Jag spricker....

Dagen har vart lång massa spring på stan och julklappar och julpyssel till tusen.. Nu är det jätte fint här hemma, jag får fota till veckan och lägga ut sedan...

Jag har köpt nå underkläder, och jag hittade äntligen en bh som kändes bra.. :) Sedan har jag köpt en nyårsklänning, skit snygg och dess utom var den jävligt billig..... :)


Nu dricker vi glögg och myser... 


Pjuhh...

Dagen har bestått av stress hit och stress dit, Magen/såret värket så att jag håller på att kräkas.

Jag har hållit igång sen före 6 i morse och knappt suttit ner förutom i bilen påväg hem då jag fick kämpa med att hålla upp ögonen eftersom att jag skulle försöka hålla oss på vägen.

Jag har med hjälp av bästa mamma och bästa svärmor fått upp julgardiner, julstjärnor, stakar och allt annat pynt nu... :) Nu så har jag då just satt mig ner för att försöka koppla av lite och njuta av lugnet, men det är så mkt jag skulle ha gjort men det får faktiskt vänta, mitt sår värker och jag tror att kroppen håller på att säga att det är sängdags nu.

Oj, nu håller ögonen på att ramla ihop, vilken tur att jag redan ligger i sängen jag kan alltså somna påplats. :)

i ´ll stand by you...

Hörde den låten i kväll och den är så grymt bra! hörde några gamla godingar.. Var tvungen att leta åt en massa låtar så nu sitter jag här, jag njuter och drömmermig bort till drömmarnas land. :)

Kvällen har bestått av att plocka ihop allt, det känns så skönt att detta är över nu. Fast som sagt så tror jag inte att mina ögon kommer att vara torra när jag lämnar praktiken, mitt hjärta kommer att svida. det är helt ofattbart att man kan skapa en sådan relation till barnen på bara 4veckor.

Efter att ha gjort det mesta här hemma så åkte jag upp till storuman och umgicks med Johan men det dröjde inte lång tid innan han hade övergett jag och Isak så vi surrade på och löste lite världsproblem. skönt att prata med någon som har samma åsik som en själv. :)

Nu väntar sängen, måste upp extra tidigt i morgon eftersom jag ska göra i ordning go fikat som jag ska bjussa barnen på. :)


I morgon får jag komma hem till MITT eget, eller ja det är ju VÅRAT.... :)
Me like....

Tuppen...

Idag så var man uppe med tuppen, är så trött att jag skulle kunna somna på plats. Men vet ni va!? det är bara imorgon kvar sedan är det HELG Och inte vilken helg som helst. Det är första adventhelgen och det är så mysigt när man få dricka glögg och äta pepparkakor och bara njuta av allt julpynt. och det allra bästa är att jag äntligen ska få "flytta hem" igen... med med allt gott så kommer något ont, ja det gör faktiskt ont i hjärtat...  hur ska jag kunna säga hejdå till alla barnen, de är så fruktansvärt söta så jag tror jag smälter.



NejNej, nu är det dags att lägga på lite ved och sedan hoppa in i byxen och bege sig. :)

Den efterlängtade filmen....

Jaa, nu är den efterlängtade filmen i mina ägor. och ja jag pratar om Mamma mia!! :) har sett den med mamma och leif i kväll och jag blir så glaaaddd... :)




"Om man vågar tro på sagans goda fe så klarar man att möta allt som livet ger... "

Gossip dagen..

Jajjemen, idag var det tisdag och dagen jag brukar se gossip. Kom hem med världens huvudvärk och var helt slut på hade sett fram emot det här hela dagen men när jag väl skulle ta ne avsnittet så fanns det inget och då visade det sig att det kommer inte förens nästa tisdag. då blev jag sur och lade mig och sov i ca 90minuter. (det låter mycket mindre om man säger det i minuter än i timmar..)  Annars så har M o M vart här och fikat, fick mina oriflame saker. så nu har jag suttit och luktat på mina gosaker.

Har förövrigt skrivit klart tema arbetsrapporten. WIIIIHHHOOOO.... eller jag har kvar utvärderingen av denna vecka sen är jag helt klar.. Så nu är det bara en rapport kvar och den kör jag igång med nästa vecka.

Nu ska jag hoppa i sängen så jag inte gäspar så mycket i morgon, tycker att det är så pinsamt när man gäspar på "jobbet"...


Får inte glöma bort att berätta att idag fick jag veta hur min bedömning kommer att se ut, och jag ska inte klaga. Men då kommer den här prestationsångesten fram så nu går min hjärna på högvarv.. är jag verkligen värt det här? har jag verkligen gjort mig förtjänt av detta? och vad har jag i såna fall gjort för att förtjäna det här?

När min LLUare motiverade allt idag så kändes det hur bra som helst men nu vet jag inte vad jag ska säga, räcker det med ett TACK när jag fått så fina omdömen?

Jag får nog sova på saken och sedan fråga i morgon igen så att jag ser att jag fattat det här rätt...

Ny msn...

Min mail har inte riktigt tyckt om mig de senaste dagarna så nu har jag skaffa en ny mail adress.. eller snarare en ny msn adress. så vill ni ha den så får ni allt skriva en liten komentar. :)

Katarina...

jag säger stort grattis till, mig själv, Mamma, Malin och Lena och många där till. Idag är det Katarinas dag och det betyder att jag har namnsdag. :)

Katarina, Catarina, Katharina eller Catharina är ett kvinnonamn med namnsdag 25 november, vilken är den dag Sankta Katarina av Alexandria firas enligt den bysantiska liturgin. Ursprunget är grekiskt. Betydelsen är okänd, men har kopplats till ordet katharos, vilket betyder 'ren' eller 'kysk'.

Namnen var populära på 1960- och 70-talen, men har sedan avtagit i användning. Totalt sett är dock namnet fortfarande ett av de 25 vanligaste förnamnen. Den vanligaste stavningen är den med K och utan h, vilket också är den form som återfinns i almanackan. 31 december 2005 fanns det totalt 70 508 personer i Sverige med namnet Katarina/Catarina/Katharina/Catharina varav 28 456 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 444 flickor namnet, varav 29 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 25 november.


Försvunnen Kärlek...

i går kväll när jag kom hem så kom jag på att min kärlek/liv (läs: kalender) var borta, hur skulle jag nu veta när jag började på morgonen? hur skulle jag nu kunna skriva klart min rapport om jag inte hade alla anteckningar? hur skulle jag nu veta vilken dag det är? hur skulle jag nu veta när jag ska gå på toa (ja, ungefär så viktig är den för mig.)? 

Jag har haft smått panik över detta hela dagen, jag har sökt på skolan, jag har typ vänt upp och ner på alla möjliga ställen. men den finns inte någonstanns.. SHIT!!!

När jag pratade med emelie i kväll så fick jag en snilleblixt, just ja... jag sprand ut i bilen och där låg den, fast jag förstår att jag inte hittat den, för den är svart och låg på ett svart undelag och ett otroligt konstigt ställe.. Men nu är den tillbaks i mina händer och jag tänker inte släppa den igen, för då rasar mitt liv.

Mammas daag...

Helgen har vart toppen, ångbastu med Emelie och massa myys.. Nu längtar jag tills på fredag för då får jag åka ner till älsklingen min och då ska det pyntas, glöggas och äta pepparkakor. Allt detta ska jag göra tillsammans med min älskade mor och svärmor. :)

Idag är det mammas dag, hon fyller nämligen år tror att det var 65 eller var det 25?


♥ Jag och min älskade mamma... :) ♥

Umeå...

Så skönt att vara hemma... och för att inte tala om att sova i min egen säng... Det enda som kändes konstigt var när jag vaknade jag kunde inte krypa närmare och kramas, för det var visst Emelie som låg där. ;)

Älsk kommer hem i eftermiddag så då blir det mat på garaget med allihopa. :)



Nu - blir det hemlig bus med emelie. :)

Prestationsångest..

Jag har kommit fram till att jag måste ha någon slags form av prestationsångest. Jag kan verkligen analysera sönder mig själv och min vardag, måste verkligen jobba på detta.

Ikväll har jag verkligen inte gjort så mycket, surrat med J o A som vart på besök och nu så borde jag köra i gång med lite uppgifter, försöka planera morgondagen. Denna vecka har jag mina självständiga dagar och jag har några luckor för i morgon så jag måste verkligen fixa detta i kväll.



Vissa saker blir man inte ens förvånad över att man hör, men ja det pratas vitt och brett över allt. Inget man kan göra åt. Men ibland kan man få sig ett gott skratt men dock på sin egen bekostnad.  :)

I´m so happy...

Jag kan börja med att skriva att jag blir så besviken på mig själv, varför ska jag alltid ha såna höga kvar på mig själv?

om jag tar dagen som exempel.
När jag kommer hem så var jag riktigt nöjd med min insats under dagen, men ju mer jag tänker ju mer kommer jag på att kunnat göra bättre och då sjunker mitt självförtroende och jag känner mig misslyckad. nog för att jag innerst inne vet att jag gjorde mitt bästa och att det gick bra så kan jag nog aldrig bli riktigt nöjd. varför kan jag aldrig få vara stolt över mig själv?

Men då blir jag så fruktansvärt glad när jag ser vilka kommentarer jag fått, de fick mig att sträcka på ryggen och klappa mig själv på axeln. Jag måste verkligen bli bättre på att uppskatta mitt eget arbete. kanske borde jag jobba på mitt självförtroende!?

Nej nu blir det sängen nästa....




Jag saknar min älskling!
Men snart är det fredag.... :)

Slö, Slöare, Emma...

Jag är så slö, vet inte vad det beror på sover som en stock på nätterna och rätt många timmar så jag borde egentligen inte gnälla.

Min handledare var och hälsade på idag och det gick SUPER bra, men det skulle inte gå så bra om jag inte hade såna SUPER barn. jag är hel nöjd. Men jag kan lova att jag var fruktansvärt nervös innan hon kom, Shit vad hjärtat bultade. :)


Nu blir det gossip girl och sedan blir det lite plugg, gjorde bort en heldel redan när jag kom hem men måste nog försöka skriva lite mera i kväll.. :)

Ny vecka med nya möjligheter

Ja och vad ska jag sysselsätta mig med i veckan då?

I morgon blir det en pirrig dag, min handledare kommer hit från umeå och ska observera mig och sedan sitta och prata om praktiken. Shit, jag avskyr sånt här.. Så i morgon kväll blir det att fira min överlevnad med att se Gossip och Scrappa hela långa kvällen. Sen så vet jag faktiskt inge mera som händer. Eller jo jag ska försöka ta mig på scrappen på torsdagkväll, hoppas bara att någon vill följa mig.

På fredag när jag slutar så blir det att åka till Emelie och stuva in jäntsnyta in i bilen och bege oss iväg till umeå, tror att vi kommer att få en riktigt trevlig helg. och vet ni vad? det ska bli SÅÅÅÅÅ skönt att komma hem, hem till Erik.

Nu är det bäst att jag går och lägger i ordning allt jag ska ha med mig i morgon, vill inte glöma något hemma nu när jag ska visa upp mina kunskaper.


Ett litet....

test om mig... Se hur väl du känner mig.... http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811161404489378&a=1&

Natt?

Jaa, man kan ju börja fundera på om det är natt eller morgon, men jag tror på morgon för jag är pigg. Jag vet att jag är konstig men med värdlens förkyldning och utan astmaspray kunde jag inte sova längre än 4 timmar hemma hon Älsk innan det blev ett måste att åka hem och ta den. Så jag var hemma kring 6 och nu kan jag inte sova för efter att ha skrapa rutorna och satt sig i en kall bil så var jag riktigt  pigg.

Men nu har jag börjat kunna andas normalt med både näsa och mun så jag måste väl försöka hoppa i säng så att jag orkar vara vaken i kväll.


Snömonster..

Mamma kom just in och sa att det var vitt och då beslutade jag mig för att köra in bilen i garaget, när jag kom ut så ser jag att det står ett vit/rött snömonster där ute.. :)



Tyvärr så kändes det som det var ganska milt ute. jag vill ha kyla och massa snö NU!!


Tänka sig..

Tänka sig vad man kan vara effektiv om man bara vill och är fokuserad på det man ska göra. Allt har flytit på i kväll och när jag då sitter och skriver som bäst så tittar jag på klockan och tänker ohej vad tiden gått fort och jag är snart klar, bara en fråga kvar. VIPS! så var bara all koncentration som bort blåst och nu hitta jag den inte igen. Så nu sitter jag här och trampar på samma ställe, men jag ska skicka in denna uppg. i kväll för då kan jag leva i nuet. för då har jag lyckats göra bort alla uppgifter som jag missat. :)

Nejnej, nu ska jag göra klart detta sedan så blir det dusch och sängen som gäller. :)



Vännerna!?

Jaa man kan ju undra vad dom gör eftersom att ingen svarar när jag ringer för att beklaga mig.. Kanske beror detta på att de vet att jag skulle plugga i kväll och de vet hur det kan låta. Hmm...

Jag är sååå less och jag har såååå många uppg. som ligger och gnager på mitt samvete. SUCK!!! kan lova att det känns att jag vart borta i 3veckor.. (j*vla operation....)

NejNej, dags att ta nya tag.....

......

Ojoj vad veckorna går fort. i dag är det onsdag och det är onsdag hela dagen. Men i morgon är det torsdag och då kommer Erik hem, så skönt att detta snart är över för nu är jag less på att vara särbos. Jag trivs som fisken i vattnet på praktiken, urgulliga barn som är samarbetsvilliga.

Nu vill jag helst gå och sova men det är dags att plugga en hel massa.Tur att jag har underbara mamma till min hjälp. :)

Häcken full...

OJA...

Har en hel del att göra i kväll och resten av veckan också för den delen, men som alltid annars så vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång, ska nog börja med att skriva mitt syfte med tema arbetet.

Idag har vi åkt skridskor med förskoleklass och jag konstaterade att om de ringer från stjärnor på is eller storumans A-lag ställer jag upp direkt. Haha, jag fick mig ett gott skratt kan jag lova. Barnen skrattade gott åt min lilla vurpa där på plan, men den bjuder jag på.

Nej, nu ska jag se klart på America´s funniest homevideos.

Bilder...

Har vart dålig med bilder på senaste tiden men här kommer några.

Halloween, gissa vem...


Halloween, jag råkade skjuta Malin med en pil genom huvudet. :)


Jag som sitter vid datorn..


innan afterwork på hotellet.


En bild uppifrån


En kaka på farsdag....


Myspys...

Myspys...

Umebo..

Ja, nu kan jag nog kalla mig själv för umebo, eller iaf från och med i morgon.
Jag har nu skrivit mig i umeå. :)

Ikväll sitter jag och håller på med massa kort och snart ska jag ta och stämpla lite till mitt scrapp. Men först ska jag lägga upp lite kort här. :)

Lördags kvällen...

I dag så har jag och Älsk vart ute på en prommis och hälsat på 1.an och 2.an Innan vi gick hem så gick vi en sväng förbi Martin och Mona. Sedan hem till Älsk och göra oss klara för middag i forsvik, jag bjöd även på en god efterrätt. Nu blir det chips och mys, Camilla och pontus är på väg hit. var ett tag sedan jag träffade dessa människor. :)

Hoppas ni alla har en bra kväll..



Till helgen kommer Broder hem! :)
Dock uttan barn, men dom får jag träffa när jag åker tillbaks till umeå.

Hold on be strong...


Fiin låt...


Myys...

Så mysigt det är att sitta här i det halvmörka huset, men datorn i knä och en kopp varm choklad i ena handen. Ivanliga fall hade jag nog velat krypa ner i sängen i igen och fortsätta sova men idag känner jag mig faktiskt pigg och glad. Jag trivs som fisken i vattnet på VFUn. Just nu känns det faktisk som om jag hellre vill jobba i förskoleklass än på förskolan, men det kommer kanske att hinna ändras. Det är som med allt annat det finns en fram och bak sida, sedan så får man väl se vart man får något jobb.

Nae, nu måste jag dola på lite om jag ska hinna upp till storuman innan 7.15.. :)


Ikväll kommer Prinsen i mitt liv hem....

Tror även att jag kommer att få hem en vän att umgås med fram tills dess att prinsen kommer hem. :)

Godermorgon!!

Tjoohoo, uppe med tuppen och jag är faktiskt riktigt pigg. Fast det kanske beror på att jag gick och la mig kring 22 i går. :) Idag går jag 8-14,30. rätt softa tider kan jag lova, men det behövs för jag har uppgifter upp över öronen. Men jag minns när en vän sa så här... Det Emma tar för sig det klarar hon. Denna människa kommer jag förmodligen att träffa de flesta dagar under VFUn och jag kan lova att denna människa gör mig SÅ glad. :)

NejNej, nu ska jag fixa till skatboet (läs. håret) och sedan så blir det att börja bege sig upp till storuman.. :)

Det finns inte ord...

...som räcker till för att förklara hur less jag är.

När man som mest hoppades och troppe att nu var allt över, så verkar det börja om. Det blöder lite ur "knölen" jag har i såret. Jag ska hoppa i duschen nu och blöder det fortfarande senare i kväll så blir det att ringa upp på sjukan...


Snälla gräv över mig, jag orkar inte en sekund till....

HockeyHockeyHockey...

Ni var den bokad.. 6december så åker vi till Skellefteå för att se hockey, kommer nog att vara ett jäkla liv i bilen både på dit och hemvägen, för det är Skellefteå vs Modo.. (Det värsta är att det är jag och 4 skellefteå fans som åker. känner mig rätt ensam, men jag ska tänka på Rebecca då kanske jag känner mig mindre ensam.)

I kväll så har jag och mamma vart på en liten prommis och sedan så satt vi hos mormor och surrade en stund. Annars har vi bara spelat Betapet (alfapet) hela kvällen, ett litet uppehåll när jag har scrappat. :)



Detta varslet gör mig tokig, jag kan inte sova.
Jag orkar inte med det, nu när jag förhoppningsvis är frisk så är det bara att börja fokusera på nästa tråkighet. SUCK!!!!!

jag vill inte se på tv eller läsa tidningen längre, jag orkar inte höra allt 1000gånger per dag. och sedan så är då inte ens allt sant. Tidningen säger en sak och Erik kommer hem och säger att de säger en annan sak på jobbet... Så neeej, tro inte på tidningen....

Nu ska jag fika lite innan det är dags att sova...

Första dagen..

Ja i dag var väl som första riktiga dagen på VFUn eftersom jag har varit sjuk. Jag hade tur att det var reflektionsdag, jag har fått en rätt bra insikt i vad de gjort och vad barnen kan osv. så nu ska jag genast börja planera mitt tema arbete.

Men jag fick ett problem och det är skridskor... jag efterlyser ett par i stl 37 - 38.

I morgon kommer barnen tillbaks ska bli skoj att få träffa dem igen.. :)

Och så VAR det över...

Jaa, jag hoppas då det. såret har läkt och hade bara varat lite föregående dygn och det senaste dygnet så har det inte varat något alls... Nu är det bara denna jäkla knöl som måste undersökas. Hoppas på att det är ärrvävnad och inte en varknöl, för då får jag spunk.

I kväll har jag städat mitt rum här i forsvik, och plockat ihop alla kläder och grejjs.. jag tycker inte om att leva i en resväska.. Jag vill hem, hem till mig...

Nej åter till ensam mamma söker....

Tråkiga söndagar!

Ja, jag hatar söndagar.. eller iaf såna här dagar som Erik ska åka och lämna mig. Det värsta är att emelie åker till lycksele och det som gör mig mest förbannad är att det snöar ute, det betyder att min ända vän lär behöva vara ute och underhålla våra vägar. :S

Ja jag får väl sitta hemma och ruttna då.. inget jag kan rå över... tur att det snart är tisdag, då kommer mera gossip och då får jag se ett ljus i ca 1timmme...

Nu ska jag gå och lägga mig framför tv´n

// En riktigt sur och bitter Emma....

RSS 2.0