jag väl se vad som händer...



Utan älsk skulle jag aldrig orka med det här.... Han är helt underbar jag är så glad att han alltid finns där.


jag roar mig på studsmattan medans

1449d484cc77859c643b195555a94151.png

jag roar mig på studsmattan medans älsk visar sina dolda talanger.


jag och emelie tog en dags tripp t

0-5aaeb7e8be64bef6607783bfd2336f62.png

jag och emelie tog en dags tripp till badparken i lycksele. ;-)


RSS 2.0